2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
MimiLA Canım sadece burdaki kizlarda degil eski topicten kizlarda seni merak ediyoruz. İyi misin? Esin nasil oldu? Sen iyi misin?
Aslıyla da konustuk Instagramdan ulasmaya calisayim bende dedi hatta. Hersey yolunda mi canim

Selam kızlar. Bu zorlu süreçte uzun süredir içime kapandım ve artık herşeye dair umudumu yitirdim...
babamın hastalığı,bu virüs,işyerindeki zorluklar... isyan edip çocuğu yormak ve germek istemiyorum ama herşeyin hamileliğimde bu kadar üstüste gelmesi beni çok üzüyor artık. Hamileliğin getirdiği hiç birşey ne kilo ne baş ağrısı ne mide bulantısı ne de başka yaşadıklarımız çok da mühim değilmiş... babamın yakalandığı amansız hastalıktan sonra sanki herşey çok daha kötü oldu. Alllahın takdiri dedim kabullendim,virüs çıktı. Hiç kimse bizim hislerimizi anlayamaz. İçimizde minicik bir bebek var ve biz onu görmediğimiz duymadığımız ne kadar süreceğini bilmediğimiz bir beladan korumak zorundayız. Bir hamilenin gözünden şu döneme bakacak olursalar ne kadar korku dolu bir tablo olduğunu herkes görür. Alllah razı olsun devletimizden milletimizden bazı işten uzaklaştırıp teması azaltıcı tedbirler aldılar,ama bi kesim de var ki,nooooolllluuucak yea deyip beni öldürüyorlar sinirden
İçimi döktüm çok zor bir süreçten geçiyorum ve geçiyoruz Alllah yardımcımız olsun...

Herkese günaydın kızlar bugün sağlık ocağına tetanoz aşısı olmaya gidiyorum. Dün hemşire ile görüştüm önemli o aşı gel dedi ama çok korkuyorum

Bazen herşeyin üst üste geldiği dönemler oluyor. Zira Geçen sene bende aynı duygulardaydım. Yaşayıp yaşamayacağını bilmediğim bir can taşıyordum, diğer yandan eşim iflas etmişti maddi açıdan bitik bir döneme girmiştik. Peşpeşe icra kağıtları geliyordu eve. Elektrik faturamızı bile ödeyemez duruma gelmiştik bi ara. O ara taşınmak zorunda kaldık kira ödeyemedik. Hamile, hamile.. Anneanneme kanser dediler, annem-babam biz boşanıyoruz dediler. 5 yaşında kardeşim var onu düşünmekten harap oldum. Daha Neler neler.. Kendi derdimi unutup çevreme koşmaya çalıştım çok salakça bir dönemden geçtim.
Allah hepimizin yardımcısı olsun bu kötü günler geride kalsın inşallah
Zaman herşeyin ilacıdır demişler. Umarım yoluna girecek ve herşey normale dönecek. Babacığına acil şifalar diliyorum.

sahi benimde oluyor uyuşma heralde üstüne yattım diyorum hemende toparlayamıyorum,geçende de burada olmuştu muhabbeti demek ki hamişlikle alakası var,uzanıpta teli elde tutmakta zor oluyor
amin canım,ne olacak diyen insanlara inat dikkat edelim tedbirle yaşayalım belki bizden bir şeyler öğrenirler,babana Allah şifa versin inşallh,her şey güzel olacak inşallh evet sıkıntılı günlerdeyiz ama üstesinden gelecez elbet

Günaydın, benimde perinatolog doktorum altunizade acıbademde. mahsuru yoksa kime gidiyorsunuz? ben ilk detaylı için Nuri beye gitmiştim, ikinci için yine Nuri Bey'e gidecegim. bende 21. haftada gidecegim gibi detaylı ultrasona. ama eşimle girmek istiyorum, tek başına almasınlar beni içeriye :)
normal gebelik takip doktorumda altunzade acıbademde. Habibe Hanım.

Ay valla bunlari duymak cok iyi geldi. ^_^
Evde su şişesi ile geziyorum zaten. Benim tek ilacım majezikti.
Çok şükür öyle çok baş agrım olmadı ama açlık fena yapıyor

Son düzenleme:

Rabbim safi sifatiyla tez vakitte sifa versin canim. Lutfen umutsuzluga kapilma. Her sey bir anda degisir, guzellikler gelir. Bebegine, yeni bir mucizeye taniklik et. Sen guzel dusunursen her sey guzellesecek.

Gecmis olsun, Allah sifa versin.

Evet, gebelikte karpat tunel sendromu diye geciyormus. Umarim ileri boyutlara varmaz. Dun bir parca tuzlu cekirdek yemistim. Vucudun su tutmasiyla alakaliymis, cekirdegi sucluyorum su an.

Riskli gebeyim, benim gebelik takibim de Nuri bey’de. Tum sureci onun kontrolunde geciriyorum. Hastanenin kadin dogumcularini tanimiyorum. Nuri hoca esimi de aliyor iceri. Hatta esim her kontrolumu video kaydina da aldi. İzin veriyor ona da. Randevu aldiniz mi? Bu aralar randevusu epey dolu diye biliyorum.

Ay valla bunlari duymak cok iyi geldi. ^_^
Evde su şişesi ile geziyorum zaten. Benim tek ilacım majezikti.
Çok şükür öyle çok baş agrım olmadı ama açlık fena yapıyor

Canim bende vestibular migren var. Nirvanasini yasadim migrenin 2 yil ilac tedavisi gordum. Baktim ilac dozlarinda yetmiyor hep artirmak gerekiyor kademeli azalttim ve dogal yollardan cozumunu aradim. Hatta bir kac hafta once buraya migrenle basetme yollari diye bir seyler yazmistim.

Su gercekten en onemli sey bu surecte. Allah sifalar versin, kimsenin basini agritmasin.

Geçmiş olsun canim rabbim babana bir an once şifasını versin inşallah

Riskli gebeyim, benim gebelik takibim de Nuri bey’de. Tum sureci onun kontrolunde geciriyorum. Hastanenin kadin dogumcularini tanimiyorum. Nuri hoca esimi de aliyor iceri. Hatta esim her kontrolumu video kaydina da aldi. İzin veriyor ona da. Randevu aldiniz mi? Bu aralar randevusu epey dolu diye biliyorum.

[/QUOTE]
Aaaa çok sevindim benimle aynı doktora giden birisini bulmaktan :) Nuri beye ilk trimester detaylı için gitmiştim, ikincide de gidecegim. daha randevu almadım, çünkü daha 2 haftam falan var gitmek için :) eşleri içeri alması çok iyi, dedimya tek başına gitmek istemiyorum. video kaydına izin vermesi de ayrı bir güzellik, bunu aklımda tutayım. yani odaya girince video'yu açıyorsunuz ve herşeyi kaydediyorsunuz :)
bende Habibe Hanım'ı tesadüfen buldum, bir ön araştırmam fazla olmadı. Nuri Bey'i de kendisi önerdiği için gittim :)
altunizade acıbadem'demi dogum yapacaksınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…