2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bu da oğluşumla biz.
İyice yukarı çıktı. Bazen hareketleri de göbek deliği çevresinden hissediyorum. Bazen hıçkırık gibi olup hem sağdan hem soldan tenime dokunuyor ama emin olamıyorum 3-4 kere olup sonra bittiği için

Eklentiler

• 15627A18-CAEF-4ACC-8E03-0575D3A3BA8E.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 72
Canım idari iznin biteceğini sanmıyorum zaten temmuzda doğum iznine ayrılıcam ben .. üzülüyorum hep gece kımıl kımıl bebek.. o da uyku düzenini ayarlayamıyordur bı annem ne yapıyo ya diye

Yaa çok teşekkür ederimgenelde kilomu söyleyince o kadar yoksun diyorlar ama kilolu hamile kalınca kendimi böyle hissediyorumboyum çok uzun değil aslında 1.68Sağlık olsun yeter ki her şeyi hallederiz zamanla
Hiç de kilolu değilsin canım maşallahın var kilolu hamile kaldım dediğin bu muydu yani

Kızçeler benim bu kadar karnım yok yahu iç karnım geniş galiba annem öyle söyledi detayını bilmiyorum tabi o ne demek de
İlk hamileliklerde daha geç çıkıyor canım
Şuan resim atan herkesin 2-3. Hamileliği sanırım o yüzden göze büyük geliyor, daha çabuk çıktığı doğru bu Attığım resim ilk hamileliğimin belkide 6. Ayına eşit

Ayy çoook tatlıben henüz aşağılarda hissediyorum bayağı aşağılarda elimi koyunca pıt pıt dokunduruyor avuc içime

Saol canım inşallah normaldir düzelir hemen . Dediklerini yaptım ama bi etki olmadı sanki derin bir uykuya dalmış tatlı yedim hareket ettim yok hemen düzelir inşallah yavrum . Allahım yardım etsin hepimize . Ne kötü bir şey ya gerçekten

Önlü arkalı cekelim lütfen Kız harbiden arkayıda büyütüyormuş. Batıl bi görüş diye dusunuyordum ama bende kız ve erkek hamileligi arasinda farklilik oldu

18+5
Çok tatlısınız❤ Kesinlikle öyle. Ben tip olsrak şuanda daha iyiyim kızımdakine göre öne dopru gidiyor karnım. Kızımda yanlara doğruydu geniş bir alandı ve basenlerim çok çıkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…