- 3 Aralık 2019
- 4.306
- 17.089
- 258
Aynen aynen hatta bazen alıntılarım kayboluyor ve sayfa yenilemeden düzelmiyor,karışık zor bi uygulama ama çok keyifli sizlerle muhabbetlerhappymomda da takılıyorum ben orası çok rahat ve uygulaması harika ama buranın yeri çok başka
Ben detaylıyı yaptırdım RÜYAMDAiki elini bacaklarımın arasına koymuş biraz yukarda tutmuş o ellerini birleştirmiş dua eder pozisyondaydı ya diyorum ki parmaklarını yerim senin nasıl tatlı bebeğimi mi gördüm rüyamda acaba
Ben detaylıyı yaptırdım RÜYAMDAiki elini bacaklarımın arasına koymuş biraz yukarda tutmuş o ellerini birleştirmiş dua eder pozisyondaydı ya diyorum ki parmaklarını yerim senin nasıl tatlı bebeğimi mi gördüm rüyamda acaba
Aynen aynen hatta bazen alıntılarım kayboluyor ve sayfa yenilemeden düzelmiyor,karışık zor bi uygulama ama çok keyifli sizlerle muhabbetlerhappymomda da takılıyorum ben orası çok rahat ve uygulaması harika ama buranın yeri çok başka
GeBe , Görsin , Hm var.kızlar bu arada aklıma gelmişken sormak istedim. kendiniz için kıyafet baktınızmı hiç ? geniş rahat edebilecegimiz pijama, veya günlük elbise mesela. ben daha 18.haftadayım diye daha hiç bakmadım, şu aşamada fazlada büyümedim sanki daha ihtiyacım yok gibi. kaçıncı haftada ihtiyaç duyuluyor acaba ? birde corona nedeniyle birçok magaza kapalı. nerelerden alacagız acaba ? internette hangi siteler var acaba ?
Gittim canım bi sıkıntı çıkmadı çok şükür herşeyi normal dediler ama hiç içime sinmedi ya çok kısa baktı
Nasıl detaylıda cinsiyeti göremedi yaniGittim canım bi sıkıntı çıkmadı çok şükür herşeyi normal dediler ama hiç içime sinmedi ya çok kısa baktıbu seferki de büyük ihtimalle erkek dedi net birşey demedi bu gidişle ben doğumda öğrencem ne olduğunu
Gittim canım bi sıkıntı çıkmadı çok şükür herşeyi normal dediler ama hiç içime sinmedi ya çok kısa baktıbu seferki de büyük ihtimalle erkek dedi net birşey demedi bu gidişle ben doğumda öğrencem ne olduğunu
Babamı aradığımda hüngür hüngür ağlıyordu bana noldu dedim konusamicam sonra ara beni dedi babam sonradan aradın işyerinde birinin ateşi çıkmış rapor almış babam da bende onla temas ettim ya banada bulasirsa ya torunumu bi kere bile göremezsem sevemezsem diye evde ağlamış durmuş o kadar iyi anlıyorum ki seni gerçekten zor allah şifa versin hepimiz ailelerimizle birlikte çocuklarımızı buyuturuz inşallahBen de ilk babamın durumunu öğrendiğimde bir hafta boyunca ağladım. Her gün. Alllahım dedim bana dayanma sabrı ver. Bir yanda evladımı kucağıma alacağım derken yanımda babam olmazsa naparım. Babam bebeği öğrendiği günden beri tek isteği ona kavuşmak. Fakat doktorlar 4.evre kanserin çok uzun süre ömrü olmadığına dair konuşuyorlar. Kimse kimsenin ömrünü bilemez. Ama tek duam çocuğumun sağ salim doğup babamın kucağında bir defa bile olsa görmem. Başka bir isteğim yok. Hiç birşey için üzülmeyin ve dert etmeyin. Alllah sağlık verdiği sürece herşeyi aşarız...
Valla bende anlamadım canım kesin demedi büyük olasılıkla erkek dediNasıl detaylıda cinsiyeti göremedi yani
Aa evet abla dediğin gibi olabilir girmeden önce çikolata yemiştim doktor bakarken tekmeliyodu zaten minnoş hissediyordum o an hareketliydiCanim belki bebek hareketliyse doktor her yerini hizlica incelemistir. Uzun surenler genelde bebek pozisyon degismedigi icin oluyormus. Doktor bir sey yok dediyse yoktur canim. Hadi atlattin bu sureci, bir de bu acidan bak. Bakalim bizlere de kismet olacak mi?
Aa evet abla dediğin gibi olabilir girmeden önce çikolata yemiştim doktor bakarken tekmeliyodu zaten minnoş hissediyordum o an hareketliydiinşallah hepiniz sıkıntısız bi şekilde atlatırsınız bu aşamayı ablam Rabbim evlatlarımızı korusun
Aa evet abla dediğin gibi olabilir girmeden önce çikolata yemiştim doktor bakarken tekmeliyodu zaten minnoş hissediyordum o an hareketliydiinşallah hepiniz sıkıntısız bi şekilde atlatırsınız bu aşamayı ablam Rabbim evlatlarımızı korusun
Çikolata demişken benim kiz marka seçiyor resmen şimdiden kinder den başka çikolata yemiyoruz almıyor midemİki tane mi cikolata yedin itiraf et.2 minik kare yetiyor oysa. Sonra kipir kipir olur boyle oglum.
Amin canim insallah
Teşekkür ederim inşallah sizde sorunsuz atlatırsınızhayırlı olsun sorunsuz atlattığınıza sevindim :) kaçıncı haftadasınız acaba ? Birde ilk tekmeyi kaçıncı haftada hissettiniz ? Ben daha birşey hissetmiyorum da
1 tane brownie intense yedim ablaİki tane mi cikolata yedin itiraf et.2 minik kare yetiyor oysa. Sonra kipir kipir olur boyle oglum.
Amin canim insallah
Evet organları gördü canım ayrı ayrı baktı ama ne biliyim bende uzun sürüyor diye biliyordum yarım saat 45 dk falan ama benim 5 dk anca sürdü o yüzden içime sinmemişti ama sonucu doktoruma da gösterdim bi sorun yok herşey iyi dedi çok şükürDoktor organlarını görmese kısa sürmezdi canım, demekki bebek hareketli olduğu için görmüş ki her şeyi yeterli olmuş. Sen atlattın yarın da ben inşallah18+3 de detaylı yapicak bana da doktorum
Çikolata demişken benim kiz marka seçiyor resmen şimdiden kinder den başka çikolata yemiyoruz almıyor midem
1 tane brownie intense yedim ablabana 2 kare falan yetmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?