- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Bende sonradan farkettimBen baktım kuzum renkleri var diyor
Şükür canım iyi geçmiş detaylıBuradayım canımmmGirmeye çalışıyorum ama her gün olmuyor, girdiğimde de çok fazla sayfa birikmiş oluyor hep geri kalıyorum muhabbetlerden o yüzden hiç yazamadım
Bu virüs olayından bütün dengemiz şaştı20. hafta detaylıya gitmek zorunda kaldım sık sık hastaneye gitmiyim diye. Çok şükür her şey olması gerektiği gibi Haftaya kontrol zamanım ama gider miyim biraz daha bekler miyim bilemiyorum he bir de üç gündür çok fazla kalça ağrısı yaşıyorum ama öyle böyle değil tutuluyorum resmen ne eğilebiliyorum ne kalkabiliyorum inşallah 9. aya kadar böyle sürmez hemeeen özetimi geçtim sana
Tek değilsinKahvaltıdan yarım saat sonra acıkmak nedir yavv
O hisler ah o hisler. Ben baba konusunda ekstra hassasım. İnşallah umulmadık -iyi- gelişmeler olur da bu kötü zamanlar geride kalır
alllah sizin de yardımcınız olsun. Hamileyken yaşananlar gerçekten çok ağır geliyor bazen ve inanın isyan etmek istemiyorum ama çok yoruldum. Çocuğumu hayal etmeye korkuyorum o da elimden kayıp giderse korkusuyla... Alllah beni evladımdan güldürsün diyorum ama babamın da durumu ağır. Sayılı vakti kaldı artık doktorlar bile söyler oldular. Hiç kimseye üzüntümü anlatamıyorum. Alllah başka dert vermesin ama çok zor olmaya başladı artık...
İnşallah canım benim. İnan tek dileğim.canım ikiniz için de öyle üzüldüm ki şu an resmen gözlerim doldu. bazen ne saçma sapan şeylere üzülüyoruz değil mi? umarım bir yıl sonra hala bu forumda yazıp bebeklerimizin ilk yaş doğum günlerinin konseptini tartışıyor oluruz. allah bize mutluluk dolu günler nasip eder.
Teşekkür ederim inşallah sizde sorunsuz atlatırsınızŞuan 20+2 haftalık ilk net tekmeleri geçen hafta hissetmeye başladım
Dışarıdan görenler tiksinir abla ama can bu istiyo işte bende bazen çok alakasız şeyler karıştırıyorumBayilirim rafine zevkleri olan cicek kizlara.
Afiyet olsun. Oglum sayesinde ben de cikolata yiyorum ultrasondan ultrasona.
Ya ne diyecegim, gecen gun 4-5 tane kornison tursu yedim. Sofradan kalktim uzerine Torku cikolataEsim soktan soka girdi. Hayatta aklima cikolata yemek gelmez, tursu ustune yiyince adama sanirim tiksinme geldi.
Dışarıdan görenler tiksinir abla ama can bu istiyo işte bende bazen alakasız şeyler karıştırıyorumBayilirim rafine zevkleri olan cicek kizlara.
Afiyet olsun. Oglum sayesinde ben de cikolata yiyorum ultrasondan ultrasona.
Ya ne diyecegim, gecen gun 4-5 tane kornison tursu yedim. Sofradan kalktim uzerine Torku cikolataEsim soktan soka girdi. Hayatta aklima cikolata yemek gelmez, tursu ustune yiyince adama sanirim tiksinme geldi.
Yani bazen kayma oluyor sağdayken sola kayıyor soldayken sağa ama tekmesi çok güzel benim kasık taraflarından vuruyor bazen alt karından sanki böyle karnım delincek de birşey dışarı çıkacak gibiinşallah :) nasıl bir hissiyat acaba ? yani ne hissetmem lazım onu ögrenmek isterim :)
Canım bir kaç gün bile fark ettiriyor dune kadar kasiklarimda hissediyordum şimdi bi yukarıda hissetmeye başladım sonra gene aşağıda rahim daha tam anlamıyla göbek ortasına gelmedi sanırım yavaş yavaş yukarda hissediyorumKızlar bende 3 5 günde bir anca hareket hissediyorum sma çok adağıda sizinde öylemi
Ben de ilk babamın durumunu öğrendiğimde bir hafta boyunca ağladım. Her gün. Alllahım dedim bana dayanma sabrı ver. Bir yanda evladımı kucağıma alacağım derken yanımda babam olmazsa naparım. Babam bebeği öğrendiği günden beri tek isteği ona kavuşmak. Fakat doktorlar 4.evre kanserin çok uzun süre ömrü olmadığına dair konuşuyorlar. Kimse kimsenin ömrünü bilemez. Ama tek duam çocuğumun sağ salim doğup babamın kucağında bir defa bile olsa görmem. Başka bir isteğim yok. Hiç birşey için üzülmeyin ve dert etmeyin. Alllah sağlık verdiği sürece herşeyi aşarız...
Amin canim insallah. Bakalim ilaclarla atlattik gibi, dilerim tekrarlamaz.
ah canım yaa, inşallah görecek baban da çocuğunu. hiç belli olmuyor, inşallah hiç beklenmeyecekmkadar uzun yaşar babacığın. bu süreçte sen de bol bol babanın yanında ol, kendini üzmemeye çalış, moral çok çok önemli
canım ne oldu hastalık nedir ben tam göremedim o kısmı?
İlk cocugun mu canim? Bide bazen bulunduklari pozisyondan dolayi da az hissedebiliyormusuz. Ben 17+0 da hissetmeye basladim ama son 2-3 gundur oncekine gore daha az hissediyorum arada vuruyor. Normalmis boyle seyler. İlk cocugumda nasildi hic hatırlamıyorumKızlar bende 3 5 günde bir anca hareket hissediyorum sma çok adağıda sizinde öylemi
K kelebek1979 önümüz yaz olunca cok fazla ihtiyacim olcak gibi durmuyor zaten artik alıncak bi yerde yok diyebiliyorum
Salas tisortler baya idare eder. Hamile pantolonum var. Evde giydigim hamile taytı veya pijama. 2 tane hamile esofmani veya salvari alirdim yazin giymek icin ama acık bi yer yok
Hamile tayti ve pantolonu giyiyorum canim alt kisim ve gobek kısmı olmuyor normallerde haliyle ama ustte sıkıntı yok zaten salas tarzda kiyafetlerim vardi onlari giyiyorum. Normal cok dar tisortlerim olmaz hic denemedim bile onlari. Salaslari giyiyorumevet ben de benzer düşünüyorum, yazın elbise bulmak daha kolay. yalnız geçen gün interntten bi bakayım dedim, lcwaikiki tamamen durdurmuş satışı. benim umudum orasıydı, nasıl olsa internetten alırım diyordum. birde sen giyiyormusun şu anda hamile elbisesi. ben 18.ci haftadayım daha normal elbiselerimle idare ediyorum. ne zaman giyecem acaba :)
Yok cnm bu 3. En tembel bu çıktı 2. Kızımı erken doğumla kaybettim malesefİlk cocugun mu canim? Bide bazen bulunduklari pozisyondan dolayi da az hissedebiliyormusuz. Ben 17+0 da hissetmeye basladim ama son 2-3 gundur oncekine gore daha az hissediyorum arada vuruyor. Normalmis boyle seyler. İlk cocugumda nasildi hic hatırlamıyorum
Olsun canim bizimde ikinci ucuncu dogumlar oldugu icin 40 ı beklemeden gelirler 36 dan sonra :) ben zorunlu sezaryan olcam mesela 38+ da alirlar 19. Haftadayiz kaldi yarısı bizimde :))Buarada maşallah yarıyı geçen arkadaşlar olmuş ne güzel yaaa tebrik ediyorum kızlar
Alllah razı olsun. Amin.Canım çok geçmiş olsun..
Amin. Allah razı olsun. Hep birlikte şu dönemi atlatıp çocuklarımıza kavuşalım inşallahÇok geçmiş olsun. Siz çokça dua edin Allahın izniyle olmayacak şey yok inşaallah babanız iyi olur sizde bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız
bu aradatatlicincap canım çok ama çok tatlı bir hoca Nuri hoca, aynı zamanda hastane de inanılmaz steril, avm gibi kocaman tertemiz ve bomboştu. işim rahat etti açıkçası.
45 dakika boyunca baktı, sanırım ellerinde şablon var buna buna buna baktık ne kaldı diye soruyor yardımcısı söylyüro oraya bakıyor. gayet profesyonelce geldi. bir yüz fotosu alamadım sadece neyse kısmether şeyi iyi dedi, hoca ilk bakarken ağladım biraz, çok duygusalım yaa off
tansiyonum giderken yükseldi klasik bu sefer diğer kontrollere göre daha sakindim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?