2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ayy kızlar , Sıfırdan herşeyi düzenlerinizin Allah yardımcısı olsun. İhtiyacım yok diye evde olan ürünlere bakmıyordum. Rastgele gördüm de şimdi oooowww oldum. Next to me 600 e almıştım. 1400 diyorr kampanyalı 1200 müş yesinler kampanyasını.
Mama sandalyeleri 1000 i geçmiş. 2017 de en pahalı 650 lira idi ebebekte ki o kadar fonksiyonlupu kim ne yapcak. 400 500 sapasağlam rahat 4 yıl kullanılcak ürün alınıyordu.
Gider bu kadar artmışken hep 2 katı , gelirler neden 2 kat artmıyor.

Bende bugün epeydir yemediğim kadar çikolata yedimgerçekten ilk 4 ay hiç yiyememiştim sonra tek tükeşimde full evde olunca burayada pek giremiyorum,yarın detaylım var çok heyecanlıyım,sabah 9.30ta
Saģlıklı, güzel haberlerle gel inşallah

Kesinlikle katılıyorum. Bende bir çok ana şey var ama yeni almam gerekenler bile göz korkutuyor.

Ya evet şu olsada yesekler sisiricek bizi dun 6 tane sütlü tatli yaptim 3 tanesini ben yedim bugun 7 tane yaptim simdiden 2 tanesini yedim
Ama dısardan istediklerim vardı hadi gidelimde yiyelim diyebileceğim ama kaldı hepsi
Yarasın bebişe
Bende bugün epeydir yemediğim kadar çikolata yedimgerçekten ilk 4 ay hiç yiyememiştim sonra tek tükeşimde full evde olunca burayada pek giremiyorum,yarın detaylım var çok heyecanlıyım,sabah 9.30ta
Hayırlı haberlerle gel canım bize yazmayı unutma
Maalesef öyle. Herkesin bütçesi bir değil elbet ama birazda onun için erken başlayın dedim ben herkese. İhtiyaçlar bitmiyor çünkü. Aylara bölmek en mantıklısı idi.

Evet canım geldi. Güzel görünüyor ama tabi kullanmaya başlayınca anlayacağız.
Zeybltaslan da solomombaby aldı. İnşallah kullanırken memnun kalırız

GKBgkb bende cift yonlusunu aldim bnm cok gosuma gitti kaliyeli urun olduğu belli esim bile herseyi begenmez parasina değdi dedi gorunce ztn onun icin aldm bn belki ilk zamanlar kullanrm sonra kullancagimi sanmam esim cok istiyordu

Maalesef canım durum böyle

Günaydınlarr, güzel bir hafta olsun hepimize

Yaa, ne kadar adaletsiz değil mi Bebek eşyaları normalde bile pahalıyken şu an oluşan durum korkunç. Bana da ablam bir beşik linki göndermiş anne yanı gibi, 1000 küsür lira, kendisi şok oldu geçen sene 500 dü diye.
Ne yalan söyleyeyim, birikimlerimizi yapmıştık bugünler için ama ne olursa olsun insan ederinden fazlasını verdiğini bildiği için ziyan gözüyle de bakıyor.
Ve dediğiniz gibi her şey böyle artmış, ateş pahası iken patronumuz hala zam yapmadı, geldik neredeyse mayıs ayına..

İnşallah canımyoldayız şimdi

Seninde mi bu aralar arada benide yokluyordün çikolata yedimdiye düşünüyordum ama ondan öncede arada oldu
Evet kuzu ya 2-3 gündür alakasız yer ve zamanlarda birden bulantı hissi geliyor anlamadım ne olduğunu Midem alt üst olmuş gibi değişik.

Benim de oldu bir kaç gündür ben vitaminden olduğunu fark ettim. Kahvaltıdan hemen sonra içiyordum, şimdi biraz zaman geçiyor öyle içiyorum biraz daha iyiyim.
Yok benim ondan değildir vitamin kullanmıyorum birkaç haftadır. Sadece Demir ilacını içiyorum.

Evet kuzu ya 2-3 gündür alakasız yer ve zamanlarda birden bulantı hissi geliyor anlamadım ne olduğunu Midem alt üst olmuş gibi değişik.
Aynen dün boş öğürtüm vardı hatta,şu anda da hafif var heyecandır diyo eşim,yok bulantı yokluyor arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…