2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

Bikaç yıl önce mr anjiyo oldum baş ağrısından. Migrenin teşhisi yok çünkü bi bulgusu da yok. Beynimde bi sorun çıkmayınca migren dediler işte. Amiiinn canım Allah her ihtiyacı olana şifa versin insallah.❤

Bu aralar akşamları çekirdeğe dadanmış durumdayımSivilce bile çıktı yüzümde

bende gideyim kahvaltımı yapayım
dofh bu arada sen nerelerdesin yoksun bayadır
Buradayım canımmm Girmeye çalışıyorum ama her gün olmuyor, girdiğimde de çok fazla sayfa birikmiş oluyor hep geri kalıyorum muhabbetlerden o yüzden hiç yazamadım
Bu virüs olayından bütün dengemiz şaştı 20. hafta detaylıya gitmek zorunda kaldım sık sık hastaneye gitmiyim diye. Çok şükür her şey olması gerektiği gibi Haftaya kontrol zamanım ama gider miyim biraz daha bekler miyim bilemiyorum he bir de üç gündür çok fazla kalça ağrısı yaşıyorum ama öyle böyle değil tutuluyorum resmen ne eğilebiliyorum ne kalkabiliyorum inşallah 9. aya kadar böyle sürmez hemeeen özetimi geçtim sana

Ama tut kendini biraktiğin zaman o ilkgun hele cok cok zor geciyor gerci ilk. Gun olmuyor ikinci gun aynen birak artık
Ben rahata alistim galiba bırakırsam yine ilk zamanlardaki gibi çok kötü olacagum düşüncesi var sanırım,ki o kadar olmasa da icmedigim günler miğdem berbat ama dayanamayacagim kadar değil itiraf ediyorum ama senin fikrini tuttum,kademeli bırakacağım inşallah

Bende oyleydim cok korkardim birakmaktan bi ara rahatlamıştım ama simdi hala.kusuyorum bitmeyecek galiba dogurana kadar

Rabbim babanıza şifa versin. Her şey biz insanlar için ve kimileri için hayat daha çok sınavla geçiyor. O gereksiz olan insanları da görmemeyi öğrenicez yoksa gerçekten sinir bozucular. Girdiğimiz her zorlu süreçten daha güçlü çıkmak ümidiyle.

Aaaa çok sevindim benimle aynı doktora giden birisini bulmaktan :) Nuri beye ilk trimester detaylı için gitmiştim, ikincide de gidecegim. daha randevu almadım, çünkü daha 2 haftam falan var gitmek için :) eşleri içeri alması çok iyi, dedimya tek başına gitmek istemiyorum. video kaydına izin vermesi de ayrı bir güzellik, bunu aklımda tutayım. yani odaya girince video'yu açıyorsunuz ve herşeyi kaydediyorsunuz :)
bende Habibe Hanım'ı tesadüfen buldum, bir ön araştırmam fazla olmadı. Nuri Bey'i de kendisi önerdiği için gittim :)
altunizade acıbadem'demi dogum yapacaksınız ?
[/QUOTE]

Benim ilk gebelik doktorum da Nuri hocaydi, uzun arastirmalar sonucu o isme ulasmistim. Gerci dogurmak kismet olmadi ilkinde. kendisinden cok memnunum. Buradan da detayli icin ona gidecek arkadaslar var.

13. Haftamda birinci detayli usg yapilmisti, 22. Haftada ikinci detayli yapacak insallah. Gerci benim her muayene detayli gibi oluyor. Dogum Adapazari ya da İzmir’de olacakti. Ama su surecte Nuri bey’de olacak gibi gorunuyor.

Bende öyleyim günde 9-10 öğün yemek yiyorum. Sofrayı toplarken midem guruldamaya başlıyor. Ne olacak bu halimiz
Kahvaltıyı kaldırmamıştım azönce atıştırıp kaldırdım, Doktor bana sık sık az ye dedi ama sabah sağlam yemiştim hemen acıktım niyeyse,bugün bulantım olmadı iştahım açık ilerleyen saatlerde ne olur bilmem artık,az yiyip sık yemek mantıklı gibi ama az yemek

Anladim canim. Bende de yapildi. Beyinde sorun cikmadi. Eeg, vng, odyo vb testler yapildi. İc kulak kaynakli cikti bende. Vestibular migren deniyor hastaligin adina. Ya basin agrir, ya basin doner. İllet bir hastalik. Rabbim kimseye gostermesin. Teshisi de zor, bulana kadar gezmedik doktor kalmamisti.

Ahh geçmiş olsun, o kalça ağrısı bende de çok oldu, kilitlenecek kadar. Bunun üzerine magnezyum takviyesine başladım, aklınızda olsun.

alllah sizin de yardımcınız olsun. Hamileyken yaşananlar gerçekten çok ağır geliyor bazen ve inanın isyan etmek istemiyorum ama çok yoruldum. Çocuğumu hayal etmeye korkuyorum o da elimden kayıp giderse korkusuyla... Alllah beni evladımdan güldürsün diyorum ama babamın da durumu ağır. Sayılı vakti kaldı artık doktorlar bile söyler oldular. Hiç kimseye üzüntümü anlatamıyorum. Alllah başka dert vermesin ama çok zor olmaya başladı artık...

Amin. İnşalllah ağız tadı ve mutlulukla bebeğimizi kucağımıza alalım Rabbim bu kötü günlerin sonucunu en güzel şekilde neticelendirsin inş.

Kızlar kk ya nereden giriyorsunuz telefon mu pc ya da tablet mi,yoksa siteyi mi indirdiniz ben telden giriyorum kullanımı zor gibi daha kolaylığı varsa bileyim dedim

Bende oyleydim cok korkardim birakmaktan bi ara rahatlamıştım ama simdi hala.kusuyorum bitmeyecek galiba dogurana kadar

Bende haftada bir oluyor artik. Bir de malum bana doktorum ilac icirmiyordu. dogana kadar bulanti, istifradan kacis yok belli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…