2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ben başından beri uyku uyuyamadım hala uyku sorunum var bebiş gelınce zaten uyuyamıcam

O emzırme yastığı bana da mantıklı geldı bende onu almayı düşünüyorum hem dogum öncesı hem sonra cok kullanılıyormus bende öyle duydum mantıklı da geldı

Aynı durumdayız. Ben de özellikle 22. haftada başladı. 23te ara ara oldu. Şu an bitti çok şükür. Sanırım cidden büyüme atağıyla alakalı. Geceleri üç dört kere uyandım çünkü uyuyamıyordum. Nereye dönsem kasıklarda bir batma, belde bir ağrı. Bu hafta rahatladım

ay inş ama 2 hafta varmış aramızda... benim bu bel fenaaaa bugünnn

Gunaydin herkese bende de uykusuzluk var arada, 2 gibi uyanip zor uykuya daliyorum.
Dun park yatak, kanguru aldik. Alisverise basliyorum artiiik. Daha once kiyafet almistim sadece. Simdi bakinca cok sey varmis.
Günaydın kızlar herkese kanguruyu ne marka aldınız? iilay Canım sen de solomom almıştım sanırım eline ulaştı mı nasıl beğendin mi ?

ablamın doktoru kanguruyu hiç önermemişti.. ben de aynı çocuk doktoruna götüreceğim. o nedenle almayı düşünmüyorum..
Ergonomik olanları da mı önermedi?? Ben de basit olanlardan değil ama ergonomik olanlardan almayı düşünüyordum

ben diğer hamilelikten kalanları giyiyorum yeni bir şey almamıştım, ben de bir çok kozmetik ürün almıştım hamile olduğumu öğrenmeden önce onların günü geçecek kullanamadan ona üzülüyorum, hem hamilelik hem evden çıkamamak hiç bit şey kullanamıyorum

Hamile yastığı kullanışlı ben ilk hamilelikte salonda uzanırken bile onu kullanmıştım, bebek doğup büyüdükten sonra oturmaya başlayınca içine oturtuyordum devrilmesin diye, tek sorun biraz iri fazla yer kaplıyor, bu tarzdı benimki

Eklentiler

• A716450C-F5B3-4078-83A0-3E058FD2E72D.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 28

aynen ben işe de arada gidiyorum 3 saat kimse yok, zaten haftada 2 gün gidiyorum. gerçi ben 2 pantolon almıştım arkadaşımdan başka da almadım ama aldığım bi iki tunik de duruyor öyle. şey yapmıştım ben 2 tayt aldım lastiklerini çıkardım, inanılmas rahat oldular

Ya işte ben zorlamadım da belki denk geldi.

Bende önceki taytlar arasinda dolanıp duruyorum . Evden çıkmayınca insanın birşey almaya hevesi de olmuyor nerede giyeceğim diye ahh hayallerim tam tersiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…