Sabret diyprum işte kendime ama herşeyden geçtim artık sadece virüs korkusu bitse bari. Hamileliğimizde çok büyük bir yük bizim için. Sizin doktorunuz birşey diyor mu ne yapmalıyız evden çıkmayarak da nereye kadar...Rabbim babanıza şifa versin. Her şey biz insanlar için ve kimileri için hayat daha çok sınavla geçiyor. O gereksiz olan insanları da görmemeyi öğrenicez yoksa gerçekten sinir bozucular. Girdiğimiz her zorlu süreçten daha güçlü çıkmak ümidiyle.
Ahahahaaa benimde çenedeAfiyet olsun. Benim de cenede bi tane pirtlamis.
Selam kızlar. Bu zorlu süreçte uzun süredir içime kapandım ve artık herşeye dair umudumu yitirdim...
babamın hastalığı,bu virüs,işyerindeki zorluklar... isyan edip çocuğu yormak ve germek istemiyorum ama herşeyin hamileliğimde bu kadar üstüste gelmesi beni çok üzüyor artık. Hamileliğin getirdiği hiç birşey ne kilo ne baş ağrısı ne mide bulantısı ne de başka yaşadıklarımız çok da mühim değilmiş... babamın yakalandığı amansız hastalıktan sonra sanki herşey çok daha kötü oldu. Alllahın takdiri dedim kabullendim,virüs çıktı. Hiç kimse bizim hislerimizi anlayamaz. İçimizde minicik bir bebek var ve biz onu görmediğimiz duymadığımız ne kadar süreceğini bilmediğimiz bir beladan korumak zorundayız. Bir hamilenin gözünden şu döneme bakacak olursalar ne kadar korku dolu bir tablo olduğunu herkes görür. Alllah razı olsun devletimizden milletimizden bazı işten uzaklaştırıp teması azaltıcı tedbirler aldılar,ama bi kesim de var ki,nooooolllluuucak yea deyip beni öldürüyorlar sinirden
İçimi döktüm çok zor bir süreçten geçiyorum ve geçiyoruz Alllah yardımcımız olsun...
Bazen herşeyin üst üste geldiği dönemler oluyor. Zira Geçen sene bende aynı duygulardaydım. Yaşayıp yaşamayacağını bilmediğim bir can taşıyordum, diğer yandan eşim iflas etmişti maddi açıdan bitik bir döneme girmiştik. Peşpeşe icra kağıtları geliyordu eve. Elektrik faturamızı bile ödeyemez duruma gelmiştik bi ara. O ara taşınmak zorunda kaldık kira ödeyemedik. Hamile, hamile.. Anneanneme kanser dediler, annem-babam biz boşanıyoruz dediler. 5 yaşında kardeşim var onu düşünmekten harap oldum. Daha Neler neler.. Kendi derdimi unutup çevreme koşmaya çalıştım çok salakça bir dönemden geçtim.
Allah hepimizin yardımcısı olsun bu kötü günler geride kalsın inşallah
Zaman herşeyin ilacıdır demişler. Umarım yoluna girecek ve herşey normale dönecek. Babacığına acil şifalar diliyorum.
İnşallh canım AllhınnizniyleAmin. İnşalllah ağız tadı ve mutlulukla bebeğimizi kucağımıza alalım Rabbim bu kötü günlerin sonucunu en güzel şekilde neticelendirsin inş.
Kızlar kk ya nereden giriyorsunuz telefon mu pc ya da tablet mi,yoksa siteyi mi indirdiniz ben telden giriyorum kullanımı zor gibi daha kolaylığı varsa bileyim dedim
ay bi tanem yaa geldik şimdi bekliyoruz.
uzay üssü gibi hastane yapmışlar çok steril belli zaten insan yok. tabi en önemlisi güzel haberler duymak
Geçmiş olsun ablacım.Hanimlar gunaydinlar.
Dun gece iki kolum birden uyustu, 4 gibi agriyla uyandim, 7’e kadar uyuyamadim. İlk defa boyle bir seyle karsilasinca da korktum haliyle. 7 gibi hafifledi uyudum, simdi uyandim. Benim gibi 6:30 dendi mi ayakta olan biri icin bu saatte uyanmak cok garip bir his.
Ben de ilk babamın durumunu öğrendiğimde bir hafta boyunca ağladım. Her gün. Alllahım dedim bana dayanma sabrı ver. Bir yanda evladımı kucağıma alacağım derken yanımda babam olmazsa naparım. Babam bebeği öğrendiği günden beri tek isteği ona kavuşmak. Fakat doktorlar 4.evre kanserin çok uzun süre ömrü olmadığına dair konuşuyorlar. Kimse kimsenin ömrünü bilemez. Ama tek duam çocuğumun sağ salim doğup babamın kucağında bir defa bile olsa görmem. Başka bir isteğim yok. Hiç birşey için üzülmeyin ve dert etmeyin. Alllah sağlık verdiği sürece herşeyi aşarız...canım ikiniz için de öyle üzüldüm ki şu an resmen gözlerim doldu. bazen ne saçma sapan şeylere üzülüyoruz değil mi? umarım bir yıl sonra hala bu forumda yazıp bebeklerimizin ilk yaş doğum günlerinin konseptini tartışıyor oluruz. allah bize mutluluk dolu günler nasip eder.
Geçmiş olsun ablacım.
Aşı olduğun kolun mu acaba?
Rabbim şifa versin inşalllah tatlımm..Anladim canim. Bende de yapildi. Beyinde sorun cikmadi. Eeg, vng, odyo vb testler yapildi. İc kulak kaynakli cikti bende. Vestibular migren deniyor hastaligin adina. Ya basin agrir, ya basin doner. İllet bir hastalik. Rabbim kimseye gostermesin. Teshisi de zor, bulana kadar gezmedik doktor kalmamisti.
Rabbim şifa versin inşalllah tatlımm..
Ben de ilk babamın durumunu öğrendiğimde bir hafta boyunca ağladım. Her gün. Alllahım dedim bana dayanma sabrı ver. Bir yanda evladımı kucağıma alacağım derken yanımda babam olmazsa naparım. Babam bebeği öğrendiği günden beri tek isteği ona kavuşmak. Fakat doktorlar 4.evre kanserin çok uzun süre ömrü olmadığına dair konuşuyorlar. Kimse kimsenin ömrünü bilemez. Ama tek duam çocuğumun sağ salim doğup babamın kucağında bir defa bile olsa görmem. Başka bir isteğim yok. Hiç birşey için üzülmeyin ve dert etmeyin. Alllah sağlık verdiği sürece herşeyi aşarız...
Çok geçmiş olsun. Siz çokça dua edin Allahın izniyle olmayacak şey yok inşaallah babanız iyi olur sizde bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınızBen de ilk babamın durumunu öğrendiğimde bir hafta boyunca ağladım. Her gün. Alllahım dedim bana dayanma sabrı ver. Bir yanda evladımı kucağıma alacağım derken yanımda babam olmazsa naparım. Babam bebeği öğrendiği günden beri tek isteği ona kavuşmak. Fakat doktorlar 4.evre kanserin çok uzun süre ömrü olmadığına dair konuşuyorlar. Kimse kimsenin ömrünü bilemez. Ama tek duam çocuğumun sağ salim doğup babamın kucağında bir defa bile olsa görmem. Başka bir isteğim yok. Hiç birşey için üzülmeyin ve dert etmeyin. Alllah sağlık verdiği sürece herşeyi aşarız...
Aaa yok mu şu an,ben yıllar önce indirmiştim dediğin gibi vardı ama kullanışı rahat gelmemişti belki gelişmiştir diye düşündüm demek ki yokBen de en cok iphone / ipad uygulamasi var mi diye merak ediyorum. Yillar evvel vardi ama simdi bulamiyorum.
Aaaa çok sevindim benimle aynı doktora giden birisini bulmaktan :) Nuri beye ilk trimester detaylı için gitmiştim, ikincide de gidecegim. daha randevu almadım, çünkü daha 2 haftam falan var gitmek için :) eşleri içeri alması çok iyi, dedimya tek başına gitmek istemiyorum. video kaydına izin vermesi de ayrı bir güzellik, bunu aklımda tutayım. yani odaya girince video'yu açıyorsunuz ve herşeyi kaydediyorsunuz :)
bende Habibe Hanım'ı tesadüfen buldum, bir ön araştırmam fazla olmadı. Nuri Bey'i de kendisi önerdiği için gittim :)
altunizade acıbadem'demi dogum yapacaksınız ?
Aaa yok mu şu an,ben yıllar önce indirmiştim dediğin gibi vardı ama kullanışı rahat gelmemişti belki gelişmiştir diye düşündüm demek ki yok
Benim ilk gebelik doktorum da Nuri hocaydi, uzun arastirmalar sonucu o isme ulasmistim. Gerci dogurmak kismet olmadi ilkinde.kendisinden cok memnunum. Buradan da detayli icin ona gidecek arkadaslar var.
13. Haftamda birinci detayli usg yapilmisti, 22. Haftada ikinci detayli yapacak insallah. Gerci benim her muayene detayli gibi oluyor. Dogum Adapazari ya da İzmir’de olacakti. Ama su surecte Nuri bey’de olacak gibi gorunuyor.
Aynen aynen hatta bazen alıntılarım kayboluyor ve sayfa yenilemeden düzelmiyor,karışık zor bi uygulama ama çok keyifli sizlerle muhabbetlerYok canim bulamadim hicbir yerde. Telefondan da girdiginde her yeri reklam kapliyor sinir bozucu cok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?