2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Oda tam göremezsem gönderirim diye düşündü heralde. Hatta kilolu oldugum icin korktu ugrasacak diye ama maşallah benim paşam hic uğraştırmadı şuna da bakayım buna da bakayım derken 1 saat oldu bitti

Ben gunde 3 litre su iciyorumdur gece de yarim litre oluyor uyandikca. Tatlıyla da aram yok bi tanesi haric 1 kere yaptim onuda 2 tane yedim. Baska yapmadim. Benim seker yuklemesinde korkum hamurisi ve patates. En cok sevdigim sey hamurisi. O kadar cok seviyorumki surekli yiyesim var ama kendimi tutmaya çalışıyorum. Son 1-2 haftadir pek yapmadim. Oglumda hicbirini bilmiyodum seker yuklemesinden 1 gun once 3.5 hamburger yemistim evde yaptigim 154 falan cikmisti sınır 140 kusurdu. Biraz dikkat et demisti sonra tekrar yaptigimizda cikmamisti. İnsallah simdi basindan hic cikmaz. Normalde biskuvi falanda sevmem ama simdi iki aksamdir yiyesim geliyor geceleri 3-4 3-4 yedim beni yakarsa hamurisi yakar

Gözünüz aydın çok sevindim inşallah herkes iyi sonuçlar alsın bu zor zamanlarda

Gözün aydın canım ben ikinciye hamile kalırsam kesin Nifty yaptıracağım, bu şekilde biraz evham yapabiliyoruz :)

Çarşamba detaylı ultrasonum var, bana da şans dileyin hanımlar

Gözünüz aydın çok sevindim

Gözün aydın canım ben ikinciye hamile kalırsam kesin Nifty yaptıracağım, bu şekilde biraz evham yapabiliyoruz :)

Çarşamba detaylı ultrasonum var, bana da şans dileyin hanımlar
Çok teşekkür ederim❤Allahın izniyle sende güzel haberlerle geleceksin.Miniğini görüp bize anlatacaksın

Oh be!!!
Allah’a sukur. Masallah oglusuna.

Gözün aydın canım,daha öncede yazmıştım genelde çoğu kişinin temiz çıkıyor diye,artık rahat bir nefes almissindir

Ohh harika habar gözünüz aydın

Size yazmamıştım hiç o mesajınızı üstüne, ama içimi hiç sıkmamıştı verdiğiniz haber. Beklenen buydu, beklenen de oldu demek çok şükür :)

Ohh harika habar gözünüz aydın

Size yazmamıştım hiç o mesajınızı üstüne, ama içimi hiç sıkmamıştı verdiğiniz haber. Beklenen buydu, beklenen de oldu demek çok şükür :)
Ah çok teşekkür ederim..Ben de bazen üzücü haberlere yazamıyorum. İçimden bol bol dua ediyorum daha iyi olsun diye.Hepimiz bebeklerimize sağlıkla kavuşalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…