2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Sabret diyprum işte kendime ama herşeyden geçtim artık sadece virüs korkusu bitse bari. Hamileliğimizde çok büyük bir yük bizim için. Sizin doktorunuz birşey diyor mu ne yapmalıyız evden çıkmayarak da nereye kadar...

canım ikiniz için de öyle üzüldüm ki şu an resmen gözlerim doldu. bazen ne saçma sapan şeylere üzülüyoruz değil mi? umarım bir yıl sonra hala bu forumda yazıp bebeklerimizin ilk yaş doğum günlerinin konseptini tartışıyor oluruz. allah bize mutluluk dolu günler nasip eder.

Kızlar kk ya nereden giriyorsunuz telefon mu pc ya da tablet mi,yoksa siteyi mi indirdiniz ben telden giriyorum kullanımı zor gibi daha kolaylığı varsa bileyim dedim

Ben de en cok iphone / ipad uygulamasi var mi diye merak ediyorum. Yillar evvel vardi ama simdi bulamiyorum.

ay bi tanem yaa geldik şimdi bekliyoruz.
uzay üssü gibi hastane yapmışlar çok steril belli zaten insan yok. tabi en önemlisi güzel haberler duymak

İnsallah alacaksin o guzel haberleri canim. Haber et ciktiktan sonra.

Geçmiş olsun ablacım.
Aşı olduğun kolun mu acaba?

Ben de ilk babamın durumunu öğrendiğimde bir hafta boyunca ağladım. Her gün. Alllahım dedim bana dayanma sabrı ver. Bir yanda evladımı kucağıma alacağım derken yanımda babam olmazsa naparım. Babam bebeği öğrendiği günden beri tek isteği ona kavuşmak. Fakat doktorlar 4.evre kanserin çok uzun süre ömrü olmadığına dair konuşuyorlar. Kimse kimsenin ömrünü bilemez. Ama tek duam çocuğumun sağ salim doğup babamın kucağında bir defa bile olsa görmem. Başka bir isteğim yok. Hiç birşey için üzülmeyin ve dert etmeyin. Alllah sağlık verdiği sürece herşeyi aşarız...

Rabbim şifa versin inşalllah tatlımm..

Canım çok geçmiş olsun..

Çok geçmiş olsun. Siz çokça dua edin Allahın izniyle olmayacak şey yok inşaallah babanız iyi olur sizde bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız

Ben de en cok iphone / ipad uygulamasi var mi diye merak ediyorum. Yillar evvel vardi ama simdi bulamiyorum.
Aaa yok mu şu an,ben yıllar önce indirmiştim dediğin gibi vardı ama kullanışı rahat gelmemişti belki gelişmiştir diye düşündüm demek ki yok

Benim ilk gebelik doktorum da Nuri hocaydi, uzun arastirmalar sonucu o isme ulasmistim. Gerci dogurmak kismet olmadi ilkinde. kendisinden cok memnunum. Buradan da detayli icin ona gidecek arkadaslar var.

13. Haftamda birinci detayli usg yapilmisti, 22. Haftada ikinci detayli yapacak insallah. Gerci benim her muayene detayli gibi oluyor. Dogum Adapazari ya da İzmir’de olacakti. Ama su surecte Nuri bey’de olacak gibi gorunuyor.
[/QUOTE]

teşekkür ederim cevap için. İnşallah şu virüs şartları düzelir ve gönlünüzden neresi geçiyorsa orada doğum yapabilirsiniz :)

Aaa yok mu şu an,ben yıllar önce indirmiştim dediğin gibi vardı ama kullanışı rahat gelmemişti belki gelişmiştir diye düşündüm demek ki yok

Yok canim bulamadim hicbir yerde. Telefondan da girdiginde her yeri reklam kapliyor sinir bozucu cok.

teşekkür ederim cevap için. İnşallah şu virüs şartları düzelir ve gönlünüzden neresi geçiyorsa orada doğum yapabilirsiniz :)
[/QUOTE]

Amin insallah, Allah hepimize saglikla bebeklerimizi kucagimiza almak nasip etsin.

Ben uygulamadan yükledim. Ama uygulamada resim bir türlü ekleyemiyorum. Resim ya da dosya ekleyeceksem arama motorundan giriş yapıyorum.

Yok canim bulamadim hicbir yerde. Telefondan da girdiginde her yeri reklam kapliyor sinir bozucu cok.
Aynen aynen hatta bazen alıntılarım kayboluyor ve sayfa yenilemeden düzelmiyor,karışık zor bi uygulama ama çok keyifli sizlerle muhabbetlerhappymomda da takılıyorum ben orası çok rahat ve uygulaması harika ama buranın yeri çok başka

Ben detaylıyı yaptırdım RÜYAMDAiki elini bacaklarımın arasına koymuş biraz yukarda tutmuş o ellerini birleştirmiş dua eder pozisyondaydı ya diyorum ki parmaklarını yerim senin nasıl tatlı bebeğimi mi gördüm rüyamda acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…