aşırı stres canım sabahtandır gözyaşlarımı tutamıyorum annemlerle zor konuşuyorum boğazım düğümleniyorikili test detaylı ikisinde de birşey çıkmadı şuan çıktı hepsi üst üste acaba su fazlalığından mıdır hepsi
inşallah canım gerçekten çok stres oldum üzüldüm bende ona yansıdığını düşünüyorum çünkü çok aşırı arttı tekmeleri her zamankinden fazla ve sert tekmeliyoO tekmeler sana güç versin canım moral versin sen güçlü ol anne diyor sana resmen ben inaniyorum başka doktora gittiğinde ben niye canını sıkmışım diyeceksin dualarım seninle
Ahh ne desek rahatlatır ki içinizi? Ama o şu an her şeyi hissediyor, ihtiyacı olan sizin mutlu olmanız belki de? Güçlü olun ne olur, burada hangimizin yavrusunun %100 sağlıklı olacağını hangi doktor garanti edebilir.aşırı stres canım sabahtandır gözyaşlarımı tutamıyorum annemlerle zor konuşuyorum boğazım düğümleniyorikili test detaylı ikisinde de birşey çıkmadı şuan çıktı hepsi üst üste acaba su fazlalığından mıdır hepsi
Ben de sana gelsin diye bekliyordum. Benim de boyum 1.60 çünkü. Ben de alcam da. boyundan emin olamamıştım. Normalde bedenin neydi peki eskiden. Benim daha diğer aldıklarım gelmedi pentiden gerçi.Pentiden geceliğimde geldi bugün.
Dizimin 2 cm üstünde oldu ideal boyu. Kısa olmadı yani. Çok hoşuma gitti. M almıştım 9 aylık hamile halimle belki olmaz ya da tam olur ama doğumdan sonra çok rahat giyebilirim☺ Eni baya geniş salaş yani.
Benim alışveriş faslım bitti artık. Doğum zamanına ışınlasa keşke biri beni
böbreklerle ilgili sıkıntı varsa ilaç tedavisi uygulanıyomuş bildiğim kadarıyla ama kalpte varsa şuan bi tedavisi yok doğunca hemen küveze falan alıyorlar. Bilmiyorum ya sonumuz ne olacak Allah büyüktür inşallah sağlıklı doğar bütün yavrular Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasınİkili test de detaylı ulturason da normal çıksa bile anomalili çocuk doğurmayacağımızın garantisi yok hiçbirimizin. En azından radyoloji raporunda öyle yazıyor. Buna göre senin durumunda da çok büyük bir sıkıntıyla çocuk doğacağının garantisi verilemiyordur sanırım. Bir sıkıntı varsa dahi şu an anne karnında tedavisi olduğunu sanmıyorum. Çocuk Dr. u iyi olan bir hastane de doğum planlarsın. 24. haftada erken doğan bebekler var ne organları gelişmemiş sağlıkla büyüyorlar çevremde görüyorum. Sadece yol çizmek için dr a görünmek mantıklı ama şu süreçte ben normal kontrollerime bile gitmeye korkuyorum. Kötü olasılık söyleyen doktor süreç hakkında da bilgi verse iyi olur o sürece göre b planı çizilir. Bence çok kafana takmadan olasılıklar üzerine yol haritanı çiz. Hepimiz doğduk ve yaşarken de çeşit çeşit hastalık geçirdik. Dermansız birşey değildir belki de. İçini ferah tutmaya çalış...
1 2 hafta sonra gidicem canım inşallah diyarbakırda artık gitmek istemiyorum çok moralim bozuldu sivasta giderim inşallah dediğin gibi birşey çıkmaz içim rahatlar
Canım benim yediklerine dikkat et özellikle bu ara şekeri, unlu her şeyi, patates, havuç vb. yiyecekleri kes bol su iç dinlen. Ben test için iki laboratuvar aradım biri Genokstu genoks önce 2800 dedi bu indirimli halı dedi diğerine sorayım bakim sonra size dönerim dedim onlar 3200 dedi Sonra Genokstan aradılar 2200 e düşürdüklerini söylediler.Genoks artık Ankarada yapıyor bilgin olsun diğeri Isviçreye yolluyor .İkisi de 70 genetik rahatsızliga bakiyor.aşırı stres canım sabahtandır gözyaşlarımı tutamıyorum annemlerle zor konuşuyorum boğazım düğümleniyorikili test detaylı ikisinde de birşey çıkmadı şuan çıktı hepsi üst üste acaba su fazlalığından mıdır hepsi
M canım normalde de bedenim. Yorumlarında bi tık büyük olduğu yazdığı için yine M aldım ben. Yoksa L alacaktım. Ama hiç gerek yokmuş. Hatta iyi ki almamışım çuval gibi olurmuşBen de sana gelsin diye bekliyordum. Benim de boyum 1.60 çünkü. Ben de alcam da. boyundan emin olamamıştım. Normalde bedenin neydi peki eskiden. Benim daha diğer aldıklarım gelmedi pentiden gerçi.
Teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için inşallah bi sıkıntı çıkmaz doğduktan sonra sağlıklı olur Rabbim hepinizin evladını korusun acısını göstermesin inşallahOlabilir canım. Bazı doktorlar bütün ihtimalleri sıralıyor ben başka doktora da gitmiştim kalpte parlaklığı gördü bak burada 2 parlaklık var ama bunlar önemsiz dedikendi böbreğimde büyüme vardı erkek bebeklerde gördüğümüz şey bebek organlari da sıkıştırıyor o da normal demişti herşey birer ihtimal ıstediğimiz testleri yaptıralım sonucunda sağlıklı doğum garantisi yok maalesef . Devlete gittiğim de bir kadın sormuştu doktora genetik testleri yaptırmış hepsi temiz sağlıklı olacak çocuk dimi dedi. Doktor hicbir doktor bunun garantisini veremez bakarsın doğumda bisey olur sonrasında olur bilemeyiz demişti. . Down sendromun bir tedavisi yok maalesef kimi riski almamak için devam etmez , kimi bileyim ona göre yol alırım der. Ayrıntılı farkı ise tedavisi olanı tespit edebilmek amaclı tedbirlik. Şimdi sende 3 durum var su fazlalığı şekerden olabilir değilse bile alacağın tedbir fazla ayakta kalmamak . Kalpte parlaklık için yapacak bisi yok biz doğunca ekg çektirdik sorun çıkmadı bir ömür onunla kalacak dedi doktor. Böbrek içinde hamilelikte takibi yapılır doğunca da küçülme olmaz ise sünnet deniyorlar büyüme devam ederse böbreğe bi işlem yapılıyor ama ayrıntısını tam hatırlamıyorum.
Canım üzme kendini Allahın izni ile çok güzel sonuçlar alacaksın. O tekmeler de bu haftalarda çok normal artık güçlendi güzel annesi..inşallah canım gerçekten çok stres oldum üzüldüm bende ona yansıdığını düşünüyorum çünkü çok aşırı arttı tekmeleri her zamankinden fazla ve sert tekmeliyo
bende eminim hissettiğine çünkü şimdiye kadar böyle çok sert ve üst üste tekmeler atmamıştı hiç durmadı resmen ama tutamıyorum kendimi namaz kılıyorum kuran okuyorum kuranın ortasında aklıma geliyor gözyaşlarım akıp gidiyo elimde olmadanAhh ne desek rahatlatır ki içinizi? Ama o şu an her şeyi hissediyor, ihtiyacı olan sizin mutlu olmanız belki de? Güçlü olun ne olur, burada hangimizin yavrusunun %100 sağlıklı olacağını hangi doktor garanti edebilir.
Lütfen o tekmelerin hatırına güçlü durun, iyi düşünün iyi olsun
Teşekkür ederim ablacım verdiğin bilgiler için. Şuan yaptırmayı düşünmüyorum 1 2 hafta sonra başka bi doktora görünüp öyle karar vericem şuan çok sıkıntılı durum eşim de çalışmıyo biraz zor görünüyo düşünürsem yazarım sana isterim numarayı abla Allah razı olsunCanım benim yediklerine dikkat et özellikle bu ara şekeri, unlu her şeyi, patates, havuç vb. yiyecekleri kes bol su iç dinlen. Ben test için iki laboratuvar aradım biri Genokstu genoks önce 2800 dedi bu indirimli halı dedi diğerine sorayım bakim sonra size dönerim dedim onlar 3200 dedi Sonra Genokstan aradılar 2200 e düşürdüklerini söylediler.Genoks artık Ankarada yapıyor bilgin olsun diğeri Isviçreye yolluyor .İkisi de 70 genetik rahatsızliga bakiyor.
Düşünürsen sana numaralarını özelden yollarım.
inşallah ablam inşallah iyiki varsınız biraz da olsa içimi rahatlattınız Allah razı olsun hepinizdenCanım üzme kendini Allahın izni ile çok güzel sonuçlar alacaksın. O tekmeler de bu haftalarda çok normal artık güçlendi güzel annesi..
Yaşın çok ideal ben güzel sonuçlar alacağını hissediyorum.
Teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için inşallah bi sıkıntı çıkmaz doğduktan sonra sağlıklı olur Rabbim hepinizin evladını korusun acısını göstermesin inşallahikili testi yaptırdım üçlüyü yaptırmadım daha olursa da Allah'tan başım üstüne dedim detaylıyı yaptırdım birşey çıkmadı şimdi bi su fazlalığı yüzünden neler duydum neler inşallah onların sebebi de sadece su fazlalığıdır o da şekerden olabilir onun da çaresi var diyetle azaltılır eminim kafam çok dolu çok karışık ne olcak bilmiyorum
Canıım ne desek şuan senin hissettiklerinden alıkoyamayız. Ama gerçekten kalbimle inanıyorum , her şey yoluna girecek.bende eminim hissettiğine çünkü şimdiye kadar böyle çok sert ve üst üste tekmeler atmamıştı hiç durmadı resmen ama tutamıyorum kendimi namaz kılıyorum kuran okuyorum kuranın ortasında aklıma geliyor gözyaşlarım akıp gidiyo elimde olmadanAllah hepimizin evladına sağlık sıhhat versin
Canım benim senden de razı olsun. Bir doktora daha görünerek iyi yaparsın canım .Güçlü ol güzel haberler alacaksın buna inan..Teşekkür ederim ablacım verdiğin bilgiler için. Şuan yaptırmayı düşünmüyorum 1 2 hafta sonra başka bi doktora görünüp öyle karar vericem şuan çok sıkıntılı durum eşim de çalışmıyo biraz zor görünüyo düşünürsem yazarım sana isterim numarayı abla Allah razı olsun
Icini ferah tut. Baska bir doktor da gorur, belki endiselenecek hicbir sey yoktur. Insallah saglikli haberlerini alirsinTeşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için inşallah bi sıkıntı çıkmaz doğduktan sonra sağlıklı olur Rabbim hepinizin evladını korusun acısını göstermesin inşallahikili testi yaptırdım üçlüyü yaptırmadım daha olursa da Allah'tan başım üstüne dedim detaylıyı yaptırdım birşey çıkmadı şimdi bi su fazlalığı yüzünden neler duydum neler inşallah onların sebebi de sadece su fazlalığıdır o da şekerden olabilir onun da çaresi var diyetle azaltılır eminim kafam çok dolu çok karışık ne olcak bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?