- 14 Şubat 2018
- 183
- 284
- 53
- 33
Amin canım amin,cumlemiz inşallah sağlıkla sihhatle kucağımıza alalım inşallahAllah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim
Açıkçası Hamza Cınar olarak pek uyumlu gelmedi bana canimKızlar isim konuşun sa sizin de fikrinizi almak istiyorum oğluma isim koyma konusun da eşimle cinsiyeti öğrenmeden ikimiz hissettiğimiz cinsiyeti söyledik eşim kız olucak dedi ben erkek kimin tahmini doğru çıkarsa diğeri işime hiç karışmayacaktı kazanan ben oldum isim olarak Hamza kesin ikinci isim olarak arel isiyordum eşim ailem beğenmedi oğlum Fırat olsun istiyor babam Ahmet çok istiyor bu aradaben son olarak Çınar ismini içime biraz sindi yani Hamza Çınar kulağa nasıl geliyor yoksa diğer isimler daha mı uygun
Zaten yeni yeni hissetmeye başlamıştım bugün hiç kıpırdamadı .Hafta sonu detaylı ultrsona gireceğim dilerim bebişlerimiz iyidir canım.
Rapor alsam daha iyi..
2 hafta izne çıkaracak şimdi durduk yere
Zaten eşimin işler kötü. Hasta olmak bile suç oldu ya
2 haftaya on kez iyileşirdim ben niye boşuna evde oturayım
Hamza hem anlam olarak güzel içime sinen şuana kadar tek isim adıyla yaşasın deriz ya isminin anlamında çok güzel Çınar da çok dayanıklı sağlam bir ağaç adıAçıkçası Hamza Cınar olarak pek uyumlu gelmedi bana canimCınar Hamza yine daha kolay sanki soylenmesi.
Bide Hamza neden kesin olacak merak ettim canim.
Hamza biraz soylenisi sert bi isim ya bence yanina daha yumusak daha hafif bi isim lazim
Ben de dün ve önceki gün hissetmedim canım,bugün şükür kıpırdama var,sanırım belli bir haftadan sonra düzene giriyormuş hareketlerZaten yeni yeni hissetmeye başlamıştım bugün hiç kıpırdamadı .Hafta sonu detaylı ultrsona gireceğim dilerim bebişlerimiz iyidir canım.
Selam kızlar..Ya bugün benim bebiş hiç kıpırdamadıKeyfim yok o yüzden tam bir gün kıpırdamaması üzüyor beni. 21.3 olduk benim gibi yaşayan var mı ,
Hamza Çınar önerdiğin isimler arasında en uygunu bence.Kızlar isim konuşun sa sizin de fikrinizi almak istiyorum oğluma isim koyma konusun da eşimle cinsiyeti öğrenmeden ikimiz hissettiğimiz cinsiyeti söyledik eşim kız olucak dedi ben erkek kimin tahmini doğru çıkarsa diğeri işime hiç karışmayacaktı kazanan ben oldum isim olarak Hamza kesin ikinci isim olarak arel isiyordum eşim ailem beğenmedi oğlum Fırat olsun istiyor babam Ahmet çok istiyor bu aradaben son olarak Çınar ismini içime biraz sindi yani Hamza Çınar kulağa nasıl geliyor yoksa diğer isimler daha mı uygun
Canım sağol moral verdiğin için. Korkmak istemiyorum ama elimde değilulasimiz Canim benim kızda bikac gun hic etmedi diyebilirim. Burda bi arkadasta bugun yazdi hissetmiyorum bikac gundur diye. Benim kiz bu hafta gectigimiz haftaya gore cok daha az hareket ediyor bazen hic. Korkutmayalim kendimizi Anlıyorum ama seni hic hissetmedigimde bende cok üzülmüştüm. Cikolata yiyip uzandin mi
Acaba çıkaramazlar mı hiç sanmıyorumSen git raporunu al gotur ver ciksrtmasinlar izne akillilara bak ya uyuz oluyorum çıkarcı insanlara nasil olsa isten cikartamazlar
Sağol canım sen kaçıncı haftandasın? Ben 22'ye doğru gidiyorum.Ben de dün ve önceki gün hissetmedim canım,bugün şükür kıpırdama var,sanırım belli bir haftadan sonra düzene giriyormuş hareketler
İnşallh canımZaten yeni yeni hissetmeye başlamıştım bugün hiç kıpırdamadı .Hafta sonu detaylı ultrsona gireceğim dilerim bebişlerimiz iyidir canım.
10 saat devam canım ama full yapmıyorum artık. Birde akşam çalışmamı kaldırdılar hep sabahtayım. Göbüşü büyütmüşsün maşallah
Canım ben 18+4 um ama 17+2 den beri hissediyordum,dün ve önceki gün hissetmedim ama bugün yine hissettim,sen bana göre daha ileri haftadasin ama yine de belli bir haftadan sonra düzene giriyor deniliyorSağol canım sen kaçıncı haftandasın? Ben 22'ye doğru gidiyorum.
Dün yine fena değildi ama hareketler azalmıştı bugün hiç yok..Bugün ayakta çok durdum ondan olabilir mi bilemedim..Ben alistim artik benimki gunduzleri pek oymamiyor geceden sabaha kdr da hic durmuyor artik biz haraket ettikce uyuyormuş oyle motive ediyorum kendimi
Doğrudur canım hayırlısı inşallah..Canım ben 18+4 um ama 17+2 den beri hissediyordum,dün ve önceki gün hissetmedim ama bugün yine hissettim,sen bana göre daha ileri haftadasin ama yine de belli bir haftadan sonra düzene giriyor deniliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?