Bebek 2500 civarı olursa benim için hiç sıkıntı yok erken doğum falan olmasın yeter ki zamanında sağlıklı olsun takviye vitamin alıyorum sürekli sağlıklı yemeye çalışıyorum tek kötü alışkanlığım tatlı yapmak ve yemek paket ürün pek yemiyorum kafeinide azalttım daha napıcam bilmiyorum bebeğe giden bi damarda çentik vardı sonra dün baktırdığımızda geçmişti ondan mı küçük kaldı diye de düşünüyorum
Olabilir belki yeterli kan gitmemiş tam beslenememiştir, bir sonraki kontrolde büyümüş olur küçük de kalmamış yani 1 hafta anlamlı değil kendinizi üzmeyin, o hissediyor sizi. Güzel şeyler düşünün o da mutlu olsun
Günaydın kızlar
Dün ebebekten aldiklarım geldiii.
Allahım o yenidogan bezi ne kadar da minikkkk
O kadar heyecanlandık ki ilk bebek ya birde eşimle oyuncak minnak bir kedi var evde onun altını bezledik hahahah
Beceriyor valla bu işi
Kartımın ödemesi 1 nde dönüyor. Heyecanla son kalan eşyaları almayı bekliyorum dönsün diye
Çok teşekkür ederim kaşar muz yemekten bi hal oldum yok yok olmuyor hep 3-4 geriydi ultrasonda bu sefer 1 hafta oldu kız bebek küçük olur derler ondan mı acaba Bulgur yemeyide deneyeyim takviyemin içinde omega3 vardı ayrıca almalımıyım sizce
Vitaminlerin fazlasıda zarar verebilir doktoruna bir danış istersen. Ama bence sıkıntı yapacağın bir durum yoktur. Benimde geriden geliyor minyon bir oğluş gelicek diyorum .
Günaydın kızlar
Dün ebebekten aldiklarım geldiii.
Allahım o yenidogan bezi ne kadar da minikkkk
O kadar heyecanlandık ki ilk bebek ya birde eşimle oyuncak minnak bir kedi var evde onun altını bezledik hahahah
Beceriyor valla bu işi
Kartımın ödemesi 1 nde dönüyor. Heyecanla son kalan eşyaları almayı bekliyorum dönsün diye
Sorma ama oyuncak kedinin hahah
Nasıl bezlicek eşim merak ettim adam sürekli video izlio bebek bakımıyla ilgili normalde hamilelik okuluna eğitime gidecektik koronadan gidemedik oda kendini videolarla geliştiriyor valla sonra gelip bana anlatıp öğretiyor
Başta kocaman oluyor o bezler. Bende corap vr bezde çok duygulanmıştım ayyy nasıl sığcak bide büyük alalım diye 2 numara almıştım bide bez. Ama ilk doğduğu gece altını alıyorum anam et but yok Bez takınca en azından toto oluyordu
Yiğenim 2500 doğdu onu gene bezlerden 0 numara kullandık. O bez hepten aman allahım. ❤❤❤
Başta kocaman oluyor o bezler. Bende corap vr bezde çok duygulanmıştım ayyy nasıl sığcak bide büyük alalım diye 2 numara almıştım bide bez. Ama ilk doğduğu gece altını alıyorum anam et but yok Bez takınca en azından toto oluyordu
Yiğenim 2500 doğdu onu gene bezlerden 0 numara kullandık. O bez hepten aman allahım. ❤❤❤
Oyle vallahi canim Dogacagi gun icin oyle sabirsizlaniyorum ki. Anne olmak hayatimdaki en güzel sey. Oglum bi anda canim guzel annem sen olmazsan ben naapardim diyor. Dunya benim oluyor. Simdi yine guzel heyecanlar bu sefer kizim geliyor Kucagima alip sarilmak icin sabırsızlanıyorum
Oyle vallahi canim ❤ Dogacagi gun icin oyle sabirsizlaniyorum ki. Anne olmak hayatimdaki en güzel sey. Oglum bi anda canim guzel annem sen olmazsan ben naapardim diyor. Dunya benim oluyor. Simdi yine guzel heyecanlar bu sefer kizim geliyor ❤ Kucagima alip sarilmak icin sabırsızlanıyorum
Yaaa çok tatlı çok şanslısın rabbim iki evkafında tadına baktırmış olacak size insallah. Bizimde ilk çocuk ondan aşırı bi heyecan var vallahi oğlusun ne guzel demiş bende duyarım inşallah böyle güzel cümleler
Oyle vallahi canim ❤ Dogacagi gun icin oyle sabirsizlaniyorum ki. Anne olmak hayatimdaki en güzel sey. Oglum bi anda canim guzel annem sen olmazsan ben naapardim diyor. Dunya benim oluyor. Simdi yine guzel heyecanlar bu sefer kizim geliyor ❤ Kucagima alip sarilmak icin sabırsızlanıyorum
Bende öyle. Beklenen duygu bilinince daha da acayip oluyormuş insanın içi ❤
Ben de anne olunca sadece onun annesi olmak için doğduğumu anlamıştım. Anneliğim dışındaki diğer tğm vasıflar boş ve gereksiz geliyordu.
Git git içinde aklında kalacağına. Bende sırf detaylida yüzünü göstermedi diye cumartesiye randevu aldım doktorumuzdan valla özledim iyice hareketlendi daha fazla merak ediyorum şimdi
Yaaa çok tatlı çok şanslısın rabbim iki evkafında tadına baktırmış olacak size insallah. Bizimde ilk çocuk ondan aşırı bi heyecan var vallahi oğlusun ne guzel demiş bende duyarım inşallah böyle güzel cümleler
Duycaksin insallah canim tabiki Gelip sarılcak, öpücek. Ama herseyden once kucagimiza aldigimiz ilk gun o kokusunu cekmek varya Ona sabirsizlaniyorum. Allah hepimize hayirli, saglikli bi sekilde tamamlamak nasip etsin.
Ben de anne olunca sadece onun annesi olmak için doğduğumu anlamıştım. Anneliğim dışındaki diğer tğm vasıflar boş ve gereksiz geliyordu.
Ya hamilelikte bile bu kadar endişeli olurken doğduktan sonra nasil bir endişe evham üstüne titreyiş yaşatır acaba diye sorguluyorum kendimi. Annelik bu demekmiş diyorum anneme daha da düşkün oldum mesela . Bu hamilelik bende çok şey değiştirdi. Annelik neleri değiştirecek bakalim