2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Rapor alabiliyorsan al. İş veren illa ki laf eder ama önemli olan sağlığın. Önceki gebeliğimde benim dinlenmem lazım rapor verir misin demiştim doktoruma 10 gün vermişti sonuçta hamilesin ortalık karışık hastasın hiç riske girme. 3 günden fazla rapor olunca biliyosun maaşından kesilecek ama 2/3 sini ptt veya ziraatten alacaksın.

İyi yapmışsın beni de cuma çağırdılar.. tahlil yapmayacak bana eski tahlillerini getir dedi çünkü her ay gitmek zorundayım doktora yakın tarihte de gideceğim için tahlil yaptırmıcam sağlık ocağında

sağol canım 5 gündür raporluydum bugün son günü, istersem yazar diye düşünüyorum çünkü daha kötüyüm gerçektende. Hiç olmadı kendi kadın doğumcumdan alırım ki gerek kalacağını bile düşünmüyorum. Ay iyileşsem bir an önce.

Valla 1 ay olmuştu son tahlili yaptirali o yüzden istediler haftaya da detaylı var 7 nisanda orada sonucları söylerim doktoruma bir daha 1 ay kan vermem gerekmez sanirim . Ben stres yaptım ama bomboş ve herkes maske eldivenliydi hatta n95 maskeyle gittim aile hekimim gülüyor sen bizden daha fazla güvendesin diyor sende stres yapma canim baya güvenli geldi bana. gitmişken multi vitamin sordum bakanlık bedava veriyormuş 2 kutu da vitamin verdiler bana kullanıp kullanmama konusunda endişeliyim bende biraz farklı bi marka doktorumun onerdiginden doktoruma danışıp ona göre kullanmaya başlayacağım bende .

Geceleri uyuyamıyorum ben canım hep kafama takıyorum galiba elimde değil ki geçer inşallah en kısa sürede :-/ Adı ne canım Vitaminin

Kızçeler benim bu kadar karnım yok yahu iç karnım geniş galiba annem öyle söyledi detayını bilmiyorum tabi o ne demek de
Normaldir canım,ilk hamileliğimde görsen beni 40+3te doğuma gittim göbeğim şimdiki kadardı neredeyseama bu 4.hamileliğim(bi kaybım var)çıkar çıkar daha göbüşün yavaş yavaş

merhaba kızlar tetanoz aşısını yaptırdınız mı?
bu zor günleri bebeklerimizin yüzsü suyu hürmetine rabbim zamnında sağlıkla kucağımıza sevdiklerimizin hepsi yanımızda olacak şekilde almayı nasib etsin,
önlemlerini bırakmayın, dualarınızı eksik etmeyin

Buda oğluşumla benden olsun. Sizin için şimdi çektik.
Önden ayva göbüşü gibi ama , yandan Allah Allah ❤❤❤❤
Maşallah yaa sayfanın çoğu erkek bekliyo galiba valla ben ilk hamileliğimde çok kilo almıştım ve çok fazla şişmişti göbeğim. Bunda daha az kiloyla hamile kaldım ve göbeğim ilkine göre daha az. Aman bebişler iyi olsun güzel güzel büyüsünler içerde göbeklerimiz azda şişse çokta şişse sorun değil

Ben gebeliğimde çok kilo almamıştım kızımda ama yanlara doğruda gitmiştim basen döt göbek üçlüsü ile takılıyorduk❤
Bu bebeğimde kilolu hamile kaldım eskiye göre inş çok almam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…