Aminn canım darısı size inşallahay ne tatlı bir rüya öyle
evet ilk işim buraya girmek sonra orayıda bi gözden geçiyorum benle aynı haftadakileri okuyorum genelde,bazı sorulara cvp veriyorum ama buranın yeri çok başka ya 2014 haziran annlerinde yıllarca ne muhabbetler ettik,hala görüşüyoruz sıkı sıkıya bağlandık,sizlerde öylesiniz bırası olmasa çok ne yapardım bilmem
gözünaydın canım ne güzel bir sorun yok demek ki ondan kısa bakmıştır,darısı bizlerede olsun,erkektir o ama detaylıda testisleri inmiş mi diye kontrol ediyorlardı oğlumun raporunda yazıyordu sankihayırlısı olsun darısı bize inşallh
ah kuzum Allah korusun inşallh,bağışıklığını kuvvetlendirecek şeyler yesin içsin bol bol propolis,Allahın izniyle doğum yapıcaz ailelerimiz yanımızda olacak inşallh
çok geçmiş olsun canım
benimde hissettiğim andan beri hep aşağılarda,haftamız daha erken heralde ondan yakında yukarı çıkar diye düşünüyorum
Gözünaydın canım,darısı bizlerede olsun inşallh bu duygusallık bizde böyle gider heralde ee kolaymı hamişlik annelik
Allah Allah o nasıl bir ayrıntılı ya öyle bana kaç sayfa rapor vermişlerdi, her bölgesinin ayrı ayrı ultrason görüntüsü, cinsiyeti, pozisyonu, böbreği, kalbi vs hepsi için ayrı ayrı yazıyordu, acaba devlet hastanesi diye mi öyleAminn canım darısı size inşallahvalla testislerle ilgili hiçbir şey demedi cinsiyeti sorunca da büyük olasılıkla erkek dedi testislere bakmış olsaydı kesin erkek demez miydi? Bana hiç rapor da vermediler pek içime de sinmedi çok kısa sürdüğü ve devlet hastanesi olduğu için sadece kilosu boyu suyuyla ilgili kağıt verdiler
Kaç yaşındaydı canım? 3 müydü ?Ay analar yardım edin lütfen. Biz kızımla düzenli etkinlik resim dans tiyatro evcilik fln yapıyorduk.
Ama park , bahçe , market de mutlaka kışda olsa çıkıyorduk. Malum günlerdir çıkamıyoruz.
Tükendim şuanda. Sürekli evde oyna, zıpla , dur , yemek yap, temizlik yap, oyna , zıpla....
Çok fazla yorulmayacağım dinlenebileceğim ama bunu yaparkende ilgilenmeye devam edeceğim önerileriniz nelerdir?
Yoksa bu kız beni sömüre sömüre çürüyecemm.
Ben 18+3 deyim ben de her gün hissetmiyorum hissettiğim zaman da aşağıda hissediyorum tekmeleri,bence normalKızlar bende 3 5 günde bir anca hareket hissediyorum sma çok adağıda sizinde öylemi
Benim minnosta her muayenede eliyle yüzünü kapatıyor,hiç göstermiyor yüzünüKesinlikle benimki kagasini gomdu hic harskrt etmedi sağolsun bi yuzunu kapafi bide parmagini emdi okdr ult ciktik basladi haraketlere sevmiyor cocuk ult
Saol canım. Bizde işte boya oyun etkinlik diyoruz ama dışarda attığı enerjiyi atamadığı içim haftada 2 gün jimnastik yapıyordu oyun grıbuyla oda yok. Yetemiyorum gibi hep bir hareket evde yetişemiyorum kıza valla dellendim. 2 buçuk yaşında teyzesi elinden öper. Durmuyor toto üstünde hep koşayım zıplayayım .Kaç yaşındaydı canım? 3 müydü ?
Kardeşimden yola çıkarak satranç falan öğret diyecektim ama nasıl bulursun bu fikri bilmem
Biz kardeşimle genelde hikaye okuma, satranç öğretmek, boya kitabı boyama gibi aktiviteler yapıyoruz. Ama bir noktadan sonra tükeniyor bunlar çok haklısın. İnstagramda denk geliyordum Farklı aktivitelere. Tekrar görürsem sanada atarım
Benim olduğumda olmamıştı. Karından bakılmıştı detaylılarım hep.Kızlar detaylıda vajinal muayene oluyor mu?
Ama cok guzel pozlar vermis kerata. Bakip bakip sevdim.
Ben istemem öyle ya.Benim olduğumda olmamıştı. Karından bakılmıştı detaylılarım hep.
Bende Araştırmada girdim ilk hamileliğimde ve 2 dakika sürmesine rağmen raporumu verdiler. 2 sayfa olarak. Yani Olması lazımdı banada ilginç geldi .Allah Allah o nasıl bir ayrıntılı ya öyle bana kaç sayfa rapor vermişlerdi, her bölgesinin ayrı ayrı ultrason görüntüsü, cinsiyeti, pozisyonu, böbreği, kalbi vs hepsi için ayrı ayrı yazıyordu, acaba devlet hastanesi diye mi öyle
Rutin uygulama değil ama doktora bağlı olarak değişebiliyor.Kızlar detaylıda vajinal muayene oluyor mu?
Benim minnosta her muayenede eliyle yüzünü kapatıyor,hiç göstermiyor yüzünü
Yani doktorlar gerek görmedi sanırım teklşf etmediler hi alttan bakmayı.Ben istemem öyle ya.
Rahim ağzı olayı doğumda değişebilen mucizevi bişey. Şu an dar görmesinin o yüzden bi anlamı yok. Ilk gebeligimde kalp atisi icin vajinal muayeneden sonra bebegimi kaybetmistim. Doktor istese bile musade etmem sanirim.Bende Araştırmada girdim ilk hamileliğimde ve 2 dakika sürmesine rağmen raporumu verdiler. 2 sayfa olarak. Yani Olması lazımdı banada ilginç geldi .
Rutin uygulama değil ama doktora bağlı olarak değişebiliyor.
Bence yapılması lazım. Karından rahim ağzı uzunluğu ölçülemiyor çünkü.
Ben istemem öyle ya.
Aynı şeyi soracaktım ben deKızlar detaylıda vajinal muayene oluyor mu?
O olur sorun değil. Vajinal olmasinYok banada bakilmadi vajinadan sadce ult biraz agsa indiriyor oda rahim uzunlugu ne alemde diye okdr
Kız yarin aksam detayliya giricem şimdiden bileyimde mal gibi gitmiyimAynı şeyi soracaktım ben de
Rahim ağzı olayı doğumda değişebilen mucizevi bişey. Şu an dar görmesinin o yüzden bi anlamı yok. Ilk gebeligimde kalp atisi icin vajinal muayeneden sonra bebegimi kaybetmistim. Doktor istese bile musade etmem sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?