- 5 Eylül 2017
- 478
- 1.234
- 63
- 39
Ya doğuma gitmiştim bi kız getirdiler doğumhaneye vah vah erken doğuracak galiba dedim ki 4 aylık ya var ya yok gibiydi dedim kaç haftalık 39 evde suyum geldi de dediBen doktoruma soruyorum göbeğim haftama göre az bi sorunmu var diye. Kızıyor bana artık çok takma göbeği diyor. Herkesin vücud yapısı bir değil kiminin daha fazla büyür kiminin az. Bu bebeğin küçük anlamına gelmiyor dedi. Bebek haftasına göre güzel gelişiyormu bizim için bu önemli dedi. 5-6 aylık hamile gibi göbeği olup 4 kiloya yakın bebek doğuran hastalarım var benim dedi. Bende sormuyorum artık kızacak diye
Her göbek bir olmuyo hatta ilk ve ikinci hamilelik de farklı oluyor benim ilkte 6 aydan sonra çıktı ve sonunda anca attığım resimdeki kadardı ikinci daha 5 aylık ve durum ortadaYa doğuma gitmiştim bi kız getirdiler doğumhaneye vah vah erken doğuracak galiba dedim ki 4 aylık ya var ya yok gibiydi dedim kaç haftalık 39 evde suyum geldi de dediOgün bugındür göbek konusuna takılmam
Evet öyleymiş gerçekten. Ben ilk kızıma hamileyken bir göbeğim vardı gören diyordu ikizmi diye. Yok bi tane dediğimde 5 kilo var bu bebek sen nasıl doğuracan dediler. Ama çıka çıka 2.750 gr çıktıYa doğuma gitmiştim bi kız getirdiler doğumhaneye vah vah erken doğuracak galiba dedim ki 4 aylık ya var ya yok gibiydi dedim kaç haftalık 39 evde suyum geldi de dediOgün bugındür göbek konusuna takılmam
Aynen cnm benimde öyle ilkde çok yoktu 30 haftalıkken inanmıyodu kimse hattaHer göbek bir olmuyo hatta ilk ve ikinci hamilelik de farklı oluyor benim ilkte 6 aydan sonra çıktı ve sonunda anca attığım resimdeki kadardı ikinci daha 5 aylık ve durum ortada
İnşAllah yine çok çıkmaz canım diycem ama benim durum vahim şimdiden tabi yine de korkmuyorum kafama takmıyorum doğumdan sonra emzirirken falan veriyorum Allah'tanAynen cnm benimde öyle ilkde çok yoktu 30 haftalıkken inanmıyodu kimse hatta
Şuanki hedef sağlıkla doğum yapmak inşİnşAllah yine çok çıkmaz canım diycem ama benim durum vahim şimdiden tabi yine de korkmuyorum kafama takmıyorum doğumdan sonra emzirirken falan veriyorum Allah'tan
Sağol canım valla sağılsunlar eksik etmiyorlar eldiven maske. Ayrıca bana ayrı dezenfektan ve antibakteriyel ıslak mendiline kadar temin ettiler. Ayrıca özen gösteriyorlar.A April wind al al canım hemen izin
hele market çok zor olur
çalışırken de maske eldiven ihmal etme olur mu?
Gitmişken ver canım aslında benimde vermem lazım en son 2 ay önce verdimben de yarın tetanos version 2 için gideceğim offf sağlık ocağına...
kısa kollu giyip montu çıkarıp direk vurulmayı planlıyorum oturmadan etmeden.
Şimdi bir sorum var
ben geçen ayın 3ünde genel kan ve idrar testini yaptırdım, ayın 14ünde de tiroid verdim.
şimdi bir sonrakini gidince yaptırsam mı yoksa beklesem mi yaa yarın ayın 2 si genel kan testi yaptıralı 1 ay oldu.
her ay her ay veriliyor mu bu kan ve idrar?
bu arada sağlık ocağındaki doktorum tiroide güvenmiyorum diye yaptırmamıştı ben de özel hastanede yaptırdım
hiç gerek yokmuş bir önceki değerimle neredeyse aynıymış. Şimdi hepsini sağlık ocağında yaptıracağım.
Aynen öyle inşallah canımŞuanki hedef sağlıkla doğum yapmak inş
Canım gözünüz aydınGünaydınnn.iilay Listeye ekleyebilir misin cinsiyeti kız olarak. Dün detaylıya girdim. İzmir de şuan doğuma bazı hastaneler sadece eşleri alıyormuş. Bazıları eşleri de almıyormuş. Doktor öyle söyledi. Bana eşinizle gelin demişlerdi muayeneye. Dün aldılar onu da ama bir sonraki randevuya yalnız gidecekmişim. İki gebeyi bile karşılaştırmıyorlar.
Decavit diye bi Ilaç gerilme kuzum gerildikçe bebislerimiz de bizle stres oluyorlarGeceleri uyuyamıyorum ben canım hep kafama takıyorum galiba elimde değil ki geçer inşallah en kısa sürede :-/ Adı ne canım Vitaminin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?