2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Rapor alsam daha iyi..
2 hafta izne çıkaracak şimdi durduk yere
Zaten eşimin işler kötü. Hasta olmak bile suç oldu ya
2 haftaya on kez iyileşirdim ben niye boşuna evde oturayım
Oyle tabi canimda iste ozel sektörde calisiyodun diye hatirliyorum ozel sektor cogu boyle oluyor maalesef. Kendisini düşünüyor

Rapor alsam daha iyi..
2 hafta izne çıkaracak şimdi durduk yere
Zaten eşimin işler kötü. Hasta olmak bile suç oldu ya
2 haftaya on kez iyileşirdim ben niye boşuna evde oturayım

ya sen onlara neden soruyorsun
onlara sorma git rapor al, yahu ücretini zaten onlar ödemeyecek ki kafaya bakar mısın??? sen gidip sgk dan alacaksın, zaten hastasın keyfi almıyorsun devleti dolandırmıyorsun ki!
ay çok sinirlendim, git raporunu al de ki ben zaten raporluyum siz zaten bu rapor günleri için maaş da sigorta ödemeyecekler ki senin adına!
ay çok sinirlendim telefonun varsa yolla da detaylı anlatayım, raporunu al raporun bitince 1.5 ay sonra sgkdan paranı zaten çekeceksin yani.

Ayy ilkinde olan şimdi yine oluyor sağ böbreğim ağrıyor
Pozisyondan dolayı idi ilkinde. Umarım şimdi yine o sebeptendir.
Bide bu akşam bir sessizlik var hayırdır hanımlar

Canım sabah açılışta gittiğim için haber vermek zorundaydım. Beni Perşembe iş başı yapacak diye biliyordu çünkü. Haber vermesem olmazdı. Az önce mesajıma cevap attı ya rapor al ya da iyileşene kadar gelme izinlisin dedi. Kıyısından döndüm anlayacağın. En azından rapora karışmadı. Bende sıkıldım evde oturmaktan ama napayım mecbur gidemiyorum. Diyorum ya hasta olmak bile suç olmuş.

Canım ya ,i yerleri birbiriyle aynı hep. Al birini vur ötekine. Ama unutma hamilesin her zaman her şekile sen haklısın, zorla bir şey yaptıramazlar. Avukata vermen durumunda kesinlikle haklı çıkacağın konualr bunlar. bence de rapor ol Mila'nın söylemiş olduğu gibi. Bir de benim de sağımda bir ağrı var iki gündür. Anlamıyorum kasık desem değil biraz daha yukarıda. Korkuyorum. Doktora gitmeme de 8 gün var. Geçer diye umut ediyorum şu anlık

Şşş Allah korusun kötü düşünmek yok, güzel düşün güzel şeyler olsun çözüme kavuşturdun mu gidecek misin işe ? Bu Arada yine karnım acıktı yemek hazırlıyorum pişsin de yicem bi de dizim var onu izlicem ben

Yarın raporumu alacağım doktorun uygun gördüğü kadar valla bende hiç düşünemem başka birşeyi. İyileşeyim de başka birşey istemiyorum. Burnum tıkandı sinüzit baş ağrısı yapmaya başladı iyice
Benim bariz böbreğim ağrıyor 2-3 saattir. Bende Yarın hastaneye gitmişken doktoruma danışsam mı bilemedim. Oradaysa soruvericem hemen büyük ihtimalle. Umarım bebektendir. Senin ortalarda biryerde mi ağrın var? Su iç bol bol enfeksiyon olunca da o şekilde ağrı olabiliyor

Yok canım gitmiyorum işe rapor alacağım. Zaten işverenimde iyileşene kadar gelme dedi Kötü düşünmüyorum da ayaktayken vs canım yanıyor baya ağrıyor. Dik oturunca ağrımıyor hayret birşey ya

Ederlerse etsinler bosver senden bebeginden onemli degil sen çalışma saatlerini nasil.yapiyorsu 7.30 saati geçiyormu birse bu fulun olmasi lazim onları dusurttunmu?

Hiç o ihtimali düşünmemiştim
Yapacak bir şey yok almazlarsa mecbur kullanacağız. Gerçi aslan burcuyla inatlaşılır mı bilemiyorum

Ederlerse etsinler bosver senden bebeginden onemli degil sen çalışma saatlerini nasil.yapiyorsu 7.30 saati geçiyormu birse bu fulun olmasi lazim onları dusurttunmu?
10 saat devam canım ama full yapmıyorum artık. Birde akşam çalışmamı kaldırdılar hep sabahtayım. Göbüşü büyütmüşsün maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…