Bende o mis kokuyu deli gibi bekliyorumDuycaksin insallah canim tabikiGelip sarılcak, öpücek. Ama herseyden once kucagimiza aldigimiz ilk gun o kokusunu cekmek varya ❤ Ona sabirsizlaniyorum. Allah hepimize hayirli, saglikli bi sekilde tamamlamak nasip etsin.
Özlerim zatennnGit git canim ❤ Hasret gidermis olursunseker yuklemesi yaptircak misin
Ooo evham yok mu hala var. Çok fena oluyorsun. Neden çok ses geliyor uyurken göğsünden bi sıkıntı mı var. Aa neden hiç ses çıkartmadan uyuyor nefesine bak besmelr çeke çeke.Ya hamilelikte bile bu kadar endişeli olurken doğduktan sonra nasil bir endişe evham üstüne titreyiş yaşatır acaba diye sorguluyorum kendimi. Annelik bu demekmiş diyorum anneme daha da düşkün oldum mesela . Bu hamilelik bende çok şey değiştirdi. Annelik neleri değiştirecek bakalim
Güzel kızın saçlanıyor aman yarabbimÖzlerim zatennn
Doktor teklif ederse yaptırabilirim canım açım şuan. Yiyip içmedim 11den beri. Ama sabahları bulantım oluyor iki gündür. Nasıl olur bilmem.
Bana şuan resmen yeni bir hayat hiç bilmediğim duygular tatmadığım heyecanlar oluyor. Inan doğmadan içimi kaplıyor varlığının huzuru sağlıkla kucağımıza alalım inşallahOoo evham yok mu hala var. Çok fena oluyorsun. Neden çok ses geliyor uyurken göğsünden bi sıkıntı mı var. Aa neden hiç ses çıkartmadan uyuyor nefesine bak besmelr çeke çeke.
Amanin güzel oğluşuma kız dedinGüzel kızın saçlanıyor aman yarabbim
Bende gittiğimde doktor yapalim dedi ama bu randevum saat 11 de ac gitmeyi düşünmüyorum 28. Haftaya kadar yapabiliriz demişti 2 hafta sonra da ona randevu alıp giderim artık diye dusunuyorum.
Haftanda musait keske teklif etse bi daha ugrasmazsin gitmeye.Özlerim zatennn
Doktor teklif ederse yaptırabilirim canım açım şuan. Yiyip içmedim 11den beri. Ama sabahları bulantım oluyor iki gündür. Nasıl olur bilmem.
Ay ben kız diye gordum yaAmanin güzel oğluşuma kız dedin
Kız güzelliği olduğu doğrudur
Benimde Aslında Mayıs başında özelde randevum var, bu doktor teklif etmezse özelde yaptıracağım yüklemeyi ama randevumu biraz erteleyeceğim peş peşe gitmiş olmamak için. 27-28. Haftaya
İnşallah canımm.Haftanda musait keske teklif etse bi daha ugrasmazsin gitmeye.
İnsallah 2 haftaya falan baya duzelir hersey bende 2 hafta sonra gidicem muayneye seker yuklemesi icin.
Küçük şehirdeyim canım çok sıkıntılı değil burası ama tabiAy ben kız diye gordum yacoook özür dilerimmm . Kız gibi güzel olur inşallah
Bence de özel de yaptır kuzum devlet hastaneleri pek güvenli gelmiyor bana su dönemde. Hangi sehirdesin bilmiyorum ama ben Ankaradayım baya yüksek riskli olduğundan bütün polikinlikler kapalı zaten. Ben Allahtan doğum paketi anlaşmıştım biraz o rahatlattı beni. Birde hastanem korona hastanesi ilan edilmedi onun rahatlığı da var açıkçası.
Randevu saatli gittiğinde ozelde rahat oluyor ya özellikle kadın doğum ve çocuk aynı katta benim hastanede hamile anne çocuk yakınları dışında kata alış yok meselaİnşallah canımm.♥
Küçük şehirdeyim canım çok sıkıntılı değil burası ama tabiBakalım. Bizim burada özel hastanede tek. Başka özel yok o yüzden orası da kalabalık oluyor maalesef. Ama yinede orada yaptırmayı tercih ederim
Güle güle kullanın canımDün ebebekten gelen kargomuz. Akşam 21.30 da geldi şok geçirdimups ile geliyor baya gece yarısına kadar çalışıyorlar. Allah yardım etsin bu dönem de zor işleri.
Sağol kuzumGüle güle kullanın canım
Kızlar bu haftalarda midede problemler normalmis bi kadin dogumcudan dinledim youtube da Ebru diye bi doktor
Canım merak etme hiçbir sorun yoktur. Doktor zaten sorun olsa söyler. 1 hafta 10 gün geri-ileri normal bunlar. Toplar o kendini. Lütfen fazla yeme. Sadece kendin kilo alırsınÇok teşekkür ederim kaşar muz yemekten bi hal oldum yok yok olmuyorhep 3-4 geriydi ultrasonda bu sefer 1 hafta oldu kız bebek küçük olur derler ondan mı acaba Bulgur yemeyide deneyeyim takviyemin içinde omega3 vardı ayrıca almalımıyım sizce
inşallah öyledir ya bende öyle düşünüyorum kendimi ona inandırmak istiyorum hayırlısı bakalım belli olur birkaç haftaya
ablam daha yeni doğum yaptı sayılır ikizlere ikisinde de böbreklerinde büyüme vardı ve suları biraz fazlaydı,perinatolojiye gidiyordu zaten suyun fazlalığından kaynaklanıyordu böbrekte genişleme inan doğdular hiç sıkıntı çıkmadı böbreklere usg ile baktılar doğdukları gün dr çok hafif var ama normsle döner dedi Tekrar usg bile istemedi,kslpte parlaklıkta bir çok bebişte oluyor o da geçici muhtemelen canım,sen aklına kötü şeyler getirme,yaptığımız testlerin hiç birinde yüzde yüz garantş yokken usg den bakmayla hiç garanti yok,sağlık anlık bir şey zaten her an başımıza ne geleceğini bilemiyoruz,iyiyi düşün ki iyisi olsun sakın negatif düşüncelere kapılma ben eminim Allahın izniyle diğer haftalarda bu problemler ortadan kalkacak ayrıca durum öyle olsaydı detaylıda muhakkak görürdü dr,Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinkızlar hastaneden yeni geldim bebeğin suyu fazla çıktı perinatolojiye gönderdi beni doktor orda bebeğin böbreklerinde büyüme ve kalpte parlaklık gördü çok kötüyüm ya hiç beklemiyordum böyle şeyler detaylıda birşey görülmedi şimdi görüldü kafayı yemek üzereyim nifty testi önerdi yaptırıp yaptırmamak sana kalmış dedi eşim de yanaşmıyo o işe olursa olur Allah vergisi diyor aşırı kötüyüm
amin sağol canımGözün aydın. Bebiş ve sen sağlıklı ol gerisi önemli değil. Sağlıkla kucağına al inşallah
kilosu normal geldi bana benim çocuklarımda böyle ilerlediler hep,1hafta 2hafta sorun olmaz diye biliyorum ki gram olarak gayet iyi zaten☺Ölçümlere çok takılma birden alabilir kilo bazen çok iyi ilerleyip son ayda da almayabiliyorlar,önemli olan sağlıksal bi sıkıntısı yoksa muhakkak alır canımKızlar size bi sorum olacak 23+1im dr 1 hafta geriden geliyor dedi 22 ile uyumluymuş kilosu 560gr üzüldüm yiyorum yiyorum olmuyor bende toplam 4,5 kilo almışım başka bi sorunu yok bebişin ama aklıma takıldı napmam lazım 1 haftada az değil
bol daha iyi olsun canım küçük olsa kesin değişmen gerekecekti,güle güle kullan,oğluşunda güle güle giyinir inşallaBugün gelenler balkonda. Pentiden pijamalarımda geldi iyiler güzel kumaşlarıda . Ama accuk büyük oldu bedenimden büyük almıştım. Değiştirmeyim diyorum biraz bol giyerim napalım. Şimdi gene gönder gelsin etsin uzun iş gbi geldi
sağol canımÇok sevindim canım paşanın iyi olmasına sağlıklı olsun larda insan başka birşey istemiyor.
inşallah canım zamana bıraktım artık,minnoş sağlıklı olsunda nasıl doğarsa doğsunBebek iyi ya allaha sukur ilerleyen donemlerde alir insallah yukarı erkenden gelmez minnos
Günaydın Kızlar♥
Gidebilirsem 10da araştırma hastanesinde randevum var bugün..
3.çocukta da oluyormuş o heyecanOyle di mi? Yasıycagimiz seyin ne kadar güzel oldugunu bilmek insan daha bi gelsin istiyorbide ikinci cocukta heyecan olmuyor o kadar derlerdi
Bebek 2500 civarı olursa benim için hiç sıkıntı yok erken doğum falan olmasın yeter ki zamanında sağlıklı olsun takviye vitamin alıyorum sürekli sağlıklı yemeye çalışıyorum tek kötü alışkanlığım tatlı yapmak ve yemek paket ürün pek yemiyorum kafeinide azalttım daha napıcam bilmiyorumbebeğe giden bi damarda çentik vardı sonra dün baktırdığımızda geçmişti ondan mı küçük kaldı diye de düşünüyorum
Dün ebebekten gelen kargomuz. Akşam 21.30 da geldi şok geçirdimups ile geliyor baya gece yarısına kadar çalışıyorlar. Allah yardım etsin bu dönem de zor işleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?