2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
inşallah teşekkür ederim cevapladığınız için

Bebek iyi ya allaha sukur ilerleyen donemlerde alir insallah yukarı erkenden gelmez minnos

Yanlis olma ihtimali vardir detaylida gözükürdü bence ya uzme kendini bida baska yere gozuk bakalim hayirlisi uzulme sakin ol bakalm simdilik

Güle güle giysin inşallah çok tatlı görünüyo. Benim de beklediklerim var daha

Ben de aldım Hello baby bodylerinden her bedenden aldım ama ben ne olur ne olmaz diye çok mu küçükmüş yenidoğanı?

Kumaşları ürünleri çok güzel ebebekin ama kalıpları küçük. 1 yaşında 3 yaş giydiriyordum. Çocuğu kaldırırken falan alttan çekilme yapıyor o yüzden büyük almakta fayda var. Birde bebeklerin gelişimleri de farkediyor ilk ay uzama ve kilo alımı fazla olabiliyor yenidoğan giyimi hiç olmaya biliyor tecrübe ettik. O yüzden şimdi aynı bedeni fazla almak yerine beden beden almak daha iyi gelişime göre ihtiyaç belirlenebilir .

Çok güzel görünüyorlar güle güle kullanmak nasip olsun

Selamlar ❤❤❤
Nasılsınız trendyoldan başka önerecegınız bebek alışverişi için bi site var mı güvenilir sizinde alışveriş yaptıgınız

Hersey normale dönsünde pazarlar eski halini alsın kiyafet ihtiyacimi 1 gunde bitiricem insallah Simdilik sadece boynerden toplamda 210 tllik falan bi alisveris yaptim baskada bisey almiycam netten. Boynerden aldiklarim hosuma gitti bu arada. Guzel çıktı urunleri cok sukur. Ama anladim ki ben görüp almak istiyorum. İnsallah hersey iyiye gitsinde bi gunde tamamliycam

Bende bu yüzden 1 ay daha bekleyeceğim. Süreç baktım devam gerekli olan parçaları alırım. Şuan bir çöpümüz dahil yok. Ben kumaşına boyuna bakmadan alamıyorum pek. Oğlumda da indirimi çok iyi diye 1 kere ebebek siteden almıştım

Oğlumda kiyafeti hic netten almamistim ben. Onun haricindeki bicok seyi netten almistim arabasi, bezi, bakim urunleri vs.
Simdi tek ihtiyacim kiyafet ve bikac bakim ürünü.
A101 ve boynerden aldığım kiyafet toplamı
7-8 cıtcıtlı
2 pijama,1 cıtcıtlı ve alt pijamasi
2 basit tip penye yelek
1 tane tulum
1 tane tisort
1 tane bluz
Bunun haricinde reflu yatagi aldim, muslin aldim bikac tane. 1 tane pike ve 1 tane carsaftan bikac kat kalın ustunu ortecek bisey. Muslin ve bu ust örtme esyalarina da ihtiyacim yoktu aslinda ama tamamen heves pembe pembe biseyler olsun diye.

Oğlumun battaniyeleri duruyordu ama havlu ve giyim ağız mendili bez ıslak mendiller . Düşününce ihtiyac çok. Göğüs pompası, burun aspiratoru ,beşik gibi bi çok şeyi internetten almıştım ama kıyafeti görmem lazım. Senin cinsiyet farkı olduğu için insan elinde olsa da heves eder . Gerçi güzel modeller gördükçe bende heves etmiyor değilim

Bende kızımda hiçbir tekstil ürününü almamıştım netten. Sadece bakım ürünlerini almıştım.
Şimdide dokunmadan almam diyordum ama bildiğim ürünlerde yüksek oranda indirimler olunca elim gitti aldım. Sadece kalıplarından emin değildim ama baktım hastane çıkışı sadece küçük gerisini 0-3 aldım 56 cm.
Hastane çıkışıda ilk giyince çok bol durmasın die sadece bir parça 50 cm lik.
İndirimli yakalamasam almazdım da. Zaten dükkanlar açılsada gene bu mağazalar var burda gene buralardan alacaktım.

Çok teşekkür ederim kaşar muz yemekten bi hal oldum yok yok olmuyor hep 3-4 geriydi ultrasonda bu sefer 1 hafta oldu kız bebek küçük olur derler ondan mı acaba Bulgur yemeyide deneyeyim takviyemin içinde omega3 vardı ayrıca almalımıyım sizce

Bebek 2500 civarı olursa benim için hiç sıkıntı yok erken doğum falan olmasın yeter ki zamanında sağlıklı olsun takviye vitamin alıyorum sürekli sağlıklı yemeye çalışıyorum tek kötü alışkanlığım tatlı yapmak ve yemek paket ürün pek yemiyorum kafeinide azalttım daha napıcam bilmiyorum bebeğe giden bi damarda çentik vardı sonra dün baktırdığımızda geçmişti ondan mı küçük kaldı diye de düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…