2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

merhaba,
bence balık yemeye çalış, omega3 önemli diyorlar.
birde detaylıya git derim. neden gidemiyorsun engel nedir ? normal muayeneye ben de 1 aydır gidemedim, ama detaylıya gidecegim muhakkak.
saglık ocagı zaten tetanoz için de seni arayacaktır eger vurdurmadıysan gel vurdur diyorlar

Ben aynı durumdayim liste yaptığım halde eksik alıyor
Günlük olarak alınacak çok şey çıkıyor çünkü bazen erteliyorum ama sonunda eşimi yolluyorum markete ama bu sefer toplu almak gerekecek un tuz kakao stoklarım hep bitti evde olunca hep çok kullandık bakalım nasıl yapıcaz

Ay benim eşimde illa eksik alır sinir oluyorum dediğin gibi alışsa iyi olacak

Şunu diyebilirim ki tembellik tembelliği getiriyor Yattıkça yatası geliyor insanın. Şu birkaç gündür o durumdayım. Ama tadını çıkar boşver bebişler gelesiye kadar az bir zaman kaldı
Sanal market alışverişleri oluyor diye yazacaktım ki yazmışlar
en mantıklısı sanırım o şekilde. Bende evin ihtiyaçları için bu sefer uygulama kullandım bakalım teslim zamanını bekliyorum
Ve bu arada normalde bulunduğum şehirde sanal market yoktu. Son olaylardan sonra eklenmiş.
Üçlü taramayı çoğu doktor artık istemiyor bile canım hiç kafanı takma. Zaten önemli olan detaylı ultrason.. o da güzel geçmiş çok sevindim, gözün Aydın

Ne güzel olmuş banada getiri çok tavsiyen eden arkadaşlarım oldu aslında yerel marketlerde yapıyor artık ama içmdeki şu kendim görüp alma isteğini bi bastırsam sanırım evde de sıkıldım bahane ediyorum ama kendimi biliyorum gidip gelsem vicdan azabından ölürüm

Yazmayı unutmuşum.
Randevumu 1 ay sonrasına verdiler.
13 mayısta tekrar gideceğim doktora. Onda da şeker yüklemesi yapılacak. Gece 11-12den sonra birşey yiyip içme dediler.
Bu şekilde işte..
İlkinde şeker güzel çıkmıştı sorun yoktu ama yine yaptıracağım zira bu hamileliğimde çikolatadan başka birşey yemedim Aşırı bir tatlı isteği var sürekli. Hiç ilkinde ki gibi istikrarlı değilim yemek konusunda o yüzden Tedbirli olayım istiyorum.

bu arada çekinmeden istedigini sorabilirsin, bu forumun bu özelligini çok seviyorum :) herkes soruyor herkes cevaplıyor :)

Selam guzel anneler 5+4te beta 13032 normalmi yoksa cokmu

Selam guzel anneler 5+4te beta 13032 normalmi yoksa cokmu
Erken döllenme olmuş olabilir belki.
Kese gözükmedi mi bu değerle? Kese görülünce betaya bakılmaz artık bu yüzden ben 5+5 te keseyi gördüm ancak beta o sırada kaçtı bilmiyorum keseyi gördüğümüz için bakmadık.
Değerin az/çok olması birşey ifade etmez bu arada önemli olan belli bir miktarda yükseliyor olması. 4. Haftada bu değerde olsa ikiz gebelik ihtimali olabilirdi ama 5. Haftada pek sanmam.
Çünkü benimde daha adetim gecikmemişti 640 çıkmıştı değerim. Erken döllenmeden dolayı..

Sat 5mart ovulyasyon 17mart bi degerle karindan gozukmedi vajinal bakinca görüldü bi tane kese rahimde haftasina uygun dedi ama tupte bisey daha goruyomus

Gerçekten güzelmiş haber vermeniz güzel olduu
İnşallah sağlıkla gelir bebiş

Sat 5mart ovulyasyon 17mart bi degerle karindan gozukmedi vajinal bakinca görüldü bi tane kese rahimde haftasina uygun dedi ama tupte bisey daha goruyomus

Tüpte inşallh görmüyordur birşey. Dış gebelik anlamına gelir. Biz ne desek boş bu arada doğru teşhisi doktor koymalı. Biz burada ihtimaller üzerine konuşmaktan fazlasını yapamayız.
Çok kurcalamakta iyi değil stres yapma gebelik sabırlı olmayı gerektiren bi süreç.

Iki gün sonrakı artisa gore anlariz dedi bakalım

Duyarlılığı en yüksek test ikili yani üçlü ve dörtlü arasından, ikilide sorun görmeyince diğerlerini yapmıyor benim doktorum, ayrıntılı da güzel geçmiş içinizi ferah tutun, inşallah sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza

Ben de ilk hamileliğimde çalışıyordum, her şeyim öyle düzenliydi ki, suyumu içiyor, ara öğünde kuruyemiş meyve, yemek saatim uyku saatim düzenliydi. Aburcubur hiç yoktu, arkadaşlar diyordu nasıl hamilesin çikolatan çerezin yokmu bunda ücretsiz izinde evdeyim ve ne su içmek geliyor aklıma ne ara öğün, 7 Mayıs da benim şeker yükleme var umarım çıkmaz

Normalde kalıp gibi bir ağrı yapmazmış bebek kuzum hareketleri acıda vermiyor kelebek gibi pir pir oluyor sen yine de bence doktorunla görüş bostan yere çekme o ağrıyı derim ben
yok canım çok aşırı ağrım yok belli zaten bebeğin hareketi olduğunu benimki bu aralar sert vuruyo biraz

aynen canım annemlerdeyim birde ye iç yat durumundayım şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…