2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Keşke şaka olsa canım ama güzel günler yakın inanıyorum şu an artış var ama elbet düşecek nabızlarkontrolüne gitme kararı alarak iyi yapmışsın bebeğini görmek iyi gelecek,göbek deliğinde hşssedilen şeyi ben diğer hamileliklerimde hissetmiştşm bence sıkıntı yoktur için rahat olsun
evet gayet zayıfmışsın yaa
hem boyun uzun hem de kemiklerin ağır bence
yaaa çok tatlısınız
Boydaşımm❤canım
rapor alabiliyorsan alsan aslında canım,evde tamamen atlatsan,şimdi bahar havasında daha kötü olmazsın inşallah,Allah şifa versin

Rapor al canım. Bişey demezler doktor geçeceğini düşünmüş ama geçmemiş sonuçta yeniden rapor almanı sıkıntı yapmazlqr sanırım.
Yarın ne olacağı belli değil belki zorunlu ücretsiz izne ayırcaklar yarın öbür gün seni bu karmaşadan dolayı.
O nedenle şuan rapor alıp gelirine zarar gelmemesini sağla bence. Geçmiş olsun.

Bugün 20 Artı 4 olduk. Kızlar, ben uyuyamıyorum en erken uyuduğum saat 3 ,4 bu uyku düzensizliğinin bebeğe zararı var mı .. ve nasıl düzene sokabilirim tavsiyeleriniz neler

canım benim kesin rapor al
bu sefer gideceksin daha da geçmeyecek
zaten hamilesin hani normalde bile bence rapor alman lazım
bir de malum, kesin rapor al diyorum.
sen nerede çalışıyordun canım?

Bugün 20 Artı 4 olduk. Kızlar, ben uyuyamıyorum en erken uyuduğum saat 3 ,4 bu uyku düzensizliğinin bebeğe zararı var mı .. ve nasıl düzene sokabilirim tavsiyeleriniz neler

amaan ben de öyleyim ama dün itibariyle 3ten 1.30 a çektim geceleri uyku durumumu
e muhakkak bir süre sonra işe gideceğiz, biraz toparlamak lazım bence.
ama çocuk için kötü olacağını sanmam, yeter ki 6-7-8 saat uyu.

10 günlük kontrol süresi KBB de geçerli mi bilen var mı? Tekrar gidersem ücret alırlar mı?

Kiźlar bebegim dun az hareket etmisti bugun hic etmiyor moralim bozuk sizde boyle bir sey oldu mu ?

Teşekkür ederim kuzum
Haklısın canım, teşekkür ederim
Canım derler ki belli bir haftadan sonra vücut kendini doğum sonrasına hazırlamak amacıyla uyku düzensizlikleri olur-olabilir.. Farkında olmasakta şuan bir mucizeye ev sahipliği yapıyoruz.. bebeğe hiç bir zararı olmaz merak etme Zamanla düzen oturur. Ben ilk hamileliğimde iki ayrı uyku uyuyordum. Öyle bir düzen tutturmuştum Gece 12-1 sabah 4,5 sonra sabah 8 gibi tekrar uyuyup öğlene doğru kalkıyordum. Aylarca bu şekil uyudum yarım yamalak
Doğru valla canım ya yarın gideyim iyisi mi tekrar rapor alayım tam iyileşeyim. Market çalışanıyım canım.

Önlü arkalı cekelim lütfen Kız harbiden arkayıda büyütüyormuş. Batıl bi görüş diye dusunuyordum ama bende kız ve erkek hamileligi arasinda farklilik oldu

18+5

Eklentiler

• 709028E6-F171-4B02-B9DF-747A517C5F20.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 58
Kiźlar bebegim dun az hareket etmisti bugun hic etmiyor moralim bozuk sizde boyle bir sey oldu mu ?
Normal canım bu haftalarda.
Bebek hareketlerinin 28. Haftadan sonra düzenli olması beklenir için rahat olsun
Tatlı birşeyler yiyip kafanı boşaltıp dümdüz sırtüstü uzan imkanın varsa, bekle biraz öyle
Şu virüs olmasa asm gidip her an kalp atışını dinleyebilirdik ama malum

Önlü arkalı cekelim lütfen Kız harbiden arkayıda büyütüyormuş. Batıl bi görüş diye dusunuyordum ama bende kız ve erkek hamileligi arasinda farklilik oldu
Kız yaa
Benim iki gebeliğim birbirinden Farklı
Pipiyi görmesem hala diyeceğim ki bu kız
İlkini hep altta taşımıştım sivriydi göbeğim,bunda ise hem daha yukarıda hem yayvan gibi hiçbir sivrlik yok Hatta eşime daha dün dedim “acaba kız mı” diye şakasına, kocaman bibisi vardı görmedin mi hayatım diyor
Bu arada tükürüklerimi eklemeyi unutmuşum. Tü tü tü maşallahhh

Yok ya burda atilan usgdeki pipilerin masallahi var erkektir

Benim oglumda sivriydi göbeğim arkada genisleme olmadi. Simdi daha yayvanim.

Oglumda hic midem bulanmadi hep kustum ki gercekten bu nimet bence. Kızda bulan bulan bulan az istifra oldu erkege gore. Oglumda cok yoğundu.

İstah ikisinde de ayni ama hayvan gibi yiyorum

Ohh ye ye şifa olsun inşallahh
Her gebelik Farklı seyrediyor gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…