2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

Evet, cevap yazarken anlik sorunlar yasaniyor, sil bastan her seyi yazmak zorunda kaliyorsun. Happymom’in blogunda takilmiyorum, baska bloglara da bakmiyorum anca vakit yetisyor canim.

Cok guzel ya

ben laptop'tan giriyorum. burada klavyeden yazmak çok daha kolayıma geliyor :)

kızlar bu arada aklıma gelmişken sormak istedim. kendiniz için kıyafet baktınızmı hiç ? geniş rahat edebilecegimiz pijama, veya günlük elbise mesela. ben daha 18.haftadayım diye daha hiç bakmadım, şu aşamada fazlada büyümedim sanki daha ihtiyacım yok gibi. kaçıncı haftada ihtiyaç duyuluyor acaba ? birde corona nedeniyle birçok magaza kapalı. nerelerden alacagız acaba ? internette hangi siteler var acaba ?

GeBe , Görsin , Hm var.
LCW de de hamile kıyafetleri var ama online alışverişide durdurdular

S seymayaz Sen naptın canım? Detaylı ultrason randevun vardı? Güzel haberlerle gel inşallah
Gittim canım bi sıkıntı çıkmadı çok şükür herşeyi normal dediler ama hiç içime sinmedi ya çok kısa baktı bu seferki de büyük ihtimalle erkek dedi net birşey demedi bu gidişle ben doğumda öğrencem ne olduğunu

Nasıl detaylıda cinsiyeti göremedi yani

Canim belki bebek hareketliyse doktor her yerini hizlica incelemistir. Uzun surenler genelde bebek pozisyon degismedigi icin oluyormus. Doktor bir sey yok dediyse yoktur canim. Hadi atlattin bu sureci, bir de bu acidan bak. Bakalim bizlere de kismet olacak mi?

Babamı aradığımda hüngür hüngür ağlıyordu bana noldu dedim konusamicam sonra ara beni dedi babam sonradan aradın işyerinde birinin ateşi çıkmış rapor almış babam da bende onla temas ettim ya banada bulasirsa ya torunumu bi kere bile göremezsem sevemezsem diye evde ağlamış durmuş o kadar iyi anlıyorum ki seni gerçekten zor allah şifa versin hepimiz ailelerimizle birlikte çocuklarımızı buyuturuz inşallah

Nasıl detaylıda cinsiyeti göremedi yani
Valla bende anlamadım canım kesin demedi büyük olasılıkla erkek dedi ama o pipi fotosuna bakarak ben erkek diye şartlandırmıştım kendimi hala da öyle düşünüyorum kız olduğunu sanmıyorum

Aa evet abla dediğin gibi olabilir girmeden önce çikolata yemiştim doktor bakarken tekmeliyodu zaten minnoş hissediyordum o an hareketliydi inşallah hepiniz sıkıntısız bi şekilde atlatırsınız bu aşamayı ablam Rabbim evlatlarımızı korusun

hayırlı olsun sorunsuz atlattığınıza sevindim :) kaçıncı haftadasınız acaba ? Birde ilk tekmeyi kaçıncı haftada hissettiniz ? Ben daha birşey hissetmiyorum da

İki tane mi cikolata yedin itiraf et. 2 minik kare yetiyor oysa. Sonra kipir kipir olur boyle oglum.

Amin canim insallah

hayırlı olsun sorunsuz atlattığınıza sevindim :) kaçıncı haftadasınız acaba ? Birde ilk tekmeyi kaçıncı haftada hissettiniz ? Ben daha birşey hissetmiyorum da
Teşekkür ederim inşallah sizde sorunsuz atlatırsınız Şuan 20+2 haftalık ilk net tekmeleri geçen hafta hissetmeye başladım

Doktor organlarını görmese kısa sürmezdi canım, demekki bebek hareketli olduğu için görmüş ki her şeyi yeterli olmuş. Sen atlattın yarın da ben inşallah 18+3 de detaylı yapicak bana da doktorum
Evet organları gördü canım ayrı ayrı baktı ama ne biliyim bende uzun sürüyor diye biliyordum yarım saat 45 dk falan ama benim 5 dk anca sürdü o yüzden içime sinmemişti ama sonucu doktoruma da gösterdim bi sorun yok herşey iyi dedi çok şükür hadi sende güzel haberlerle gel inşallah sorunsuz rahat geçer seninki de

Çikolata demişken benim kiz marka seçiyor resmen şimdiden kinder den başka çikolata yemiyoruz almıyor midem

Bayilirim rafine zevkleri olan cicek kizlara.

1 tane brownie intense yedim abla bana 2 kare falan yetmez

Afiyet olsun. Oglum sayesinde ben de cikolata yiyorum ultrasondan ultrasona.

Ya ne diyecegim, gecen gun 4-5 tane kornison tursu yedim. Sofradan kalktim uzerine Torku cikolata Esim soktan soka girdi. Hayatta aklima cikolata yemek gelmez, tursu ustune yiyince adama sanirim tiksinme geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…