Oyle tabi canimda iste ozel sektörde calisiyodun diye hatirliyorum ozel sektor cogu boyle oluyor maalesef. Kendisini düşünüyorRapor alsam daha iyi..
2 hafta izne çıkaracak şimdi durduk yere
Zaten eşimin işler kötü. Hasta olmak bile suç oldu ya
2 haftaya on kez iyileşirdim ben niye boşuna evde oturayım
Rapor alsam daha iyi..
2 hafta izne çıkaracak şimdi durduk yere
Zaten eşimin işler kötü. Hasta olmak bile suç oldu ya
2 haftaya on kez iyileşirdim ben niye boşuna evde oturayım
Canım sabah açılışta gittiğim için haber vermek zorundaydım. Beni Perşembe iş başı yapacak diye biliyordu çünkü. Haber vermesem olmazdı. Az önce mesajıma cevap attı ya rapor al ya da iyileşene kadar gelme izinlisin dedi. Kıyısından döndüm anlayacağın. En azından rapora karışmadı. Bende sıkıldım evde oturmaktan ama napayım mecbur gidemiyorum.ya sen onlara neden soruyorsun
onlara sorma git rapor al, yahu ücretini zaten onlar ödemeyecek ki kafaya bakar mısın??? sen gidip sgk dan alacaksın, zaten hastasın keyfi almıyorsun devleti dolandırmıyorsun ki!
ay çok sinirlendim, git raporunu al de ki ben zaten raporluyum siz zaten bu rapor günleri için maaş da sigorta ödemeyecekler ki senin adına!
ay çok sinirlendim telefonun varsa yolla da detaylı anlatayım, raporunu al raporun bitince 1.5 ay sonra sgkdan paranı zaten çekeceksin yani.
Canım ya ,i yerleri birbiriyle aynı hep. Al birini vur ötekine. Ama unutma hamilesin her zaman her şekile sen haklısın, zorla bir şey yaptıramazlar. Avukata vermen durumunda kesinlikle haklı çıkacağın konualr bunlar. bence de rapor ol Mila'nın söylemiş olduğu gibi. Bir de benim de sağımda bir ağrı var iki gündür. Anlamıyorum kasık desem değil biraz daha yukarıda. Korkuyorum. Doktora gitmeme de 8 gün var. Geçer diye umut ediyorum şu anlıkAyy ilkinde olan şimdi yine oluyor sağ böbreğim ağrıyor
Pozisyondan dolayı idi ilkinde. Umarım şimdi yine o sebeptendir.
Bide bu akşam bir sessizlik var hayırdır hanımlar
Şşş Allah korusun kötü düşünmek yok, güzel düşün güzel şeyler olsunAyy ilkinde olan şimdi yine oluyor sağ böbreğim ağrıyor
Pozisyondan dolayı idi ilkinde. Umarım şimdi yine o sebeptendir.
Bide bu akşam bir sessizlik var hayırdır hanımlar
Yarın raporumu alacağım doktorun uygun gördüğü kadar valla bende hiç düşünemem başka birşeyi. İyileşeyim de başka birşey istemiyorum. Burnum tıkandı sinüzit baş ağrısı yapmaya başladı iyiceCanım ya ,i yerleri birbiriyle aynı hep. Al birini vur ötekine. Ama unutma hamilesin her zaman her şekile sen haklısın, zorla bir şey yaptıramazlar. Avukata vermen durumunda kesinlikle haklı çıkacağın konualr bunlar. bence de rapor ol Mila'nın söylemiş olduğu gibi. Bir de benim de sağımda bir ağrı var iki gündür. Anlamıyorum kasık desem değil biraz daha yukarıda. Korkuyorum. Doktora gitmeme de 8 gün var. Geçer diye umut ediyorum şu anlık
Yok canım gitmiyorum işe rapor alacağım. Zaten işverenimde iyileşene kadar gelme dediŞşş Allah korusun kötü düşünmek yok, güzel düşün güzel şeyler olsunçözüme kavuşturdun mu gidecek misin işe ? Bu Arada yine karnım acıktı yemek hazırlıyorum pişsin de yicem bi de dizim var onu izlicem ben
Sağlıkla kullanın inşallah..Merhaba
Kızlar bugün internettenZeybltaslan ile solomombaby marka kanguru aldık. Normalde fiyatı 289₺ sürekli takipteydik. 2 gündür indirimde 189₺ ‘ye düşmüş.
Çift yönlü olarak kullanılabilen bir kanguru. Düşünen arkadaşlar varsa kaçırmasın
Eki Görüntüle 2612385 Eki Görüntüle 2612386
Evet canım Allah nasip ederse kizim olacak☺
Yarın işbaşı yapmam lazım ama dünden beri daha kötüyüm. Nezleye çevirdi iyice. Yarın tekrar mı rapor alsam? Rapor almayıp bu halde işe gidersem 2 hafta ücretsiz izin verirler kesin.
Aklım çok karışık ne yapsam bilemiyorum ya. Tekrar rapor alırsam ona laf ederler mi acaba
Hiç duymamıştım canım. Baktım ama çok benziyorlarHayırlı olsun canım iyi günlerde kullanırsınız inşallah
Mamadusbaby ile arasında ne gibi fark var acaba biliyor musun?
Geçen denk gelmiştim orada indirim yapmış sanırım 120 TL gibi birşeydi fiyatı.
Solomombaby kendi sitesinden aldım canım.iilay canım hangi modelini aldın, birde hangi siteden ? Ben de almak istiyorum da
Hiç o ihtimali düşünmemiştimKızlar birşey soracağım. Mamadush solomon huggberry güzel ama aldığımız yerler bebek beğenmez ve kullanmaz ise geri vermede kolaylık sağlıyor mu acaba.
Kızımda ebebekten chicco ergonomik yeni doğan aparatlı kanguru almıştık hamileydim. Kızım doğdu hiçç sevmedi belki sever dedim ara ara çıkarttım hiç istemedi kullanamadık. Ebebeğe gidince kutusuyla götürdüm kızım istemiyor kullanamadık hiç diye. Aylar geçmesine rağmen kullanılmadığı için ürünü alıp 250 tl lik hediye çeki vermişlerdi zararımız olmamıştı.
Şimdi kanguru istiyorum ama ya gene kullanamazsak diyorum bilemedim. Bu markaları letgo da çok gördüm çünkü kullanamayanlar sıfır paketli diye satmaya çalışıyorlardı. Firma kabul etmiyor olabilir sattıktan sonra.
TeşekkürlerSağlıkla kullanın inşallah..
Tü tümaşallah sizede canım
Diğer arkadaşları da bekliyoruz foti atmaya
10 saat devam canım ama full yapmıyorum artık. Birde akşam çalışmamı kaldırdılar hep sabahtayım. Göbüşü büyütmüşsün maşallahEderlerse etsinler bosver senden bebeginden onemli degil sen çalışma saatlerini nasil.yapiyorsu 7.30 saati geçiyormu birse bu fulun olmasi lazim onları dusurttunmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?