Ben aynı durumdayim liste yaptığım halde eksik alıyorKızlar günaydın.. market alışverişine gitmem gerekiyorşimdiye kadar idare ettik ama toplu bi alışveriş yapmam lazım eşim tek tük alıp geliyordu artık olmuyor.. tedirginim korkuyorum buraya niye yazıyorum aranızda giden var mı hiç cesaret istiyorum
Günaydın toplu alışverişe de eşimi göndereyorum liste hazırlayıp; ilk giitiğinde saçmasapan şeyler almıştı ama artık alıştı kendi de kesitirebiliyor eksikleri. Endişen varsa; yap listeni eşin alışverişi yapabilir.Kızlar günaydın.. market alışverişine gitmem gerekiyorşimdiye kadar idare ettik ama toplu bi alışveriş yapmam lazım eşim tek tük alıp geliyordu artık olmuyor.. tedirginim korkuyorum buraya niye yazıyorum aranızda giden var mı hiç cesaret istiyorum
Saol canım çok güzelmiş başlıklar şuan göz attım. Canlı hayına gittim korona konusu var şuanda.Kızlar campalle diye bi instagram sayfası var 2 haftalık kamp yapmışlar evde güzel bi program olur diye düşündüm sabah yoga ile başlıyor falan evde bize iyi gelir diye düşündüm bi bakınprogram da şöyle bu haftanın
ElbetteBende sosyal medya yok canimbir burası var girdiğim. Sen sana gore onemli geleni benimle paylasir misin izledikten sonra
Ben 6-7 sene oldu sanırım kapatalı iyi oluyor aslında. Haberlesmek istediğim, merak ettigim insanlarin numarasi var zaten onlarla whatsapptan görüşünce yetiyor banaElbetteAy bende aslında sosyal medyadan uzaklaşmalıyım accık ya . Twitter ,instagram fln. Bir sosyal medya izolasyonu gerek.
Bu ara bide pintereste sardımBen 6-7 sene oldu sanırım kapatalı iyi oluyor aslında. Haberlesmek istediğim, merak ettigim insanlarin numarasi var zaten onlarla whatsapptan görüşünce yetiyor bana
Merhaba canım ,Merhaba bayanlar..
İyisiniz inşallah :)
Arada okuyorum sizlerden öğreneceğim çok şey var.
Acemiyim çünkü.
Hep uyuma isteği bende de var.
Uykuya doymuyorum. Sürekli esniyorum.
İştahım yerinde, güzel besleniyorum gibi ama hamileliğimin başından beri iki kez balık yedim.
Balık yerken zorlanıyorum çünkü. Evde yapmak da eziyet, çöpe gidiyor.
İçim o konuda rahat değil. Eşime arkadaşları bari haftada küçük bir kutu ton balığı yesin demişler.
Zararlı diyenler olsa da sanırım yapacağım hiç yoktan iyidir diye. Onu seviyorum.
Detaylı ultrasona da gidemedim.
1 aydır hastaneye kontrole de gidemedim.
İçim hiç rahat değil.
Kötü rüyalar görmeye başladım bu konuda
Geçen sağlık ocağından aradılar. Sorun var mı diye.
1 ay olmuş hastaneye kontrole gidin isterseniz dediler.
Sağlık ocağında kalp atışı dinlesem hastaneye gitmesem olmaz mı diye düşündüm..
Kiloma bakarlar bir de. Başka bir şeye bakamazlar sanırım..
Bebeğin hareketlerini artık daha çok hissediyorum.
Yine de ayrıntılı ultrason mutlu edecekti beni kısmet değilmiş..
Bu arada utanarak soracağım.
Eşim zaten korkarak yaklaşıyor, rahat bırakamıyor kendisini.
Ben bir şey olmaz modundayım ama haftada bir olan ilişkide de kuruluk, vajinada sanki kapalılık söz konusu.
Acaba normal mi?
Yoksa ben de farketmeden korkuyorum da kendimi kasıyor muyum anlamadım.
Merhaba canım ,
Kızımda ben de balık yiyemiyordm kokusu rahatsız ediyordu. Balık yağı takviyesi alabilirsin. Tonnbalığıda hiç yoktan iyidir bence ye .
Doktorunu ara ve hastananenin durumunu gelmenin gerekip gerekmediğini sor bence. Zaten hastanede vahim bir durum var ise doktorlar kendileri gelmemizi istemezler. Ayrıntılı çektirmek istiyorsan sonradanda çektirebilirsin. Hayat sonlandırma nedeniyle 23 son muş . Sen sağlığı için gideceğinden dolayı 30 dan sonra bile çektirebilirsin.
Diğer sorun ise hamilelikte aşırı istek ya da isteksizlik. İlşkide eskiye göre daha çok tatmin olabildiği gbi ilşki reddi ve vajina kuruluğuda olabilir. Bunların hepsi normal. Zaman zaman değişir hormanlardan dolayı merak etme. O sıkıntıda düzelir.
Merhaba bayanlar..
İyisiniz inşallah :)
Arada okuyorum sizlerden öğreneceğim çok şey var.
Acemiyim çünkü.
Hep uyuma isteği bende de var.
Uykuya doymuyorum. Sürekli esniyorum.
İştahım yerinde, güzel besleniyorum gibi ama hamileliğimin başından beri iki kez balık yedim.
Balık yerken zorlanıyorum çünkü. Evde yapmak da eziyet, çöpe gidiyor.
İçim o konuda rahat değil. Eşime arkadaşları bari haftada küçük bir kutu ton balığı yesin demişler.
Zararlı diyenler olsa da sanırım yapacağım hiç yoktan iyidir diye. Onu seviyorum.
Detaylı ultrasona da gidemedim.
1 aydır hastaneye kontrole de gidemedim.
İçim hiç rahat değil.
Kötü rüyalar görmeye başladım bu konuda
Geçen sağlık ocağından aradılar. Sorun var mı diye.
1 ay olmuş hastaneye kontrole gidin isterseniz dediler.
Sağlık ocağında kalp atışı dinlesem hastaneye gitmesem olmaz mı diye düşündüm..
Kiloma bakarlar bir de. Başka bir şeye bakamazlar sanırım..
Bebeğin hareketlerini artık daha çok hissediyorum.
Yine de ayrıntılı ultrason mutlu edecekti beni kısmet değilmiş..
Bu arada utanarak soracağım.
Eşim zaten korkarak yaklaşıyor, rahat bırakamıyor kendisini.
Ben bir şey olmaz modundayım ama haftada bir olan ilişkide de kuruluk, vajinada sanki kapalılık söz konusu.
Acaba normal mi?
Yoksa ben de farketmeden korkuyorum da kendimi kasıyor muyum anlamadım.
Valla bilmiyorumki. Ama regenesis, ocean mummy, innate gbi balık yağı içeren multivitaminler var. Bunları sağlık ocapına danışabilirsin kullana bilir miyim diye? Ya da onlardan hangi balıkyağı desteği alabileceğini sorabilirsin.Devlete gittiğim için dru arayamıyorum canım.
Balık yağı takviyesini dr a sormadan alsam direk nasıl olur ki?
Ya da sağlık ocağı drundan istesem verir mi?
Uzak hastane çünkü.
Cevap için çok teşekkür ederim.
Normalde kalıp gibi bir ağrı yapmazmış bebek kuzum hareketleri acıda vermiyor kelebek gibi pir pir oluyor sen yine de bence doktorunla görüş bostan yere çekme o ağrıyı derim benmagnezyum kullanmıyorum canım daha doğrusu hiçbir ilacı kullanamıyorum bulantı yapıyokasık ağrısı çok oluyor bebek genelde kasık kısmında hareket ediyo tekmeliyo ona yoruyorum
önlemini al için rahat tut canım.Kızlar günaydın.. market alışverişine gitmem gerekiyorşimdiye kadar idare ettik ama toplu bi alışveriş yapmam lazım eşim tek tük alıp geliyordu artık olmuyor.. tedirginim korkuyorum buraya niye yazıyorum aranızda giden var mı hiç cesaret istiyorum
Ocean mummy benim doktorum dün tavsiye etti bana baya da iyi diyorlar b12 desteğini hamile olmayanlar bile kullanıyor bence bir zararı olmaz sen yinede sağlık ocağına danış derim .Valla bilmiyorumki. Ama regenesis, ocean mummy, innate gbi balık yağı içeren multivitaminler var. Bunları sağlık ocapına danışabilirsin kullana bilir miyim diye? Ya da onlardan hangi balıkyağı desteği alabileceğini sorabilirsin.
Valla bilmiyorumki. Ama regenesis, ocean mummy, innate gbi balık yağı içeren multivitaminler var. Bunları sağlık ocapına danışabilirsin kullana bilir miyim diye? Ya da onlardan hangi balıkyağı desteği alabileceğini sorabilirsin.
aaa bu çok süper tam böyle bişey arıyordum, videolar kalitelimi acaba ?Kızlar campalle diye bi instagram sayfası var 2 haftalık kamp yapmışlar evde güzel bi program olur diye düşündüm sabah yoga ile başlıyor falan evde bize iyi gelir diye düşündüm bi bakınprogram da şöyle bu haftanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?