2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kuzum sağlıkla gelsin de doğum yöntemi hikaye bendede Plesentan önde demiş doktorla görüştüğüm de 28 haftaya kadar yukarı çıkmasını bekleriz çıkmazsa sezeryan olabilir demişti. Fakat ben zaten sezeryan istediğim icin sorun etme dedi . Aslinda sezeryan isteme sebebim korku gibi görünse de beyinde adenom var benim prolaktin yüksekliğine bağlı oda normal doğum da kanamaya sebep olabiliyormuş onunda etkisi olabilir tabii. Bakalim bu kontrol de ne dicek

Ohh şükür bebiş iyiymiş. Doğum şekli napalım canım demek ki hayırlısı sezeryanmış .

Kızlar haftama göre 24 ağustos doğum tarihim görünüyor bütün uygulamalarda fakat detaylidaki doktorum 10 ağustos dedi neye göre değişir bu tarihler ya 2 hafta öne çekmiş gibi oldu

Masalla Maşallahgözün aydın canım

Boşver canım sen şimdi o dediklerini. Son haftalara doğru daha da dikkat edersin kendine. Her şeyi oluruna bırakırsın. Ufaklık mutlu, sağlıklı ve iyi. Kendini ne zaman hissederse gelir o. Sen ona odaklan
Ohh şükür bebiş iyiymiş. Doğum şekli napalım canım demek ki hayırlısı sezeryanmış .
Masalla
Maşallahgözün aydın canım
Çok şükür gerçekten bebeğimin sağlıklı olmasına şükrediyorum,gerisi ne olur düşünmüyorum şimdiliktabi ki dikkati elden bırakmıcam,daha önceden de yaşadım oğlum zamanında doğdu kordon dolanması olmuştu zaten sezaryan olacaktım,bunu normal çok istemiştim ne bileyim Allh büyük belki yukarı çıkar,önceki gebeliğimde çıkmamıştı gerçi onunla kıyasladı doktorfa,ciğer geliştirici iğne verdi 2doz ,her ay olucam 2doz galiba bunu kendi doktorumla görüşcem tabi önce,bu arada midem dayanamadı daha fazla çıkardım sonunda

Geçmiş olsun canım bu ara hepimizin mideler sıkıntılı herhalde. Her şey miniklerimiz için. Neler çekiyoruz, neleri göze alıyoruz. Sağlıkla ve huzurla gelsin

Oh maşallah :) Hadi geçmiş olsun.

Vala çok yakın bir aile dostumuz çok iyi bir kadın doğum doktoru, kendisi sezaryenle doğum yaptı tamamen kendi tercihiyle, hiç canınızı sıkmayın hayırlısı da buymuş demek :)

Ebebek siparişim geldi kızlar.
File tam oldu aşırı sevindim. Küçük kalır diye tereddütteydim ama olmadı. Uğraşmak istemiyordum hiç iade vs ile. Benim gibi A101’den vs 50 lt küvet alanlara duyulur.
Babyjem köpük file, hatta iki takma yeri varmış hem küçük hem büyük küvetlere uygun Ebebekte indirimdeydi en son hala devam ediyor mu bilmiyorum ama. Ay allahım minicik şeyler nasıl mutlu ediyor

Eklentiler

• 0D36D86A-08C1-4E0C-BC25-0B8D0B8978B5.webp
    56,2 KB · Görüntüleme: 49
Şeker yüklemesi bilemiyorum. Yaptırmasam olur mu diyeceğim doktora 2 saat hastanede olmak zor geliyor. Kızımı ne yapıcam edicem. Onca saat nasıl bekleyeceğim hastanede.

Bende doktoruma mesaj attım oğlumu bırakacak kimse de yok . 2 saat beklemekte gerekiyor. Doktorum acelesi yok şeker yüklemesinin bu durumda gelme hastaneye şikayetin olmadıkça. Ama bu haftalarda insulin direnci olabiliyor beslenmene dikkat et yazmış .

sağol canım aynen hayırlısı olsun hakkımızda sağlıkla doğsunlarda yeter ki

Çok güzelmiş tam denk gelmiş ne güzelküvet almadım henüz alınca bende bu filelerden alıcam

Merhaba kızlar. Gece sağ tarafıma yatıp uyumuşum gece sahura uyandım kolum uyuşmuş hiç dönmeyince ağrıyordu. Kalktım 1,2 dakikaya geçti. Yemek yedik sonra ayaklarım yanmaya başladı bi sırt üstü yatıp ayakları dikeyim dedim bi gözüm karardı basım döndü sol tarafıma yattım ayakları dikip yarim saate düzeldim. Tekrar etmez inşallah

kızlar hastaneden yeni geldim bebeğin suyu fazla çıktı perinatolojiye gönderdi beni doktor orda bebeğin böbreklerinde büyüme ve kalpte parlaklık gördü çok kötüyüm ya hiç beklemiyordum böyle şeyler detaylıda birşey görülmedi şimdi görüldü kafayı yemek üzereyim nifty testi önerdi yaptırıp yaptırmamak sana kalmış dedi eşim de yanaşmıyo o işe olursa olur Allah vergisi diyor aşırı kötüyüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…