benimde kızımda hiç meme sıkıntım olmadı ne acıdı ne bişey ama gel gör ki oğlumu emzirirken denemediğim şey kalmamıştı demek ki dedim her hamilelik kendine özelse her emzirmede kendine özel
bebeğin emiş şekliylede alakalıdır tabi ki
benimde hep aşağıda gibi ama biraz yemek fazla kaçtımı midemle bütün oluyor,hareketleri bu ara göbek deliğimin yan taraflarında da hissediyorum kasık üstünde de hissediyorum,en son detaylıda kafası göbek deliğimin üstündeydi
bunlardan bende de oldu
daha önceden hiç yoktu
Bende öyle yatakta ne kadar bunalırsam bunalıyım hasta olucam korkusuna üstümü açamıyorum tabi her uyanınca bacaklarım dışarda göbek açık
hayatımda atlet giyinmem ama onu bile giyiniyorum
bende en çok kapıda ödemeli tercih ediyorum lcwde var güvenebileceğim genelde oradan alıyorum çocuklara o yüzden civilde de vardı kapıda ödeme bir kaç kez oradan da vermiştim
aa lierac var bende denyebilirim aslında varis için
Bende almamıştım bundan önceki evim küçüktü hiç ihtiyaç duymamıştım,şimdi ev büyük ama ihtiyaç duyarmıyız bilmem,gerekirse o an alırız artık
ablam kullanmıştı hamileliğinde bu markayı,ben d3coledan damla kullanıyorum 2damla
banada kiloyla ilgili hiç sıkıntı yapmadı,aslında çok kilo almadım ama kilolu hamile kaldım,önceki hamişliğimde çok kilo alınca Filiz Hanım müdahale etmişti bana ama 28 kilo almıştım toplamda ilk aylarda özellikle çok almıştım
Oğlumda Filiz Hanım tüp bebek için eğitime gidiyordu İstanbula,giderken sezeryan olacaktı bebeğim zaten ama erkendi sen bilirsin dedi bana istersen doğumunu yapayım öyle gideyim dedi,beklerim sizi dedim ama olmadı icapçımda iyi bi drdu ama Sami Kemik duymuşsundur belki
çok eğlenceli işini çok severek yapan bi adam valla tatlı dilliydi çok☺