Anladım canım. Tesekkur ederim. Bakalim yarin olsun ne olacak. ❤Yalnizca miyom degil, her defasinda aciklik var mi, rahim agzi temiz mi gibi faktorlere de bakiyor ki bunlar gebelikte onemli. Ona gore alinmasi gereken tedbirler oluyor cunku.
O nasıl doktormus ya,normalde bilgilendirme yapıp, öyle bakmasi lazimdi,benimde kötü bir tecrubem var,evliliğimin ilk yillarinda korunmayı bırakınca normal kontrole gideyim dedim,özel bir bir hastaneydi direk masaya yatırıp afedersiniz aleti koyuvermisti doktorCihazı birden yerlestirdi. Asla unutmuyorum o kadar kaba davrandi ki. Inan tatlim sartlandirmayla alakasi yok. : (
Normalde olmuyor ama rahim ağzı uzunluğunu net görememişti düşük gibi görmüştü bende sonlara doğru tekrar değerlendirelim ölçemezsek vajinal bakarız demişti ama gerek kalmamıştı yeterli genişlikte çıkmıştı, ama bazı kişiler radyolog da yaptırıyor doğal olarak onlar vajinal muayene yapamazKızlar detaylıda vajinal muayene oluyor mu?
Normalde olmuyor ama rahim ağzı uzunluğunu net görememişti düşük gibi görmüştü bende sonlara doğru tekrar değerlendirelim ölçemezsek vajinal bakarız demişti ama gerek kalmamıştı yeterli genişlikte çıkmıştı, ama bazı kişiler radyolog da yaptırıyor doğal olarak onlar vajinal muayene yapamaz
Oyy Minnoş ya,benim doktor da ilk defa geçen hafta renkli baktı,foto aldı ama eli yuzundeydi,on ikinci hafta da ense burun ölçümü için gittiğimde de eliyle yüzünü kapatmıştı, doktor burun kemiğine bakamamisti
İşin kader kısmi tabii ki öyle. Ama yine de o kadar dusuncesiz davranmasi gerekmiyordu. Nasibi yokmus fasulyemin.
İnş paşamı yarın güzelce görürüm ^_^
Benim de şimdiye kadar alttan bakilmadi,ultrasyonla rahim ağzına falan bakti doktorum, ama çoğu kisiye alttan bakılmış
Ayyyy bak heycanlandim yine.. ins tatlimmmInsallah canim saglikli bebek kendini en bastan belli ediyor
Ayyyy bak heycanlandim yine.. ins tatlimmm
Bende görmek için çok heycanlanıyorum. Cinsiyetini öğrendiğimizde yuzune de bakmiştık ama minicikti yavrum. Şimdi daha net olmuştur. AyyyyyySorun olsa bu zamana kadar belli olur ztn ben hic dusunmedim acaba surasinda bi sıkıntı varmidir diye sırf resim ve videolari icin gittim dusun
Bende görmek için çok heycanlanıyorum. Cinsiyetini öğrendiğimizde yuzune de bakmiştık ama minicikti yavrum. Şimdi daha net olmuştur. Ayyyyyy❤
Haftan yazmiyor kac haftaliksin buyumustur tabi
Normal doğum yapmıştır oBen de sanıyorum ki yalnızca enfeksiyon varsa vajinadan bakılır hamilelerebi gün muayeneye gittiğimde o zamanlar tabi 8 haftalık falanım:) yemi doğum yapmış kadın gelmişti asistanı vajinadan da muayene olacağını söylemişti ona o da ama müsait değilim ki demişti;-) doğumdan sonra vajinal muayene olduğunu öğrendim
Kadınlar klubü uygulamasında sıkıntı var sanırım. Benimde donuk ve çok yavaştı. Uygulamadan çıktım, arama motorundan açtım rahat ve hızlı şuanda.sorun yok sizin bağlantıda sorun olabilir mi ?
Benim 13haftaya kadar vajinal bakıldı zaten ondan sonra 1kere ultrasona gittimBilmiyorum yaÇok gerildim.
Aynen bende doğumdan sonrada,çıkış yapılmadanda vajinal bakıldıNormal doğum yapmıştır o
Benim sezeryandı doğumdan 5 gğn sonra ve 40 gün sonra kontrollerim olmuştu. Karından ultrasonla bskmış ve dikişimi kontrol etmişti. Normal doğumda dikiş altta olduğu için alttan bakmışlardıe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?