2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Aynen normalde cok severim mandarina portakal kokusu geldigi anda kusuyordum simdide midemi kaldiriyor
Herkes rahatsız ettiğini söylemiş ama
İlkinde mandalinayı deli gibi yemiştim bunda deli gibi portakal yiyorum normalde portakal sevmezdim, meyve de yemezdim hamilelik değişik şey

Uzme kendini de bebeginide rabbimin izniyle o sağlıklıdır emin ol rabbim ikinci kez ayni aciyla sınamaz seni kuzum insallah sakin ol izin alirsin hamileyiz ve bence bu zorunlu birşey doktorunla gorus kagit al sonra valilikten izin alirsin uzulme hallolur sakin ol

Doktorum salı günü git diyordu bugün gitme diyor Ne yapacağım bilmiyorum bakalım biraz daha zaman geçsin. İnşallah durumlar iyi gider ve düzelir

Hazır evdeyken kendimi alışverişe vereceğim var mı benim gibi
Kapı süsü, hediyelik fikirleri olan var mı?
Bir de eve sıcaklık ve nem ölçen uygun bir cihaz arıyorum bu konuda araştırmanız oldu mu? fikirleri alabilirim.
Şöyle biraz modum yerine gelmiş olur hiç olmadı kafamı bunlarla meşgul ederken

Weewellin oda termometresine iyi diyorlar ben daha o aşamaya gelemedim ordan burdan her gün internet alışverişi yapıyorum video falan izliyorum

Valla bende aynıyım hem evde can sıkıntısı hemde bu virüs yüzünden kötü düşünceleri kafamdan atmak için internetten habire alışveriş yapıyorum Bakın bugün oğlumun cicileri geldi

Eklentiler

• 5057D169-3BFF-4DC4-855C-5E20AC0AD514.webp
    43,3 KB · Görüntüleme: 82
Biz geçen bimdeki cihazdan aldık hava nemlendirici bide yine o gun gelen bi oyuncak vardı onu aldık baska bisey almadık henüz. Oglumda 6 aylik hamileydim bütün hersey eksiksizdi simdi herhalde çoğu seyin olmasinin rahatlığı var. Tabi bu virus durumlarinin getirdigi olumsuzlukla disari cıkamamaninda etkisi. Detaylıdan sonra kapsamli bi kiyafet alisverisi dusunuyordum detayli da yalan oldu Tek eksiğim kiyafet onun icinde biraz beklemedeyim.

Kendin mi yapacaksın? Fikir olsun ditosan ben kokulutaş, pleksi işi yapıyorum
İnstagram sayfamdan modellere bakabilirsin. @dekor_ela_kokulu_tas Yapacaksan yardımcı olurum nasıl yapılacağı konusunda.

Valla bende aynıyım hem evde can sıkıntısı hemde bu virüs yüzünden kötü düşünceleri kafamdan atmak için internetten habire alışveriş yapıyorum Bakın bugün oğlumun cicileri geldi
Güle güle kullansın çok tatlı olmuş ben de baskı ürünleri satışı yapıyorum ama şimdiden model araştırıyorum karar vermek çok zor. Pinterestten bir model beğendim bakalım kararım değişmezse ismine de karar verebilirsek yapıcam

Son düzenleme:
Güle güle kullansın çok tatlı olmuş ben de baskı ürünleri satışı yapıyorum ama şimdiden model araştırıyorum karar vermek çok zor. Pinterestten bir model beğendim bakalım kararım değişmezse ismine de karar verebilirsek yapıcam

Kendin mi yapacaksın? Fikir olsun ditosan ben kokulutaş, pleksi işi yapıyorum
İnstagram sayfamdan modellere bakabilirsin. @dekor_ela_kokulu_tas Yapacaksan yardımcı olurum nasıl yapılacağı konusunda.
Daha çok makrome düşünüyorum fiyatlar baya uçukmuş büyük ihtimal kendim yapacağım
Konseptimiz gökkuşağı olacak ama içeriğe pek karar vermiş sayılmam
Öyle bakınıyorum şimdilik.
Yaa sağlıkla giysin inşallah pek güzel

Teşekkür ederim. Bakayım ona da. Önceki gebeliğimde o hastanede Banu hanımda takipteydim. Riskli gebelik olunca ayrılmak zorunda kaldım.
Ebru hoca sen sormadan bütün detayları anlatıyor ,gösteriyor aynı zamanda perinatolog. 17 . Haftamda gittim en son detaylida 20. Haftaya 7 nisana tekrar randevum var detayli bakar gibi inceledi 17. haftada yaklaşık 20 dk 4d Baktı video ve fotoğraf çekin dedi bütün geçmiş tahlillerimi ilaçlarımı inceledi istedi ultrason görüntülerimi vs. Mutlaka incelemeni tavsiye ederim canım

Ben sincan'dayım. Lokman hekim, koru, a life, Eryaman hastanesi var yakınlarımda ama kimi fiyatı fazla kimine de güvenemiyorum.
Evet canım sana baya uzak olur burası.. sadece doğum olarak baksan nasıl olur ki? Paket değilde

Ben de kızlarım için ahşaptan isim kestirdim makrome ile yaprak yapmaya çalışıyorum yaptım ama kenarları kesmem gerekiyo düzgünce. biraz incelikli fakat çok şık ben de çok seviyorum makromeyi. Bu gelen sıpa için de hediyelik olarak makrome anahtarlık yapmayı düşünüyorum. Bir de sukulent olsa diyorum. Bir de yasin set derken listem uzuyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…