Canim bende vestibular migren var. Nirvanasini yasadim migrenin 2 yil ilac tedavisi gordum. Baktim ilac dozlarinda yetmiyor hep artirmak gerekiyor kademeli azalttim ve dogal yollardan cozumunu aradim. Hatta bir kac hafta once buraya migrenle basetme yollari diye bir seyler yazmistim. ☺
Su gercekten en onemli sey bu surecte. Allah sifalar versin, kimsenin basini agritmasin.
Bu aralar akşamları çekirdeğe dadanmış durumdayımEvet, gebelikte karpat tunel sendromu diye geciyormus. Umarim ileri boyutlara varmaz. Dun bir parca tuzlu cekirdek yemistim. Vucudun su tutmasiyla alakaliymis, cekirdegi sucluyorum su an.
Riskli gebeyim, benim gebelik takibim de Nuri bey’de. Tum sureci onun kontrolunde geciriyorum. Hastanenin kadin dogumcularini tanimiyorum. Nuri hoca esimi de aliyor iceri. Hatta esim her kontrolumu video kaydina da aldi. İzin veriyor ona da. Randevu aldiniz mi? Bu aralar randevusu epey dolu diye biliyorum.
Canim bende vestibular migren var. Nirvanasini yasadim migrenin 2 yil ilac tedavisi gordum. Baktim ilac dozlarinda yetmiyor hep artirmak gerekiyor kademeli azalttim ve dogal yollardan cozumunu aradim. Hatta bir kac hafta once buraya migrenle basetme yollari diye bir seyler yazmistim. ☺
Su gercekten en onemli sey bu surecte. Allah sifalar versin, kimsenin basini agritmasin.
Buradayım canımmm
Ben rahata alistim galibaAma tut kendini biraktiğin zaman o ilkgun hele cok cok zor geciyor gerci ilk. Gun olmuyor ikinci gunaynen birak artık
Ben rahata alistim galibabırakırsam yine ilk zamanlardaki gibi çok kötü olacagum düşüncesi var sanırım,ki o kadar olmasa da icmedigim günler miğdem berbat ama dayanamayacagim kadar değil itiraf ediyorum ama senin fikrini tuttum,kademeli bırakacağım inşallah☺
Rabbim babanıza şifa versin. Her şey biz insanlar için ve kimileri için hayat daha çok sınavla geçiyor. O gereksiz olan insanları da görmemeyi öğrenicez yoksa gerçekten sinir bozucular. Girdiğimiz her zorlu süreçten daha güçlü çıkmak ümidiyle.Selam kızlar. Bu zorlu süreçte uzun süredir içime kapandım ve artık herşeye dair umudumu yitirdim...
babamın hastalığı,bu virüs,işyerindeki zorluklar... isyan edip çocuğu yormak ve germek istemiyorum ama herşeyin hamileliğimde bu kadar üstüste gelmesi beni çok üzüyor artık. Hamileliğin getirdiği hiç birşey ne kilo ne baş ağrısı ne mide bulantısı ne de başka yaşadıklarımız çok da mühim değilmiş... babamın yakalandığı amansız hastalıktan sonra sanki herşey çok daha kötü oldu. Alllahın takdiri dedim kabullendim,virüs çıktı. Hiç kimse bizim hislerimizi anlayamaz. İçimizde minicik bir bebek var ve biz onu görmediğimiz duymadığımız ne kadar süreceğini bilmediğimiz bir beladan korumak zorundayız. Bir hamilenin gözünden şu döneme bakacak olursalar ne kadar korku dolu bir tablo olduğunu herkes görür. Alllah razı olsun devletimizden milletimizden bazı işten uzaklaştırıp teması azaltıcı tedbirler aldılar,ama bi kesim de var ki,nooooolllluuucak yea deyip beni öldürüyorlar sinirden
İçimi döktüm çok zor bir süreçten geçiyorum ve geçiyoruz Alllah yardımcımız olsun...
Aaaa çok sevindim benimle aynı doktora giden birisini bulmaktan :) Nuri beye ilk trimester detaylı için gitmiştim, ikincide de gidecegim. daha randevu almadım, çünkü daha 2 haftam falan var gitmek için :) eşleri içeri alması çok iyi, dedimya tek başına gitmek istemiyorum. video kaydına izin vermesi de ayrı bir güzellik, bunu aklımda tutayım. yani odaya girince video'yu açıyorsunuz ve herşeyi kaydediyorsunuz :)Riskli gebeyim, benim gebelik takibim de Nuri bey’de. Tum sureci onun kontrolunde geciriyorum. Hastanenin kadin dogumcularini tanimiyorum. Nuri hoca esimi de aliyor iceri. Hatta esim her kontrolumu video kaydina da aldi. İzin veriyor ona da. Randevu aldiniz mi? Bu aralar randevusu epey dolu diye biliyorum.
Bende öyleyim günde 9-10 öğün yemek yiyorum. Sofrayı toplarken midem guruldamaya başlıyor. Ne olacak bu halimizKahvaltıdan yarım saat sonra acıkmak nedir yavv
Kahvaltıyı kaldırmamıştım azönce atıştırıp kaldırdım, Doktor bana sık sık az ye dedi ama sabah sağlam yemiştim hemen acıktım niyeyse,bugün bulantım olmadı iştahım açık ilerleyen saatlerde ne olur bilmem artık,az yiyip sık yemek mantıklı gibi ama az yemekBende öyleyim günde 9-10 öğün yemek yiyorum. Sofrayı toplarken midem guruldamaya başlıyor. Ne olacak bu halimiz
Bikaç yıl önce mr anjiyo oldum baş ağrısından. Migrenin teşhisi yok çünkü bi bulgusu da yok. Beynimde bi sorun çıkmayınca migren dediler işte. Amiiinn canım Allah her ihtiyacı olana şifa versin insallah.❤
Ahh geçmiş olsun, o kalça ağrısı bende de çok oldu, kilitlenecek kadar. Bunun üzerine magnezyum takviyesine başladım, aklınızda olsun.Buradayım canımmmGirmeye çalışıyorum ama her gün olmuyor, girdiğimde de çok fazla sayfa birikmiş oluyor hep geri kalıyorum muhabbetlerden o yüzden hiç yazamadım
Bu virüs olayından bütün dengemiz şaştı20. hafta detaylıya gitmek zorunda kaldım sık sık hastaneye gitmiyim diye. Çok şükür her şey olması gerektiği gibi Haftaya kontrol zamanım ama gider miyim biraz daha bekler miyim bilemiyorum he bir de üç gündür çok fazla kalça ağrısı yaşıyorum ama öyle böyle değil tutuluyorum resmen ne eğilebiliyorum ne kalkabiliyorum inşallah 9. aya kadar böyle sürmez hemeeen özetimi geçtim sana
alllah sizin de yardımcınız olsun. Hamileyken yaşananlar gerçekten çok ağır geliyor bazen ve inanın isyan etmek istemiyorum ama çok yoruldum. Çocuğumu hayal etmeye korkuyorum o da elimden kayıp giderse korkusuyla... Alllah beni evladımdan güldürsün diyorum ama babamın da durumu ağır. Sayılı vakti kaldı artık doktorlar bile söyler oldular. Hiç kimseye üzüntümü anlatamıyorum. Alllah başka dert vermesin ama çok zor olmaya başladı artık...Bazen herşeyin üst üste geldiği dönemler oluyor. Zira Geçen sene bende aynı duygulardaydım. Yaşayıp yaşamayacağını bilmediğim bir can taşıyordum, diğer yandan eşim iflas etmişti maddi açıdan bitik bir döneme girmiştik. Peşpeşe icra kağıtları geliyordu eve. Elektrik faturamızı bile ödeyemez duruma gelmiştik bi ara. O ara taşınmak zorunda kaldık kira ödeyemedik. Hamile, hamile.. Anneanneme kanser dediler, annem-babam biz boşanıyoruz dediler. 5 yaşında kardeşim var onu düşünmekten harap oldum. Daha Neler neler.. Kendi derdimi unutup çevreme koşmaya çalıştım çok salakça bir dönemden geçtim.
Allah hepimizin yardımcısı olsun bu kötü günler geride kalsın inşallah
Zaman herşeyin ilacıdır demişler. Umarım yoluna girecek ve herşey normale dönecek. Babacığına acil şifalar diliyorum.
Bu aralar akşamları çekirdeğe dadanmış durumdayımSivilce bile çıktı yüzümde
Amin. İnşalllah ağız tadı ve mutlulukla bebeğimizi kucağımıza alalım Rabbim bu kötü günlerin sonucunu en güzel şekilde neticelendirsin inş.sahi benimde oluyor uyuşma heralde üstüne yattım diyorum hemende toparlayamıyorum,geçende de burada olmuştu muhabbeti demek ki hamişlikle alakası var,uzanıpta teli elde tutmakta zor oluyor
amin canım,ne olacak diyen insanlara inat dikkat edelim tedbirle yaşayalım belki bizden bir şeyler öğrenirler,babana Allah şifa versin inşallh,her şey güzel olacak inşallh evet sıkıntılı günlerdeyiz ama üstesinden gelecez elbet
Bende oyleydim cok korkardim birakmaktan bi ara rahatlamıştım ama simdi hala.kusuyorum bitmeyecek galiba dogurana kadar
Hadi güzel haberlerle kuzummay bi tanem yaa geldik şimdi bekliyoruz.
uzay üssü gibi hastane yapmışlar çok steril belli zaten insan yok. tabi en önemlisi güzel haberler duymak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?