2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
İnşallah çok teşekkürler, ben de bilemedim işte az mıdır çok mudur. 3-6 tulum bakayım ben şimdi en iyisi

Cnm 0 3 için gayet yeterli olur çok çabuk büyüyorlar zaten
Teşekkür ederim, büyüsünler bakalım çabucak :)

Bizde de
8 alt üst takım
6 tulum
8 zıbın var.
0-3 ay bunlar.
Yeterli diye daha almadım. Kusmuklu musluklu bebiş olursa çıkar alırız dedim.

Aşağı yukarı aynı olmuş demek, eh iyi madem burada duruyorum ben de

Ay yok ben atletsiz duramam hatta zıbın giyiyorum bir aya baya rahatlariz artik havalar isinmaya basladi

İnş yarın güzel haberlerle dönersin cnm Rabbim kimseyi korktuğuna uğratmasın inş

Güzel haberlerle gel canım inşallah
Bize yazmayı da unutma

oy bi tanem yaa ederim ben de edeceğim Allah’ın izniyle abdetst de aldım dua ederken sana da edeceğim. ama bence sıkıntı olmayacak olsun işimizi sağlama bağlayalım yine hepsi için dua edeceğim canım arkadaşım

Bütün kalbimle inanıyorum gorunecegine canim Lütfen beni etiketle olur mu aklim sende olucak

Bunu anlayamadım :) ne işe yarıyor nasıl kullanılıyor biraz bilgi verebilir misin ? İlk gebelik cahiilliği :)

Bende sütyeni normalden 1 numara büyük aldım, dün geldi, ama çok büyük gibi baba. İleride nasıl okur bilemiyorum. Birisine sormuştum, normalden 1 beden büyük al demişti

Kızlar bu hamile külodu nedir acaba, yani almak zorundamıyız ? Ben normal külot giyiyorum ve şimdilik gayet rahatım :) ilerleyen zamanlarda normal külot giyemeyecek miyim ? Hamile külodunun ne avantajı veya ne özelliği var ?

ilk gebeler nasıl belli :) ben de şimdilik eskilerimle idare ediyorum zaten hepsi düşük bel çok etkilemiyor... sadece sezeryan olursa yüksek bel al dediler. özellikle hamile kilodu şeklinde bişi denmedi etrafımdan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…