2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ne güzel bir haber, inşallah rapor bekleyen herkes mutlu sonuçlar alır.

Gözünüz aydın

Gözün aydın canım
Çok sevindim

Çok sevimdim hayırlı olsun :) mahsuru yoksa neden yaptırdınız ? Kaç çıkmıştı ikili testiniz ?

bu sayfayı o kadar begendimki anlatamam :) çok teşekkür ederim . Böyle sayfalar veya videolar bilen varsa paylaşırsa hepimiz faydalanırız :) tekrardan teşekkürler :)

Aslında ikilide de yaştan dolayı yüksek risk çıkmıştı. Böyle üst üste duyunca, bir önceki gebeliğim de hep riskli geçtiği için
Hepsine amenna yapacak bir şey yok.

Aslında ikilide de yaştan dolayı yüksek risk çıkmıştı. Böyle üst üste duyunca, bir önceki gebeliğim de hep riskli geçtiği için
Hepsine amenna yapacak bir şey yok.
İkili testin de duyarlılığı % 85miş zaten, Test sorunsuz görüünse de hasta bebek doğabilir, ya da sorunlu çıksa da sağlıklı bebek olabilir. Benim doktorum bu olasılıkları anlatırken karı koca kadın doğumcu arkadaşlarının çocuğunun down sendromlu doğduğunu anlattı, ikili testi detaylı usg sorunsuzmuş ama Allah’ın takdiri işte. En net sonuç fetal DNA veya amniyosentez ile alınıyor ama hiç bir şey % 100 değil, dua edicez sağlıklı olsun diye, inşallah sağlıkla da alıcaz kucağımıza

Banu çiftçinin haftalık bilgisine göre bu hafta itibariyle bebeğim anne sesini ayırt edebiliyormuş
Bundan sonra evde olduğuma göre bizim klasik müzik seanslarımız da an itibari ile başlamış bulunmakta

Eklentiler

• 8D104BF8-C1D9-40F7-BD5E-8CA101504FCA.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 38
Çok sevimdim hayırlı olsun :) mahsuru yoksa neden yaptırdınız ? Kaç çıkmıştı ikili testiniz ?
Canım ben bir cesaret hiç bir testi yaptirmamıştım.En son 22.haftamda Detaylı Ultrason yaptırınca bebeğin kalbinde parlaklık gördüğünü söyledi doktor.Yaşımdan dolayı (39 yaşımdayım )riskli olabilecegini Dna Fetal testini yaptirabilecegimi söyledi.Genç olsaydın riskli olmazdı ama bu durumda yatırmalısın dedi. O gün hemen yaptırdık. Çok şükür sonucumuz temiz çıktı.
Kimse bu durumu yaşamasın inşallah..Çok teşekkür ediyorum bu arada.Hepimizin bebeği sağlıkla gelsin inşallah.

Gözün aydın çok sevindim temiz çıkmasına ınş bundan sonra daha güzel günlerin olucak

Evet bunların hepsi ihtimal. 1/2 bile olsa o bir ihtimalin olma veya olmaması da ihtimal. Bu testlerin de sadece ihtimal testleri olduğunu biliyorum. Her şey düzg0n olmasa da hepimiz için risk var. ama işte hormonlar da müsait ya zaten ağlamaya
Rabbimden ne gelirse amenna.
İnşallah sağlıkla gelsinler

Harika güzel sonuç çıkacağına inanıyordum. Bu sıkıntılı bekleyiş de sona erdi artık tatlı bekleyiş zamanı

Gözün aydın canım ben ikinciye hamile kalırsam kesin Nifty yaptıracağım, bu şekilde biraz evham yapabiliyoruz :)

Çarşamba detaylı ultrasonum var, bana da şans dileyin hanımlar
çarşamba dediğinize göre 20+0 gibi mi oluyor?
Ben de öne çeksem mi biraz diyorum ama cesaret de edemiyorum giderim de çıkmaz diye... sonucunuzu da paylaşırsanız çok sevinirim yani her şey net göründü mü vs?

zaten ağlaktım artık çok fena durumlardayım... etrafımdakiler çok şikayetçi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…