KızlarMimiLA dan haber alan var mı ? Uzun zamandır girmiyor, Florida şuan sıkıntılı diye merak ediyorum onu.
Bazen herşeyin üst üste geldiği dönemler oluyor. Zira Geçen sene bende aynı duygulardaydım. Yaşayıp yaşamayacağını bilmediğim bir can taşıyordum, diğer yandan eşim iflas etmişti maddi açıdan bitik bir döneme girmiştik. Peşpeşe icra kağıtları geliyordu eve. Elektrik faturamızı bile ödeyemez duruma gelmiştik bi ara. O ara taşınmak zorunda kaldık kira ödeyemedik. Hamile, hamile.. Anneanneme kanser dediler, annem-babam biz boşanıyoruz dediler. 5 yaşında kardeşim var onu düşünmekten harap oldum. Daha Neler neler.. Kendi derdimi unutup çevreme koşmaya çalıştım çok salakça bir dönemden geçtim.Selam kızlar. Bu zorlu süreçte uzun süredir içime kapandım ve artık herşeye dair umudumu yitirdim...
babamın hastalığı,bu virüs,işyerindeki zorluklar... isyan edip çocuğu yormak ve germek istemiyorum ama herşeyin hamileliğimde bu kadar üstüste gelmesi beni çok üzüyor artık. Hamileliğin getirdiği hiç birşey ne kilo ne baş ağrısı ne mide bulantısı ne de başka yaşadıklarımız çok da mühim değilmiş... babamın yakalandığı amansız hastalıktan sonra sanki herşey çok daha kötü oldu. Alllahın takdiri dedim kabullendim,virüs çıktı. Hiç kimse bizim hislerimizi anlayamaz. İçimizde minicik bir bebek var ve biz onu görmediğimiz duymadığımız ne kadar süreceğini bilmediğimiz bir beladan korumak zorundayız. Bir hamilenin gözünden şu döneme bakacak olursalar ne kadar korku dolu bir tablo olduğunu herkes görür. Alllah razı olsun devletimizden milletimizden bazı işten uzaklaştırıp teması azaltıcı tedbirler aldılar,ama bi kesim de var ki,nooooolllluuucak yea deyip beni öldürüyorlar sinirden
İçimi döktüm çok zor bir süreçten geçiyorum ve geçiyoruz Alllah yardımcımız olsun...
sahi benimde oluyor uyuşma heralde üstüne yattım diyorum hemende toparlayamıyorum,geçende de burada olmuştu muhabbeti demek ki hamişlikle alakası var,uzanıpta teli elde tutmakta zor oluyorHanimlar gunaydinlar.
Dun gece iki kolum birden uyustu, 4 gibi agriyla uyandim, 7’e kadar uyuyamadim. İlk defa boyle bir seyle karsilasinca da korktum haliyle. 7 gibi hafifledi uyudum, simdi uyandim. Benim gibi 6:30 dendi mi ayakta olan biri icin bu saatte uyanmak cok garip bir his.
amin canım,ne olacak diyen insanlara inat dikkat edelim tedbirle yaşayalım belki bizden bir şeyler öğrenirler,babana Allah şifa versin inşallh,her şey güzel olacak inşallh evet sıkıntılı günlerdeyiz ama üstesinden gelecez elbetSelam kızlar. Bu zorlu süreçte uzun süredir içime kapandım ve artık herşeye dair umudumu yitirdim...
babamın hastalığı,bu virüs,işyerindeki zorluklar... isyan edip çocuğu yormak ve germek istemiyorum ama herşeyin hamileliğimde bu kadar üstüste gelmesi beni çok üzüyor artık. Hamileliğin getirdiği hiç birşey ne kilo ne baş ağrısı ne mide bulantısı ne de başka yaşadıklarımız çok da mühim değilmiş... babamın yakalandığı amansız hastalıktan sonra sanki herşey çok daha kötü oldu. Alllahın takdiri dedim kabullendim,virüs çıktı. Hiç kimse bizim hislerimizi anlayamaz. İçimizde minicik bir bebek var ve biz onu görmediğimiz duymadığımız ne kadar süreceğini bilmediğimiz bir beladan korumak zorundayız. Bir hamilenin gözünden şu döneme bakacak olursalar ne kadar korku dolu bir tablo olduğunu herkes görür. Alllah razı olsun devletimizden milletimizden bazı işten uzaklaştırıp teması azaltıcı tedbirler aldılar,ama bi kesim de var ki,nooooolllluuucak yea deyip beni öldürüyorlar sinirden
İçimi döktüm çok zor bir süreçten geçiyorum ve geçiyoruz Alllah yardımcımız olsun...
Gunaydin. Tetanoz asimi 17+3’de yapti hemsire. ASM Bombostu gittigimde. Eldiven + Maske kombinasyonuyla gitmistim. İkinci detay USG randevum 16 Nisan’da 22. Haftada olacak insallah. Kendi doktorum yapacak (perinatolog), es ile girmeye izin veriyor. Altunizade Acibadem hastanesinde.
Ay valla bunlari duymak cok iyi geldi. ^_^Gunaydin. Tetanoz asimi 17+3’de yapti hemsire. ASM Bombostu gittigimde. Eldiven + Maske kombinasyonuyla gitmistim. İkinci detay USG randevum 16 Nisan’da 22. Haftada olacak insallah. Kendi doktorum yapacak (perinatolog), es ile girmeye izin veriyor. Altunizade Acibadem hastanesinde.
Kilo dedigin verilir, bebisin de sen de iyi ve mutlu ol, gebelikte alinan kg’yi hic kafana takma canim. Zaten yazanlar olmustu, dogum sonrasi topluca zayifliyoruz topogi acariz diye.
Migren icin en iyi vozum Su miktarini artirmak canim. O sayede avmigran ve migrex’e veda ettim ben. Gecmis olsun.
Selam kızlar. Bu zorlu süreçte uzun süredir içime kapandım ve artık herşeye dair umudumu yitirdim...
Günaydın herkese
2 Nisan A-101 katologuna bakmayı unutmayın.
Ben erkek anası olarak üzüldüm hep kız ürünleri getirmişler pembiş pembiş
Kız balkondan kafamı uzatamıyorum ne A101 i
Aaaa bu çok mantıklı ben de kademeli birakayim o zaman aklıma yattı valla çok sağol canjm☺
KızlarMimiLA dan haber alan var mı ? Uzun zamandır girmiyor, Florida şuan sıkıntılı diye merak ediyorum onu.
sahi benimde oluyor uyuşma heralde üstüne yattım diyorum hemende toparlayamıyorum,geçende de burada olmuştu muhabbeti demek ki hamişlikle alakası var,uzanıpta teli elde tutmakta zor oluyor
amin canım,ne olacak diyen insanlara inat dikkat edelim tedbirle yaşayalım belki bizden bir şeyler öğrenirler,babana Allah şifa versin inşallh,her şey güzel olacak inşallh evet sıkıntılı günlerdeyiz ama üstesinden gelecez elbet
Günaydın, benimde perinatolog doktorum altunizade acıbademde. mahsuru yoksa kime gidiyorsunuz? ben ilk detaylı için Nuri beye gitmiştim, ikinci için yine Nuri Bey'e gidecegim. bende 21. haftada gidecegim gibi detaylı ultrasona. ama eşimle girmek istiyorum, tek başına almasınlar beni içeriye :)
normal gebelik takip doktorumda altunzade acıbademde. Habibe Hanım.
Ay valla bunlari duymak cok iyi geldi. ^_^
Evde su şişesi ile geziyorum zaten. Benim tek ilacım majezikti.
Çok şükür öyle çok baş agrım olmadı ama açlık fena yapıyor
Selam kızlar. Bu zorlu süreçte uzun süredir içime kapandım ve artık herşeye dair umudumu yitirdim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?