2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

Niye saygisizlik olsun benm gittim yerde eldivenim maskem vardi cikarttirdilar yenisini taktirdilar giriste ztn fazlasiyla onlem almışlardı bence olmasi gereken o ztn hosgeldiniz bu arada bide daha nerden baksanız 1 ayiniz var buyik ihtimalle ozamana kdr bu kadsr korku kalmaz diye ümid ediyoehm

Valilikten cikti canim e devletten aliyorsun artik izinleri

Kızlar aranızda en çok kilo ben aldım bu arada. Ortalama 10-12 kg Evde bi saat spor yapıyorum ama ne kadar işe yarar bilmiyorum. Önceden kafama çok takar psikolojik olarak kusardim. Ama hamileligimi öğrendiğimden beri iştahım açık. Migren olduğu için mide boş kalınca ağri başlıyor. Çok uğraştım öyle yerli yersiz yemeyeyim diye ama, yok ağrıya dayanamıyorum.
Bebeğim iyi olsunda, sağlıkla doğsun da (inş) veririm Allah'ın izniyle. Napim

Son düzenleme:
Gebelik kiloları veriliyor merak etme ye gitsin. Önemli olan doğumdan sonra almamak

Gebelik kiloları veriliyor merak etme ye gitsin. Önemli olan doğumdan sonra almamak
Kafama taktıkça sıkıntı ediyorum zaten. Bazen bu duygu durumlarındaki dalgalanmalarda etki ediyor bende ya.
Veririm umarım. Bende kronik kabızlık var o yüzden de bu kadar çok ve hızlı aldım bence. kiloya müsaittim zaten.

Ah ah keşke oğlum hayatta olsaydı da 50 kilo birden alsaydım.
insan sağlıklıyken veya bir durumdan mahrum kalmadıkça o anın değerini, güzelliğini anlamıyor. Örnek şu karantina günleri. Millet dışarı çıkmanın, özgür olmanın kıymetini ancak mahrum kalınca kavrayabildi.
kilo bir şekilde verilir dediğin gibi sağlık olsun. Sağlıkla dünyaya gelsinlerde gerisi hiç mühim değil gerçekten.

Benimde var bi kaybım. Kalbini bi kere duydum ikinciye duyamamıştım. Haklısın tatlim.
Virüs geçtikten 3 gün sonra kimsenin aklında kıymet filan kalmayacak. Gör bak. Unutacaklar.

Benimde var bi kaybım. Kalbini bi kere duydum ikinciye duyamamıştım. Haklısın tatlim.
Virüs geçtikten 3 gün sonra kimsenin aklında kıymet filan kalmayacak. Gör bak. Unutacaklar.
Aynen katılıyorum.
Kız balkondan kafamı uzatamıyorum ne A101 i
Mecburen çıkanlara söyleyin isteklerinizi alsınlar Mesela eşler ne güne duruyor
Şaka bir yana ben perşembe günü işbaşı yapacağım için seve seve çıkacağım evden

Günaydın herkese
2 Nisan A-101 katologuna bakmayı unutmayın.
Ben erkek anası olarak üzüldüm hep kız ürünleri getirmişler pembiş pembiş
2 hafta önce filan Bim'e de gelmisti. ben bikac bişey kapmıstım valla. Bayanlar yam yam gibi saldirmislar. Ilk defa oyle takip edip gitmistim . Tövbe bismillah görmen lazımdı beni Nasıl çıktığımı bilemedim. Normalde doğmadan alışveriş yapmıcam ama bazı ucuz şeyler denk gelince alıyorum. Küvet seti aldim mesela, alt açma, bebiş çantası, gaz önleyici biberon, yastık, çıkış için battaniye, silikon mama önlüğü.. oha ne çok sey almışım. Allahtan alısveris yapmicam demisim. Ya bi de yapıcam deseydim?

Ya onu kaçırmışım. Bi tek şu zeka kartlarından gördüm aldım geçtiğimiz haftalarda. Başka düzgün bir şey yoktu zaten.
Aldıklarını okurken içimde ki ses “allahtan almayacağım demişsin beybisi” Ve sonra cümlenin devamını okumam..

Hahahha valla yazarken bende aynı şeyi aklımdan geçirdiğim için sen demeden ben itiraf edeyim dedim güzellik

Nesliyyy canim dogumdan sonra kilo vermekte hic bisey yok bol bol yuruyus yapicaz bebeleri arabalarina veya kanguruya koyup. Tamamdir :) yuruyus harika kilo verdiriyor
Kuzucum güzel diyosun hatta tüm planım bunun üzerine ama bu tehlikeler gecmis olur mu olmaz mi hiç bilemiyorum. Doğumdan sonra ortalık nasil olacak bakalım. Bunaldığımızdan da böyle oluyor çıkamıyoruz ki. Ay insallah dedigin gibi olur ama❤

Gunaydin. Tetanoz asimi 17+3’de yapti hemsire. ASM Bombostu gittigimde. Eldiven + Maske kombinasyonuyla gitmistim. İkinci detay USG randevum 16 Nisan’da 22. Haftada olacak insallah. Kendi doktorum yapacak (perinatolog), es ile girmeye izin veriyor. Altunizade Acibadem hastanesinde.

kötüymüş bu, eşimle gitmeye alışkınım ben. mahsuru yoksa hangi hastane ?

Kilo dedigin verilir, bebisin de sen de iyi ve mutlu ol, gebelikte alinan kg’yi hic kafana takma canim. Zaten yazanlar olmustu, dogum sonrasi topluca zayifliyoruz topogi acariz diye.

Migren icin en iyi vozum Su miktarini artirmak canim. O sayede avmigran ve migrex’e veda ettim ben. Gecmis olsun.

Hanimlar gunaydinlar.

Dun gece iki kolum birden uyustu, 4 gibi agriyla uyandim, 7’e kadar uyuyamadim. İlk defa boyle bir seyle karsilasinca da korktum haliyle. 7 gibi hafifledi uyudum, simdi uyandim. Benim gibi 6:30 dendi mi ayakta olan biri icin bu saatte uyanmak cok garip bir his.

Aaaa bu çok mantıklı ben de kademeli birakayim o zaman aklıma yattı valla çok sağol canjm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…