- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Kızlar isim konuşun sa sizin de fikrinizi almak istiyorum oğluma isim koyma konusun da eşimle cinsiyeti öğrenmeden ikimiz hissettiğimiz cinsiyeti söyledik eşim kız olucak dedi ben erkek kimin tahmini doğru çıkarsa diğeri işime hiç karışmayacaktı kazanan ben oldum isim olarak Hamza kesin ikinci isim olarak arel isiyordum eşim ailem beğenmedi oğlum Fırat olsun istiyor babam Ahmet çok istiyor bu aradaben son olarak Çınar ismini içime biraz sindi yani Hamza Çınar kulağa nasıl geliyor yoksa diğer isimler daha mı uygun
Kızlar bugün bulantı ilaci almadım,fena değil gibiyim,bir cesaret yarın için de içmeyecegim inşallah tamamen geçer bulantım.
Acaba çıkaramazlar mı hiç sanmıyorum
Dün yine fena değildi ama hareketler azalmıştı bugün hiç yok..Bugün ayakta çok durdum ondan olabilir mi bilemedim..
Bugün beklediğimden iyi geçti,bir de burda bir arkadaş yazmıştı soğuk süt iyi gelir diye refluye,gerçekten çok iyi geldi şükür şuan miğdem iyi,bakalim yarını da atlarsam tamamen bırakacam gibiYarın birazz zorlayabilir ama tut kendini rahatlayacaksın sonra hafif seyler ye bi kacgun
Kızlar iyi geceler, yaaa gene rakamları görünce üzüldüm, bu virüs her geçen gün artıyor, Allah yardımcımız olsun, umarım en kısa sürede biter
Evde kalmak zorundayız, can sıkıcı olmaya başladı.
Esas beni endişelendiren konuyu sormak istiyorum. Ben istanbul’dayım ve sokağa çıkma yasağı konuşuluyor. Eğer sokak yasağı olursa biz gebeler doktor randevularımıza gidemeyecek miyiz? Veya nasıl gidecez ? Bilen varmı aranızda ?
Beni çok endişelendirmeye başladı bu virüs
Bugün beklediğimden iyi geçti,bir de burda bir arkadaş yazmıştı soğuk süt iyi gelir diye refluye,gerçekten çok iyi geldi şükür şuan miğdem iyi,bakalim yarını da atlarsam tamamen bırakacam gibi☺ ya fikirleriniz için çok sağolun cidden aklıma gelmemişti kademeli bırakmak
Valla mecbur bazı şeyler kuzum. Ben çalışmasam çocuğuma gerekli şeyleri alamazdımCikartirlarsa iki kat tazminat alma hakkin var canimhic arastirmiyormusun suan butun haklarını yediriyorsun farkindamisin
Ben her zaman dedim cinsiyet öğrenince ufaktan alın diyeYaaa artık yavaştan bebek alışverişine başlayacaktık, şimdi her yer kapalı ve zaten evden çıkamıyorum. Ne kötü zamana denk geldi
Bencede bundan sonra yaparlarmı bilemiyorum, ama yaa sokaga çıkmak yasak derlerse biz ne yapacagız ? Hiç düşünen oldumu yoksa benmi çok karamsarım
İyi akşamlar bebegınız için hazırlıklara başladınız mı
Yok hazırlığım henüz. Ebebek indirim döneminde şampuanlarını kremlerini yağlarını ve deterjanlarını almıştım.İyi akşamlar bebegınız için hazırlıklara başladınız mı
Dün yine fena değildi ama hareketler azalmıştı bugün hiç yok..Bugün ayakta çok durdum ondan olabilir mi bilemedim..
Bende kıyafetlere bakarak alma taraftarı olduğum için almadım. Alamadım. Ortalık durulsun alırız herseyi inşallah. Kızımda 1 hafta içinde 0 dan herseyi düzmüştük. Yapılıyor yani yeterki şu durumlardan bir kurtulalım.
Pek o yasağın geleceğini sanmam ama doktor randevuları iptal olmaz, hastaneler hep açıktır, kapatılmaz doktordan randevu kağıdıyla yada 112, 155 vs aranarak gidilir, elbet bi yolu bulunur acil durumlar vs için çıkılırKızlar iyi geceler, yaaa gene rakamları görünce üzüldüm, bu virüs her geçen gün artıyor, Allah yardımcımız olsun, umarım en kısa sürede biter
Evde kalmak zorundayız, can sıkıcı olmaya başladı.
Esas beni endişelendiren konuyu sormak istiyorum. Ben istanbul’dayım ve sokağa çıkma yasağı konuşuluyor. Eğer sokak yasağı olursa biz gebeler doktor randevularımıza gidemeyecek miyiz? Veya nasıl gidecez ? Bilen varmı aranızda ?
Beni çok endişelendirmeye başladı bu virüs
Valla mecbur bazı şeyler kuzum. Ben çalışmasam çocuğuma gerekli şeyleri alamazdım☺ Zaten anlaşmamıza göre nisan sonuna kadar çalışacaktım. Bakalım son durum bana bağlı biraz.
Doğumdan sonra zaten çalışmayacağım. Çocuk biraz büyüsün okulumu tamamlayıp ona göre yol çizicem kendime. Şuan işyerinde rahat olduğum için pek takılmıyorum tek zor yanı 10 saat çalışmak o da olsun o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?