2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Canım bir başka doktora daha görünsen, bazıları felaket tellalı gibi oluyor en ufak ihtimali büyütüyor, ikinci bir göz görse. Olmazsa fetal DNA ya da amniyosentez yaptırabilirsin. Sonuçta bu stresle doğuma kadar beklemek çok zor, en azından seni nelerin beklediğini bilirsin. İnşallah hiçbir sorun yoktur

Bana ayrıntılı ultrason yaparken doktor söylemişti şimdi risk yok görünüyor ama bu olmayacağı anlamına gelmez ileri haftalarda da böbrek, kalp vs sorunlar gelişebilir , yaşamsal problemler oluşabilir o nedenle kontrollerinizi aksatmayın her şey oldu bitti mükemmel diye düşünmeyin demişti. Elimiz kolumuz bağlı Allah’a dua edebiliriz sadece. Allah’tan ileri tetkikler yapılabiliyor fetal DNA gibi bence yaptırın içiniz rahat edecek, güzel sonuçlar çıkacak

Aa bende de adenom var hipofiz bezinde. prolaktin yüksekliği var. Ama bana doktorum hiç öyle bişeyden bahsetmedi. 5 mayısta randevum. Gittiğimde tekrar sorayım olmadı. Normal doğum istediğimi de söyledim halbuki.

hepsi iyiydi ablacım ikili testte hiçbir şey çıkmadı yaşım 26 inşallah dediğin gibi bi sorun olmaz psikolojim bozuldu resmen

Canım nasıl olur ? Detaylıda bile böyle bir şey söylenmemiş suan cok şaşkınım. Kesinlikle başka bir doktora daha git , inşallah gerçekliği yoktur. Dua edicem senin için
bende şaşkınım ve çok üzgünüm canım doktor bazen ileriki haftalarda çıkıyor dedi anlamadım yani sivasa dönünce orda da bi gidicem başka doktora inşallah yoktur canım Allah razı olsun dua için hepimiz sağsalim alalım kucağımıza yavrularımızı

aşırı stres canım sabahtandır gözyaşlarımı tutamıyorum annemlerle zor konuşuyorum boğazım düğümleniyor ikili test detaylı ikisinde de birşey çıkmadı şuan çıktı hepsi üst üste acaba su fazlalığından mıdır hepsi

gidicem abla inşallah sorun olmaz bakalım hayırlısı. Nifty testini ne kadara yaptırdınız peki?

Canım bu kadar kısa sürede bana normal gelmedi. Detaylıda çıkardı diye düşünüyorum. Başka bir doktora mı görünsen
evet görüncem canım bende çok şaşırdım ikili testte ve detaylıda birşey çıkmayıp 4 hafta sonra çıkması hepsinin üst üste gelmesi acaba su fazlalığından mı kaynaklanıyor iç organlarındaki sorunlar aklıma sadece o geliyo

öyle yapcam canım şuan memleketteyim ailemin yanında diyarbakırda yaptırdım sivasa dönünce orda da bi görüncem inşallah dediğiniz gibi birşey yoktur yanlış görmüşlerdir veya doğuma kadar geçer inşallah

Aynen canım Allah'a sığınıyorum bende Rabbim tüm hamilelerin yardımcısı olsun hayırlı sağlıklı hamilelikler doğumlar nasip etsin

Canım bence de başka bir doktora daha görün. inşallah hiç bir sorun yoktur.

Canım bence de başka bir doktora daha görün. inşallah hiç bir sorun yoktur.
İnşallah canım ya inşallah ilk çocukta yaptırmadım detaylı falan Allah'a bıraktım kafam çok rahattı yine yaptırmak istemedim ama doktor birşey çıkarsa müdahale ediliyo dedi ondan sonra yaptırmaya karar verdim ama şuan aşırı stresliyim bebek tekmeleyip duruyor tekmelerine sevinemiyorum bile

Yaa birinin de amniyosentez sonucu kötü çıkmıştı, kimdi o hatırlayan/bilen var mı? Ben anımsayamadım. Asıl sonucu bekliyoruz falan demişti En son Gerisini okudum mu okumadım mı, yazdı mı yazmadı mı hiç bilmiyorum

O tekmeler sana güç versin canım moral versin sen güçlü ol anne diyor sana resmen ben inaniyorum başka doktora gittiğinde ben niye canını sıkmışım diyeceksin dualarım seninle

İkili test de detaylı ulturason da normal çıksa bile anomalili çocuk doğurmayacağımızın garantisi yok hiçbirimizin. En azından radyoloji raporunda öyle yazıyor. Buna göre senin durumunda da çok büyük bir sıkıntıyla çocuk doğacağının garantisi verilemiyordur sanırım. Bir sıkıntı varsa dahi şu an anne karnında tedavisi olduğunu sanmıyorum. Çocuk Dr. u iyi olan bir hastane de doğum planlarsın. 24. haftada erken doğan bebekler var ne organları gelişmemiş sağlıkla büyüyorlar çevremde görüyorum. Sadece yol çizmek için dr a görünmek mantıklı ama şu süreçte ben normal kontrollerime bile gitmeye korkuyorum. Kötü olasılık söyleyen doktor süreç hakkında da bilgi verse iyi olur o sürece göre b planı çizilir. Bence çok kafana takmadan olasılıklar üzerine yol haritanı çiz. Hepimiz doğduk ve yaşarken de çeşit çeşit hastalık geçirdik. Dermansız birşey değildir belki de. İçini ferah tutmaya çalış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…