Zaten bu süreçte en çok etkilenen sağlık ocakları oldu. Koruyucu maskeleri ekipmanları yoktu ve ilk gelen avrupadan umreden kişiler evde 14 gün kuralı için sağlık ocaklarına rapor için gitti. Bir sürü aile hekimi o nedenle kaptı.Günaydınlarr
Sağlık ocağından geldim ben de şimdi, aşı işi tamam. Kalp atışını da dinledik kuzunun. Bir sonraki aşı da mayıs başında. İlaçlarım da bitmeden yazdırayım dedim, eczane vermedi, sistem elimdekilerin bitmediğini görüyormuşNe akıllı sistemmiş ya dedim.
Aile hekimi uyardı, bundan sonra içeri almayacağız hasta diye, orası zemin katta, doktorun penceresini tıklatıp oradan yazdırılacakmış ilaçlar filan. Geçen gün bir vaka gelmiş, gelir gelmez anladık dedi
Ama artık dışarıdan anlaşılacak boyutta ağırlaşan insan da sağlık ocağına niye gider anlamıyorum bu insanları..
Benim de sürekli burnum kuruyor, uyandığımda ağzım burnum kurumuş uyanıyorum, serum fizyolojik damlatıyorum burnuma, sen de sık sık yudum yudum su iç su evde çocuk olunca kombi kapatmak hayal maalesefKızlar kombiden dolayı boğaz kurulugu yaşayan var mı? Havalar malum kombi hala çalısıyor. Start vereli tam 6 ay olmus. 7. Aya girecegiz bikac gune. Durum boyle olunca bogaz kurulugu yapiyor bende. İstedigim kadar iceyim gecmiyor. Anca kombiyi kapatmam lazım ama küçük cocuk var evde nasıl kapatayım. Bir buyuk banyo havlusu ıslatıp ıslatıp petegin uzerine koyuyorum ama fayda etmiyorsurekli bogazim kuru. 3 litreden fazla su iciyorum zaten günde normal sartlarda. Bi öneriniz var mı?
Amin, çok zok gerçekten işleri.. Biz adım atmaya çekiniyoruz adam o ufacık odada tüm gün oturuyor, millet gelip gidiyor. Sağlık çalışanlarında iyice artmaya başlamış zaten, Hemşire de dedi, 2. aşı için gün veriyoruz ama bakalım biz ne durumda olacağız diyeZaten bu süreçte en çok etkilenen sağlık ocakları oldu. Koruyucu maskeleri ekipmanları yoktu ve ilk gelen avrupadan umreden kişiler evde 14 gün kuralı için sağlık ocaklarına rapor için gitti. Bir sürü aile hekimi o nedenle kaptı.
Allahtan sonradan yurtlarda karantinada kalma başladı.
Allah bu süreçte çalışmak zorunda olanları özrllikle en riskli yerlerde hastanelerde ssğlık merkezlerinde çalışanların yardımcısı olsun.
Neden bu kadar fırsatçılar acaba ama ateş ölçer mutlaka gerekli olacak bebek olunca biraz bekleyin elbet geçer bu günler onlar da normal fiyata indirirler, mustela ilk bebeğimde almıştım çok öneriliyor diye ama benim bebişte alerji yaptıBen yavaş yavaş almaya başladım ebebek lcw online bile kapattı belki diğerleride kapanır diye bu aralar alıyorum. Beni üzen şu oldu bundan 2 ay önce 100-150tl olan ateş ölçerler 400 tl olmuş coronadan dolayıalamıcam yani yazık günah o kadar para verilir mi
Chakra da indirim vardı kundak şeklinde banyo havlusu aldım zıbın aldım çok kaliteli geldiler
Mustelanın indirimde merhaba bebek banyo bakım setini aldım çok öneriliyordu. İndirim buldukça alıyorum
Ben de bir şey alamadım daha kızıma olmadı abisinin tulumları giyecek mavi maviSobeede indirim vardı omuz bezi ve eldiven almıştım başka da yokyavaş yavaş netten bakıyorum ama sonra alırım daha yaklaşınca. Kıyafet kolay. Şampuan, yağ vb şeyler için de mühendisinoğlu sayfasından bi liste oluşturup onların araştırmasını yaparım diye düşünüyorum şimdilik.
Çok stresli bir dönemdeyiz, hamilelikte zaten çok rüya görülüyor bir de bu durum eklenince kabus kaçınılmaz oluyor maalesef, ben de ağlayarak uyandım bu sabah eşim korktu bebeğe bir şey oldu diye dedim kabus görüyordum, geçip gitseydi şu günler, hem ruh hem beden sağlığıyla atlatalım inşallahGünaydın kızlar,beşten beri uyanigim,eşimi gece yol uygulamasina verdiler,ben de yalnızim evde,bu ara kötü rüyalar görüyorum,dün gece de öyle rüyalardan gördüm bir daha yatamadımhamilelikten mi ya bu rüyalar,yoksa normalde tek kalmaktan korkan birisi degilim,benim gibi korkunç rüyalar goren var mı
BravoGünün şanslısı ilan ediyorum kendimi
Bravoben çıkmaya korkuyorum eşimi yollasam o da anlamaz ki
Valla ferruk devit dışında birsey önermiyor vitamini omurgayı hepsini doğal yollarla alacaksin diyor ek desteklerle olmaz senin de vücudunun o emilimi alıp bebeğe iletmesi gerek dedi bende artık öyle yapıyorum. Decavit 2.kutu kaldı elimde öylece verecek birini bulsam iyi olur açılmamış kutularBende bundan kullanıyorum bide kan hapım var başka bişey vermedi bana doktor. Decavitin içinde kalsiyum magnezyum var bu yeterli şimdilik dedi. Gerekirse ayrı veririm ilerde dedi. Ama hap çok büyük zorla yutuyorum
Güle güle kullanın canım.. Nerden aldın bunları canım?Günün şanslısı ilan ediyorum kendimi
Aynen oyle canim 6 ay bitti 7. Aya giriyoruz en iyi ihtimalle Nisan 15 gibi kapatsak Agustos 15-20 de dogum var 4 ay sonra geri acılcak :))Benim de sürekli burnum kuruyor, uyandığımda ağzım burnum kurumuş uyanıyorum, serum fizyolojik damlatıyorum burnuma, sen de sık sık yudum yudum su iç su evde çocuk olunca kombi kapatmak hayal maalesef
A101 e geldi canim bugun. Ben gitmeye korkuyorum esim birazdan gidicek bakalim neler kalmisGüle güle kullanın canım.. Nerden aldın bunları canım?
Güle güle kullanın canım.. Nerden aldın bunları canım?
Amin canım ya,geçirdiğimiz süreçten midir,hamilelikten midir bilmiyorum artık,Allah bebeklerimize sağlık versin atlatırız inşallah bu kötü gunleri.Çok stresli bir dönemdeyiz, hamilelikte zaten çok rüya görülüyor bir de bu durum eklenince kabus kaçınılmaz oluyor maalesef, ben de ağlayarak uyandım bu sabah eşim korktu bebeğe bir şey oldu diye dedim kabus görüyordum, geçip gitseydi şu günler, hem ruh hem beden sağlığıyla atlatalım inşallah
Kızlar çok şükür bugün kuzumu tekrar hissetmeye başladım.Hepimiz bebelerimizi sağlıkla kucağımiza alalım inşallah
Merhaba kızlar,
Uzun zamandır giremedim. Bu salgın işi evde olunca daha bir yorucu oluyor. Günler yemek yap, bulaşık yıka, temizlik yap, dezenfekte etle geçiyor. 20 gün boyunca sadece pazartesi günü sağlık ocağına aşı işin gittim. Maske eldiven falan. Nasıl girdim nasıl çıktım belli değil. Kimse olmamasına rağmen. Allahtan ilk hamilelikte 2 doz yapıldığından başka doz vurulmama gerek kalmadı. Kalp atışı falan dinlendi. Çok şükür herşey yolunda. Benimkisi de sürekli kıpır kıpır. Dışarıdan bile yatınca karnımı ittirdiğini görüyorum çok şükürşuanda tek düşündüğüm detaylı ultrason. Nasıl yapıcam bilmiyorum. 20-25 günüm var ama hastanelerin durumu malum. O zamana salgın dahada yayılacak gibi. Sanırım en mantıklısı özel klinik ten randevu almak gibi. Tabi onlarda prof olduklarından hastanede ler. Randevular hep iptal ediliyormuş. Bir hayırlısı ile atlatsak valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?