- 3 Aralık 2019
- 4.306
- 17.089
- 258
Aynen canım ben de 2 defa alışveriş yaptım bir daha düşünmüyorum. En güzeli bilindik markaların siteleri ya da görerek beğenerek almak.
Parfümle ilgili çok şikayet duymuştum..Aslinda sistemleri çok iyi fakat satıcılarını iyi seçmeliler .
Zaten marka parfüm kullanan orjinal fiyatını iyi bilir sahtekarlığa ne gerek var .
Kullandığın yağlara bayıldım. Ben hiçbir şey kullanmıyorum oğlumda olduğu gibi yine harita gibi çatlayacağım.
Hamilelikte yatarken hiç rahat yatamıyordum bir sağa dön orası ağrır sonra sol uyumak çok zorluyordu ama daha ileri haftalarda olmuştu benim, gün içinde değil de yatarken rahat ettirmezdi sürekli pozisyon değiştirirdim. Normal zamanda da var mı yoksa sadece yatarken mi?Gunaydin hanimlar. Dun gece hic uyuyamadim. Yanlarim agriyor, boyle spesifik yerler. Solunda kalbin altinda bi kisim pankreas olabilir diye dusundum ama sadece sol degil, sagimda da yanim agriyor. Bir o yana bi bu yana don sabahi ettim. Acaba karin buyudugu icin yan kaslari cekip geriyor da kas agrisi mi bunlar. Gecmezse yarin hastaneye gidicem. Kasik agrisi degil ama buna eminim. Bu agri yukarida bel kenarlarimda. Bunun gibi agrisi olan oldu mu?
Günaydın canım, benimde sag tarafımda , gögsümün altı, karnımın üstünde agrı oluyor 2 haftadır. Sürekli degil , bazen az bazen çok agrıyor. İnternette baktım sag tarafta safra kesesinin oldugu yer. Karnımız büyüdüğü için normal mi acaba bende bilemiyorum. Karnımın büyüyen kısmında degil, hemen üstünde ve sag tarafımda. Ama çok şükür sol tarafta bir agrım yokGunaydin hanimlar. Dun gece hic uyuyamadim. Yanlarim agriyor, boyle spesifik yerler. Solunda kalbin altinda bi kisim pankreas olabilir diye dusundum ama sadece sol degil, sagimda da yanim agriyor. Bir o yana bi bu yana don sabahi ettim. Acaba karin buyudugu icin yan kaslari cekip geriyor da kas agrisi mi bunlar. Gecmezse yarin hastaneye gidicem. Kasik agrisi degil ama buna eminim. Bu agri yukarida bel kenarlarimda. Bunun gibi agrisi olan oldu mu?
ben de aynısını deyip duruyorum.. daha etiketlerini bile kesmedim.. geriye iade mi yapsam diye düşünmüyor değil... ama pandemiden önce almıştım onlarında süresi geçmiştir... ancak uygulamalarda etiketli olarak satarım. üzerinde fiyatları da var nasılsa...Yalnız onca para verdik hamile pantolonlarına eteklerine falan. Şimdi sabah esortman tayt akşam pijama.
Ben böyle günlerce dışarı çıkmayacağımızı bilsem tüm paramı cocuklarıma harcardım ya. Evde idare edersik bir şekilde. Ayda bir doktora gidilceksede tek pantolonda iş görürdü bikaç almaya gerek yokmuş nede olsa gelir gelmez yıkanıyor. Ufff
Günaydın kızlarGunaydin hanimlar. Dun gece hic uyuyamadim. Yanlarim agriyor, boyle spesifik yerler. Solunda kalbin altinda bi kisim pankreas olabilir diye dusundum ama sadece sol degil, sagimda da yanim agriyor. Bir o yana bi bu yana don sabahi ettim. Acaba karin buyudugu icin yan kaslari cekip geriyor da kas agrisi mi bunlar. Gecmezse yarin hastaneye gidicem. Kasik agrisi degil ama buna eminim. Bu agri yukarida bel kenarlarimda. Bunun gibi agrisi olan oldu mu?
Tamam bu şekilde de bir deneyelim bakalım. Yardımlarınız ve verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ediyorum.Hayır. Şu an her kediye " diğerinin geçemeyeceği" bir alan yaratmanız gerekiyor. Bunu da araya paravan koyarak yapabilirsiniz sadece.
Paravanın kalkıp kalkmayacağına karar verirken birbirine yakın mama kabı kullanılıyor. Her kedi kendi bölgesinde mama yiyor.
Mama kabı= o harfi
Paravan= l harfi olursa
o l o şeklinde bir besleme alanı olmalı. Kediler burada rahatsa paravan kalkar.
Ama öncesinde birbirlerini görüp rahat yemek yiyemeyebilirler, bu nedenle ilk ayırmada mama kapları birbirlerinden uzak yerde olmalı. Yavaş yavaş yaklaştırılmalı.
Ayy en sinir olduğum şey. Şirin birkaç elbise aldım, pantolon aldım... Gömlek filan aldım iş yerinde giyerim diye. Boşuna mı aldım diyorum. Dolap adam akıllı açılmıyor bile. Hassas noktama değindinYalnız onca para verdik hamile pantolonlarına eteklerine falan. Şimdi sabah esortman tayt akşam pijama.
Ben böyle günlerce dışarı çıkmayacağımızı bilsem tüm paramı cocuklarıma harcardım ya. Evde idare edersik bir şekilde. Ayda bir doktora gidilceksede tek pantolonda iş görürdü bikaç almaya gerek yokmuş nede olsa gelir gelmez yıkanıyor. Ufff
Ayni dert bende de var. Daha hic giyilmemis jeanler var bilseydim almazdım diyorum ben de.Yalnız onca para verdik hamile pantolonlarına eteklerine falan. Şimdi sabah esortman tayt akşam pijama.
Tam pantolonlarım olmamaya baslamıstıbi tane alayım sonra yıne alırım dedım virus olayı patladı yoksa bi kac pantolon almayı düşünüyordum ama virüs hazırana kadar biterse kacarım yok mecbur alcam işe giderken son ay da olsa almak zorunda kalcamben de aynısını deyip duruyorum.. daha etiketlerini bile kesmedim.. geriye iade mi yapsam diye düşünmüyor değil... ama pandemiden önce almıştım onlarında süresi geçmiştir... ancak uygulamalarda etiketli olarak satarım. üzerinde fiyatları da var nasılsa...
aynıııııı... belim iptal... akşam uykumu da net alamıyorum... normalde sağıma dönük uyurum.. sağıma dönüyorum mesela... bi uyanıyorum batma hisleri gözümü açtığımda sırt üstüne dönmüşüm.. inanılmaz rahatsız ediyor.. sağıma dönüyorum bu sefer de alışık olmadığımdan uyuyamıyorum... son aylarda az uyicaz yazıyordu ama biraz erken başladı sanki.Günaydın kızlarbenim her hafta değişiminde oluyor canım tüm omurga ağrıyor dayak yemişim gibi
Hamile yastıkları varmış uyurken faydasını gören cok dıye okumuştum benım de agrım oluyo kucuk yastık koydum belımın altına o yan agrılarım azaldı bır de de magnezyum vermıstı agrı olmasın dıye o da faydalı benceGunaydin hanimlar. Dun gece hic uyuyamadim. Yanlarim agriyor, boyle spesifik yerler. Solunda kalbin altinda bi kisim pankreas olabilir diye dusundum ama sadece sol degil, sagimda da yanim agriyor. Bir o yana bi bu yana don sabahi ettim. Acaba karin buyudugu icin yan kaslari cekip geriyor da kas agrisi mi bunlar. Gecmezse yarin hastaneye gidicem. Kasik agrisi degil ama buna eminim. Bu agri yukarida bel kenarlarimda. Bunun gibi agrisi olan oldu mu?
ben iki tane kot aldım biri 36 biri 38.. bir tane de iş için almışım.. işi hiç giyemedim.. 36 olan kotu giyiniyorum doktora, markete vs giderken ama son giydiğimde hafif hafif birkaç kere daha giyersin sonra 38e geçersin sinyalleri çaktı bana... evde pijama giyiyorum full. sadece pijamanın alt kısmı bazen sıkıyor gibi hissedince aşağıya doğru iki üç kıvırıyorum oldu mis gibiTam pantolonlarım olmamaya baslamıstıbi tane alayım sonra yıne alırım dedım virus olayı patladı yoksa bi kac pantolon almayı düşünüyordum ama virüs hazırana kadar biterse kacarım yok mecbur alcam işe giderken son ay da olsa almak zorunda kalcamgercekten de tek pantolon yetiyor doktor a gidiyorum bi tek evde esofman rahat rahat takılıyorum hamıle esofmanı da almayı dusundum şimdi iyi ki almadım dıyorum gerek yokmuş
bana arkadaşlarım hamile yastıkları çok işe yaramıyor dediler diye almadım... ama alacaksan hem emzirme yastığına dönen hem de hamile yastığı olan versiyonları vvarmış.. onlardan al demişlerdi..Hamile yastıkları varmış uyurken faydasını gören cok dıye okumuştum benım de agrım oluyo kucuk yastık koydum belımın altına o yan agrılarım azaldı bır de de magnezyum vermıstı agrı olmasın dıye o da faydalı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?