Yine bak büyümüş benim bu hale gelmesi 24. Haftayı bulmuşİşte benim karnımın aynısı şu anhımmm şimdi anladım
Maşallah canımmEki Görüntüle 2612314 bitaned e ben atatım
OoooYine bak büyümüş benim bu hale gelmesi 24. Haftayı bulmuş
Maşallah canımm☺
Rapor alabiliyorsan al. İş veren illa ki laf eder ama önemli olan sağlığın. Önceki gebeliğimde benim dinlenmem lazım rapor verir misin demiştim doktoruma 10 gün vermiştiYarın işbaşı yapmam lazım ama dünden beri daha kötüyüm. Nezleye çevirdi iyice. Yarın tekrar mı rapor alsam? Rapor almayıp bu halde işe gidersem 2 hafta ücretsiz izin verirler kesin.
Aklım çok karışık ne yapsam bilemiyorum ya. Tekrar rapor alırsam ona laf ederler mi acaba
Boyuna göre iyi bence canım çok değil sırıtmıyo yani çok tatlış duruyo77kiloyla kaldım kuzum geçen yıl 60lardaydımbu en kilo almış halim,fotoda zayıf çıkmışım çoook teşekkürederimmm canım benim
Acayip garipsedim valla hayır olsun inşallah. Zaten fazlasıyla hareketli bugün tekmeleyip duruyor yahu doğunca napcaksak bunlaGünaydıınnn..
İlk zamanlar bende görmüştüm öyle bikac tane şimdi azaldi.
İyi yapmışsınKızlar sağlık merkezine gittim bugün tetenoz icin gitmişken tahlil istediler idrar ve açlık kanı verdim bombostu valla . Sonrasında da eve geldim hemenHastanemi aradim detayliya yakini hala alıyorlarmış öğrenmiş oldum onuda❤
sağol canım 5 gündür raporluydum bugün son günü, istersem yazar diye düşünüyorum çünkü daha kötüyüm gerçektende. Hiç olmadı kendi kadın doğumcumdan alırım ki gerek kalacağını bile düşünmüyorum. Ay iyileşsem bir an önce.Rapor alabiliyorsan al. İş veren illa ki laf eder ama önemli olan sağlığın. Önceki gebeliğimde benim dinlenmem lazım rapor verir misin demiştim doktoruma 10 gün vermiştisonuçta hamilesin ortalık karışık hastasın hiç riske girme. 3 günden fazla rapor olunca biliyosun maaşından kesilecek ama 2/3 sini ptt veya ziraatten alacaksın.
Valla 1 ay olmuştu son tahlili yaptirali o yüzden istediler haftaya da detaylı var 7 nisanda orada sonucları söylerim doktoruma bir daha 1 ay kan vermem gerekmez sanirim . Ben stres yaptım ama bomboş ve herkes maske eldivenliydi hatta n95 maskeyle gittim aile hekimim gülüyor sen bizden daha fazla güvendesin diyor sende stres yapma canim baya güvenli geldi bana. gitmişken multi vitamin sordum bakanlık bedava veriyormuş 2 kutu da vitamin verdiler bana kullanıp kullanmama konusunda endişeliyim bende biraz farklı bi marka doktorumun onerdiginden doktoruma danışıp ona göre kullanmaya başlayacağım bende .İyi yapmışsınbeni de cuma çağırdılar.. tahlil yapmayacak bana eski tahlillerini getir dedi çünkü her ay gitmek zorundayım doktora yakın tarihte de gideceğim için tahlil yaptırmıcam sağlık ocağında
Geceleri uyuyamıyorum ben canım hep kafama takıyorum galiba elimde değil ki geçer inşallah en kısa sürede :-/ Adı ne canım VitamininValla 1 ay olmuştu son tahlili yaptirali o yüzden istediler haftaya da detaylı var 7 nisanda orada sonucları söylerim doktoruma bir daha 1 ay kan vermem gerekmez sanirim . Ben stres yaptım ama bomboş ve herkes maske eldivenliydi hatta n95 maskeyle gittim aile hekimim gülüyor sen bizden daha fazla güvendesin diyor sende stres yapma canim baya güvenli geldi bana. gitmişken multi vitamin sordum bakanlık bedava veriyormuş 2 kutu da vitamin verdiler bana kullanıp kullanmama konusunda endişeliyim bende biraz farklı bi marka doktorumun onerdiginden doktoruma danışıp ona göre kullanmaya başlayacağım bende .
Normaldir canım,ilk hamileliğimde görsen beni 40+3te doğuma gittim göbeğim şimdiki kadardı neredeyseKızçeler benim bu kadar karnım yok yahuiç karnım geniş galiba annem öyle söyledi detayını bilmiyorum tabi o ne demek de
Boyuna göre iyi bence canım çok değil sırıtmıyo yani çok tatlış duruyo
Fotolara bakıyorum,sonra kendi gobegime bakiyorum,benim de çok az çıkmışKızçeler benim bu kadar karnım yok yahuiç karnım geniş galiba annem öyle söyledi detayını bilmiyorum tabi o ne demek de
Maşallah yaa sayfanın çoğu erkek bekliyo galibaBuda oğluşumla benden olsun. Sizin için şimdi çektik.
Önden ayva göbüşü gibi ama , yandan Allah Allah ❤❤❤❤
le oluyormuşFotolara bakıyorum,sonra kendi gobegime bakiyorum,benim de çok az çıkmış
Ben gebeliğimde çok kilo almamıştım kızımda ama yanlara doğruda gitmiştim basen döt göbek üçlüsü ile takılıyorduk❤Maşallah yaa sayfanın çoğu erkek bekliyo galibavalla ben ilk hamileliğimde çok kilo almıştım ve çok fazla şişmişti göbeğim. Bunda daha az kiloyla hamile kaldım ve göbeğim ilkine göre daha az. Aman bebişler iyi olsun güzel güzel büyüsünler içerde göbeklerimiz azda şişse çokta şişse sorun değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?