2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızlar citcitli body 0-3 ay kısa kollu mu alsam uzun kollu mu bilemiyorum alt olarak tayt aldım ama üstüne bilemedim ağustos ortası doğacağı için hala tereddütlerim var benim acikcasi
Benim oğlum Eylül doğumluydu çıtçıtlı badilerini hep kısa kol adım üzerine tulum veya üst giydirdim. Uzun kollu çıtçıtlı badiler hediye gelmişti onları da içine kısa kol giydirip üzerine uzun kol olarak giydirdim, çift kat çıtçıtlı yani uzun kol üzerine uzun kol giydirmek zor oluyordu.

Çok teşekkür ederim tatlim

Ben izmirdeyim ya. Ben de keske flamingoyu alsaydim. Geldiginde foto atar misin. Onun tulumunda bir de basliginda taşlar var gibi gelmisti bana. Ondan vazgectim. Yoksa rengi somon daha cok hosuma
Gitmisti.
Bende izmirdeyim bizim havaların sagi solu belli olmuyor çok kararsız kaldığım durumlar oldu bu yüzden anlıyorum seni

Böyle mi yorumlamalıyız yani bir de anne karnında nasılsa öyle oluyor diyenler de var? Ben çok ağırkanlı bir insanım, bu kadar hareketi bir bebişle naparım bilemedim
Benim bebek de çok beni yoran hareketlilikte değildi ama her doktor kontrolünde çok hareketli bir bebek olduğunu söylüyordu doktor, ben mi hissedemiyorum acaba diye düşünüyordum sonuç ben hissedemiyormuşum totosunu üzerinde duramayan uykuda bile dört dönen bir çocuk

Benimki de bu aralar hep aşağı vuruyor, içim bi garip oluyor oraya vurdukça. Pozisyonundan kaynaklı sanırım oğlumda da olurdu çünkü, erken doğum riski değildir içini ferah tut

Philips kalkan da 100 civari sanirim suan. Gumus kapaklarin yalniz cok cesit var. 350 ye de var. 200 e de. Bu dedigim de 200 den 139
A düşmüş
Benim o zamanlar baktığım silverette markasıydı, onun fiyatı da 315 TL görünüyor. Trendyolda falan da 315. Diğer markayı bilmiyorum kullanıcı yorumlarına bakmak lazım sahte bir şey olmasın

Benimki de bu aralar hep aşağı vuruyor, içim bi garip oluyor oraya vurdukça. Pozisyonundan kaynaklı sanırım oğlumda da olurdu çünkü, erken doğum riski değildir içini ferah tut
İnşallah canım ya çok aşırı acıtıyo canımı bayağı sert vuruyo çok korkutuyor beni

Benim o zamanlar baktığım silverette markasıydı, onun fiyatı da 315 TL görünüyor. Trendyolda falan da 315. Diğer markayı bilmiyorum kullanıcı yorumlarına bakmak lazım sahte bir şey olmasın
Baktım şimdi silverina markası.

Benim oglus da geçen hafta vajinaya kadar hissettirdi valla tepikleri bu hafta yağ gibi kayıyor karnımda daha yukarı çıktığını hissedebiliyorum . Birde kasıkta böyle sertleşip kalıyor babasına. Babası hareketlerini çok hissedemiyorum sertliğini hissedebiliyorum sadece diyor oda babasının sesini duyunca kasigima taş gibi dayıyor kendini . Sadece eşime yapiyo valla erkek çocuğu anaya derler benimki babaya düşkün olcak sanirim

Ben izmirdeyim ya. Ben de keske flamingoyu alsaydim. Geldiginde foto atar misin. Onun tulumunda bir de basliginda taşlar var gibi gelmisti bana. Ondan vazgectim. Yoksa rengi somon daha cok hosuma
Gitmisti.
Yaa gerçekten mii ben görmedim, ay inşallah yoktur varsa da sökülebilen bir şeydir, hiç hoşlanmam öyle şeylerden Tabi ki gelirr gelmez yayınlarım burada

Aman Allah yandık desenizee, bizim de12 haftadan beri her doktor kontrolünde öyle dendi, ayrıntılıda hele doktor sürekli “biraz dur amcacım,azcık dur güzel kızım” diyip diyip durdu

Ergonomik olanları da mı önermedi?? Ben de basit olanlardan değil ama ergonomik olanlardan almayı düşünüyordum
başta kesinlikle kullanmayacaksın demişti.. eğer kullanmak zorundaysan belli bi aydan sonra günde maks yarım saat demişti... ablam da tırsıp hiç almadı... açıklama olarak da kemik gelişiminde yapısal sıkıntılar olabiliyormuş..

Kızlar citcitli body 0-3 ay kısa kollu mu alsam uzun kollu mu bilemiyorum alt olarak tayt aldım ama üstüne bilemedim ağustos ortası doğacağı için hala tereddütlerim var benim acikcasi
Ben kısa kol aldim canim çünkü ustuste iki kat uzun kol giydirmek zor olur yenidogan zamanlari

Canim arada olur bence. Banada arada oluyor ama yarin git bi tabiki icin rahat etsin bizede haber verirsin sonrasinda

Gitmisti.
bende izmirdeyim.ağustos cehennem İzmir

Günaydın kızlar herkese kanguruyu ne marka aldınız? iilay Canım sen de solomom almıştım sanırım eline ulaştı mı nasıl beğendin mi ?

Evet canım geldi. Güzel görünüyor ama tabi kullanmaya başlayınca anlayacağız.
Zeybltaslan da solomombaby aldı. İnşallah kullanırken memnun kalırız

Günaydın kızlar herkese kanguruyu ne marka aldınız? iilay Canım sen de solomom almıştım sanırım eline ulaştı mı nasıl beğendin mi ?
Ben 4 yıl önce momfortBaby almıştım canım çok memnun kaldım ilk aylar kullanamadım yenidoğan aparatı olmadığı için ama sonradan bayağı bi kullandım bazen ben bazen eşim taşıdık oğlumu çok hafif sanki bebek kucağında değilmiş gibi hissettiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…