2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Cihazı birden yerlestirdi. Asla unutmuyorum o kadar kaba davrandi ki. Inan tatlim sartlandirmayla alakasi yok. : (
O nasıl doktormus ya,normalde bilgilendirme yapıp, öyle bakmasi lazimdi,benimde kötü bir tecrubem var,evliliğimin ilk yillarinda korunmayı bırakınca normal kontrole gideyim dedim,özel bir bir hastaneydi direk masaya yatırıp afedersiniz aleti koyuvermisti doktor ne üstume bir örtü ne bir bilgilendirme,üstelik ben de vajinismus vardı ve yeni yeni yenmistim,tam bir felaketti.

Kızlar detaylıda vajinal muayene oluyor mu?
Normalde olmuyor ama rahim ağzı uzunluğunu net görememişti düşük gibi görmüştü bende sonlara doğru tekrar değerlendirelim ölçemezsek vajinal bakarız demişti ama gerek kalmamıştı yeterli genişlikte çıkmıştı, ama bazı kişiler radyolog da yaptırıyor doğal olarak onlar vajinal muayene yapamaz

Kazen Mune sitede yorum yazarken cok zorlaniyorum son mesajlari yazip gondermem dakikalarimi aldi ve sitede gezinemiyorum. Sorun nedir

masal3487 hahhh iste benim yasadigimin aynisi birde dusun ki kontrol degilde bebislisin. Allah bi daha yasatmasin oyle bi tecrubeyi ayyy..
S Sahinys Bende radyoloji uzmanina gidicem o zaman o da zaten bakmaz.

Detaylida bakarlar cnm goz çevresine o uzunluguda burun uzunluguna herseye okdr dikkatli inceliyorlarki kizmiydi senin

Sorun olsa bu zamana kadar belli olur ztn ben hic dusunmedim acaba surasinda bi sıkıntı varmidir diye sırf resim ve videolari icin gittim dusun
Bende görmek için çok heycanlanıyorum. Cinsiyetini öğrendiğimizde yuzune de bakmiştık ama minicikti yavrum. Şimdi daha net olmuştur. Ayyyyyy

Ben de sanıyorum ki yalnızca enfeksiyon varsa vajinadan bakılır hamilelere bi gün muayeneye gittiğimde o zamanlar tabi 8 haftalık falanım:) yemi doğum yapmış kadın gelmişti asistanı vajinadan da muayene olacağını söylemişti ona o da ama müsait değilim ki demişti;-) doğumdan sonra vajinal muayene olduğunu öğrendim

Normal doğum yapmıştır o
Benim sezeryandı doğumdan 5 gğn sonra ve 40 gün sonra kontrollerim olmuştu. Karından ultrasonla bskmış ve dikişimi kontrol etmişti. Normal doğumda dikiş altta olduğu için alttan bakmışlardıe.

sorun yok sizin bağlantıda sorun olabilir mi ?
Kadınlar klubü uygulamasında sıkıntı var sanırım. Benimde donuk ve çok yavaştı. Uygulamadan çıktım, arama motorundan açtım rahat ve hızlı şuanda.

Bilmiyorum ya Çok gerildim.
Benim 13haftaya kadar vajinal bakıldı zaten ondan sonra 1kere ultrasona gittim
Oğlumda son aylar hep alttan bakıldı erken doğum riskimden dolayı rahim ağzı uzunluğuna
Şimdi gidersem valla kendim istiycem rahim ağzı uzunluğuna bakılmasını
Korkulacak bişey değil ki vajinal ultrason ,rahatla canım

Aynen bende doğumdan sonrada,çıkış yapılmadanda vajinal bakıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…