2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Solomombaby nin yenidoğan aparatını da aldım. Ayrıyetten kangurularda bebeğin yüzünün dışarı baktığı pozisyonda taşımak sağlıklı değilmiş. Ama bu aldığımız model her iki yönlü taşıma içinde uygun. Özellikle böyle olması çok hoşuma gitti.
Umarım bizde sizin gibi memnun kalırız

bizimkinde yüzü dışarıya dönük olmuyordu canım valla memnun kaldım sende memnun kalırsın bence çok aşırı rahat

Dün gece sahurda benim oğlanda öyleydi dışarıdan bariz belliydi hareketler ucan tekme atıyordu ama ilk kez o kadar hareketliydi . Artık uzun uykulara geçti diyordu uygulamada galiba uyuyup enerji almış

2,3 hafta önce bende de oldu o pozisyon değiştirdi galiba çünkü normalde gobegimin sol tarafında belirgin hareket ederdi sonra hareketler derinden gelmeye başladı ve arada hareketi vajinal geliyordu . Bende korktum o Sıra acaba aşağı mi indi diye 2,3 gün sonra tekrar sol tarafta başladı. Şimdi sol sağ dalgalanıyor

benim her yerde var hareket canım sağ sol yukarı aşağı zaten sadece tekmelemiyo ellerini de hareket ettirip vuruyo artık sertleşme oluyo çok aşırı göbek deliği çevresinde o da büyük ihtimalle ya kafası ya da poposudur diye düşünüyorum ama vajinaya fena ağrı vuruyo canımı acıtıyo ne yapıyosa artık sıpa

Benim persembe gunu randevum var seker yuklemesı yaptırmak istemediğimi söyledım aclık tokluk sekerıne bakıp ona göre tekrar karar vereceğim 28. Haftaya kadar yapılıyor galıba daha yaptıran yok galıba
Ayın 5 inde randevum var. Doktorum önce ultrasondan ben bakicam gerekli görürsem seker testine göndericem dedi. Tamam dedim. Doktor yapalim derse yaptiricam ben.
Ankee

Banu çiftçi takla atıyor demiş benim ki karate yapıyor o çok belli

Şeker yüklemesi bilemiyorum. Yaptırmasam olur mu diyeceğim doktora 2 saat hastanede olmak zor geliyor. Kızımı ne yapıcam edicem. Onca saat nasıl bekleyeceğim hastanede.

Göğüs kalkanı aldınız mı? Ya da gümüş göğüs koruyucu kapak kullanan oldu mu daha önce doğum yapmış anneler ??

Bunu ben de merak ediyorum. Gümüş kalkanlar işe yarıyor mu gerçekten acaba?

Kızlar kaçırmış olabilirim
hiç şeker yüklemesi yaptıran var mı?

Şaşırmayacaksınız ama tetanoz aşısı gibi bu da yok.

Müthiş bir gevşeklik, müthiş bir rahatlık var burda anlatamam. ben bi şeyi sorunca aldığım cevap aaa çok kafana takıyosunnn, endişelenme oluyor. bir doktor daha endişelenme derse çıldırıcam. internette okuma diyorlar. tamam diyorum, vücudumda olanlar hakkında birinci ağızdan kendilerinden açıklama duymak istediğim için onlara soruyorum. Bu sefer de aldığım cevap endişelenme , her şey yolundadan öte gitmiyor. beklentilerimi düşürdüm ama en doğal hakkım doktordan bilgi almak iken bana mahalle karısı gibi enişelenme demelerine alışamıyorum hala.

valla canım bence daha iyi yapıyorlar
geçen takip ettiğim bir programda bu haftalar preeklampsinin en çok rastlandığı haftalar diyordu, bir önceki hafta başka bir şey vardı, 2. trimestere ilk girdiğimde düşükler olur bilmem ne... Öyle şeyler yazıyorlar ki hamile kadınların %2 si doğurabiliyor anca sanırsın. Artık bıktım paranoyadan okumuyorum. Buradaki Suriyeli kadınların hiç sanmıyorum rutin olarak kontrole gittiklerini ama valla çatır çatır doğuruyorlar. Zaten Allah'tan gelen bir şey doktorlar da hiçbir şey yapamıyor, müdahale edemiyorlarsa yapacak bir şey yok.
Sadece şeker yüklemesini acil diyet yapmam gerekebilir diye yaptıracağım. Ona da valla 27. haftama denk gelecek ama bekleyeceğim bu sefer.

Kağan Kocatepe'yi bilirsin kesin. O adamın konulara yaklaşımı mantıklı ve makul. Öyle yaklaşsınlar anlatsınlar ardından enişelenme desinler canımı yesinler. Düzgün bilgi vermemelerine kızıyorum.

adamı izledikçe daha bi hayran oluyorum.. benimki prof o yüzden ücreti yüksek geliyor... açıkçası durumlar böyleyken de zorlanırım diye korkmuyor değilim... bu hafta bir arayıp ücretlerini soracağım kağan'ın. belki yatay geçiş yaparım..

Kızlar pentiden bu geceliği almıştım L beden aynı mankendeki boyda durdu dizden epey yukarda bilerek büyük almıştım uzun olur diye ama sanırım hastanede giyemicem

Eklentiler

• F44F7955-AE45-405E-AE54-FBE344DC42C8.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 34
Dün gece sahurda benim oğlanda öyleydi dışarıdan bariz belliydi hareketler ucan tekme atıyordu ama ilk kez o kadar hareketliydi . Artık uzun uykulara geçti diyordu uygulamada galiba uyuyup enerji almış
Yaa, o uzun uykular çok da uzun değil sankii Of bize de yaranılmıyor ya, hareket etmese niye etmedi diyeceğim eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…