- 25 Şubat 2020
- 1.456
- 1.301
- 133
- 46
Merhaba bayanlar..
İyisiniz inşallah :)
Arada okuyorum sizlerden öğreneceğim çok şey var.
Acemiyim çünkü.
Hep uyuma isteği bende de var.
Uykuya doymuyorum. Sürekli esniyorum.
İştahım yerinde, güzel besleniyorum gibi ama hamileliğimin başından beri iki kez balık yedim.
Balık yerken zorlanıyorum çünkü. Evde yapmak da eziyet, çöpe gidiyor.
İçim o konuda rahat değil. Eşime arkadaşları bari haftada küçük bir kutu ton balığı yesin demişler.
Zararlı diyenler olsa da sanırım yapacağım hiç yoktan iyidir diye. Onu seviyorum.
Detaylı ultrasona da gidemedim.
1 aydır hastaneye kontrole de gidemedim.
İçim hiç rahat değil.
Kötü rüyalar görmeye başladım bu konuda
Geçen sağlık ocağından aradılar. Sorun var mı diye.
1 ay olmuş hastaneye kontrole gidin isterseniz dediler.
Sağlık ocağında kalp atışı dinlesem hastaneye gitmesem olmaz mı diye düşündüm..
Kiloma bakarlar bir de. Başka bir şeye bakamazlar sanırım..
Bebeğin hareketlerini artık daha çok hissediyorum.
Yine de ayrıntılı ultrason mutlu edecekti beni kısmet değilmiş..
Bu arada utanarak soracağım.
Eşim zaten korkarak yaklaşıyor, rahat bırakamıyor kendisini.
Ben bir şey olmaz modundayım ama haftada bir olan ilişkide de kuruluk, vajinada sanki kapalılık söz konusu.
Acaba normal mi?
Yoksa ben de farketmeden korkuyorum da kendimi kasıyor muyum anlamadım.
Ankaradayım burda da var evet araştırıyorum şimdi teşekkür ederimeğer istanbuldaysanız yerel marketler bile getiriyor.. bence mümkün mertebe onları kullanmaya çalışın derim..
Günlük olarak alınacak çok şey çıkıyor çünkü bazen erteliyorum ama sonunda eşimi yolluyorum markete ama bu sefer toplu almak gerekecek un tuz kakao stoklarım hep bitti evde olunca hep çok kullandık bakalım nasıl yapıcazBen aynı durumdayim liste yaptığım halde eksik alıyor
Ay benim eşimde illa eksik alır sinir oluyorum dediğin gibi alışsa iyi olacakGünaydın toplu alışverişe de eşimi göndereyorum liste hazırlayıp; ilk giitiğinde saçmasapan şeyler almıştı ama artık alıştı kendi de kesitirebiliyor eksikleri. Endişen varsa; yap listeni eşin alışverişi yapabilir.
İnşallah canımönlemini al için rahat tut canım.
Şunu diyebilirim ki tembellik tembelliği getiriyorGünaydın kızlar ❤
ya birşey sorcam benim gibi uykudan zor uyanan ve hala gün içinde sürekli uyuma isteği olan var mı?22 hafta olduk ve ben hala deli gibi uyumak istiyorum ki uyuyorum da tutamıyorum kendimi bi bulaşık yerleştiriyorum makineye mutfağı topluyorum gidiyorum biraz uzanmaya 5 10 dk geçiyo hemen uyuyakalıyorum ve biri uyandırmasa saatlerce uyuyorum
Sanal market alışverişleri oluyor diye yazacaktım ki yazmışlarKızlar günaydın.. market alışverişine gitmem gerekiyorşimdiye kadar idare ettik ama toplu bi alışveriş yapmam lazım eşim tek tük alıp geliyordu artık olmuyor.. tedirginim korkuyorum buraya niye yazıyorum aranızda giden var mı hiç cesaret istiyorum
Üçlü taramayı çoğu doktor artık istemiyor bile canım hiç kafanı takma. Zaten önemli olan detaylı ultrason.. o da güzel geçmiş çok sevindim, gözün AydınMerhaba kızlar. Detaylıdan çıktım az önce. Devletteki randevuma gittim herkes sosyal mesafeye uyumluydu.
Şükür detaylıda her şey normal çıktı ama paşayı göremedim tabi. Uzman ekranı çevirdi
Sonucu göstermek için doktorun yanına gittim. Hem detaylı hem bir ay önceki üçlü tarama sonucu için.
Detaylı güzel ama üçlü taramada yüksek down riski çıktı. Amniyosentez veya fetal kan testi önerdi ama istemedim. Ne gelirse amenna diyerek. Tabi eve gelene kadar ağladım o ayrı
Bakalım doğumu bekleyip görücez paşayı
Ne güzel olmuş banada getiri çok tavsiyen eden arkadaşlarım oldu aslında yerel marketlerde yapıyor artık ama içmdeki şu kendim görüp alma isteğini bi bastırsamŞunu diyebilirim ki tembellik tembelliği getiriyorYattıkça yatası geliyor insanın. Şu birkaç gündür o durumdayım. Ama tadını çıkar boşver bebişler gelesiye kadar az bir zaman kaldı
Sanal market alışverişleri oluyor diye yazacaktım ki yazmışlar ☺☺
en mantıklısı sanırım o şekilde. Bende evin ihtiyaçları için bu sefer uygulama kullandım bakalım teslim zamanını bekliyorum
Ve bu arada normalde bulunduğum şehirde sanal market yoktu. Son olaylardan sonra eklenmiş.
Üçlü taramayı çoğu doktor artık istemiyor bile canım hiç kafanı takma. Zaten önemli olan detaylı ultrason.. o da güzel geçmiş çok sevindim, gözün Aydın
bu arada çekinmeden istedigini sorabilirsin, bu forumun bu özelligini çok seviyorum :) herkes soruyor herkes cevaplıyor :)merhaba,
bence balık yemeye çalış, omega3 önemli diyorlar.
birde detaylıya git derim. neden gidemiyorsun engel nedir ? normal muayeneye ben de 1 aydır gidemedim, ama detaylıya gidecegim muhakkak.
saglık ocagı zaten tetanoz için de seni arayacaktır eger vurdurmadıysan gel vurdur diyorlar
Erken döllenme olmuş olabilir belki.Selam guzel anneler 5+4te beta 13032 normalmi yoksa cokmu
Sat 5mart ovulyasyon 17mart bi degerle karindan gozukmedi vajinal bakinca görüldü bi tane kese rahimde haftasina uygun dedi ama tupte bisey daha goruyomusErken döllenme olmuş olabilir belki.
Kese gözükmedi mi bu değerle? Kese görülünce betaya bakılmaz artık bu yüzden ben 5+5 te keseyi gördüm ancak beta o sırada kaçtı bilmiyorum keseyi gördüğümüz için bakmadık.
Değerin az/çok olması birşey ifade etmez bu arada önemli olan belli bir miktarda yükseliyor olması. 4. Haftada bu değerde olsa ikiz gebelik ihtimali olabilirdi ama 5. Haftada pek sanmam.
Çünkü benimde daha adetim gecikmemişti 640 çıkmıştı değerim. Erken döllenmeden dolayı..
Gerçekten güzelmiş haber vermeniz güzel olduuKızlar campalle diye bi instagram sayfası var 2 haftalık kamp yapmışlar evde güzel bi program olur diye düşündüm sabah yoga ile başlıyor falan evde bize iyi gelir diye düşündüm bi bakınprogram da şöyle bu haftanın
Merhaba kızlar. Detaylıdan çıktım az önce. Devletteki randevuma gittim herkes sosyal mesafeye uyumluydu.
Şükür detaylıda her şey normal çıktı ama paşayı göremedim tabi. Uzman ekranı çevirdi
Sonucu göstermek için doktorun yanına gittim. Hem detaylı hem bir ay önceki üçlü tarama sonucu için.
Detaylı güzel ama üçlü taramada yüksek down riski çıktı. Amniyosentez veya fetal kan testi önerdi ama istemedim. Ne gelirse amenna diyerek. Tabi eve gelene kadar ağladım o ayrı
Sat 5mart ovulyasyon 17mart bi degerle karindan gozukmedi vajinal bakinca görüldü bi tane kese rahimde haftasina uygun dedi ama tupte bisey daha goruyomus
Iki gün sonrakı artisa gore anlariz dedi bakalım
Tüpte inşallh görmüyordur birşey. Dış gebelik anlamına gelir. Biz ne desek boş bu arada doğru teşhisi doktor koymalı. Biz burada ihtimaller üzerine konuşmaktan fazlasını yapamayız.
Çok kurcalamakta iyi değil stres yapma gebelik sabırlı olmayı gerektiren bi süreç.
Hakkınızda hayırlısı olsun umarım sağlıklı ve yolunda giden bi gebeliktirIki gün sonrakı artisa gore anlariz dedi bakalım
Duyarlılığı en yüksek test ikili yani üçlü ve dörtlü arasından, ikilide sorun görmeyince diğerlerini yapmıyor benim doktorum, ayrıntılı da güzel geçmiş içinizi ferah tutun, inşallah sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınızaMerhaba kızlar. Detaylıdan çıktım az önce. Devletteki randevuma gittim herkes sosyal mesafeye uyumluydu.
Ben de ilk hamileliğimde çalışıyordum, her şeyim öyle düzenliydi ki, suyumu içiyor, ara öğünde kuruyemiş meyve, yemek saatim uyku saatim düzenliydi. Aburcubur hiç yoktu, arkadaşlar diyordu nasıl hamilesin çikolatan çerezin yokmuYazmayı unutmuşum.
Randevumu 1 ay sonrasına verdiler.
13 mayısta tekrar gideceğim doktora. Onda da şeker yüklemesi yapılacak. Gece 11-12den sonra birşey yiyip içme dediler.
Bu şekilde işte..
İlkinde şeker güzel çıkmıştı sorun yoktu ama yine yaptıracağım zira bu hamileliğimde çikolatadan başka birşey yemedimAşırı bir tatlı isteği var sürekli. Hiç ilkinde ki gibi istikrarlı değilim yemek konusunda o yüzden Tedbirli olayım istiyorum.
yok canım çok aşırı ağrım yok belli zaten bebeğin hareketi olduğunu benimki bu aralar sert vuruyo birazNormalde kalıp gibi bir ağrı yapmazmış bebek kuzum hareketleri acıda vermiyor kelebek gibi pir pir oluyor sen yine de bence doktorunla görüş bostan yere çekme o ağrıyı derim ben
aynen canım annemlerdeyim birde ye iç yat durumundayım şuanŞunu diyebilirim ki tembellik tembelliği getiriyorYattıkça yatası geliyor insanın. Şu birkaç gündür o durumdayım. Ama tadını çıkar boşver bebişler gelesiye kadar az bir zaman kaldı
Sanal market alışverişleri oluyor diye yazacaktım ki yazmışlar ☺☺
en mantıklısı sanırım o şekilde. Bende evin ihtiyaçları için bu sefer uygulama kullandım bakalım teslim zamanını bekliyorum
Ve bu arada normalde bulunduğum şehirde sanal market yoktu. Son olaylardan sonra eklenmiş.
Üçlü taramayı çoğu doktor artık istemiyor bile canım hiç kafanı takma. Zaten önemli olan detaylı ultrason.. o da güzel geçmiş çok sevindim, gözün Aydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?