Kuzum sağlıkla gelsin de doğum yöntemi hikaye bendede Plesentan önde demiş doktorla görüştüğüm de 28 haftaya kadar yukarı çıkmasını bekleriz çıkmazsa sezeryan olabilir demişti. Fakat ben zaten sezeryan istediğim icin sorun etme dedi . Aslinda sezeryan isteme sebebim korku gibi görünse de beyinde adenom var benim prolaktin yüksekliğine bağlı oda normal doğum da kanamaya sebep olabiliyormuş onunda etkisi olabilir tabii. Bakalim bu kontrol de ne dicekÇıktık kızlar,öncelikle çok şükür Allahıma bebekte hiç bir sıkıntı yokgelişimi her şeyi gayet iyi dedi,tüm organları normal olması gerektiği gibi her şey ama plasenta previa malesef riskli gebelik dedi,erken doğum riski dedi ve kesin sezeryan olur dedi yani normal doğrma hayallerime veda ediyorum oğlumda da plesanta previa vardı,bunun haricinde her şey iyi,darısı girmeyen arkadaşım varsa onlara inşallah cd ve fotoları var ama tam net değil miniğim çok harrketliydi☺
Ohh şükür bebiş iyiymiş. Doğum şekli napalım canım demek ki hayırlısı sezeryanmış .Çıktık kızlar,öncelikle çok şükür Allahıma bebekte hiç bir sıkıntı yokgelişimi her şeyi gayet iyi dedi,tüm organları normal olması gerektiği gibi her şey ama plasenta previa malesef riskli gebelik dedi,erken doğum riski dedi ve kesin sezeryan olur dedi yani normal doğrma hayallerime veda ediyorum oğlumda da plesanta previa vardı,bunun haricinde her şey iyi,darısı girmeyen arkadaşım varsa onlara inşallah cd ve fotoları var ama tam net değil miniğim çok harrketliydi☺
MaşallahÇıktık kızlar,öncelikle çok şükür Allahıma bebekte hiç bir sıkıntı yokgelişimi her şeyi gayet iyi dedi,tüm organları normal olması gerektiği gibi her şey ama plasenta previa malesef riskli gebelik dedi,erken doğum riski dedi ve kesin sezeryan olur dedi yani normal doğrma hayallerime veda ediyorum oğlumda da plesanta previa vardı,bunun haricinde her şey iyi,darısı girmeyen arkadaşım varsa onlara inşallah cd ve fotoları var ama tam net değil miniğim çok harrketliydi
Boşver canım sen şimdi o dediklerini. Son haftalara doğru daha da dikkat edersin kendine. Her şeyi oluruna bırakırsın. Ufaklık mutlu, sağlıklı ve iyi. Kendini ne zaman hissederse gelir o. Sen ona odaklan
İyi geçmesine sevindim canım
Plesanta previa tamam ancak derecesi neymiş neredeymiş? Biliyorsundur canım şuan doğum şekline karar vermek için erken. 30-32 hafta arası bebek ve rahim büyüdükçe plesantanın yukarı çıkma ve previanın ortadan kalkma ihtimali var hiçte diğer gebeliğinle karşılaştırmaO haftalardaki durumu önemli plesantanın. Ona göre belli olur normal doğuma engel olup olmadığı. Onun dışında iyi haberlerle gelmene sevindim Sanırım girmeyen kalmadı aramızda.
Kuzum sağlıkla gelsin de doğum yöntemi hikaye bendede Plesentan önde demiş doktorla görüştüğüm de 28 haftaya kadar yukarı çıkmasını bekleriz çıkmazsa sezeryan olabilir demişti. Fakat ben zaten sezeryan istediğim icin sorun etme dedi . Aslinda sezeryan isteme sebebim korku gibi görünse de beyinde adenom var benim prolaktin yüksekliğine bağlı oda normal doğum da kanamaya sebep olabiliyormuş onunda etkisi olabilir tabii. Bakalim bu kontrol de ne dicek
Ohh şükür bebiş iyiymiş. Doğum şekli napalım canım demek ki hayırlısı sezeryanmış .
Çok şükür gerçekten bebeğimin sağlıklı olmasına şükrediyorum,gerisi ne olur düşünmüyorum şimdilikMasalla
Maşallahgözün aydın canım
Geçmiş olsun canım bu ara hepimizin mideler sıkıntılı herhalde. Her şey miniklerimiz için. Neler çekiyoruz, neleri göze alıyoruz. Sağlıkla ve huzurla gelsinÇok şükür gerçekten bebeğimin sağlıklı olmasına şükrediyorum,gerisi ne olur düşünmüyorum şimdiliktabi ki dikkati elden bırakmıcam,daha önceden de yaşadım oğlum zamanında doğdu kordon dolanması olmuştu zaten sezaryan olacaktım,bunu normal çok istemiştim ne bileyim Allh büyük belki yukarı çıkar,önceki gebeliğimde çıkmamıştı gerçi onunla kıyasladı doktorfa,ciğer geliştirici iğne verdi 2doz ,her ay olucam 2doz galiba bunu kendi doktorumla görüşcem tabi önce,bu arada midem dayanamadı daha fazla çıkardım sonunda
İlk başlarda kullandığım demir ilacı yapıyordu doktoruma söyledim değiştirdi şu an kullandığım yapmıyor.Canım kan ilacı kabızlık yapmıyor mu ya? Veya mide ağrısı ve bulantısı
Amin hepimizinki inşallhGeçmiş olsun canım bu ara hepimizin mideler sıkıntılı herhalde. Her şey miniklerimiz için. Neler çekiyoruz, neleri göze alıyoruz. Sağlıkla ve huzurla gelsin
Oh maşallah :)Çıktık kızlar,öncelikle çok şükür Allahıma bebekte hiç bir sıkıntı yokgelişimi her şeyi gayet iyi dedi,tüm organları normal olması gerektiği gibi her şey ama plasenta previa malesef riskli gebelik dedi,erken doğum riski dedi ve kesin sezeryan olur dedi yani normal doğrma hayallerime veda ediyorum oğlumda da plesanta previa vardı,bunun haricinde her şey iyi,darısı girmeyen arkadaşım varsa onlara inşallah cd ve fotoları var ama tam net değil miniğim çok harrketliydi☺
Oy maşallahEki Görüntüle 2626085 Tam bunu yakaladı sonrasında yüzünü kapattıbu arada eşim kapıdan izledi bizi,onun adına çok sevindim
Şeker yüklemesi bilemiyorum. Yaptırmasam olur mu diyeceğim doktora 2 saat hastanede olmak zor geliyor. Kızımı ne yapıcam edicem. Onca saat nasıl bekleyeceğim hastanede.
Yaa, o uzun uykular çok da uzun değil sankiiOf bize de yaranılmıyor ya, hareket etmese niye etmedi diyeceğim eminim
Eki Görüntüle 2626085 Tam bunu yakaladı sonrasında yüzünü kapattıbu arada eşim kapıdan izledi bizi,onun adına çok sevindim
sağol canım aynen hayırlısı olsun hakkımızda sağlıkla doğsunlarda yeter kiOh maşallah :)Hadi geçmiş olsun.
Vala çok yakın bir aile dostumuz çok iyi bir kadın doğum doktoru, kendisi sezaryenle doğum yaptı tamamen kendi tercihiyle, hiç canınızı sıkmayın hayırlısı da buymuş demek :)
Oy maşallah
Çok güzelmiş tam denk gelmiş ne güzelEbebek siparişim geldi kızlar.
File tam oldu aşırı sevindim. Küçük kalır diye tereddütteydim ama olmadı. Uğraşmak istemiyordum hiç iade vs ile. Benim gibi A101’den vs 50 lt küvet alanlara duyulur.
Babyjem köpük file, hatta iki takma yeri varmış hem küçük hem büyük küvetlere uygunEbebekte indirimdeydi en son hala devam ediyor mu bilmiyorum ama. Ay allahım minicik şeyler nasıl mutlu ediyor
Maşallah canım belki büyüdükçe çeker plesantayiama önemli olan sağlıkla kucağımiza almamız. Sen dikkat etmeye devam et .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?