2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızlar kombiden dolayı boğaz kurulugu yaşayan var mı? Havalar malum kombi hala çalısıyor. Start vereli tam 6 ay olmus. 7. Aya girecegiz bikac gune. Durum boyle olunca bogaz kurulugu yapiyor bende. İstedigim kadar iceyim gecmiyor. Anca kombiyi kapatmam lazım ama küçük cocuk var evde nasıl kapatayım. Bir buyuk banyo havlusu ıslatıp ıslatıp petegin uzerine koyuyorum ama fayda etmiyor surekli bogazim kuru. 3 litreden fazla su iciyorum zaten günde normal sartlarda. Bi öneriniz var mı?

İnşallah bir an önce toparlarsın.
Ben yaptırmadım. Sanırım geçtiğimiz Pazartesi için çağırmıştı ebe. Çok oldu konuşalı hatırlamıyorum da ama bir daha da gel diyen olmadı ben de gitmedim. Diğer hamileliklerimde de olmamıştım. O yüzden çok da önemsemedim galiba.

Ben yavaş yavaş almaya başladım ebebek lcw online bile kapattı belki diğerleride kapanır diye bu aralar alıyorum. Beni üzen şu oldu bundan 2 ay önce 100-150tl olan ateş ölçerler 400 tl olmuş coronadan dolayı alamıcam yani yazık günah o kadar para verilir mi
Chakra da indirim vardı kundak şeklinde banyo havlusu aldım zıbın aldım çok kaliteli geldiler
Mustelanın indirimde merhaba bebek banyo bakım setini aldım çok öneriliyordu. İndirim buldukça alıyorum

Son düzenleme:
İyi akşamlar bebegınız için hazırlıklara başladınız mı
Sobeede indirim vardı omuz bezi ve eldiven almıştım başka da yok yavaş yavaş netten bakıyorum ama sonra alırım daha yaklaşınca. Kıyafet kolay. Şampuan, yağ vb şeyler için de mühendisinoğlu sayfasından bi liste oluşturup onların araştırmasını yaparım diye düşünüyorum şimdilik.

Canım iyice araştır belki bulursun orta yollu veya biraz ortalik durulsun fiyatı düşer insallah tavsiyem elinin altinda bi tane olmalı çünkü cocuk bu illa ki atesleniyor, takibini yapmak gerekiyor ve her ateslendiginde doktora goturulmeyecegi icin bence gerekli. İyice fiyat arastirmasi yap insallah bulursun.
Her ateslenince doktora goturmek daha buyuk masraf. En azindan boyle evde halledebiliyorsun.
Ben 4 yıl önce almıştım tabi o zaman fiyatlar cok daha makuldü. Braun un 160 tllik bi modeliydi. Simdi 400 olmuş

metEla teşekkür ederim canım

Ay yok artık
Canım sen diyince aldığım modele bakayım fiyatı ne kadar olmuş diye dedim. Fiyatı çok artmadıysa onu önereyim dedim.
Sanırım stoğu tükendiği için kalmamış gözüküyordu. Sonra bi baktım bi sitede var
Bu nasıl fırsatçılıktır allahım. Fiyata bakar mısınız? 150 ₺ gibi bir fiyata almıştım ben aynısını.

Eklentiler

• BDCB13D1-7B3F-4D2F-B34E-7EFC78B75EBD.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 40
Günaydın kızlar,beşten beri uyanigim,eşimi gece yol uygulamasina verdiler,ben de yalnızim evde,bu ara kötü rüyalar görüyorum,dün gece de öyle rüyalardan gördüm bir daha yatamadım hamilelikten mi ya bu rüyalar,yoksa normalde tek kalmaktan korkan birisi degilim,benim gibi korkunç rüyalar goren var mı

Ayy yok artık ya,biz ne ara böyle bir millet olduk,böylelerini şikayet etmek lazim aslinda

Hamilelik zaten bilinçaltına ve etkilenmelere çok açık bir dönem canım ondan olmuş olabilir.
Son aylarda topikte doğuranlar oldukça mesela aniden suyu mı geldi hop o gece suyum geliyordu. Nişanı mı geldi birinin hop o gece rüyamda nişanım geliyordu
Tabi benim ki biraz da başka sebeplere bağlıydı. Ama olabiliyor demek istiyorum. Duanı et güzelce yat. Ara ara bende görmek istemediğim türden rüyalar görüyorum

Bende aunı durumdayım. 4 litreyi geçiyor artık suyum , boğazım hep kuru geceleri.
Bu konuya gelecek yorumların takibindeyim.

Hamileliktendir. Bem de ara ara garip ruyalar goruyorum.muhakak 4 5 gibi uyaniyorum. Birde bu virus, stres... o da etkiliyor.

Bu Corona işleri durulacak inşallah biz doğurmadan yani öyle umuyorum o zaman bi miktar düşer sanırım bunların üretimleri çin ve orası dahil bütün ülkeler temassız ateş ölçere saldırdı resmen o yüzden altın değerinde zamanla ilgi azalır diye umuyorum

Ay resmen soygun inanamıyorum

Gittim raporumu aldım tekrardan eve geldim ama üstümde hala bi halsizlik var.
Hastaneye Gitmişken kendi doktoruma da gözükeyim şu böbrek ağrısını bi sorayım, isterse de idrar tahlili vereyim dedim ama ameliyata girmiş
Öylelikle eve geldim.

Günaydınlarr
Sağlık ocağından geldim ben de şimdi, aşı işi tamam. Kalp atışını da dinledik kuzunun. Bir sonraki aşı da mayıs başında. İlaçlarım da bitmeden yazdırayım dedim, eczane vermedi, sistem elimdekilerin bitmediğini görüyormuş Ne akıllı sistemmiş ya dedim.

Aile hekimi uyardı, bundan sonra içeri almayacağız hasta diye, orası zemin katta, doktorun penceresini tıklatıp oradan yazdırılacakmış ilaçlar filan. Geçen gün bir vaka gelmiş, gelir gelmez anladık dedi
Ama artık dışarıdan anlaşılacak boyutta ağırlaşan insan da sağlık ocağına niye gider anlamıyorum bu insanları..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…