2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızlar isim konuşun sa sizin de fikrinizi almak istiyorum oğluma isim koyma konusun da eşimle cinsiyeti öğrenmeden ikimiz hissettiğimiz cinsiyeti söyledik eşim kız olucak dedi ben erkek kimin tahmini doğru çıkarsa diğeri işime hiç karışmayacaktı kazanan ben oldum isim olarak Hamza kesin ikinci isim olarak arel isiyordum eşim ailem beğenmedi oğlum Fırat olsun istiyor babam Ahmet çok istiyor bu arada ben son olarak Çınar ismini içime biraz sindi yani Hamza Çınar kulağa nasıl geliyor yoksa diğer isimler daha mı uygun

Açıkçası Hamza Cınar olarak pek uyumlu gelmedi bana canim Cınar Hamza yine daha kolay sanki soylenmesi.
Bide Hamza neden kesin olacak merak ettim canim.
Hamza biraz soylenisi sert bi isim ya bence yanina daha yumusak daha hafif bi isim lazim

ulasimiz Canim benim kızda bikac gun hic etmedi diyebilirim. Burda bi arkadasta bugun yazdi hissetmiyorum bikac gundur diye. Benim kiz bu hafta gectigimiz haftaya gore cok daha az hareket ediyor bazen hic. Korkutmayalim kendimizi Anlıyorum ama seni hic hissetmedigimde bende cok üzülmüştüm. Cikolata yiyip uzandin mi

Rapor alsam daha iyi..
2 hafta izne çıkaracak şimdi durduk yere
Zaten eşimin işler kötü. Hasta olmak bile suç oldu ya
2 haftaya on kez iyileşirdim ben niye boşuna evde oturayım

Sen git raporunu al gotur ver ciksrtmasinlar izne akillilara bak ya uyuz oluyorum çıkarcı insanlara nasil olsa isten cikartamazlar

Hamza hem anlam olarak güzel içime sinen şuana kadar tek isim adıyla yaşasın deriz ya isminin anlamında çok güzel Çınar da çok dayanıklı sağlam bir ağaç adı iki isim birleşince kimse hiç bir güçlükte zorluk çekmez gibi hissediyorum

Zaten yeni yeni hissetmeye başlamıştım bugün hiç kıpırdamadı .Hafta sonu detaylı ultrsona gireceğim dilerim bebişlerimiz iyidir canım.
Ben de dün ve önceki gün hissetmedim canım,bugün şükür kıpırdama var,sanırım belli bir haftadan sonra düzene giriyormuş hareketler

Selam kızlar..Ya bugün benim bebiş hiç kıpırdamadı Keyfim yok o yüzden tam bir gün kıpırdamaması üzüyor beni. 21.3 olduk benim gibi yaşayan var mı ,

Ben alistim artik benimki gunduzleri pek oymamiyor geceden sabaha kdr da hic durmuyor artik biz haraket ettikce uyuyormuş oyle motive ediyorum kendimi

Hamza Çınar önerdiğin isimler arasında en uygunu bence.

Canım sağol moral verdiğin için. Korkmak istemiyorum ama elimde değil
Çikolata benzeri bir şey yemedim .Çikolata midemi bulandırıyor ama deneyeceğim dediğin gibi bakalım..

Kızlar ben 18+4 um hafif kasik ağrılarım oluyor doktoruma sormadim ama normal değil mi

10 saat devam canım ama full yapmıyorum artık. Birde akşam çalışmamı kaldırdılar hep sabahtayım. Göbüşü büyütmüşsün maşallah

Ee geri kalan lar ne olcak gunluk iki bucuk saat iznin var snn onları toplatip kullan olmadi beni izne cikardilar hamileyim diye bnm gunluk bir bucuk saat birgun ediyor haftada 32 haftada 32 ediyor onu kullancam simdi konuscak esim
Tesekkurler bu arada kuzum

Sağol canım sen kaçıncı haftandasın? Ben 22'ye doğru gidiyorum.
Canım ben 18+4 um ama 17+2 den beri hissediyordum,dün ve önceki gün hissetmedim ama bugün yine hissettim,sen bana göre daha ileri haftadasin ama yine de belli bir haftadan sonra düzene giriyor deniliyor

Ben alistim artik benimki gunduzleri pek oymamiyor geceden sabaha kdr da hic durmuyor artik biz haraket ettikce uyuyormuş oyle motive ediyorum kendimi
Dün yine fena değildi ama hareketler azalmıştı bugün hiç yok..Bugün ayakta çok durdum ondan olabilir mi bilemedim..

Canım ben 18+4 um ama 17+2 den beri hissediyordum,dün ve önceki gün hissetmedim ama bugün yine hissettim,sen bana göre daha ileri haftadasin ama yine de belli bir haftadan sonra düzene giriyor deniliyor
Doğrudur canım hayırlısı inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…