inşallah teşekkür ederim cevapladığınız içinbenim doktorum ikili vs yerine direk nifti yaptırt demişti.. ben halen hastaneden sonucu alamadım.. ama doktoruma gitti emaille. Doktorum sorun yok çok şükür dedi.. İnşallah sizinki için de sorunsuz yanıtını alırsınız..
Çıktık kızlar,öncelikle çok şükür Allahıma bebekte hiç bir sıkıntı yokgelişimi her şeyi gayet iyi dedi,tüm organları normal olması gerektiği gibi her şey ama plasenta previa malesef riskli gebelik dedi,erken doğum riski dedi ve kesin sezeryan olur dedi yani normal doğrma hayallerime veda ediyorum oğlumda da plesanta previa vardı,bunun haricinde her şey iyi,darısı girmeyen arkadaşım varsa onlara inşallah cd ve fotoları var ama tam net değil miniğim çok harrketliydi
kızlar hastaneden yeni geldim bebeğin suyu fazla çıktı perinatolojiye gönderdi beni doktor orda bebeğin böbreklerinde büyüme ve kalpte parlaklık gördü çok kötüyüm ya hiç beklemiyordum böyle şeyler detaylıda birşey görülmedi şimdi görüldü kafayı yemek üzereyim nifty testi önerdi yaptırıp yaptırmamak sana kalmış dedi eşim de yanaşmıyo o işe olursa olur Allah vergisi diyor aşırı kötüyüm
Güle güle giysin inşallahBugün gelenler balkonda. Pentiden pijamalarımda geldi iyiler güzel kumaşlarıda . Ama accuk büyük oldu bedenimden büyük almıştım. Değiştirmeyim diyorum biraz bol giyerim napalım. Şimdi gene gönder gelsin etsin uzun iş gbi geldi
inşallah öyledir ya bende öyle düşünüyorum kendimi ona inandırmak istiyorum hayırlısı bakalım belli olur birkaç haftayaYanlis olma ihtimali vardir detaylida gözükürdü bence ya uzme kendini bida baska yere gozuk bakalim hayirlisi uzulme sakin ol bakalm simdilik
Ben de aldım Hello baby bodylerinden her bedenden aldım ama ben ne olur ne olmaz diye çok mu küçükmüş yenidoğanı?
Bugün gelenler balkonda. Pentiden pijamalarımda geldi iyiler güzel kumaşlarıda . Ama accuk büyük oldu bedenimden büyük almıştım. Değiştirmeyim diyorum biraz bol giyerim napalım. Şimdi gene gönder gelsin etsin uzun iş gbi geldi
Hersey normale dönsünde pazarlar eski halini alsın kiyafet ihtiyacimi 1 gunde bitiricem insallah ❤ Simdilik sadece boynerden toplamda 210 tllik falan bi alisveris yaptim baskada bisey almiycam netten. Boynerden aldiklarim hosuma gitti bu arada. Guzel çıktı urunleri cok sukur. Ama anladim ki ben görüp almak istiyorum. İnsallah hersey iyiye gitsinde bi gunde tamamliycam ❤
Selamlar ❤❤❤
Nasılsınıztrendyoldan başka önerecegınız bebek alışverişi için bi site var mı güvenilir sizinde alışveriş yaptıgınız
Oğlumda kiyafeti hic netten almamistim ben. Onun haricindeki bicok seyi netten almistim arabasi, bezi, bakim urunleri vs.Bende bu yüzden 1 ay daha bekleyeceğim. Süreç baktım devam gerekli olan parçaları alırım. Şuan bir çöpümüz dahil yok. Ben kumaşına boyuna bakmadan alamıyorum pek. Oğlumda da indirimi çok iyi diye 1 kere ebebek siteden almıştım
Oğlumda kiyafeti hic netten almamistim ben. Onun haricindeki bicok seyi netten almistim arabasi, bezi, bakim urunleri vs.
Simdi tek ihtiyacim kiyafet ve bikac bakim ürünü.
A101 ve boynerden aldığım kiyafet toplamı
7-8 cıtcıtlı
2 pijama,1 cıtcıtlı ve alt pijamasi
2 basit tip penye yelek
1 tane tulum
1 tane tisort
1 tane bluz
Bunun haricinde reflu yatagi aldim, muslin aldim bikac tane. 1 tane pike ve 1 tane carsaftan bikac kat kalın ustunu ortecek bisey. Muslin ve bu ust örtme esyalarina da ihtiyacim yoktu aslinda ama tamamen hevespembe pembe biseyler olsun diye.
Hm , boyner, baby mall, ebebek.Selamlar ❤❤❤
Nasılsınıztrendyoldan başka önerecegınız bebek alışverişi için bi site var mı güvenilir sizinde alışveriş yaptıgınız
Bende kızımda hiçbir tekstil ürününü almamıştım netten. Sadece bakım ürünlerini almıştım.Oğlumda kiyafeti hic netten almamistim ben. Onun haricindeki bicok seyi netten almistim arabasi, bezi, bakim urunleri vs.
Simdi tek ihtiyacim kiyafet ve bikac bakim ürünü.
A101 ve boynerden aldığım kiyafet toplamı
7-8 cıtcıtlı
2 pijama,1 cıtcıtlı ve alt pijamasi
2 basit tip penye yelek
1 tane tulum
1 tane tisort
1 tane bluz
Bunun haricinde reflu yatagi aldim, muslin aldim bikac tane. 1 tane pike ve 1 tane carsaftan bikac kat kalın ustunu ortecek bisey. Muslin ve bu ust örtme esyalarina da ihtiyacim yoktu aslinda ama tamamen hevespembe pembe biseyler olsun diye.
Canım zaten geç döllenme diye 2lideykem adet tarihimi güncelledi dr bide böyle gerilik olunca üzüldümGec dollenmedir canım ya da ölçümler çok hassas oluyor , 10 gune kadar önde yada geride olması normal diye biliyorum
Çok teşekkür ederim kaşar muz yemekten bi hal oldum yok yok olmuyorBenimkide hep geriden geliyor bu bir sıkıntı değil ki senin yemenden de değil. Yani düzenli giden bebek bir anda gerilese yemenden olabilir diyeceğim ama baştan beri 3 gün 1 hafta geri sıkıntı değil döllenmeden ya da minyonluktandır.
Zaten 1 hafta 10 gün ileri ya da geri de olması sıkıntı değil. Kendini boşuna üzme.
Genede bebeğe kilo yapan yiyecekler ; bulgur, kaşar peynir, muz.
Bebek 2500 civarı olursa benim için hiç sıkıntı yok erken doğum falan olmasın yeter ki zamanında sağlıklı olsun takviye vitamin alıyorum sürekli sağlıklı yemeye çalışıyorum tek kötü alışkanlığım tatlı yapmak ve yemek paket ürün pek yemiyorum kafeinide azalttım daha napıcam bilmiyorum1 haftalık ileri geri olması çok anlamlı değil normal bir durum. Bebek büyüsün diye ekstra yemek bebeğe kilo aldırmıyor bizzat denedim gördüm, Kağan Kocatepe bir videosunda diyordu bebek ana rahmine düştüğünde bellidir kaç kilo doğacağı, ha sağlıksız beslenme, beslenme yetersizliği durumunda bunun altında kiloda doğabilir ama fazladan yemek bu kiloyu artırmaz.ben de kilo alsın diye neler yedim ama sadece bana yaradı, dengeli ve sağlıklı beslenin. Benim bebeğim 2430 gr doğdu çok şükür sağlıklıydı, ama ben ve kardeşlerim de 2500 gr civarı doğmuşuz hepbebeğinizin gelişimi normal bir gerilik olsa doktorunuz belirtirdi zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?