Amin. Hepimizin çok zor sınavlar verdiği bir dönem. İnşalllah tüm ailemiz sağlıkla kavuşur çocuklarımıza.Babamı aradığımda hüngür hüngür ağlıyordu bana noldu dedim konusamicam sonra ara beni dedi babam sonradan aradın işyerinde birinin ateşi çıkmış rapor almış babam da bende onla temas ettim ya banada bulasirsa ya torunumu bi kere bile göremezsem sevemezsem diye evde ağlamış durmuş o kadar iyi anlıyorum ki seni gerçekten zor allah şifa versin hepimiz ailelerimizle birlikte çocuklarımızı buyuturuz inşallah
Olsun canim bizimde ikinci ucuncu dogumlar oldugu icin 40 ı beklemeden gelirler 36 dan sonra :) ben zorunlu sezaryan olcam mesela 38+ da alirlar 19. Haftadayiz kaldi yarısı bizimde :))
İlk hedefim 28.haftayi gecmek tabiki
Bende dijişkiyim doğmasın dua ediyorum cnm gün sayyorum ne kadar ileri tarih okadar iyi benim için cnmOlsun canim bizimde ikinci ucuncu dogumlar oldugu icin 40 ı beklemeden gelirler 36 dan sonra :) ben zorunlu sezaryan olcam mesela 38+ da alirlar 19. Haftadayiz kaldi yarısı bizimde :))
İlk hedefim 28.haftayi gecmek tabiki
Gozun aydinnnnnMemnun kalmana sevindim canim. evet, hemsirenin bir formu var hemen orayi dolduruyor ki cikarken raporu bekletmeden teslim edebilsinler. Vajinal de bakti mi canim rahim agzi kontrolu icin? Verilen CD icinde fotograf vardir canim. Baktin mi video ve fotograflara?
Sordugun sorulara tatmin edici cevaplar aldin mi guzelim?
Gunlerdir yaptirabilecek miyim stresin vardi. Duygulanman dogal guzelim.
Hadi gecmis olsun, darisi basimiza. ☺
Doğsada yaşama ihtimali çok yüksek oluyo cnm28. haftada ne oluyor ki?
Benimki kıpır kıpır maşallah diyim bu da hareketli olucak sanırımKızlar bende 3 5 günde bir anca hareket hissediyorum sma çok adağıda sizinde öylemi
Maşallah ona annesi hepde hissettirin sana kendinşBenimki kıpır kıpır maşallah diyim bu da hareketli olucak sanırımama hareketleri hep aşağıda çok garipsedim ama normal heralde herkes aynı şeyi yazıyor
baktı evet en son bir vajinal kontrol yapıyor. ya bi down sendrom riskini sordum, ben tamam her şey güzel dersem %99 rahatlayabilirsin dedi sonra da sormadım ama her şey iyi dediğine göre bunu da kapsıyor diye umuyoruminan ekstra bir şey soramadım her şey iyi diyince
Yasam sınırı canim.28. haftada ne oluyor ki?
Bende haftada bir oluyor artik. Bir de malum bana doktorum ilac icirmiyordu.dogana kadar bulanti, istifradan kacis yok belli.
Of ablam bilmiyorum benimki stresten buyuk ihtimalle evde oturmaktan kafayı yiceminşallah kurtuluruz bir an once
Canim belki bebek hareketliyse doktor her yerini hizlica incelemistir. Uzun surenler genelde bebek pozisyon degismedigi icin oluyormus. Doktor bir sey yok dediyse yoktur canim. Hadi atlattin bu sureci, bir de bu acidan bak. Bakalim bizlere de kismet olacak mi?
Oy cicegim insallah hemencecik atlatirsin.
Kesinlikle benimki kagasini gomdu hic harskrt etmedi sağolsun bi yuzunu kapafi bide parmagini emdi okdr ult ciktik basladi haraketlere sevmiyor cocuk ult
ay ne tatlı bir rüya öyleBen detaylıyı yaptırdım RÜYAMDAiki elini bacaklarımın arasına koymuş biraz yukarda tutmuş o ellerini birleştirmiş dua eder pozisyondaydı ya diyorum ki parmaklarını yerim senin nasıl tatlı bebeğimi mi gördüm rüyamda acaba
evet ilk işim buraya girmek sonra orayıda bi gözden geçiyorum benle aynı haftadakileri okuyorum genelde,bazı sorulara cvp veriyorum ama buranın yeri çok başka ya 2014 haziran annlerinde yıllarca ne muhabbetler ettik,hala görüşüyoruz sıkı sıkıya bağlandık,sizlerde öylesiniz bırası olmasa çok ne yapardım bilmemEvet, cevap yazarken anlik sorunlar yasaniyor, sil bastan her seyi yazmak zorunda kaliyorsun. Happymom’in blogunda takilmiyorum, baska bloglara da bakmiyorum anca vakit yetisyor canim. ☺
gözünaydın canım ne güzel bir sorun yok demek ki ondan kısa bakmıştır,darısı bizlerede olsun,erkektir o ama detaylıda testisleri inmiş mi diye kontrol ediyorlardı oğlumun raporunda yazıyordu sankiGittim canım bi sıkıntı çıkmadı çok şükür herşeyi normal dediler ama hiç içime sinmedi ya çok kısa baktıbu seferki de büyük ihtimalle erkek dedi net birşey demedi bu gidişle ben doğumda öğrencem ne olduğunu
ah kuzum Allah korusun inşallh,bağışıklığını kuvvetlendirecek şeyler yesin içsin bol bol propolis,Allahın izniyle doğum yapıcaz ailelerimiz yanımızda olacak inşallhBabamı aradığımda hüngür hüngür ağlıyordu bana noldu dedim konusamicam sonra ara beni dedi babam sonradan aradın işyerinde birinin ateşi çıkmış rapor almış babam da bende onla temas ettim ya banada bulasirsa ya torunumu bi kere bile göremezsem sevemezsem diye evde ağlamış durmuş o kadar iyi anlıyorum ki seni gerçekten zor allah şifa versin hepimiz ailelerimizle birlikte çocuklarımızı buyuturuz inşallah
çok geçmiş olsun canımAnam ben iyileşeceğime kötüleşiyorum. Sürekli hapşırık-burun akıntısı varsümüklü gibi geziyorum ortalıkta, elimde peçete .
benimde hissettiğim andan beri hep aşağılarda,haftamız daha erken heralde ondan yakında yukarı çıkar diye düşünüyorumKızlar bende 3 5 günde bir anca hareket hissediyorum sma çok adağıda sizinde öylemi
Gözünaydın canım,darısı bizlerede olsun inşallh bu duygusallık bizde böyle gider heralde ee kolaymı hamişlik annelikbu aradatatlicincap canım çok ama çok tatlı bir hoca Nuri hoca, aynı zamanda hastane de inanılmaz steril, avm gibi kocaman tertemiz ve bomboştu. işim rahat etti açıkçası.
45 dakika boyunca baktı, sanırım ellerinde şablon var buna buna buna baktık ne kaldı diye soruyor yardımcısı söylyüro oraya bakıyor. gayet profesyonelce geldi. bir yüz fotosu alamadım sadece neyse kısmether şeyi iyi dedi, hoca ilk bakarken ağladım biraz, çok duygusalım yaa off
tansiyonum giderken yükseldi klasik bu sefer diğer kontrollere göre daha sakindim ama
evet ilk işim buraya girmek sonra orayıda bi gözden geçiyorum benle aynı haftadakileri okuyorum genelde,bazı sorulara cvp veriyorum ama buranın yeri çok başka ya 2014 haziran annlerinde yıllarca ne muhabbetler ettik,hala görüşüyoruz sıkı sıkıya bağlandık,sizlerde öylesiniz bırası olmasa çok ne yapardım bilmem
Benimde 2017 Nisan annelerinde guzel dostluklarim varNe guzel, benim de buradan dostlarim var onlar da 2014 senesinde acilan bir topikten.İnsallah bizler de yillar sonra da iletisim de oluruz.
Benimde 2017 Nisan annelerinde guzel dostluklarim varBirbirimize gidip gelme, disarda gorusme olsun. Cocuklarimizin dogumgunlerinde hediyeler vs gonderdik birbirimize ortak esot butce yapip o yegenimizin bi ihtiyacini aldik. Onlarda Arasa ayni sekilde hala daha hergun konusuruz 7/24 4 sene oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?