Hamilelikte yatarken hiç rahat yatamıyordum bir sağa dön orası ağrır sonra sol uyumak çok zorluyordu ama daha ileri haftalarda olmuştu benim, gün içinde değil de yatarken rahat ettirmezdi sürekli pozisyon değiştirirdim. Normal zamanda da var mı yoksa sadece yatarken mi?
Kalbimin alt tarafindaki agri bi haftadir var. Ama bilgisayar basinda calistigimdan oturusumdan kaynakli diye dusunuyorum. Yatarken acimiyodu ama. Tam aksi taraftaki ayni kisim hic acimamisti bu geceye kadar. Gaz agrisi desem daha karinda olmaz mi yanlarda olacagina. Bilemedim. Sanirim hep kilodan bu agrilar. Zaten sismsndim son 5 haftada daha da sistim gibi geliyor evde otura otura.
Günaydın canım, benimde sag tarafımda , gögsümün altı, karnımın üstünde agrı oluyor 2 haftadır. Sürekli degil , bazen az bazen çok agrıyor. İnternette baktım sag tarafta safra kesesinin oldugu yer. Karnımız büyüdüğü için normal mi acaba bende bilemiyorum. Karnımın büyüyen kısmında degil, hemen üstünde ve sag tarafımda. Ama çok şükür sol tarafta bir agrım yok
Di mi yalniz degilim demek ki. Iste o sol taraftaki normal otururken de var. Boyle hep ayni nokta agriyor bir haftadir. Googlea yazdim gebelikte sol tarafta agri diye epey konu cikiyor aslinda. Hipertiroid bunlardan biri. Benim tiroidim 3 ustundeydi, sorucam doktora haftaya. :/
Ben göğüs kalkanı almıştım Philips’in, çok yara olmuştu krem sürüp üzerine onu takıyordum delikli olanını hava da alması gerekiyor, penyeye göğüs pedine değdikçe yara iyileşmiyordu çünkü. Deliksiz olanını da emzirirken yada sağarken diğer göğüse takıyordum birinden emerken diğerinden de akıyordu çünkü orda birikeni de kaşıkla yada biberona ekleyip veriyordum. Gümüş koruyucuların da çok iyi olduğunu duydum ama kullanmadım
Dün gece girebildim foruma, joker indirimi ile ilgili bir yorum gördüm, siz Mi yazmıştınız acaba, ben de gecenin 2 sinde hastane çıkışı aldım, bakıp duruyordum andywawalara benimki de kışlık diye geçiyor ama ben bunu içeriğindeki uzun kollu iç zıbına yordum. Kumaşının aman aman kalın olacağını sanmam, penyesi genel olarak çok beğeniliyor ya bu markanın. Ben bekleyeceğim gelmesini
Dün gece girebildim foruma, joker indirimi ile ilgili bir yorum gördüm, siz Mi yazmıştınız acaba, ben de gecenin 2 sinde hastane çıkışı aldım, bakıp duruyordum andywawalara benimki de kışlık diye geçiyor ama ben bunu içeriğindeki uzun kollu iç zıbına yordum. Kumaşının aman aman kalın olacağını sanmam, penyesi genel olarak çok beğeniliyor ya bu markanın. Ben bekleyeceğim gelmesini
Hangi modelini aldınız? Sheep i aldım ben. Bariz koyunun yunleri var kadifemsi dokusu var. 5 li olani iptal etmeyecegim de. Duz beyaz uzeri cicekli cunku. Sanirim koyunlu olani iptal edeceğim. Ben de bayağıdır indirime girsin diye bekliyodm ama yanlis almisim
Ben göğüs kalkanı almıştım Philips’in, çok yara olmuştu krem sürüp üzerine onu takıyordum delikli olanını hava da alması gerekiyor, penyeye göğüs pedine değdikçe yara iyileşmiyordu çünkü. Deliksiz olanını da emzirirken yada sağarken diğer göğüse takıyordum birinden emerken diğerinden de akıyordu çünkü orda birikeni de kaşıkla yada biberona ekleyip veriyordum. Gümüş koruyucuların da çok iyi olduğunu duydum ama kullanmadım
Hangi modelini aldınız? Sheep i aldım ben. Bariz koyunun yunleri var kadifemsi dokusu var. 5 li olani iptal etmeyecegim de. Duz beyaz uzeri cicekli cunku. Sanirim koyunlu olani iptal edeceğim. Ben de bayağıdır indirime girsin diye bekliyodm ama yanlis almisim
Ben flamingoyu beğeniyordum hep, Onu aldım. Normal duruyor sanki kumaşı :) koyunlu da çok tatlıydı ama tulumu arkadan çıtçıtlı gibi geldi, gece gece resmi de pek göremedim diye vazgeçtim aslında tüylü müylüyse hakkaten bi şey diyemicem şimdi ya bi de bizim burada yaz akşamları bile serin olur, üstümüz örtülü camlar kapalı yatarız. Zaten 0-3 ay, dedim ekime kadar iyice soğur hava
Kızlar bu ara benim bebiş fazla hareketli gibi geliyor bu normal mi ya sabah onu seyretmekten 1 saat kalkamadım yataktan. 1 saat aralıklız fırıl fırıl.
Geçen gece 4 te, pat pat pat nasıl vuruyor sonra fıyyt diye kayıp öteki taraftan başlıyor.
Sanki benden bir şey istiyor bi derdi var da ben anlamıyorum gibi hissetmeye başladım
Bende oglum zamaninda aldigim 1 adet pant ve tayt vardi onlarla idare ediyordum. Yaz icin biseyler alacaktim ama virus gelince alamadim. İyiki almamisim dedim bende ben calismiyorum tabi ise gidiyor olsam mutlaka alirdim oncesinde.
Ust olarak zaten salaş giyiyordum. Salaş tisortlerim cok rahat oluyor
Kızlar bu ara benim bebiş fazla hareketli gibi geliyor bu normal mi ya sabah onu seyretmekten 1 saat kalkamadım yataktan. 1 saat aralıklız fırıl fırıl.
Geçen gece 4 te, pat pat pat nasıl vuruyor sonra fıyyt diye kayıp öteki taraftan başlıyor.
Sanki benden bir şey istiyor bi derdi var da ben anlamıyorum gibi hissetmeye başladım
Kızlar citcitli body 0-3 ay kısa kollu mu alsam uzun kollu mu bilemiyorum alt olarak tayt aldım ama üstüne bilemedim ağustos ortası doğacağı için hala tereddütlerim var benim acikcasi
Böyle mi yorumlamalıyız yani bir de anne karnında nasılsa öyle oluyor diyenler de var? Ben çok ağırkanlı bir insanım, bu kadar hareketi bir bebişle naparım bilemedim
Hayırlı ramazanlar kızlar Allah oruçlarınızı dualarınızı kabul etsin inşallah birşey sorcam ya benim sıpa bu aralar çok hareketli çok sert vuruyo canımı acıtıyo aşağıya doğru vuruyo afedersiniz vajinada bi ağrı sızı oluyo normal mi sizce? Korkmaya başladım aklıma hep erken doğum riski geliyo yarına randevu buldum şükür 1 ay oldu gidemeyeli yarın gitcem inşallah
Ben flamingoyu beğeniyordum hep, Onu aldım. Normal duruyor sanki kumaşı :) koyunlu da çok tatlıydı ama tulumu arkadan çıtçıtlı gibi geldi, gece gece resmi de pek göremedim diye vazgeçtim aslında tüylü müylüyse hakkaten bi şey diyemicem şimdi ya bi de bizim burada yaz akşamları bile serin olur, üstümüz örtülü camlar kapalı yatarız. Zaten 0-3 ay, dedim ekime kadar iyice soğur hava
Ben izmirdeyim ya. Ben de keske flamingoyu alsaydim. Geldiginde foto atar misin. Onun tulumunda bir de basliginda taşlar var gibi gelmisti bana. Ondan vazgectim. Yoksa rengi somon daha cok hosuma
Gitmisti.
Bende oglum zamaninda aldigim 1 adet pant ve tayt vardi onlarla idare ediyordum. Yaz icin biseyler alacaktim ama virus gelince alamadim. İyiki almamisim dedim bende ben calismiyorum tabi ise gidiyor olsam mutlaka alirdim oncesinde.
Ust olarak zaten salaş giyiyordum. Salaş tisortlerim cok rahat oluyor
Ben de eşimin tshirtlerini giyiyorum. Bi onlar kalmıştı diye söyleniyor ama pantolon 3 tane aldım. 2 gün sonra durumlar
Boyle oldu. Gerci ise geliyorum ben ama 1 ini giyiyorm
Sadece. 1 adet yeterliymis. Elbiseler falan kaldi aldigim.