ablam daha yeni doğum yaptı sayılır ikizlere ikisinde de böbreklerinde büyüme vardı ve suları biraz fazlaydı,perinatolojiye gidiyordu zaten suyun fazlalığından kaynaklanıyordu böbrekte genişleme inan doğdular hiç sıkıntı çıkmadı böbreklere usg ile baktılar doğdukları gün dr çok hafif var ama normsle döner dedi Tekrar usg bile istemedi,kslpte parlaklıkta bir çok bebişte oluyor o da geçici muhtemelen canım,sen aklına kötü şeyler getirme,yaptığımız testlerin hiç birinde yüzde yüz garantş yokken usg den bakmayla hiç garanti yok,sağlık anlık bir şey zaten her an başımıza ne geleceğini bilemiyoruz,iyiyi düşün ki iyisi olsun sakın negatif düşüncelere kapılma ben eminim Allahın izniyle diğer haftalarda bu problemler ortadan kalkacak ayrıca durum öyle olsaydı detaylıda muhakkak görürdü dr,Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
amin sağol canım
kilosu normal geldi bana benim çocuklarımda böyle ilerlediler hep,1hafta 2hafta sorun olmaz diye biliyorum ki gram olarak gayet iyi zaten☺Ölçümlere çok takılma birden alabilir kilo bazen çok iyi ilerleyip son ayda da almayabiliyorlar,önemli olan sağlıksal bi sıkıntısı yoksa muhakkak alır canım
bol daha iyi olsun canım küçük olsa kesin değişmen gerekecekti,güle güle kullan,oğluşunda güle güle giyinir inşalla
sağol canım
aynen öyle sağlık olsun öncelikle
inşallah canım zamana bıraktım artık,minnoş sağlıklı olsunda nasıl doğarsa doğsun
hayırlısıyla git gel kuzum
3.çocukta da oluyormuş o heyecan
gerçekten hepsinin yeri ayrı,annelik duygusundan kaynaklı bu heyecanlar