2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bende uyku istegi hep var canim ama genel olarakta uykuyu seven biriydim ben mesela birazdan kahvalti yapicaz oglen biraz uyumak istiycem. Uyumak olmadigi zamanda hep uzanmak istiyorum
ay ben öyle değildim ya önceden bazen oğlum uyudu mu uyurdum canım uykusuz kaldım mı ama yatağa uzanır uzanmaz dalamazdım yine de hele oğluma hamileyken hiç uyumazdım gündüz ama bunda sürekli bi uyuma isteği esneme ağzım yırtılıyo resmen

Ben Radyoloji uzmanina gitmistim. Ortalama 1 saat ultrasondan detaylı inceleme yapti. Sadece küçük tuvaletimin geldiğini gormustu baya sıkışmışsın dedi dur bi kısmına bakalım seni wc ye gönderim dedi. Bitene kadar gitmedim gerçi :)) yani sıkışık gitme.

girmeden önce WC ye gidin demediler mi size, ben 15 dk önce girdim dememe rağmen olsun tekrar girin dediler gerçi ben de 3 kez girdim doktorun yanına bi türlü istediği pozisyona gelmedi cimcime, 10 da gittim 3de bitmişti ancak

Tok karınla gelin demislerdi, yemekten sonra azicik tatli da yedim. Kıpır kıpırdi, yarim saatte bitti :) organlara teker teker bakıp arada da bebişin yuzunu gosteriyordu doktor. Insallah cok guzel gecer seninkide :)

tok karınla gitmeniz gerekiyor bana söylenen oydu bide yanınız da meyve suyu gibi tatlı içecek veya yiyecek bir şeyler bulunsun bazen bebekler hiç pozisyon değiştirmiyor yemenizi istiyor doktor onun dışın da çok güzel bir deneyim bebeğinizin küçük parmaklarına ve minik kalbine kadar herşeyi hem doktor görüyor hem de size söylüyor size bir sıkıntı olup olmadığını söylüyor ayrıca bide kendi doktorunuz için bir rapor hazırlıyor

bana da aynı şekilde tok karnına gelmemi söyledi. herşey net bir şekilde görünürse yarım saat sürer dedi telde.. ben de haftaya gireceğim hakkımızda hayırlısı inş güzel haberlerle dönelim :)
bir de doktor bitince rapor ve cd vereceğim dedi...
buradaki arkadaşlardan gördüğüm kadarıyla tatlı yemenin de faydası oluyor :)

Valla kuzum şimdilik dün gece rahat ettik eşimin dediğine göre özür dilemişler çok mahcup olmuşlar seslerinin geldiğini tahmin edememişler şimdi eğer gürültüleri devam ederse dedigin gibi uyarırım ben . Kızda evde bende bi kek götürüp kapıdan kibar yollu bile uyarabilirim yani.

Kızlar günaydın.. market alışverişine gitmem gerekiyor şimdiye kadar idare ettik ama toplu bi alışveriş yapmam lazım eşim tek tük alıp geliyordu artık olmuyor.. tedirginim korkuyorum buraya niye yazıyorum aranızda giden var mı hiç cesaret istiyorum

Valla işte bilmiyorlardı sanıyorum ilk defa uyardık bizde ama inan gece yaşamaya başlıyor hatun ya bide eşinin 07.45 de alarmı çalıyor 07.48de kapatıyor. 3 dk sonra düşün onu bile ezberledim. Titreşimde sesi açık telefonu yere koymak nedir anlamıyorum ben anında sıçrıyorum gecem gündüzüm kalmamıştı anlayacağın usulunce gidip bi telefon numarasını almak istiyorum aslinda kibar yollu uyarırım en azından ilerde bebek konusunda da açıklama yapma şansım olur gibi bakalim

Son düzenleme:
Valla ilk defa uyarmis olmasam defalarca aynı sorunu yaşasam polise şikayet etme hakkım var ederdim yani. Allah sabir versin zor. Benimde üst katımdaki bundan önceki kiracı aynıydi 3 çocuğu birde kendi gündüz çocuklar akşam karı koca kavga ederdi kapı pencere vururlardı o denli. Gittiler diye sevindim ama şimdi de temizlik hastası geldi bakalim nolcak

Bense öyleyim normalmiş kuzum doktoruma sordum normal üstü bi uyku hemen yorulma var dedim artık son duzluge girdik say kendini dedi bana magnezyum alıyor musun o iyi geliyormuş vucut ağrıları halsizlik kasik ağrısı hep magnezyum eksikliğinden dedi ebru hoca bende bugün başlayacağım eşim alıp gelince

Ben gitmek zorunda kalanlardanım yaklaşık 10 gün önce gittim. Ama boştu diyebilirim market. Ama artık hiç gitmem evin buradaki market evlere servis yapıyor sebze meyve ne istersem var siparis edeceğim bende . Sende öyle bir market bulursan yada biliyosundur uygulamalar var onları kullan derim ben.

Ben 3 haftayi gecti hic dışarı çıkmadım canim korkuyorum. Ama cok kalabalık degildir bence

Bizde eşim haftalık gidiyor, liste yapıyoruz alıp geliyor. Ben istesem bile o izin vermez asla çıkmama, imkanınız varsa siz de çıkmayın

Ne güzel öyle marketin olması aslında şimdi gitsem 1 ay bidaha hiç gitmeyeceğim en az.. uygulamaları da hiç kullanmadım

magnezyum kullanmıyorum canım daha doğrusu hiçbir ilacı kullanamıyorum bulantı yapıyo kasık ağrısı çok oluyor bebek genelde kasık kısmında hareket ediyo tekmeliyo ona yoruyorum

Kızlar campalle diye bi instagram sayfası var 2 haftalık kamp yapmışlar evde güzel bi program olur diye düşündüm sabah yoga ile başlıyor falan evde bize iyi gelir diye düşündüm bi bakın program da şöyle bu haftanın

Eklentiler

• 293B5DA5-0BE3-4392-8783-4E9B761B7E49.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 57
  • D5DC10AB-19C7-414B-A363-A1818AC456A9.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 60
  • 2A574D48-386E-4986-8CF0-FB31A730F67C.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 43
  • 247AC940-5367-46BA-A851-602D1343D3C2.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 43
  • 986A868E-CF2E-4139-99FD-47F6A6D7F521.webp
    36 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…