2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ya kıyamam paranoyak olduk valla hepimiz ,nasıl geçti muayne ?herşey yolunda mı?

Ben şimdiye kadar hep eşimle gittim muayenelere. Kalabalık olmasın diye tek başına muayene yapmıyorlar depilmi :)

Ben şimdiye kadar hep eşimle gittim muayenelere. Kalabalık olmasın diye tek başına muayene yapmıyorlar depilmi :)
Tek alıyorlar içeriye. Yani benim hastanemde öyle yaptılar. Her yer aynı mıdır bilmiyorum .

inşallah canım hepimizin :)peki hiç doktora sordunuzmu tetanoz aşısı neden vurulmuyor diye ??

inşallah canım hepimizin :)peki hiç doktora sordunuzmu tetanoz aşısı neden vurulmuyor diye ??
Yok canım zaten en son şubat 17si sadece ultrasona gitmiştim,kızlarla bu konunu sonradan konuştuk aslında 6nisan randevum vardı ama gitmiycem kaldı böyle

Ben kendi doktoruma gidemem sehir disina cikma artik izne bagli ya valilige gidip nasil izin alayim oralarda kalabaliktir bide toplu tasima vs. Burda güzel olmayan normalde tercih etmedigim bi ozel hastane var ama esim gitmemden yana degil. Perinatologa zaten gidemeyecek gibi görünüyor ama kontrole gideydim hic degilse. Oda korkuyor virus kapmamdan

canım ben oğlumdayeni doğan sünneti yaptıracaktım ancak hastane 2hafta sonra dedi,sonrasında da bi türlü yaptıramadık kolik bi bebekti 1yaşa kadar gaz sıkıntısı çektik,gece gündüz ağlıyordu malesef sünnetide unuttuk tabi,4yaşında oldu sünnetini şükür sıkıntısız geçti hemen iyileşti ama şimdi de oğlum olacak bunu Allah nasip ederse drlatın uygun bulduğu zaman hemen yaptırmak istiyoruz
iyi geceler aynı haftalardayoz canım ve bende prilam kullanıyorum dr geçen hafta kullanmaya devam edebilirsin dedi prilam içmeyince bulantımdan su içemiyorum,benim bulantım kusturmuyor ama resmen mutsuz hissettiriyor,bu gece almadım yarın denicem kendimi arada almıyorum
canım tahlilleri hemen mi istiyor eğer hemense yaptırır giderim,gittimde tahlilim kaldıasmye bile gidemem aşı için evimin yanında bir de
Merhaba canım Allah bağışlasın inşallah,hoş geldinaynı korkulardayım tedirgince bekiyorum,19.haftama girdim henüz var detaylı için duruma göre artık hareket edicezaşımıda geç vurulucam farketmez dedi ebe 1.5ay sonra falan ne yapalım canım böyle oldu,inşallah düzelir her şey

Benim eşimde şu an için gitmeyelim diyor hepdetaylı çok önemli vs anlatıyorum ancak senin sağlığında önemli diyor,alerjik astım var bende korkuyor o yüzden,belki azalma olur diye umut ediyorum
Umut ismide kulağıma hoş geldi bak şimdi

İnsallah bu zamanlar bi an once bitsin Umut her zaman guzeldir
Nisan sonuna kadar zamanim var benim belki mayisin ilk haftasi en son. İnsallah coktan bitmis olur bu virus o zamana kadar Daha 18+4 um

İnsallah bu zamanlar bi an once bitsin Umut her zaman guzeldir
Nisan sonuna kadar zamanim var benim belki mayisin ilk haftasi en son. İnsallah coktan bitmis olur bu virus o zamana kadar Daha 18+4 um
Ay inşallahh

Bildiğim kadarıyla e-devlet üzerinden alabiliyorsun izni tatlım. Bi araştır istersen. Haberlerde öyle duymuştum. E devlet üzerinden yapamayanlar valilikten alacak.

Bir ay sonra için istiyor hem ortalık belki durulmuş olur dedi.

Ben 15 haftann sonunda bıraktım ilk gunler cok kotu yapiyor insani sureli istifar ediyoesun cunku vucur alisiyor o yuzden ben pat diye kesmedim ona rahmen cok kotu oldum mesela bigun ictim bigun icmedim sonea bigun ictim iki gun icmedim oyle biraktm ona rahmen cok zorlandim ama icmedim hatta cope attim ilaclari bence artik birak cok cok kotu degilsen bi kac fune vücudun toparlar

Aa bide o var dimi hic aklima gelmemişti araştırmak lazim hic bilgim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…