2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ankee canim benim doktorum istemese de ben yaptiriyorum idrar. En son 3 hafta once gittigim icin o zaman yaptirmistim mesela. Simdi gitsem korkarim yaptirmaya hemen cikmak istedigim icin ama durumlar boyle olmasaydi mutlaka yaptirirdim.

2-3 haftada bir idrar yaptirmamiz lazim bence normalde.
Kanı da 2 kere yaptirdim son 7 ay icinde. 1 ay sonra falan yaptiririm onuda belki.

Kızlarr, hepiniz çok güzelsiniz Bu göbüş ne kadar da yakışan bir şeymiş böyle :)

Ben de 4 kilo almışım, her hafta dönümünde sabah aç karna tartılmaya gayret ediyorum 4 haftada bir de fotoğraf çektiriyorum eşime, giyinip yüzümü gözümü düzeltip, bebiş büyüyüp bakınca anacım ne hallerdeymiş demesin bana diye

Ben hiç düzenli çekmedim cektirmedim ya hata mi ettim ki oğul oğul seni anan böyle taşıdı diyemicem galiba

canım eğer normal gitmen gerekn bir randevunsa tabi ki gideceksin
bütün doktorlar kontrollerinizi aksatmayın diyor zaten, için rahat olsun.
Normal randevum Pazartesi günü ama ben yarın gideceğim bakalım doktorun bir daha ki kontrolümü be zaman verirse o zaman gitmem gerek inş o zamana kadar herşey normale döner

Ya doğuma gitmiştim bi kız getirdiler doğumhaneye vah vah erken doğuracak galiba dedim ki 4 aylık ya var ya yok gibiydi dedim kaç haftalık 39 evde suyum geldi de dedi Ogün bugındür göbek konusuna takılmam
Kuzenim öyle oldu mini mçnnacık göbüş 6 aylık çıktı oda. 4 aylıkken ben 6 aylık gebeydim abisi evlendi. Ben koca göbüşle salınırken o göbeği açık bir elbise giymişti kimse inanmıyordu hamile olduğuna . Zaten minyon yapılı.
Sonra doğum yaptı hemde sezeryan bebeği 5 günlükken resim atttı dümdüz karın . Göbeği gözüken tshirtü ile atmıştı
Hoş yapısı öyle şimdi de kimse anne olduğuna inanmıyor Doktora gidiyorlarmış dpktpr kaç aylık alerjisi var mı gbi sorular soruyormuş yengeme bakarak bu cevap veriyormuş en son doktor annesi cevaplayabilir mi demiş. Eee anası benim diyince doktor bile afallamış.

ben de 4 kere idrar 3 kere kan yaptırdım
şimdi yaptırısam 5olacak
ay yok bir ay bekleyeceğim gerçekten ya her 2 haftada bir kan verir oldum bunaldım artık.

Canım gözünüz aydın

Eşin bir süre fotoğraflarıyla yetinecek o halde. Ama sizin için çok güvenilir olmuş. İnşallah şu süreci çabucak atlatırız
Evet cnm Zaten bir sonraki randevu 5 hafta sonra. O zamana kadar kim bilir neler değişecek. Umarım herşey yoluna girer.

Bu da miniğimin fotoğrafı. Dün detaylıda ayağının birini poposunun altına almış. Bir türlü göstermedi. Onu beklerken bi poz alalım dedi doktor. Sanki bi rahat bırakmadınız der gibi el yine başında

Eklentiler

• Adsız.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 63
Decavit diye bi Ilaç gerilme kuzum gerildikçe bebislerimiz de bizle stres oluyorlar
Bende bundan kullanıyorum bide kan hapım var başka bişey vermedi bana doktor. Decavitin içinde kalsiyum magnezyum var bu yeterli şimdilik dedi. Gerekirse ayrı veririm ilerde dedi. Ama hap çok büyük zorla yutuyorum

Oyy maşallah çok güzel yaa. Allah’ım esirgesin melek bunlar melek. Ne kadar rahat annesinin içinde huzurla yatıyo. Rabbim rahatını bozmasın kuzunun

Hayırlı olsun canım iyi günlerde kullanırsınız inşallah
Mamadusbaby ile arasında ne gibi fark var acaba biliyor musun?
Geçen denk gelmiştim orada indirim yapmış sanırım 120 TL gibi birşeydi fiyatı.

Kızlar birşey soracağım. Mamadush solomon huggberry güzel ama aldığımız yerler bebek beğenmez ve kullanmaz ise geri vermede kolaylık sağlıyor mu acaba.
Kızımda ebebekten chicco ergonomik yeni doğan aparatlı kanguru almıştık hamileydim. Kızım doğdu hiçç sevmedi belki sever dedim ara ara çıkarttım hiç istemedi kullanamadık. Ebebeğe gidince kutusuyla götürdüm kızım istemiyor kullanamadık hiç diye. Aylar geçmesine rağmen kullanılmadığı için ürünü alıp 250 tl lik hediye çeki vermişlerdi zararımız olmamıştı.
Şimdi kanguru istiyorum ama ya gene kullanamazsak diyorum bilemedim. Bu markaları letgo da çok gördüm çünkü kullanamayanlar sıfır paketli diye satmaya çalışıyorlardı. Firma kabul etmiyor olabilir sattıktan sonra.

Son düzenleme:
Heh ben biliyorum ya..
Yarın tekrar hastaneye gideceğimi söyledim. “Ücretsiz izin kullandıralım, sen iyice iyileş” cevabını aldım
Ne kötü ya böyle olmasi. Olsun canim sen iyileste onemli olan o

Ne kötü ya böyle olmasi. Olsun canim sen iyileste onemli olan o
Rapor alsam daha iyi..
2 hafta izne çıkaracak şimdi durduk yere
Zaten eşimin işler kötü. Hasta olmak bile suç oldu ya
2 haftaya on kez iyileşirdim ben niye boşuna evde oturayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…