2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Gec dollenmedir canım ya da ölçümler çok hassas oluyor , 10 gune kadar önde yada geride olması normal diye biliyorum

Benimkide hep geriden geliyor bu bir sıkıntı değil ki senin yemenden de değil. Yani düzenli giden bebek bir anda gerilese yemenden olabilir diyeceğim ama baştan beri 3 gün 1 hafta geri sıkıntı değil döllenmeden ya da minyonluktandır.
Zaten 1 hafta 10 gün ileri ya da geri de olması sıkıntı değil. Kendini boşuna üzme.
Genede bebeğe kilo yapan yiyecekler ; bulgur, kaşar peynir, muz.

1 haftalık ileri geri olması çok anlamlı değil normal bir durum. Bebek büyüsün diye ekstra yemek bebeğe kilo aldırmıyor bizzat denedim gördüm, Kağan Kocatepe bir videosunda diyordu bebek ana rahmine düştüğünde bellidir kaç kilo doğacağı, ha sağlıksız beslenme, beslenme yetersizliği durumunda bunun altında kiloda doğabilir ama fazladan yemek bu kiloyu artırmaz.ben de kilo alsın diye neler yedim ama sadece bana yaradı, dengeli ve sağlıklı beslenin. Benim bebeğim 2430 gr doğdu çok şükür sağlıklıydı, ama ben ve kardeşlerim de 2500 gr civarı doğmuşuz hep bebeğinizin gelişimi normal bir gerilik olsa doktorunuz belirtirdi zaten

Bugün gelenler balkonda. Pentiden pijamalarımda geldi iyiler güzel kumaşlarıda . Ama accuk büyük oldu bedenimden büyük almıştım. Değiştirmeyim diyorum biraz bol giyerim napalım. Şimdi gene gönder gelsin etsin uzun iş gbi geldi

Eklentiler

• 20200427_183249.webp
    62,2 KB · Görüntüleme: 82
  • 20200427_183242.webp
    53,3 KB · Görüntüleme: 87
Güle güle giyin ben de kargo iadesini sevmiyorum hiç hele şu şartlarda çok zor bol olsun da dar olmasın

Hayırlı olsun..Güzel günlerde giyinsin kuzucuk:)

Sağlıkla giysin paşamız

gözün aydın canım...

benim de pentiler bir tık büyük ama rahat rahat giyerim dedim.. ağustos sonu eylül başı zaten afaganlar basacak

Ben de aldım Hello baby bodylerinden her bedenden aldım ama ben ne olur ne olmaz diye çok mu küçükmüş yenidoğanı?
Canım yorumlarda yazıyordu biri 3 aylık bebeğine 6 aylık body giydiriyormus kalıpları küçük yazmis ondan ben öyle aldım ilk alışım ondan uyarmak istedim bende almak isteyenler için

Canım yorumlarda yazıyordu biri 3 aylık bebeğine 6 aylık body giydiriyormus kalıpları küçük yazmis ondan ben öyle aldım ilk alışım ondan uyarmak istedim bende almak isteyenler için
Zıbında bende hep büyük giydiririm. Çünkü bebekleri kucağa aldığımız için çıçıtt alttan bacak kenarlarını zorluyor , ayrıca bir çiş yapsa gene sıkıştırabilir. Genelde bi tık büyük giydirdim hep zıbınlarını.

Benimde öyle ya. Bulantı geri geldi resmen, geceleri yanmada başladı az az.
İlk kızımda hiç mide bulantısı yaşamadım.gerci hicbirinde yaşamadım da onda 24-25. Haftalarda bı mide bulantısı anlatamam 3-4 gün sordu bebek saclaniyor dediler :) görünce yazmak istedim bebek saclaniyor dur insan miden bulaniyor gerçekten de kızım simsiyah baya da uzun saçlı doğdu

Çok sevindim canım paşanın iyi olmasına sağlıklı olsun larda insan başka birşey istemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…