İnşallah bir an önce toparlarsın.sağol canım 5 gündür raporluydum bugün son günü, istersem yazar diye düşünüyorum çünkü daha kötüyüm gerçektende. Hiç olmadı kendi kadın doğumcumdan alırım ki gerek kalacağını bile düşünmüyorum. Ay iyileşsem bir an önce.
Ben yaptırmadım. Sanırım geçtiğimiz Pazartesi için çağırmıştı ebe. Çok oldu konuşalı hatırlamıyorum da ama bir daha da gel diyen olmadı ben de gitmedim. Diğer hamileliklerimde de olmamıştım. O yüzden çok da önemsemedim galiba.merhaba kızlar tetanoz aşısını yaptırdınız mı?
bu zor günleri bebeklerimizin yüzsü suyu hürmetine rabbim zamnında sağlıkla kucağımıza sevdiklerimizin hepsi yanımızda olacak şekilde almayı nasib etsin,
önlemlerini bırakmayın, dualarınızı eksik etmeyin
Sobeede indirim vardı omuz bezi ve eldiven almıştım başka da yokİyi akşamlar bebegınız için hazırlıklara başladınız mı
Canım iyice araştır belki bulursun orta yollu veya biraz ortalik durulsun fiyatı düşer insallahBen yavaş yavaş almaya başladım ebebek lcw online bile kapattı belki diğerleride kapanır diye bu aralar alıyorum. Beni üzen şu oldu bundan 2 ay önce 100-150tl olan ateş ölçerler 400 tl olmuş coronadan dolayıalamıcam yani yazık günah o kadar para verilir mi
Chakra da indirim vardı kundak şeklinde banyo havlusu aldım zıbın aldım çok kaliteli geldiler
Mustelanın indirimde merhaba bebek banyo bakım setini aldım çok öneriliyordu. İndirim buldukça alıyorum
Ay yok artıkBen yavaş yavaş almaya başladım ebebek lcw online bile kapattı belki diğerleride kapanır diye bu aralar alıyorum. Beni üzen şu oldu bundan 2 ay önce 100-150tl olan ateş ölçerler 400 tl olmuş coronadan dolayıalamıcam yani yazık günah o kadar para verilir mi
Chakra da indirim vardı kundak şeklinde banyo havlusu aldım zıbın aldım çok kaliteli geldiler
Mustelanın indirimde merhaba bebek banyo bakım setini aldım çok öneriliyordu. İndirim buldukça alıyorum
Ayy yok artık ya,biz ne ara böyle bir millet olduk,böylelerini şikayet etmek lazim aslindametEla teşekkür ederim canım
Ay yok artık
Canım sen diyince aldığım modele bakayım fiyatı ne kadar olmuş diye dedim. Fiyatı çok artmadıysa onu önereyim dedim.
Sanırım stoğu tükendiği için kalmamış gözüküyordu. Sonra bi baktım bi sitede var
Bu nasıl fırsatçılıktır allahım. Fiyata bakar mısınız? 150 ₺ gibi bir fiyata almıştım ben aynısını.
Hamilelik zaten bilinçaltına ve etkilenmelere çok açık bir dönem canım ondan olmuş olabilir.Günaydın kızlar,beşten beri uyanigim,eşimi gece yol uygulamasina verdiler,ben de yalnızim evde,bu ara kötü rüyalar görüyorum,dün gece de öyle rüyalardan gördüm bir daha yatamadımhamilelikten mi ya bu rüyalar,yoksa normalde tek kalmaktan korkan birisi degilim,benim gibi korkunç rüyalar goren var mı
Bende aunı durumdayım. 4 litreyi geçiyor artık suyum , boğazım hep kuru geceleri.Kızlar kombiden dolayı boğaz kurulugu yaşayan var mı? Havalar malum kombi hala çalısıyor. Start vereli tam 6 ay olmus. 7. Aya girecegiz bikac gune. Durum boyle olunca bogaz kurulugu yapiyor bende. İstedigim kadar iceyim gecmiyor. Anca kombiyi kapatmam lazım ama küçük cocuk var evde nasıl kapatayım. Bir buyuk banyo havlusu ıslatıp ıslatıp petegin uzerine koyuyorum ama fayda etmiyorsurekli bogazim kuru. 3 litreden fazla su iciyorum zaten günde normal sartlarda. Bi öneriniz var mı?
Hamileliktendir. Bem de ara ara garip ruyalar goruyorum.muhakak 4 5 gibi uyaniyorum. Birde bu virus, stres... o da etkiliyor.Günaydın kızlar,beşten beri uyanigim,eşimi gece yol uygulamasina verdiler,ben de yalnızim evde,bu ara kötü rüyalar görüyorum,dün gece de öyle rüyalardan gördüm bir daha yatamadımhamilelikten mi ya bu rüyalar,yoksa normalde tek kalmaktan korkan birisi degilim,benim gibi korkunç rüyalar goren var mı
Ben sık sık hava nemlendiricisini açıyorum gun icinde. Gece yatarken acik birakiyorum. Bazen icine okaliptus yagi döküyorum. Bana iyi geliyor.Bende aunı durumdayım. 4 litreyi geçiyor artık suyum , boğazım hep kuru geceleri.
Bu konuya gelecek yorumların takibindeyim.
İnşallah canım benim ..Çok sağolcanım yaa ben daha yeni hissetmeye başladık, 25. haftadan sonra düzene giriyor bu işler, hiç canını sıkma bence
Bu Corona işleri durulacak inşallah biz doğurmadan yani öyle umuyorum o zaman bi miktar düşer sanırım bunların üretimleri çin ve orası dahil bütün ülkeler temassız ateş ölçere saldırdı resmen o yüzden altın değerinde zamanla ilgi azalır diye umuyorumCanım iyice araştır belki bulursun orta yollu veya biraz ortalik durulsun fiyatı düşer insallahtavsiyem elinin altinda bi tane olmalı çünkü cocuk bu illa ki atesleniyor, takibini yapmak gerekiyor ve her ateslendiginde doktora goturulmeyecegi icin bence gerekli. İyice fiyat arastirmasi yap insallah bulursun.
Her ateslenince doktora goturmek daha buyuk masraf. En azindan boyle evde halledebiliyorsun.
Ben 4 yıl önce almıştım tabi o zaman fiyatlar cok daha makuldü. Braun un 160 tllik bi modeliydi. Simdi 400 olmuş
Ay resmen soygun inanamıyorummetEla teşekkür ederim canım
Ay yok artık
Canım sen diyince aldığım modele bakayım fiyatı ne kadar olmuş diye dedim. Fiyatı çok artmadıysa onu önereyim dedim.
Sanırım stoğu tükendiği için kalmamış gözüküyordu. Sonra bi baktım bi sitede var
Bu nasıl fırsatçılıktır allahım. Fiyata bakar mısınız? 150 ₺ gibi bir fiyata almıştım ben aynısını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?