2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Amin. Hepimizin çok zor sınavlar verdiği bir dönem. İnşalllah tüm ailemiz sağlıkla kavuşur çocuklarımıza.

Olsun canim bizimde ikinci ucuncu dogumlar oldugu icin 40 ı beklemeden gelirler 36 dan sonra :) ben zorunlu sezaryan olcam mesela 38+ da alirlar 19. Haftadayiz kaldi yarısı bizimde :))
İlk hedefim 28.haftayi gecmek tabiki

28. haftada ne oluyor ki?

Olsun canim bizimde ikinci ucuncu dogumlar oldugu icin 40 ı beklemeden gelirler 36 dan sonra :) ben zorunlu sezaryan olcam mesela 38+ da alirlar 19. Haftadayiz kaldi yarısı bizimde :))
İlk hedefim 28.haftayi gecmek tabiki
Bende dijişkiyim doğmasın dua ediyorum cnm gün sayyorum ne kadar ileri tarih okadar iyi benim için cnm

baktı evet en son bir vajinal kontrol yapıyor. ya bi down sendrom riskini sordum, ben tamam her şey güzel dersem %99 rahatlayabilirsin dedi sonra da sormadım ama her şey iyi dediğine göre bunu da kapsıyor diye umuyorum inan ekstra bir şey soramadım her şey iyi diyince

Kapsiyordur canim.
Hadi gelmis gecmis olsun insallah.

Kesinlikle benimki kagasini gomdu hic harskrt etmedi sağolsun bi yuzunu kapafi bide parmagini emdi okdr ult ciktik basladi haraketlere sevmiyor cocuk ult

ay ne tatlı bir rüya öyle
Evet, cevap yazarken anlik sorunlar yasaniyor, sil bastan her seyi yazmak zorunda kaliyorsun. Happymom’in blogunda takilmiyorum, baska bloglara da bakmiyorum anca vakit yetisyor canim. ☺
evet ilk işim buraya girmek sonra orayıda bi gözden geçiyorum benle aynı haftadakileri okuyorum genelde,bazı sorulara cvp veriyorum ama buranın yeri çok başka ya 2014 haziran annlerinde yıllarca ne muhabbetler ettik,hala görüşüyoruz sıkı sıkıya bağlandık,sizlerde öylesiniz bırası olmasa çok ne yapardım bilmem
gözünaydın canım ne güzel bir sorun yok demek ki ondan kısa bakmıştır,darısı bizlerede olsun,erkektir o ama detaylıda testisleri inmiş mi diye kontrol ediyorlardı oğlumun raporunda yazıyordu sankihayırlısı olsun darısı bize inşallh
ah kuzum Allah korusun inşallh,bağışıklığını kuvvetlendirecek şeyler yesin içsin bol bol propolis,Allahın izniyle doğum yapıcaz ailelerimiz yanımızda olacak inşallh
Anam ben iyileşeceğime kötüleşiyorum. Sürekli hapşırık-burun akıntısı var sümüklü gibi geziyorum ortalıkta, elimde peçete .
çok geçmiş olsun canım
Kızlar bende 3 5 günde bir anca hareket hissediyorum sma çok adağıda sizinde öylemi
benimde hissettiğim andan beri hep aşağılarda,haftamız daha erken heralde ondan yakında yukarı çıkar diye düşünüyorum
Gözünaydın canım,darısı bizlerede olsun inşallh bu duygusallık bizde böyle gider heralde ee kolaymı hamişlik annelik

Ne guzel, benim de buradan dostlarim var onlar da 2014 senesinde acilan bir topikten. İnsallah bizler de yillar sonra da iletisim de oluruz.

Ne guzel, benim de buradan dostlarim var onlar da 2014 senesinde acilan bir topikten. İnsallah bizler de yillar sonra da iletisim de oluruz.
Benimde 2017 Nisan annelerinde guzel dostluklarim var Birbirimize gidip gelme, disarda gorusme olsun. Cocuklarimizin dogumgunlerinde hediyeler vs gonderdik birbirimize ortak esot butce yapip o yegenimizin bi ihtiyacini aldik. Onlarda Arasa ayni sekilde hala daha hergun konusuruz 7/24 4 sene oldu.

Ne guzel. Dugunlerimize gittik biz de.

Bizim cogumuz bekardik o donem. Hepimizin ayri koleksiyonu vardi. Farkli ulkelerden alinip biriktilen objeler. Benim mesela magnet, mug ve anahtarlik koleksiyonum var. Yurtdisinda olan arkadaslar bana magnet yollardi. Keza ben de gittigim ulkelerden onlarin koleksiyona uygun seyler alirdim.

Az once esimle konusuyorduk bunu. Ona da soyledim. Birisinin kar kuresi koleksiyonu vardi, onlarca ulkeden ona kar kuresi almistim. Ama benim bir tane bile yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…