2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Günaydın kizlar
Bu ilac takviyelerini daha ne kadar kullanacagiz bilgisi olan var mi?bi aydan sonra kullanmiyorduk sanki.
Magnezyum, omega bide kan ilaci iciyorum. Kan doguma kadar devam benim onu biliyorumda digerlerini bilmiyorum

Günaydın kizlar
Bu ilac takviyelerini daha ne kadar kullanacagiz bilgisi olan var mi?bi aydan sonra kullanmiyorduk sanki.
Magnezyum, omega bide kan ilaci iciyorum. Kan doguma kadar devam benim onu biliyorumda digerlerini bilmiyorum
Bilmiyorum ki canım tahlil durumuna göre sanırım. Ben mesela kızımda da şimdi de magnezyum kalsiyum almıyorum.
Çok agrım olu ise belden kalçaya vuran o zmaan suya atmalı bitane alıyorum.
Kan ve omega sanki doğumdan sonrada devam idi.

Ay dogumdan sonra ugrasamam yılgınlık geldi gunde 3 ilac kan icerim sadece.
Magnezyum ve omegayi oglumda kullanmamistim ama o zaman kasilmam olmuyordu bide balikta yiyebiliyordum. Bunlardan dolayi verdi doktor. Omegayi bıraktırır belki ama magnezyum devam sanırım mantıklı dusununce. Cunku detaylida da 45 dk boyunca kasılma görüldu hafif siddette. Doktorum sorun yok rahat ol dedi ama inceleyen kisi magnezyum icmeme sevindi bir suredir kullaniyorum cunku. Devam et ona kasılmana iyi gelir dedi. Ben hissetmedim aslinda 45 dk boyunca ama baskı var kasılma var dedi anlamadim.

Canım kan ilacı kabızlık yapmıyor mu ya? Veya mide ağrısı ve bulantısı

Canım kan ilacı kabızlık yapmıyor mu ya? Veya mide ağrısı ve bulantısı
Kan ilaci tek başına kabizlik yapıyordu canim ama bikac hafta sonrasinda magnezyum ilacina baslayinca o duzeltti. Cok rahat çıkabiliyorum magnezyum ictigimden beri.
MagneZyum icme nedenim 18. Haftamda kasılmam olmustu doktor gunde 1 tane ic demisti. Gecen gun sordum devam et dedi

Bu 400 mglık pastil gibi olanlardan mı canım magnezyumun?

Günaydın kizlar
ben sadece tsh ve demir ilacı alıyorum... doğuma kadar devam dediler ikisine de...

Yine mi hamilesin yoksa hehe benim de öyle ki ne vitamin alıyorum ne demir hapı Umarım geçer
Ney yine mi hamileyim ki
Bende yavruşumuu çok özledimm. Perşembe kontrolüm ❤
Bende yarın araştırmaya gideceğim inşallah
Günaydın kizlar
Kan ve vitamine doğumdan sonra devam ettiriyorlar özellikle kan ilacına.
Magnezyum genelde 35-36dan sonra bıraktırılıyor hazırlık kasılmalarını engellemesin diye ama bizim ikinci doğumlar, sezeryan olacak zaten. Bıraktırmayabilir doktor.

Çıktık kızlar,öncelikle çok şükür Allahıma bebekte hiç bir sıkıntı yokgelişimi her şeyi gayet iyi dedi,tüm organları normal olması gerektiği gibi her şey ama plasenta previa malesefriskli gebelik dedi,erken doğum riski dedi ve kesin sezeryan olur dedi yani normal doğrma hayallerime veda ediyorumoğlumda da plesanta previa vardı,bunun haricinde her şey iyi,darısı girmeyen arkadaşım varsa onlara inşallahcd ve fotoları var ama tam net değil miniğim çok harrketliydi

Boşver canım sen şimdi o dediklerini. Son haftalara doğru daha da dikkat edersin kendine. Her şeyi oluruna bırakırsın. Ufaklık mutlu, sağlıklı ve iyi. Kendini ne zaman hissederse gelir o. Sen ona odaklan

İyi geçmesine sevindim canım
Plesanta previa tamam ancak derecesi neymiş neredeymiş? Biliyorsundur canım şuan doğum şekline karar vermek için erken. 30-32 hafta arası bebek ve rahim büyüdükçe plesantanın yukarı çıkma ve previanın ortadan kalkma ihtimali var hiçte diğer gebeliğinle karşılaştırma O haftalardaki durumu önemli plesantanın. Ona göre belli olur normal doğuma engel olup olmadığı. Onun dışında iyi haberlerle gelmene sevindim Sanırım girmeyen kalmadı aramızda.

Günaydın kizlar
Selamlarr, benim kontrolüm 18 mayısta, 15 nisanda doktorumla görüşmüştüm tüm ilaçlara devam demişti (magnezyum, omega ve decavit var benim de demire ilave). Yani 26+6 ya kadar aynen devam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…