2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Amin canım cümlemize ama anlamadığım down ihtimali varsa bile ikili testte de hafif risk çıkmaz mıydı insanın kafasını çok karıştırıyor doktorlar. İnşallah dediğiniz gibi doğduktan sonra bi sorun olmaz Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Canıım ne desek şuan senin hissettiklerinden alıkoyamayız. Ama gerçekten kalbimle inanıyorum , her şey yoluna girecek.
Sivas’a ne zaman döneceksin? Daha zaman varsa beklemesen Diyarbakır’da gitsen.
inşallah canım inşallah 5 10 güne kadar dönerim Sivas'a Diyarbakır'da artık gitmek istemiyorum ya çok yıprandım bugün annem de kızıyor çok kafana takıyorsun bebeğe de yansıyor diye bakalım dönünce orda gitcem ya ne olacak Allah büyük artık

S seymayaz Canım bizde de kalpte parlaklık cıktı, doktor hiç önemsemedi sadece bilgi vermek amaclı söyledi. Senin su yüksek ve kalpte parlaklık görünce o şekilde konuşmuştur bence doktor . Icini ferah tut inşallah su normal seviyeye iner de kalpte parlaklık bisey ifade etmez inşallah dualarim seninle

Elimde sadece 6 tane kaldı bunu duyunca baya korktum açıkçası

Ya işte o testler ihtimal testi tüm testleri yaptırıp doğumda öğrenen de var. Risk çıksa bile down olmayan bebekler de var. Arkadaş amnion testi yaptırmıştı ikilisi riskli çıkan 10 kişiden sadece ikisinin amniyonu da down cıktı demişti. Yani yüksek risk çıkmış olsa bile ihtimal sadece. . Nasıl işte şu şu varsa diye ikili de risk hesaplaniyorsa bu da aynı. Şunlar şunlar var bebekte hımm bunlar down da da olabiliyor o zaman bu olabilir ama olmayada bilir. . Allah hepsine sağlık versin inşallah. Sağlıkla gelip sağlıkla büyüsünler hayırlı güzel ömürleri olsun inşallah

Elinde olan eczane var mı ki küçük eczaneleri arayıp sorsanız bi ara annemin ilacını bulamamıştık bizde eşim istanbulda kaç eczane arayıp öyle 1 kutu 1 kutu bulmuştu.

Elimde sadece 6 tane kaldı bunu duyunca baya korktum açıkçası
Raporlu olduğu için 9 kutu veriliyordu, 2 hafta önce 2 kutusunu verdi eczane depodan istiycem dedi hala yok. Bu gün eşim gitti tekrar bir kaç depoyu aramış eczane koronada kullanılıyor depolardan çekildi demişler. Ne yapıcam bilemedim

Ben de kullanıyorum .Hangisini kullanıyorsun canım sen oksapar mı ? Benim de 20 günlük kaldı

Gözün aydın. Bebiş ve sen sağlıklı ol gerisi önemli değil. Sağlıkla kucağına al inşallah

Amiiin inşallah Rabbim bu mübarek ayın hürmetine hepimizin evlatlarına sağlık sıhhat versin hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin herkese

İnşallah canım Allah razı olsun bende su yüksekliğindendir diye düşünüyorum çünkü öyle birşey olsa detaylıda da belli olurdu bence

Ben de kullanıyorum .Hangisini kullanıyorsun canım sen oksapar mı ? Benim de 20 günlük kaldı
Evet oksapar kullanıyorum, muadillerini de sormuş eczacı depoya o da yokmuş, durumun ciddiyetini anlatmış eczacı depoya hamile olduğumu falan o da benden haber bekleyin demiş, bakalım ne olacak. 7 mayısta kontrolüm var o zamana kadar bulamazsak doktora sorucam ne yapabiliriz diye

Hangi Şehirdesiniz? Eşim 3 paket bulabildi fakat birini vermişler günüm dolmadığı için

Bende çarşamba yazdırıcam inş verirler cnm sanada ihtiyacı olan herkese inş

Kızlar size bi sorum olacak 23+1im dr 1 hafta geriden geliyor dedi 22 ile uyumluymuş kilosu 560gr üzüldüm yiyorum yiyorum olmuyor bende toplam 4,5 kilo almışım başka bi sorunu yok bebişin ama aklıma takıldı napmam lazım 1 haftada az değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…