- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Herkes rahatsız ettiğini söylemiş amaAynen normalde cok severim mandarina portakal kokusu geldigi anda kusuyordum simdide midemi kaldiriyor
Tövbe yarabbim bir bir önüm kapatılıyor gibi hissediyorum şuan.
Perinatologa gitmek istedim randevusu kapandı.
Ayrıntılıyı hiç yaptırmamaktanda başkasına gideyim dedim.
Bugün tam diğer radyologa yazdım randevunuz açık mı ve tam ücret nedir diye. Alıyormuş ve güncel fiyatı 390 TL imiş amaaaa
Şehirlerarası gidiş gelişe kısıtlama geldi.
Vallahi bunaldım gerçekten bu-nal-dım.
Bu virüsü getirenlerinde, evinde oturmayanların da, ciddiye almayanlarındaa hepsinin
Çok sinirliyim. İç dökesim geldi.
Güvenebileceğim bi doktorun ağzından çıkacak sağlıklı lafına o kadar muhtaçtım ki. Şuan hem sinirden hem stresten oturdum ağlıyorum çok sinirlerim bozuldu.
Doktorum salı günü git diyordu bugün gitme diyorUzme kendini de bebeginide rabbimin izniyle o sağlıklıdır emin ol rabbim ikinci kez ayni aciyla sınamaz seni kuzum insallah sakin ol izin alirsin hamileyiz ve bence bu zorunlu birşey doktorunla gorus kagit al sonra valilikten izin alirsin uzulme hallolur sakin ol
Evet paket aldım yoğun bakım var genel olarak memnunum.. sen ne taraftasınDoğum paketi mi aldınız? Bebek yoğun bakım ünitesi var mı? Gerçi bana uzak bir yerde Medisis.
Weewellin oda termometresine iyi diyorlarHazır evdeyken kendimi alışverişe vereceğim var mı benim gibi
Kapı süsü, hediyelik fikirleri olan var mı?
Bir de eve sıcaklık ve nem ölçen uygun bir cihaz arıyorum bu konuda araştırmanız oldu mu?fikirleri alabilirim.
Şöyle biraz modum yerine gelmiş olur hiç olmadı kafamı bunlarla meşgul ederken
Bakayım canım teşekkür ederim. Çok mutlu oldum:)Canım toplu taşıma araçlarını kapsıyor resmî gazeteye baktım şimdi özel araca bi kısıtlama yok resmî gazetede genelgeyi oku 3 sayfa
Valla bende aynıyım hem evde can sıkıntısı hemde bu virüs yüzünden kötü düşünceleri kafamdan atmak için internetten habire alışveriş yapıyorumHazır evdeyken kendimi alışverişe vereceğim var mı benim gibi
Bir de eve sıcaklık ve nem ölçen uygun bir cihaz arıyorum bu konuda araştırmanız oldu mu?fikirleri alabilirim.
Ben sincan'dayım. Lokman hekim, koru, a life, Eryaman hastanesi var yakınlarımda ama kimi fiyatı fazla kimine de güvenemiyorum.Evet paket aldım yoğun bakım var genel olarak memnunum.. sen ne taraftasın
Kendin mi yapacaksın? Fikir olsun ditosan ben kokulutaş, pleksi işi yapıyorumHazır evdeyken kendimi alışverişe vereceğim var mı benim gibi
Canım ben5500 e alife ebru biberoğlu ile paket anlaştım çok memnunum bi incele istersenAnkara canım. Seçenek çok ama fiyatlar fazla. Bir de şu virüs olayı kalkarsa taşınma planımız olduğu için maddi olarak zorlamayacak bir yer olmasını istiyorum.
Güle güle kullansın çok tatlı olmuşValla bende aynıyım hem evde can sıkıntısı hemde bu virüs yüzünden kötü düşünceleri kafamdan atmak için internetten habire alışveriş yapıyorumBakın bugün oğlumun cicileri geldi
Güle güle kullansın çok tatlı olmuşValla bende aynıyım hem evde can sıkıntısı hemde bu virüs yüzünden kötü düşünceleri kafamdan atmak için internetten habire alışveriş yapıyorumBakın bugün oğlumun cicileri geldi
Teşekkür ederim. Bakayım ona da. Önceki gebeliğimde o hastanede Banu hanımda takipteydim. Riskli gebelik olunca ayrılmak zorunda kaldım.Canım ben5500 e alife ebru biberoğlu ile paket anlaştım çok memnunum bi incele istersen
Daha çok makrome düşünüyorum fiyatlar baya uçukmuş büyük ihtimal kendim yapacağımKendin mi yapacaksın? Fikir olsun ditosan ben kokulutaş, pleksi işi yapıyorum
İnstagram sayfamdan modellere bakabilirsin. @dekor_ela_kokulu_tas Yapacaksan yardımcı olurum nasıl yapılacağı konusunda.
YaaValla bende aynıyım hem evde can sıkıntısı hemde bu virüs yüzünden kötü düşünceleri kafamdan atmak için internetten habire alışveriş yapıyorumBakın bugün oğlumun cicileri geldi
Ebru hoca sen sormadan bütün detayları anlatıyor ,gösteriyor aynı zamanda perinatolog. 17 . Haftamda gittim en son detaylida 20. Haftaya 7 nisana tekrar randevum var detayli bakar gibi inceledi 17. haftada yaklaşık 20 dk 4d Baktı video ve fotoğraf çekin dedi bütün geçmiş tahlillerimi ilaçlarımı inceledi istedi ultrason görüntülerimi vs. Mutlaka incelemeni tavsiye ederim canımTeşekkür ederim. Bakayım ona da. Önceki gebeliğimde o hastanede Banu hanımda takipteydim. Riskli gebelik olunca ayrılmak zorunda kaldım.
Evet canım sana baya uzak olur burası.. sadece doğum olarak baksan nasıl olur ki? Paket değildeBen sincan'dayım. Lokman hekim, koru, a life, Eryaman hastanesi var yakınlarımda ama kimi fiyatı fazla kimine de güvenemiyorum.
Ben de kızlarım için ahşaptan isim kestirdim makrome ile yaprak yapmaya çalışıyorumDaha çok makrome düşünüyorum fiyatlar baya uçukmuş büyük ihtimal kendim yapacağım
Konseptimiz gökkuşağı olacakama içeriğe pek karar vermiş sayılmam☺
Öyle bakınıyorum şimdilik.
Yaasağlıkla giysin inşallah pek güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?