Aminnn atlatıcaz inşallah canım. Ben özel kliniği olan radyoloji uzmanına gittim dün. Çokta güzel inceledi baya sürdü; 1 saati geçti hatta. Ben çok memnunum. Istersen bu seçeneği de düşünebilirsin.
Merhabalar güzel anneler. Ben bebişime baya eşya aldım. Allah hepsini kullanmayı nasip etsin inşallah. Dışarı çıkıp alamıyoruz internettekilerde pek güvenilir olmuyor. Ama instagramda jammybaby_tr diye bir yer var ordan alabilirsiniz. Çok güvenilir ve ürünleri gayet güzel. Ben aldığım hiçbir üründe sorun yaşamadım. Bakın bunlar aldıklarımın sadece bi kısmı
Vay be bizde özel kliniğe gittik 2 doktor girdiler ama ne CD ne foto hiç bişey yok. Sadece rapor verdi. Renkli yakalayamıyorum cok hareketli dedi 15 dk da salladı bizi. 400lira havaya gitti.
Merhabalar güzel anneler. Ben bebişime baya eşya aldım. Allah hepsini kullanmayı nasip etsin inşallah. Dışarı çıkıp alamıyoruz internettekilerde pek güvenilir olmuyor. Ama instagramda jammybaby_tr diye bir yer var ordan alabilirsiniz. Çok güvenilir ve ürünleri gayet güzel. Ben aldığım hiçbir üründe sorun yaşamadım. Bakın bunlar aldıklarımın sadece bi kısmı
Vay be bizde özel kliniğe gittik 2 doktor girdiler ama ne CD ne foto hiç bişey yok. Sadece rapor verdi. Renkli yakalayamıyorum cok hareketli dedi 15 dk da salladı bizi. 400lira havaya gitti.
Humabebe bebekannedünyası ve evsenbebe de gayet güzel. Hepsinden aldım ben. Çok şükür kıyafetleri ağız bezleri eldiven atlet kundak omuz bezi çorapları hazır. Karyola bebek arabası elektrikli sallanan beşik emzik elektrikli göğüs pompası banyo küvet setinide hepsiburada.comdan almıştım geçen ay. Sadece bez ıslak mendil ve şampuan seti alınacak. Onlarda her türlü bulunur zaten. Hayırlısıyla şu günler bi geçsin sağlıkla doğsunlar yeter
Ayy gerçekten şok oldum. Geçen ay bir sürü eşya aldım bebeğe hepsiburada.comdan ateş ölçerde alacaktım ne alacağıma karar veremedim biraz araştırıp alayım dedim. 150-200 tl arasıydı fiyatlar. Şuan 500 den aşağı ürün yok. Keşke geçen ay alsaydım
Ayy gerçekten şok oldum. Geçen ay bir sürü eşya aldım bebeğe hepsiburada.comdan ateş ölçerde alacaktım ne alacağıma karar veremedim biraz araştırıp alayım dedim. 150-200 tl arasıydı fiyatlar. Şuan 500 den aşağı ürün yok. Keşke geçen ay alsaydım
En önemlisi sağlıkli olmaları tabii. Olsa guzel olurmus canim. Ben girer girmez sordum resim video verecekmisiniz diye. Goruntu alabilirsek tabii ki dedi. Hayir deseydi eşime çektirecektim.
En zevkli kısımlar
Bizimde öyle çok aman aman ihtiyacımız kalmadı şükür ki. Bebek ve kendimle ilgili ihtiyaçlar neredeyse tam olduğu için oda yapmayacak olmama rağmen sıkıntıdan halı, perde, aksesuar, duvar kağıdı, kapı süsü gibi şeylere bakmaya başladım
Karar verip bir türlü alışveriş yapamıyorum ama olsundu. Bakmak bile güzel