2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
A April wind canım verdim yastık siparişini bende... :)
bir de müslin setlerde indirim vardı. 110x110 ve 2 adet ağız mendili 40 tL.. çok seçenek yok ama aklınızda olsun..

Kızlar ya zaman yavas geciyor gibi geliyor ama geriye donup bakinca cogusunu bitirdik Cok heyecanli.
2.de o kadar heyecanli olmuyorsun diyolardı halt etmisler. Ne kadar guzel hisey olcagini bildigin icin daha bile heyecanli

Kızlar ya zaman yavas geciyor gibi geliyor ama geriye donup bakinca cogusunu bitirdik ❤ Cok heyecanli.
2.de o kadar heyecanli olmuyorsun diyolardı halt etmisler. Ne kadar guzel hisey olcagini bildigin icin daha bile heyecanli
Ah ah öyle gerçekten.
Eşimin en yakın arkadaşı askerde şuan, Takılıyordum bak sen gelene kadar doğuracağım diye. Dün Şafak 90 küsür dedi. Bende baktım 110 gözüküyor ama 100 diyelim ona. 1 hafta ya da 10 gün önce alıyorlar genelde bebişi biliyorsun
Öyle diyince de bana bir aydınlanma geldi. Telaş oldum. Çabuk geçti bana bilmiyorum

Ah ah bide dışarı cikabiliyor olsak ne kadar kolay,guzel gececek bu zamanlar.
Ya benim aşerceklerimin listesi vardı kızlar elimde patladı liste

Ah ah bide dışarı cikabiliyor olsak ne kadar kolay,guzel gececek bu zamanlar.
Ya benim aşerceklerimin listesi vardı kızlar elimde patladı liste
Ben hep abudik gubidik şeyler aşeriyorum listeye gerek kalmadı hiç
Gerçi bir kere aşerdim bu hamileliğimde. Ama olsa da yesek dediğim çoook şey oldu

Ben hep abudik gubidik şeyler aşeriyorum listeye gerek kalmadı hiç
Gerçi bir kere aşerdim bu hamileliğimde. Ama olsa da yesek dediğim çoook şey oldu
Ya evet şu olsada yesekler sisiricek bizi dun 6 tane sütlü tatli yaptim 3 tanesini ben yedim bugun 7 tane yaptim simdiden 2 tanesini yedim
Ama dısardan istediklerim vardı hadi gidelimde yiyelim diyebileceğim ama kaldı hepsi

Bende bugün epeydir yemediğim kadar çikolata yedimgerçekten ilk 4 ay hiç yiyememiştim sonra tek tükeşimde full evde olunca burayada pek giremiyorum,yarın detaylım var çok heyecanlıyım,sabah 9.30ta

Ya evet şu olsada yesekler sisiricek bizi dun 6 tane sütlü tatli yaptim 3 tanesini ben yedim bugun 7 tane yaptim simdiden 2 tanesini yedim
Ama dısardan istediklerim vardı hadi gidelimde yiyelim diyebileceğim ama kaldı hepsi
yapmicam dedim dedim ama bugün can sıkıntısından minik pastane pizzası yaptım :) eşim çok güzel olmuş deyip 3-4 tane yedi diyorumki yarına da kalsın

Bende bugün epeydir yemediğim kadar çikolata yedimgerçekten ilk 4 ay hiç yiyememiştim sonra tek tükeşimde full evde olunca burayada pek giremiyorum,yarın detaylım var çok heyecanlıyım,sabah 9.30ta
bitter yenebiliyormuş... %70 kakao oranında... allede dediler sanırım.. yani bu aralar o kadar çok dinlediğim şey varki.. sanırım ordaydı...

Son düzenleme:

Canim guzel haberlerle gel

bitter yenebiliyormuş... %70 kakao oranında... allede dediler sanırım.. yani bu aralar o kadar çok dinlediğim şey varki.. sanırım ordaydı...
bitter hiç yiyemem heralde aman zaten bu kadardı çikolata yeme isteğim uzun bi süre canım istemez gibi,hatta midemide bulandırdı biraz,varsa yoksa ekşili şeyler benim için
Canim guzel haberlerle gel ❤❤❤
inşallah canım

ekşi konusu bende de limon o şekilde... ama tatlıya da hamilelikte daha bi düştüm sanki...
Tatlı isteği oğlumda çok olmuştu ama bu oğlumda olmadı hiç,inşallah bebişlere yarasın yediklerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…