2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
sorun yok sizin bağlantıda sorun olabilir mi ?
Yoo sadece kk da oluyor Kazen suan bir tık duzelmis ama yinede onceki hizimda yazamiyorum. Bi tek kk da yaşadığım bi sorun maalesef suan bi tık daha duzelmis ama. Neden oluyor anlamadim ilk defa oldu. Daha kötü olursa etiketleyeyim sizi o zaman. Suan biraz daha iyi

Ben devlet hastanesinde takipteydim o yüzden sorabileceğim bir doktor yok fakat 3 haftadır da kendi sosyal izolasyonumu sağlıyorum. Dışarı çıkmıyorum. Virüsün yayılması engellenebilirse daha kısa sürede kurtuluruz sanıyorum. Fakat zorunlu çalışanlar haricinde de insanlar keyfi dışarı çıkınca ister istemez vakalar artıyor. Yapabilen herkes kendi izolasyonunu sağlamalı. 2 hafta sonra detaylı randevum var. Hala ne yapacağımı bilmiyorum. Bundan sonraki kontrollerim ne olacak onu da bilmiyorum. Akışına bıraktım şu an. Elbette vardır bir çıkış kapısı

Evet canim benimde sezeryandı sadece dikislerime bakıldı karından.

Bak bir şey daha öğrendim

Ay ne bilim canım ya.. Bende simdiye kadar hic risk vs olmadi şükürler olsun. Oyle uzan dinlen dikkat et onu yapma bunu yapma demedi doktor. Ins cok guzel gecer

Bende anlamadım ya ultrason görüntüsü 1 tane verdi o da neye benzediği belli değil ama organlarının hepsine baktı ayrı ayrı sadece rapor vermedi yani verdikleri kağıtta da onlar yazmıyo

Hımm miyom durumu degistirebilir tabi. Ben bu hamileliğimde hic vajinal muayene olmadim. Ondan da gerildim galiba.

canım vajinal muayene bende de oldu, bence gerekli. okuduğum bütün kaynaklarda vajinal muayene bebeğe zarar vermez diyor. yani bütün bu operatör doktorlar, profesörler yanılıyor olamaz değil mi?
önceki bebekte de senin ya da doktorun hatası olduğunu düşünme sakın, doktorun öyle kaba davranması son derece yanlış ama onun kötü doktor olması seni doğru yoldan alıkoymasın sakın.
şu dönemde doktor “mila hanım boğazınızdan içeri ayıkken hortum salıp çocuk iyi mi bakacağız” dese, ne demek buyrun salın derim o derece gözüm karardı.
mesela burada sonda nasıl takılır konusu olmuştu, ben de çok merak ediyordum ay nasıl olacak diye, 2 ay önce idrara çıkamadım ve doktora gittim patlayacak şekilde. doktor hemen sonda gerekiyor dediğinde koşup kendim takacaktım neredeyse :)) yani alttan muayene için korkamana endişe yapmana hiiiç gerek yok, epi topu 20 saniye sürsü sanırım benimki.

Günaydın kızlarrrr
Sabah sabah oğluşumun rüyasını görüp uyandım birkaç kere çiş yapiyor altını değiştiriyorum sonra en son cis yaptiginda afedersiniz bebegim makatindan 3 sarılı dışı şeffaf yumurtluyot hayir olsun inşallah rüyalarımız da iyice gariplesmeye başladı

Bakalım gerekli görecek mi. Teşekkür ederim canım uzun uzun yazmışsın kıyamam ^_^❤

Günaydıınnn..
İlk zamanlar bende görmüştüm öyle bikac tane şimdi azaldi.

Günaydınnn. iilay Listeye ekleyebilir misin cinsiyeti kız olarak. Dün detaylıya girdim. İzmir de şuan doğuma bazı hastaneler sadece eşleri alıyormuş. Bazıları eşleri de almıyormuş. Doktor öyle söyledi. Bana eşinizle gelin demişlerdi muayeneye. Dün aldılar onu da ama bir sonraki randevuya yalnız gidecekmişim. İki gebeyi bile karşılaştırmıyorlar.

Benim oğlum 6olacak aynı yaşta olsaydılar elimde çok şey var,öğretmen sürekli gönderiyor evde neler yapabiliriz diye,3yaşla ilgili karşıma bir şey çıkarsa aklımdasın canım bundan sonra

Benimde öyle oldu. Tek kişi alıyorlar. Muayeneler arası daha uzun süre alıyor, steril ediliyormuş oda ve havalandırılıyormuş bir hasta çıktıktan sonra ikinci hasta gelene kadar.

Benimde öyle oldu. Tek kişi alıyorlar. Muayeneler arası daha uzun süre alıyor, steril ediliyormuş oda ve havalandırılıyormuş bir hasta çıktıktan sonra ikinci hasta gelene kadar.
Eşime anlattım canım Ada Tıpın şartlarını,inşallah onunda içine sinmiştir ve ikna olur gitmemize

Ben çok huzursuzum dünden beri. Doğuma daha var ama şuan doğum yapanların Allah yardımcısı olsun. Yatış bile olmadan sezeryanlı eve gönderiyormuş bazı yerler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…