2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Normal zamaninda dogsunlarda kilosu 2 kilo olsun ne olcak her sekilde bakılır insallah

Diger grubumuzda arkdasimizin kizi gelişmediği icin doktoru demis dışarda daha iyi bakarsin alalim artik diye oda kabul etti sezeryan oldu tosuncuk gibi kizi.masallah etli butlu sağlıklı olduktan sonra dogunca aliyor zaten kilosunu

Kizlar gunaydin. Geceden beri aklimda, sizde de bazen daha az hareket ettigi gunler oluyor mu, normal mi? Dunden beri epey sakin. Hareketini hissediyorum ama pek kuvvetli tekme gibi degil. Evhamlandim, acaba doktora gitmeli miyim?

Bu arada biberon philips avent düşünürken kendimi lansinoh yenidoğan set almış buldum elektrikli göğüs pompasindan da memnundu arkadaşım uyumlu olsun pompayla dedim kullanan oldu mu daha önce bebeğe göre değişir gerçi ama .

Benim toplu geldi ya baya da iyi oldu oyle gelmesi yazık valla git gel gece yarisina kadar koşturuyorlar

Gule gule kullan cnm ❤ bi kismini ptt ye vermislerdi bi o toplu gelmisti gerisi parca parca bencede yazik hergun kapi kapi dolasiyorlar ayni yerden cikiyor koy toplu
gonder nee olcak sanki

Kizlar gunaydin. Geceden beri aklimda, sizde de bazen daha az hareket ettigi gunler oluyor mu, normal mi? Dunden beri epey sakin. Hareketini hissediyorum ama pek kuvvetli tekme gibi degil. Evhamlandim, acaba doktora gitmeli miyim?
Tabi ki canim ben mesela yeni birsey öğrendim başka bi forumda 2 3 dk arka arkaya hsreketlendiginde hıçkırıyormuş meğerse. Bende vuruyor sanıyordum. Mesela dün akşam çok az hareket etti. Ama sabah haraketi ile uyandım. Bu dönemlerde 12 saat uyurlarmış normalmiş yani

Yok duzelir bi kac gune bnmki gecen haftadan beri icerde oynuyordu tekme iki defa bile atmıyordu ama su bi kac gundur. Okdr hareketliki bende diyorum bu kadar haraketli olmasi normalmi uykusuzluktan basım agriyor beyenfendi tekmeleriyle uyutmuyor daha simdiden kavga etmeye başladık

Gule gule kullan cnm ❤ bi kismini ptt ye vermislerdi bi o toplu gelmisti gerisi parca parca bencede yazik hergun kapi kapi dolasiyorlar ayni yerden cikiyor koy toplu
gonder nee olcak sanki
Aynen oyle ama değişiyor iste bazen adı müşteri memnuniyeti olsun diye hızlı önden birkaç parca gönderiyorlar.

Geçen salı ben de detaylı da plesanta previa totalis olduğumu öğrendim. Bir kaç gün sonra kanamam oldu. Çok şükür kesildi bebek iyi ben iyiyim.
İlk gebeliğin de plesanta previa imiş. Onda neler yaşadın? Erken mi doğdu? Oğlun kaç yaşında?
Allah bizi sağlıkla bebişlerimize kavuştursun.

tamam o zaman, doktor kontrolümü bekleyeyim.
benimki de öyleydi, gece uykumdan uyandırıyordu sanki. şimdi bir şeyler yapıyor ama tekme değil.

Ben kullandım hiç meme reddi yaşamadık 160 ml olanı yavaş akışlı bebek uğraşıyor süt gelsin diye o yüzden tembellik edip biberona alışmıyor bu bebeğe de alıcam fiyat araştırması yapıyorum

Gün gün değişiyor, bazen çok enerjikler bazen sakin, hareketlerini hissediyorsan endişelenme

Ayyy çok sevindim memnun kaldığına yaa
99 tl ye hoşgeldin bebek seti aldim e bebekten 2 biberon 2 yedek ucu var bi bak istersen canim sende .

Ayyy çok sevindim memnun kaldığına yaa
99 tl ye hoşgeldin bebek seti aldim e bebekten 2 biberon 2 yedek ucu var bi bak istersen canim sende .
Yedek ucu hızlı akışlıymış emin olamadım ben hep yavaş olanı kullandım 6 ay sonrası da orta akışlı olanı, biraz bakınayım bakalım

Oy maşallah kocaman olmuş bal minik
Sıkıntı olurmuymuş su fazlalığı peki ? Inşallah olmaz
Yüklemeyi bekliyorsun şuan o zaman
Yok canım pek sıkıntı olmazda önemli olan şeker olmaması. İlkinde yoktu bunda var mıdır ki bilemedim çilekli gazozum ile yükleme keyfisi

Eklentiler

• BB989F67-603B-4B79-B3D9-F1C7DEF3A766.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 40
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…