2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Sağol canım inşallah ama ben yemeyi abarttım galiba çıkarsa ne yaparım bilmem
Suyun fazla bebeğin ölçümüde ileri diyince acaba şeker mi var diye düşünmedim değil.
Yoktur kuzum insallah bissy Masallah kuzuma. Haber ver bizede. Guzel haberlerle gel canim

Suyun fazla bebeğin ölçümüde ileri diyince acaba şeker mi var diye düşünmedim değil.
Benim de 7 sinde ilk gebelikte hiç abur cubur yemiyordum ayrıntılıya girerken çikolata ye demişlerdi sağlıksız diyip bal yemiştim sadece bunda çok yedim evde olunca hem hazır hem evde yaptım ben de korkuyorum valla

Suan bunlari okurken börek yiyorum ustekik daha 5 dk once kahvaltim bitmisti. Bol yürüyüş yapıcam sekeri dusuruyomus esim diyor ki evde 10 dk yuruyerek o yediklerini yakacagini mi saniyosun harika motivasyon kaynagi

Suan bunlari okurken börek yiyorum ustekik daha 5 dk once kahvaltim bitmisti. Bol yürüyüş yapıcam sekeri dusuruyomus esim diyor ki evde 10 dk yuruyerek o yediklerini yakacagini mi saniyosun harika motivasyon kaynagi
Yani benim evimde un bile bulunmazdı sadece tam buğday ve siyez unu olurdu bu evde kalma dönemi ve hamilelik çok değiştirdi beni evde pide bile yaptım ki ne oklavam ne merdanem var kavanozu yan çevirip yuvarlayarak hamur açtım nasıl gözüm döndüyse oğlan koşturdukça onun peşindeyim evdeki tek hareketim bu bir de yemek ve temizlik

Ben temizlik yapmiyorum ya esim yapiyor. Doktor kendini cok yorma dedi plesanta asagidaymis. Bi bulasik bi yemek.
Ama sendeki azime hayran kaldim kavanozla hamur acmak için baya gözünün donmesi lazim insanin helal sana ama pide cok guzel oluyor evde bence mutlaka bi merdane edin arada yaparsın

İlkinde bende öyleydim hiçç paketli gıda yemedim.
sebze ağırlıklı beslendim. Şimdi nerede..Çikolata krizi geliyor sürekli.
Ekmekle yediğim pekmezler ballar reçellerin dili olsa da konuşsa
Paketli gıda da yedim yiyorum. Evde durdukça sıkıntıdan yiyorum

Aynen alıcam hem içinde ne var emin olarak yemek çok güzel oluyor bir de iştahsız oğlum bile yedi bayıla bayıla o çok motive etti

İşte aynı ben

asla isyan etmiyorum canım olursa da Allah'tan aldırıp veya atacak değilim öyle vicdansız değilim çok şükür sadece insan üzülüyor doğuma 3 ay var insanın içi içini yiyor bebeğini görmeden rahat edemiyo

çok şükür iyiyim bugün canım fetal eko çekildim doktor küçük bi parlaklık var ama bundan birşey çıkmaz korkma dedi

Kızımda sağlıksız ne yesem çıkartıyordu. Yediğim canımın çektiği sağlıksız hiçbir sey içimde kalmıyordu. Halada öyle sultan hanım, herşeyi yemez yağlı tuzlu sağlıksız abur cubur fln bi çubuk krakeri var . Tek abur cuburu o. Pudingi bile pastada fln ben yaparsam yiyor hazır alıp süt ile karıştırsam yemiyor. Kakao yerine sürekli keçiboynuzu unu ya da tozu. Beyaz un yerine tam buğday ya da siyez. Pastalarımızıda öyle seviyor. Nerde kremşantiye gömülcek falan
Oğluşta ohhh yedim de yedim kusmuyorumda pis pis şeyler yiyince Sanırım bunun midesi bana çekecek Agzının tadını bilior oğlum.

Oglumda yedi gunun besinde patates kizartmasi yerdim bunda yapmiyorum oyle şükür. Ama o anneler grubumuzda 3-4 arkadastik hepimiz ayni bogaza sahip birimiz yaptik, yedik diyince hepimiz yapiyoduk. Saat farketmiyodu patso yapiyoduk mesela. Simdi boyle seyler cok yemiyorum şükür haftada 1 falan cipsi de biraktim bi suredir. Evde tatli da yapmiycam artik. Seker yuklemesine kadar yapmiycam en azindan

Evde malzemesi var diye bin bir yorulup pizza yaptım ama yiyemiyorum midem kızıyo. Bu sabah denedim yedim kızdırmadı. Ben midemi çözemedim. Yemesem canım çekiyo, şekerim düşüyo. Yesem midemden asit geliyor. Bu asit bebeğe zarar etmiyordur di mi?

Lohusa sepetinden aldığım gecelikler:

yenice geldiler. Sağdaki içini çok gösteriyor ve bedenleri biraz büyük ama son 3 ayda ne olacağım bilmediğim için geniş olsun, ferah olsun. Emzirme açısından kullanışlı gibiler. Koyu renk alsam daha mı iyiydi bilmiyorum, iç göstermemesi açısından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…