2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

Isme biirilerinin karismasini sevmiyorum ya hic sormadim bile bizimki hamile kalmadan once belliydi hatta kaynanam bulut ismini begenmedi ben aslan koydum iki isim koyduk kaynanam dedi buluttan baska isim bulamadinizmi dedim oglun koydu sustu ben aslam derim dedi de tabi ben koydum dedim icine ne siniyorsa onu koy cnm gunlerce soyle icine yatarsa o olsun

Kızlar iyi geceler, yaaa gene rakamları görünce üzüldüm, bu virüs her geçen gün artıyor, Allah yardımcımız olsun, umarım en kısa sürede biter
Evde kalmak zorundayız, can sıkıcı olmaya başladı.
Esas beni endişelendiren konuyu sormak istiyorum. Ben istanbul’dayım ve sokağa çıkma yasağı konuşuluyor. Eğer sokak yasağı olursa biz gebeler doktor randevularımıza gidemeyecek miyiz? Veya nasıl gidecez ? Bilen varmı aranızda ?
Beni çok endişelendirmeye başladı bu virüs

Dün yine fena değildi ama hareketler azalmıştı bugün hiç yok..Bugün ayakta çok durdum ondan olabilir mi bilemedim..

Benimkide bi kacgundr yavasti haraketler ama geceleri gumbur gumbur ben cok yorulunca tekmeliyor yatisa gecince sakinleşiyor ama ben cok erken hissetmeye basladm onunda etkisi olabilir

Yarın birazz zorlayabilir ama tut kendini rahatlayacaksın sonra hafif seyler ye bi kacgun
Bugün beklediğimden iyi geçti,bir de burda bir arkadaş yazmıştı soğuk süt iyi gelir diye refluye,gerçekten çok iyi geldi şükür şuan miğdem iyi,bakalim yarını da atlarsam tamamen bırakacam gibi ya fikirleriniz için çok sağolun cidden aklıma gelmemişti kademeli bırakmak

Bu saatten sonra koymazlar cnm yasak bastan yapmaları lazimdi suan turkiyenin heryerinde var bu yurt disindan gelen bisey degil belli onumuz hafta daha fazla insana test yapacaklarini acikladilar sayilarin artacağının farkindalar simdiden alt yaoiyi hazırlıyorlar ne yazikki ve sayi articak bu gidisle italyayla yarisicaz az kaldi

Uzun sure bi ilacı kullandikmi vucut alışıyor ve birden bırakınca haliyle vucut farkli tepkiler veriyor bide eczanede calistim o yuzden biliyrm

Yaaa artık yavaştan bebek alışverişine başlayacaktık, şimdi her yer kapalı ve zaten evden çıkamıyorum. Ne kötü zamana denk geldi
Bencede bundan sonra yaparlarmı bilemiyorum, ama yaa sokaga çıkmak yasak derlerse biz ne yapacagız ? Hiç düşünen oldumu yoksa benmi çok karamsarım

Cikartirlarsa iki kat tazminat alma hakkin var canim hic arastirmiyormusun suan butun haklarını yediriyorsun farkindamisin
Valla mecbur bazı şeyler kuzum. Ben çalışmasam çocuğuma gerekli şeyleri alamazdım Zaten anlaşmamıza göre nisan sonuna kadar çalışacaktım. Bakalım son durum bana bağlı biraz.
Doğumdan sonra zaten çalışmayacağım. Çocuk biraz büyüsün okulumu tamamlayıp ona göre yol çizicem kendime. Şuan işyerinde rahat olduğum için pek takılmıyorum tek zor yanı 10 saat çalışmak o da olsun o kadar

Ben her zaman dedim cinsiyet öğrenince ufaktan alın diye
Şuan Online siteler açıkken az buçuk almak lazım en önemlileri. Ben önümüzdeki bir iki ayın sıkıntılı olacağını düşünüyorum ama doğum vaktimize kadar bence tamamen bitmese de azalacak. Tahmin tabi sadece. Bunun erken doğumu var, acil doğumu var. İnşallh hiçbirimizin başına gelmezde.. Önemli şeyler alınmalı bence. Hayırlısı vallahi hakkımızda. Gerçekten zor geçecek gibi bu yıl.

İyi akşamlar bebegınız için hazırlıklara başladınız mı

ben tam başlamayı planlıyordum artık magaza magaza gezecektik eşimle. Ama hepsi ertelendi internetten birşeyde alamıyorum , canlısını daha hiç görmediğim için keşke magazalar kapanmadan bi göz atsaydım ne var ne yok diye, şimdi internetten bakması daha kolay olurdu

İyi akşamlar bebegınız için hazırlıklara başladınız mı
Yok hazırlığım henüz. Ebebek indirim döneminde şampuanlarını kremlerini yağlarını ve deterjanlarını almıştım.
Kıyafet olarak mont aldım
Müslin ağız bezi omu örtüsü aldım.
Çocuğumun hiç kıyafeti yok daha ne yazık ki.
Beşik , oyun halısı , bebek arabası , oto koltuğu , mama sandalyesi, banyo küveti fln kızımdan var evde.
Not: Ananesi 2 tulum , 3 hırka, 2 pijama takımı almış bide battaniye ördü.

Bende kıyafetlere bakarak alma taraftarı olduğum için almadım. Alamadım. Ortalık durulsun alırız herseyi inşallah. Kızımda 1 hafta içinde 0 dan herseyi düzmüştük. Yapılıyor yani yeterki şu durumlardan bir kurtulalım.

Ben simdilik beklemedeyim don alamadim daha cocuguma Ama alcak olduktan sonra 1 gunde hersey alınır o yuzden kafama takmiyorum.
Deterjan, sampuan vs var. Oglumun orgu kiyafetleri var hic kullanilmamis diyebilirim. Sevmiyorum ben pek orgu o yuzden kıza da pek kullanmam ama. Hersey duzelsinde bi gunde bile alınır hepsi rahat olun kizlar

amaan bende var eşten dosttan gelen bisürü kıyafet ama beşik vs yok alırız yahu, yeter ki geçsin virüs, 1 ayda yapılır. ben son izne çıkacağım haftaları bekliyorum.

Pek o yasağın geleceğini sanmam ama doktor randevuları iptal olmaz, hastaneler hep açıktır, kapatılmaz doktordan randevu kağıdıyla yada 112, 155 vs aranarak gidilir, elbet bi yolu bulunur acil durumlar vs için çıkılır

Sigortali olduğun icin vermeleri gereken haklar ztn ama vicdanla alakali hersey ne yazikki herkeste yok oda sen soylesen aslinda verirler bence izinlerini en azindan gunde yedi bucuk saat çalışırsın sni yormaz oyle bi devirde tek calisanla olmuyor ne yazikki mecbur calismak.zorundayiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…