2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ben çok huzursuzum dünden beri. Doğuma daha var ama şuan doğum yapanların Allah yardımcısı olsun. Yatış bile olmadan sezeryanlı eve gönderiyormuş bazı yerler.
Nisan annelerine şöyle bir göz gezdirdim
Kiminin bebeği 8 günlük olmuş bile
Moral veriyorlar birbirlerine
Kızlar iyiki böyle formlar var insan kendiyle aynı durumu paylaşan birinden teseli tecrübe paylaşımı yapabiliyor

Günaydınlar olsun şekerler:)))

Ben çok huzursuzum dünden beri. Doğuma daha var ama şuan doğum yapanların Allah yardımcısı olsun. Yatış bile olmadan sezeryanlı eve gönderiyormuş bazı yerler.
Aaaaa bunu bilmiyordumm. Refakatçi fln hadi halledilir de. Ağrın sancın olsa nasıl olacak ufff. Tez bitsin şu illet ya.

Aaaaa bunu bilmiyordumm. Refakatçi fln hadi halledilir de. Ağrın sancın olsa nasıl olacak ufff. Tez bitsin şu illet ya.
Refakatçi de almıyor dediler bana. Eşiniz bile hastaneye girmiyor dedi doktor doğumda. 1 hafta önce de arkadaşıma yalnızca eş giriyor demiş. Sanırım vaka sayısı arttıkça önlemleri arttırıyorlar. Umarım biran önce herşey yoluan girer.

günaydın kızlaaar
bugün bebeğimin pıt pıtını sabah hissettim demek daha önce hissettiklerim de gerçekten bebekmiş.
ama fark etmek için yatakta sessiz bir ortamda hareketsiz kalmak lazımmış.
onun dışında hala arada hissettiğim bir şey yok.
Bu arada sanırım alttaki hamilelik imzası 1 hafta fazladan gösteriyor.

ayrıca nisan ayımız çoook güzel geçer umarım

Bebekmiştir canım
Alttaki imza girdiğimiz haftayı gösteriyor bu arada
Ben 20+5 im soran olursa 20 haftalık diyorum.

Maşallah güzel anne hiç de tombiş bir anne gibi değilsin ..Boyun bayağı uzun galiba:)
Yaa çok teşekkür ederimgenelde kilomu söyleyince o kadar yoksun diyorlar ama kilolu hamile kalınca kendimi böyle hissediyorumboyum çok uzun değil aslında 1.68Sağlık olsun yeter ki her şeyi hallederiz zamanla

Keşke yaşadığımız şu son günler 1 nisan şakası olsa yarın doktora gideceğim saat 4 randevu aldım özel klinik hastane değil ama yine de çok tedirginim ağrılarım olmasa hiç gitmek istemiyorum doktorum hafta iki güne düşürmüş çalışma saatlerini detaylı için ne diyecek bilmiyorum on gündür göbek hizamda sürekli aynı yerde olan elektrik çarpıyormuş gibi düzenli aralıklarla vuran bir ağrım var gittiğim için de suçlu hissediyorum gitmediğim içinde yani çok büyük bir çıkmaz

canım eğer normal gitmen gerekn bir randevunsa tabi ki gideceksin
bütün doktorlar kontrollerinizi aksatmayın diyor zaten, için rahat olsun.

Yaa çok teşekkür ederimgenelde kilomu söyleyince o kadar yoksun diyorlar ama kilolu hamile kalınca kendimi böyle hissediyorumboyum çok uzun değil aslında 1.68☺Sağlık olsun yeter ki her şeyi hallederiz zamanla

evet gayet zayıfmışsın yaa
hem boyun uzun hem de kemiklerin ağır bence

Ben de hissetmiyorum daha ya geceleri bazen bi oynuyo sanırım sonra oynasın diye bekliyorum uyumuyorum

Yarın işbaşı yapmam lazım ama dünden beri daha kötüyüm. Nezleye çevirdi iyice. Yarın tekrar mı rapor alsam? Rapor almayıp bu halde işe gidersem 2 hafta ücretsiz izin verirler kesin.
Aklım çok karışık ne yapsam bilemiyorum ya. Tekrar rapor alırsam ona laf ederler mi acaba

Canim 19+0 ile 19+6 20 Haftalik gebesin demek. Fakat ben halden anlayana 19+1, anlamayana 4,5 aylik diyorum. ucun besini hesabini yapmayalim

Canim su son soyledigin gobek hizamda elektriklenmeyi yasadim yaklasik 2 hafta, sonra ayni yerde bebisin hareketlerini hissetmeye basladim. Seninki de oyle olmasin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…