- 3 Aralık 2019
- 4.306
- 17.089
- 258
Eki Görüntüle 2612191 Eki Görüntüle 2612191 Eki Görüntüle 2612192 Eki Görüntüle 2612191 Eki Görüntüle 2612192 Şuraya tombiş hamiş bırakayım bende
Keşke şaka olsa canım ama güzel günler yakın inanıyorum şu an artış var ama elbet düşecek nabızlarKeşke yaşadığımız şu son günler 1 nisan şakası olsayarın doktora gideceğim saat 4 randevu aldım özel klinik hastane değil ama yine de çok tedirginim ağrılarım olmasa hiç gitmek istemiyorum doktorum hafta iki güne düşürmüş çalışma saatlerini detaylı için ne diyecek bilmiyorum on gündür göbek hizamda sürekli aynı yerde olan elektrik çarpıyormuş gibi düzenli aralıklarla vuran bir ağrım var gittiğim için de suçlu hissediyorum gitmediğim içinde yani çok büyük bir çıkmaz
yaaa çok tatlısınızevet gayet zayıfmışsın yaa
hem boyun uzun hem de kemiklerin ağır bence
Boydaşımm❤canım
rapor alabiliyorsan alsan aslında canım,evde tamamen atlatsan,şimdi bahar havasında daha kötü olmazsın inşallah,Allah şifa versinYarın işbaşı yapmam lazım ama dünden beri daha kötüyüm. Nezleye çevirdi iyice. Yarın tekrar mı rapor alsam? Rapor almayıp bu halde işe gidersem 2 hafta ücretsiz izin verirler kesin.
Aklım çok karışık ne yapsam bilemiyorum ya. Tekrar rapor alırsam ona laf ederler mi acaba
Rapor al canım. Bişey demezler doktor geçeceğini düşünmüş ama geçmemiş sonuçta yeniden rapor almanı sıkıntı yapmazlqr sanırım.Yarın işbaşı yapmam lazım ama dünden beri daha kötüyüm. Nezleye çevirdi iyice. Yarın tekrar mı rapor alsam? Rapor almayıp bu halde işe gidersem 2 hafta ücretsiz izin verirler kesin.
Aklım çok karışık ne yapsam bilemiyorum ya. Tekrar rapor alırsam ona laf ederler mi acaba
Yarın işbaşı yapmam lazım ama dünden beri daha kötüyüm. Nezleye çevirdi iyice. Yarın tekrar mı rapor alsam? Rapor almayıp bu halde işe gidersem 2 hafta ücretsiz izin verirler kesin.
Bugün 20 Artı 4 olduk. Kızlar, ben uyuyamıyorum en erken uyuduğum saat 3 ,4bu uyku düzensizliğinin bebeğe zararı var mı .. ve nasıl düzene sokabilirim tavsiyeleriniz neler
Günaydın Canlar
Nisan' ın ilk günü ile Pozitif enerji diliyorum
Gecerli canim git rapor al bence10 günlük kontrol süresi KBB de geçerli mi bilen var mı? Tekrar gidersem ücret alırlar mı?
Kiźlar bebegim dun az hareket etmisti bugun hic etmiyor moralim bozuk sizde boyle bir sey oldu mu ?
Teşekkür ederim kuzumKeşke şaka olsa canım ama güzel günler yakın inanıyorum şu an artış var ama elbet düşecek nabızlarkontrolüne gitme kararı alarak iyi yapmışsın bebeğini görmek iyi gelecek,göbek deliğinde hşssedilen şeyi ben diğer hamileliklerimde hissetmiştşm bence sıkıntı yoktur için rahat olsun
yaaa çok tatlısınız
rapor alabiliyorsan alsan aslında canım,evde tamamen atlatsan,şimdi bahar havasında daha kötü olmazsın inşallah,Allah şifa versin
Haklısın canım, teşekkür ederimRapor al canım. Bişey demezler doktor geçeceğini düşünmüş ama geçmemiş sonuçta yeniden rapor almanı sıkıntı yapmazlqr sanırım.
Yarın ne olacağı belli değil belki zorunlu ücretsiz izne ayırcaklar yarın öbür gün seni bu karmaşadan dolayı.
O nedenle şuan rapor alıp gelirine zarar gelmemesini sağla bence. Geçmiş olsun.
Canım derler ki belli bir haftadan sonra vücut kendini doğum sonrasına hazırlamak amacıyla uyku düzensizlikleri olur-olabilir.. Farkında olmasakta şuan bir mucizeye ev sahipliği yapıyoruz.. bebeğe hiç bir zararı olmaz merak etmeBugün 20 Artı 4 olduk. Kızlar, ben uyuyamıyorum en erken uyuduğum saat 3 ,4bu uyku düzensizliğinin bebeğe zararı var mı .. ve nasıl düzene sokabilirim tavsiyeleriniz neler
Doğru valla canım ya yarın gideyim iyisi mi tekrar rapor alayım tam iyileşeyim. Market çalışanıyım canım.canım benim kesin rapor al
bu sefer gideceksin daha da geçmeyecek
zaten hamilesin hani normalde bile bence rapor alman lazım
bir de malum, kesin rapor al diyorum.
sen nerede çalışıyordun canım?
amaan ben de öyleyim ama dün itibariyle 3ten 1.30 a çektim geceleri uyku durumumu
e muhakkak bir süre sonra işe gideceğiz, biraz toparlamak lazım bence.
ama çocuk için kötü olacağını sanmam, yeter ki 6-7-8 saat uyu.
Ayy teşekkür ederim iyi oldu bu o zaman yarın gideyim tekrar alayım rapor. Sağol CanımGecerli canim git rapor al bence
Normal canım bu haftalarda.Kiźlar bebegim dun az hareket etmisti bugun hic etmiyor moralim bozuk sizde boyle bir sey oldu mu ?
Kız yaaÖnlü arkalı cekelim lütfenKız harbiden arkayıda büyütüyormuş. Batıl bi görüş diye dusunuyordum ama bende kız ve erkek hamileligi arasinda farklilik oldu
Kız yaa
Benim iki gebeliğim birbirinden Farklı
Pipiyi görmesem hala diyeceğim ki bu kız
İlkini hep altta taşımıştım sivriydi göbeğim,bunda ise hem daha yukarıda hem yayvan gibi hiçbir sivrlik yokHatta eşime daha dün dedim “acaba kız mı” diye şakasına, kocaman bibisi vardı görmedin mi hayatım diyor
Bu arada tükürüklerimi eklemeyi unutmuşum. Tü tü tü maşallahhh
Ohh ye ye şifa olsun inşallahhYok ya burda atilan usgdeki pipilerin masallahi varerkektir
Benim oglumda sivriydi göbeğim arkada genisleme olmadi. Simdi daha yayvanim.
Oglumda hic midem bulanmadi hep kustum ki gercekten bu nimet bence. Kızda bulan bulan bulan az istifra oldu erkege gore. Oglumda cok yoğundu.
İstah ikisinde de ayni ama hayvan gibi yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?