2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Evet kız bebekle erkek bebek göbeği bir olmuyor. Benim ilki kız göbeğim yanlardan genişce çıkmıştı ve popom büyümüştü. Bu sefer erkek ve sadece sivri öne doğru ilerleyen bi göbeğim var başka biyerim çıkmadı şimdilik.

Ben doktoruma soruyorum göbeğim haftama göre az bi sorunmu var diye. Kızıyor bana artık çok takma göbeği diyor. Herkesin vücud yapısı bir değil kiminin daha fazla büyür kiminin az. Bu bebeğin küçük anlamına gelmiyor dedi. Bebek haftasına göre güzel gelişiyormu bizim için bu önemli dedi. 5-6 aylık hamile gibi göbeği olup 4 kiloya yakın bebek doğuran hastalarım var benim dedi. Bende sormuyorum artık kızacak diye

Ya doğuma gitmiştim bi kız getirdiler doğumhaneye vah vah erken doğuracak galiba dedim ki 4 aylık ya var ya yok gibiydi dedim kaç haftalık 39 evde suyum geldi de dedi Ogün bugındür göbek konusuna takılmam

Ya doğuma gitmiştim bi kız getirdiler doğumhaneye vah vah erken doğuracak galiba dedim ki 4 aylık ya var ya yok gibiydi dedim kaç haftalık 39 evde suyum geldi de dedi Ogün bugındür göbek konusuna takılmam
Her göbek bir olmuyo hatta ilk ve ikinci hamilelik de farklı oluyor benim ilkte 6 aydan sonra çıktı ve sonunda anca attığım resimdeki kadardı ikinci daha 5 aylık ve durum ortada

Evet öyleymiş gerçekten. Ben ilk kızıma hamileyken bir göbeğim vardı gören diyordu ikizmi diye. Yok bi tane dediğimde 5 kilo var bu bebek sen nasıl doğuracan dediler. Ama çıka çıka 2.750 gr çıktı Gerçekten göbeğe bakarak karar vermemek lazım. Bende takmıyorum artık sağlıklı olsun gününde vakitlice doğsunda göbek olsada olur olmasada

ben de yarın tetanos version 2 için gideceğim offf sağlık ocağına...
kısa kollu giyip montu çıkarıp direk vurulmayı planlıyorum oturmadan etmeden.

Şimdi bir sorum var
ben geçen ayın 3ünde genel kan ve idrar testini yaptırdım, ayın 14ünde de tiroid verdim.
şimdi bir sonrakini gidince yaptırsam mı yoksa beklesem mi yaa yarın ayın 2 si genel kan testi yaptıralı 1 ay oldu.
her ay her ay veriliyor mu bu kan ve idrar?

bu arada sağlık ocağındaki doktorum tiroide güvenmiyorum diye yaptırmamıştı ben de özel hastanede yaptırdım
hiç gerek yokmuş bir önceki değerimle neredeyse aynıymış. Şimdi hepsini sağlık ocağında yaptıracağım.

A April wind al al canım hemen izin
hele market çok zor olur
çalışırken de maske eldiven ihmal etme olur mu?
Sağol canım valla sağılsunlar eksik etmiyorlar eldiven maske. Ayrıca bana ayrı dezenfektan ve antibakteriyel ıslak mendiline kadar temin ettiler. Ayrıca özen gösteriyorlar.

Valla canım ben hamileliğin ilk aylarında benim evde kedim olduğu için parazit varmıdır diye tahlil istedi doktor tedbir amaçlı. Hazır vermişken genel herşeyine baktır dedi. Sağlık ocağında verdim ve bütün değerlerim güzel çıktı. Sadece kanın düşük dedi 12. Haftada kan ilacı vericem dedi ve 12. Haftamda kan ilacına başladım. Onun dışında benden bir daha kan ve idrar istemedi. Sadece 2 li ve 4 lü testleri yaptırdım onlardada normal çıktı değerler. Ben her ay kan ve idrar testi yapıldığını ilk defa sende duydum. Bi bilgim yok bu konuda

Gitmişken ver canım aslında benimde vermem lazım en son 2 ay önce verdim ama işte kim gidecek..
Sağlık ocakları bazen kanı bekletip gönderebiliyor bu durumlardan ötürü yanılma olabiliyordur ama ben genelde sağlık ocağında yaptırdım kan tahlillerini ve hastaneyle tutumlu sonuçlar aldım.
Sağlık ocağı bir tek bana idrar sonucunun güvenli olmadığını ve hastanede yaptırmamı söylemişti.

Canım gözünüz aydın

Eşin bir süre fotoğraflarıyla yetinecek o halde. Ama sizin için çok güvenilir olmuş. İnşallah şu süreci çabucak atlatırız

Geceleri uyuyamıyorum ben canım hep kafama takıyorum galiba elimde değil ki geçer inşallah en kısa sürede :-/ Adı ne canım Vitaminin
Decavit diye bi Ilaç gerilme kuzum gerildikçe bebislerimiz de bizle stres oluyorlar

Eklentiler

• 15857478442122219199983498351874.webp
    42,7 KB · Görüntüleme: 82
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…