2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ooo evham yok mu hala var. Çok fena oluyorsun. Neden çok ses geliyor uyurken göğsünden bi sıkıntı mı var. Aa neden hiç ses çıkartmadan uyuyor nefesine bak besmelr çeke çeke.

Özlerim zatennn
Doktor teklif ederse yaptırabilirim canım açım şuan. Yiyip içmedim 11den beri. Ama sabahları bulantım oluyor iki gündür. Nasıl olur bilmem.
Güzel kızın saçlanıyor aman yarabbim
Bende gittiğimde doktor yapalim dedi ama bu randevum saat 11 de ac gitmeyi düşünmüyorum 28. Haftaya kadar yapabiliriz demişti 2 hafta sonra da ona randevu alıp giderim artık diye dusunuyorum.

Ooo evham yok mu hala var. Çok fena oluyorsun. Neden çok ses geliyor uyurken göğsünden bi sıkıntı mı var. Aa neden hiç ses çıkartmadan uyuyor nefesine bak besmelr çeke çeke.
Bana şuan resmen yeni bir hayat hiç bilmediğim duygular tatmadığım heyecanlar oluyor. Inan doğmadan içimi kaplıyor varlığının huzuru sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Amanin güzel oğluşuma kız dedin
Kız güzelliği olduğu doğrudur
Benimde Aslında Mayıs başında özelde randevum var, bu doktor teklif etmezse özelde yaptıracağım yüklemeyi ama randevumu biraz erteleyeceğim peş peşe gitmiş olmamak için. 27-28. Haftaya

Özlerim zatennn
Doktor teklif ederse yaptırabilirim canım açım şuan. Yiyip içmedim 11den beri. Ama sabahları bulantım oluyor iki gündür. Nasıl olur bilmem.
Haftanda musait keske teklif etse bi daha ugrasmazsin gitmeye.
İnsallah 2 haftaya falan baya duzelir hersey bende 2 hafta sonra gidicem muayneye seker yuklemesi icin.

Ay ben kız diye gordum ya coook özür dilerimmm . Kız gibi güzel olur inşallah
Bence de özel de yaptır kuzum devlet hastaneleri pek güvenli gelmiyor bana su dönemde. Hangi sehirdesin bilmiyorum ama ben Ankaradayım baya yüksek riskli olduğundan bütün polikinlikler kapalı zaten. Ben Allahtan doğum paketi anlaşmıştım biraz o rahatlattı beni. Birde hastanem korona hastanesi ilan edilmedi onun rahatlığı da var açıkçası.

Dün ebebekten gelen kargomuz. Akşam 21.30 da geldi şok geçirdim ups ile geliyor baya gece yarısına kadar çalışıyorlar. Allah yardım etsin bu dönem de zor işleri.

Eklentiler

• 15880541138841041770567528331631.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 60
  • 1588054196758672777499009376817.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 59
Haftanda musait keske teklif etse bi daha ugrasmazsin gitmeye.
İnsallah 2 haftaya falan baya duzelir hersey bende 2 hafta sonra gidicem muayneye seker yuklemesi icin.
İnşallah canımm.
Küçük şehirdeyim canım çok sıkıntılı değil burası ama tabi Bakalım. Bizim burada özel hastanede tek. Başka özel yok o yüzden orası da kalabalık oluyor maalesef. Ama yinede orada yaptırmayı tercih ederim

Randevu saatli gittiğinde ozelde rahat oluyor ya özellikle kadın doğum ve çocuk aynı katta benim hastanede hamile anne çocuk yakınları dışında kata alış yok mesela

Canım merak etme hiçbir sorun yoktur. Doktor zaten sorun olsa söyler. 1 hafta 10 gün geri-ileri normal bunlar. Toplar o kendini. Lütfen fazla yeme. Sadece kendin kilo alırsın

inşallah öyledir ya bende öyle düşünüyorum kendimi ona inandırmak istiyorum hayırlısı bakalım belli olur birkaç haftaya

Kesinlikle öyle şuan kendini boşa yıpratmaya gerek yok bebeğide etkileme herşey allahtan bu senin belkide bi iki haftalık sınavın bu şekil isyan edip üzülmek yerine güçlü ol duanı et allahta sana hediyeni verir bi sorun olsa şimdiye kadar çoktan belli olurdu ❤

ablam daha yeni doğum yaptı sayılır ikizlere ikisinde de böbreklerinde büyüme vardı ve suları biraz fazlaydı,perinatolojiye gidiyordu zaten suyun fazlalığından kaynaklanıyordu böbrekte genişleme inan doğdular hiç sıkıntı çıkmadı böbreklere usg ile baktılar doğdukları gün dr çok hafif var ama normsle döner dedi Tekrar usg bile istemedi,kslpte parlaklıkta bir çok bebişte oluyor o da geçici muhtemelen canım,sen aklına kötü şeyler getirme,yaptığımız testlerin hiç birinde yüzde yüz garantş yokken usg den bakmayla hiç garanti yok,sağlık anlık bir şey zaten her an başımıza ne geleceğini bilemiyoruz,iyiyi düşün ki iyisi olsun sakın negatif düşüncelere kapılma ben eminim Allahın izniyle diğer haftalarda bu problemler ortadan kalkacak ayrıca durum öyle olsaydı detaylıda muhakkak görürdü dr,Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Gözün aydın. Bebiş ve sen sağlıklı ol gerisi önemli değil. Sağlıkla kucağına al inşallah
amin sağol canım
kilosu normal geldi bana benim çocuklarımda böyle ilerlediler hep,1hafta 2hafta sorun olmaz diye biliyorum ki gram olarak gayet iyi zaten☺Ölçümlere çok takılma birden alabilir kilo bazen çok iyi ilerleyip son ayda da almayabiliyorlar,önemli olan sağlıksal bi sıkıntısı yoksa muhakkak alır canım
bol daha iyi olsun canım küçük olsa kesin değişmen gerekecekti,güle güle kullan,oğluşunda güle güle giyinir inşalla
Çok sevindim canım paşanın iyi olmasına sağlıklı olsun larda insan başka birşey istemiyor.
sağol canımaynen öyle sağlık olsun öncelikle
Bebek iyi ya allaha sukur ilerleyen donemlerde alir insallah yukarı erkenden gelmez minnos
inşallah canım zamana bıraktım artık,minnoş sağlıklı olsunda nasıl doğarsa doğsun
Günaydın Kızlar♥
Gidebilirsem 10da araştırma hastanesinde randevum var bugün..
hayırlısıyla git gel kuzum
Oyle di mi? Yasıycagimiz seyin ne kadar güzel oldugunu bilmek insan daha bi gelsin istiyor bide ikinci cocukta heyecan olmuyor o kadar derlerdi
3.çocukta da oluyormuş o heyecangerçekten hepsinin yeri ayrı,annelik duygusundan kaynaklı bu heyecanlar

Son düzenleme:

Sağlıklı olduktan sonra kilosunun fazla önemi yok bu kadar takma bence ablam normal zamaninda doğurdu kızı 2.300 52.cm dogdu şişliği vs gitti 2100 gram kaldi tek sıkıntısı dogum zamani geçtiği için 10 gun kuvezde kalmisti pisligini yiyip kanina mikrop karıştığı icin

Dün ebebekten gelen kargomuz. Akşam 21.30 da geldi şok geçirdim ups ile geliyor baya gece yarısına kadar çalışıyorlar. Allah yardım etsin bu dönem de zor işleri.

Bende toplu alisveris yaptim ups ye parca parca vermişler di hergun gemekten bıkmıştı adam cağız abi bu son deyince bi sevindi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…