2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Olabilir belki yeterli kan gitmemiş tam beslenememiştir, bir sonraki kontrolde büyümüş olur küçük de kalmamış yani 1 hafta anlamlı değil kendinizi üzmeyin, o hissediyor sizi. Güzel şeyler düşünün o da mutlu olsun

Günaydın kızlar
Dün ebebekten aldiklarım geldiii.
Allahım o yenidogan bezi ne kadar da minikkkk
O kadar heyecanlandık ki ilk bebek ya birde eşimle oyuncak minnak bir kedi var evde onun altını bezledik hahahah
Beceriyor valla bu işi
Kartımın ödemesi 1 nde dönüyor. Heyecanla son kalan eşyaları almayı bekliyorum dönsün diye

Vitaminlerin fazlasıda zarar verebilir doktoruna bir danış istersen. Ama bence sıkıntı yapacağın bir durum yoktur. Benimde geriden geliyor minyon bir oğluş gelicek diyorum .

Kedinin dötünü mü bezlediniz omg
Bende o yenidoğan beze baktıkça buna totosu nasıl sığacak diye ağlamıştım

Sorma ama oyuncak kedinin hahah
Nasıl bezlicek eşim merak ettim adam sürekli video izlio bebek bakımıyla ilgili normalde hamilelik okuluna eğitime gidecektik koronadan gidemedik oda kendini videolarla geliştiriyor valla sonra gelip bana anlatıp öğretiyor

Başta kocaman oluyor o bezler. Bende corap vr bezde çok duygulanmıştım ayyy nasıl sığcak bide büyük alalım diye 2 numara almıştım bide bez. Ama ilk doğduğu gece altını alıyorum anam et but yok Bez takınca en azından toto oluyordu
Yiğenim 2500 doğdu onu gene bezlerden 0 numara kullandık. O bez hepten aman allahım. ❤❤❤

Ayy
Bakıp bakıp bu kadar küçük döt olamaz diye triplere girmiştim, e hormonlar devrede tabi

Herşeyleri ayrı tatlı , ayrı güzel
Oyle vallahi canim Dogacagi gun icin oyle sabirsizlaniyorum ki. Anne olmak hayatimdaki en güzel sey. Oglum bi anda canim guzel annem sen olmazsan ben naapardim diyor. Dunya benim oluyor. Simdi yine guzel heyecanlar bu sefer kizim geliyor Kucagima alip sarilmak icin sabırsızlanıyorum

Yaaa çok tatlı çok şanslısın rabbim iki evkafında tadına baktırmış olacak size insallah. Bizimde ilk çocuk ondan aşırı bi heyecan var vallahi oğlusun ne guzel demiş bende duyarım inşallah böyle güzel cümleler

Bende öyle. Beklenen duygu bilinince daha da acayip oluyormuş insanın içi ❤
Ben de anne olunca sadece onun annesi olmak için doğduğumu anlamıştım. Anneliğim dışındaki diğer tğm vasıflar boş ve gereksiz geliyordu.

Sabah net değildi canım bir de araştırma ya gitsem mi gitmesem mi tereddütü oldu ama gideceğim gibi gözüküyor o yüzden.
Git git içinde aklında kalacağına. Bende sırf detaylida yüzünü göstermedi diye cumartesiye randevu aldım doktorumuzdan valla özledim iyice hareketlendi daha fazla merak ediyorum şimdi

Duycaksin insallah canim tabiki Gelip sarılcak, öpücek. Ama herseyden once kucagimiza aldigimiz ilk gun o kokusunu cekmek varya Ona sabirsizlaniyorum. Allah hepimize hayirli, saglikli bi sekilde tamamlamak nasip etsin.

Oyle di mi? Yasıycagimiz seyin ne kadar güzel oldugunu bilmek insan daha bi gelsin istiyor bide ikinci cocukta heyecan olmuyor o kadar derlerdi

Ya hamilelikte bile bu kadar endişeli olurken doğduktan sonra nasil bir endişe evham üstüne titreyiş yaşatır acaba diye sorguluyorum kendimi. Annelik bu demekmiş diyorum anneme daha da düşkün oldum mesela . Bu hamilelik bende çok şey değiştirdi. Annelik neleri değiştirecek bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…