2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ben baktım kuzum renkleri var diyor
Bende sonradan farkettim
Şükür canım iyi geçmiş detaylı
Arada okuyamasanda yaz Kararsız kalmışsın ama gidersen magnezyum ve kalsiyum gibi vitaminlerine baktır canım, belki doktor ilaç verir bir nebze rahatlarsın. Bende yaşadım o kalça ağrısını çok fena oluyor biliyorum Bunda da başlayacak diye ödüm kopuyor
Kahvaltıdan yarım saat sonra acıkmak nedir yavv
Tek değilsin Hatta yazmışsın ya kahvaltıyı toplarken bi posta daha yedim diye. Heh aynısını bende yaptım bugün Sürekli açım
O hisler ah o hisler. Ben baba konusunda ekstra hassasım. İnşallah umulmadık -iyi- gelişmeler olur da bu kötü zamanlar geride kalır
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
İnşallah canım benim. İnan tek dileğim.

Anam ben iyileşeceğime kötüleşiyorum. Sürekli hapşırık-burun akıntısı var sümüklü gibi geziyorum ortalıkta, elimde peçete .

Dışarıdan görenler tiksinir abla ama can bu istiyo işte bende bazen çok alakasız şeyler karıştırıyorum
Dışarıdan görenler tiksinir abla ama can bu istiyo işte bende bazen alakasız şeyler karıştırıyorum

inşallah :) nasıl bir hissiyat acaba ? yani ne hissetmem lazım onu ögrenmek isterim :)
Yani bazen kayma oluyor sağdayken sola kayıyor soldayken sağa ama tekmesi çok güzel benim kasık taraflarından vuruyor bazen alt karından sanki böyle karnım delincek de birşey dışarı çıkacak gibi sert vuruyo

Kızlar bende 3 5 günde bir anca hareket hissediyorum sma çok adağıda sizinde öylemi
Canım bir kaç gün bile fark ettiriyor dune kadar kasiklarimda hissediyordum şimdi bi yukarıda hissetmeye başladım sonra gene aşağıda rahim daha tam anlamıyla göbek ortasına gelmedi sanırım yavaş yavaş yukarda hissediyorum

K kelebek1979 önümüz yaz olunca cok fazla ihtiyacim olcak gibi durmuyor zaten artik alıncak bi yerde yok diyebiliyorum
Salas tisortler baya idare eder. Hamile pantolonum var. Evde giydigim hamile taytı veya pijama. 2 tane hamile esofmani veya salvari alirdim yazin giymek icin ama acık bi yer yok

ah canım yaa, inşallah görecek baban da çocuğunu. hiç belli olmuyor, inşallah hiç beklenmeyecekmkadar uzun yaşar babacığın. bu süreçte sen de bol bol babanın yanında ol, kendini üzmemeye çalış, moral çok çok önemli

Amin canim insallah. Bakalim ilaclarla atlattik gibi, dilerim tekrarlamaz.

canım ne oldu hastalık nedir ben tam göremedim o kısmı?

Canim, eski bir hastaliktan bahsetmistik, guncel bir rahatsizlik degil fistigim. Nuri hoca ne dedi? Detayli sonucun nasil?

Kızlar bende 3 5 günde bir anca hareket hissediyorum sma çok adağıda sizinde öylemi
İlk cocugun mu canim? Bide bazen bulunduklari pozisyondan dolayi da az hissedebiliyormusuz. Ben 17+0 da hissetmeye basladim ama son 2-3 gundur oncekine gore daha az hissediyorum arada vuruyor. Normalmis boyle seyler. İlk cocugumda nasildi hic hatırlamıyorum

evet ben de benzer düşünüyorum, yazın elbise bulmak daha kolay. yalnız geçen gün interntten bi bakayım dedim, lcwaikiki tamamen durdurmuş satışı. benim umudum orasıydı, nasıl olsa internetten alırım diyordum. birde sen giyiyormusun şu anda hamile elbisesi. ben 18.ci haftadayım daha normal elbiselerimle idare ediyorum. ne zaman giyecem acaba :)

bu arada tatlicincap canım çok ama çok tatlı bir hoca Nuri hoca, aynı zamanda hastane de inanılmaz steril, avm gibi kocaman tertemiz ve bomboştu. işim rahat etti açıkçası.
45 dakika boyunca baktı, sanırım ellerinde şablon var buna buna buna baktık ne kaldı diye soruyor yardımcısı söylyüro oraya bakıyor. gayet profesyonelce geldi. bir yüz fotosu alamadım sadece neyse kısmet her şeyi iyi dedi, hoca ilk bakarken ağladım biraz, çok duygusalım yaa off
tansiyonum giderken yükseldi klasik bu sefer diğer kontrollere göre daha sakindim ama

Hamile tayti ve pantolonu giyiyorum canim alt kisim ve gobek kısmı olmuyor normallerde haliyle ama ustte sıkıntı yok zaten salas tarzda kiyafetlerim vardi onlari giyiyorum. Normal cok dar tisortlerim olmaz hic denemedim bile onlari. Salaslari giyiyorum

Yok cnm bu 3. En tembel bu çıktı 2. Kızımı erken doğumla kaybettim malesef

Buarada maşallah yarıyı geçen arkadaşlar olmuş ne güzel yaaa tebrik ediyorum kızlar
Olsun canim bizimde ikinci ucuncu dogumlar oldugu icin 40 ı beklemeden gelirler 36 dan sonra :) ben zorunlu sezaryan olcam mesela 38+ da alirlar 19. Haftadayiz kaldi yarısı bizimde :))
İlk hedefim 28.haftayi gecmek tabiki

Gozun aydinnnnn Memnun kalmana sevindim canim. evet, hemsirenin bir formu var hemen orayi dolduruyor ki cikarken raporu bekletmeden teslim edebilsinler. Vajinal de bakti mi canim rahim agzi kontrolu icin? Verilen CD icinde fotograf vardir canim. Baktin mi video ve fotograflara?

Sordugun sorulara tatmin edici cevaplar aldin mi guzelim?

Gunlerdir yaptirabilecek miyim stresin vardi. Duygulanman dogal guzelim.

Hadi gecmis olsun, darisi basimiza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…