2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Yalnız çatı demiyorum ki. Rahim ağzı uzunluğu diyorum..
Bakılması gerekli (bence). Rahim ağzı kısalığı tespit edilmediği zaman erken doğuma sebebiyet verebiliyor. Açıklık olup doğum erken olabilir vs. Ya da belli bir mm altına düştüğünde ek önlem ve tedbirler alınıyor. Mm cinsinden bakmanın tek yoluda vajinal ultrason.
Müsade edip etmemek tabi size kalmış ama doğru bilip ona göre karar vermek daha önemli.

Vajinadan bakmakla degildir ama canim.kendini oyle sartlandirma bnm arkadasimin dusuk tehlikesi vardi doguma kadar alttan muayne oldu bende 8 haftam bitene kdr alttan bakıldı 9.haftada karina geçtik
Cihazı birden yerlestirdi. Asla unutmuyorum o kadar kaba davrandi ki. Inan tatlim sartlandirmayla alakasi yok. : (

Bilmiyorum ya Çok gerildim.

Eğer
Cihazı birden yerlestirdi. Asla unutmuyorum o kadar kaba davrandi ki. Inan tatlim sartlandirmayla alakasi yok. : (
Devlet hastanesi miydi ?
Benimde başıma geldi çünkü Allah o kadına ne beddualar ettim asistan doktordu bide.
Ama kendi doktorumda hiç öyle sıkıntı yaşamadım.

Mtad Canım bende senin gibiyim. Hep disari cikardik evde sıkılıyor

Oyy Minnoş ya,benim doktor da ilk defa geçen hafta renkli baktı,foto aldı ama eli yuzundeydi,on ikinci hafta da ense burun ölçümü için gittiğimde de eliyle yüzünü kapatmıştı, doktor burun kemiğine bakamamisti

Bilmiyorum ya Çok gerildim.
Gerilecek bir şey yok aslında ben bir çok kez vajinal usg yaptırdım kasılmalarım çok olduğu için rahim ağzı sık sık ölçüldü. Hiç korkulacak birşey değil. Kondom+kayganlaştıcı sürüyorlar zaten. Birde sadece vajina girişinden tutuyor aleti. İçeri girmiyor bile
Ama şöyle birşey var istemiyorum derseniz zaten doktor ısrar etmez. Bir de dediğim gibi rutin bir uygulama değil zaten ancak doktora göre değişiyordur muhakkak.

Nese konu dışı bir olay anlatayım sizi. Dün doktora gideceğimiz için eşim gelecekti kızıma bakacaktı bende hastaneye gidecektim. Dedim eşimi yolda bekleyelim , giydirdim kızı sokağa çıktık. Ama diyorum bak yasak ya senin çıktığını kimse görmesin öyle bir aşağı bir yukarı yürüdük.
Karşı binalardan birinde bir kadın cam siliyordu.
Anne anne bak o kadın bizi gördü, devlet babaya söyler kaçalım dedi.
Söyle o kadına beni gördüğünü masusçuktan söylemesin dedi❤❤

Akıllı tahta aldık biz o biraz oyaliyor bak. 1 metre boyunda ayakli akıllı tahta. Bide magnetler aldik resim yapabilcegimiz. BİRaz oyalıyor
Ayy evet bende yazı tahtası almalıyım zaten iyi oldu bana hatırlattığın.
Bir süre oyalanır ya da öğretmen olur bende öğrenci olur isem tepemde olmaz en azından . Tatlı tatlı ders dinlerim totom koltukta

Hımm miyom durumu degistirebilir tabi. Ben bu hamileliğimde hic vajinal muayene olmadim. Ondan da gerildim galiba.

Yalnizca miyom degil, her defasinda aciklik var mi, rahim agzi temiz mi gibi faktorlere de bakiyor ki bunlar gebelikte onemli. Ona gore alinmasi gereken tedbirler oluyor cunku.

Gerekli olduğuna inanirsam musade edebilirim belki. O eski deneyimimde cok ilerlettigi icin cihazi sanirim ondan boyle oldum. Giriste tutsaydi oyle olmazdi. Tesekkur ederim tatlim. Iyi geldi bilmek ^_^❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…