2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Simdi 1 kilo olsa ve o bebek ayni buyume ataklarindan gececek olsa kac kilo dogar o bebek haberleri varmiymis acaba
Yok ya sırf canımı sıkmak icin hastane cikisinda bir elbise begendim penye rahat olanlardan hani beyaz spor ayakkabi ile giyerim dedim onuda safim ya ben onada fotografini gönderdim ve söyledim. Inanir misin gitmiş farklı rengini almış altına da beyaz spor ayakkabı almış. Giyinmiş ve bana fotoğraf attı. Eminim hastaneye gelirken onu giyip gelir. Bi saat ağladım sinirden.

Ahahah kız seninle yarışıyor kadın hastaneye gelirken bundan al kardeş kardeş takılalım mi dedin diye anladı

Kuzum keşke sadece konuşması olsa. Bilerek kasten yapiyor. Hergun arıyor bunaltıyor. Mesela bebek erkek geliyo . Neymiş onun 8 yaşındaki yiğeni demiş ki ailenin en değerlisi benim teK kız benim gelmiş bunu anlatıyor. O çok kıymetli diyor. Yiğeni dediğim de kayinpederimin kardeşinin kızı bu arada. Kendi.tarafida değil yani. Hastane çıkışında giymek istediğim elbiseyi kendine almış mesela .hiç normal degil kadın. Çorap aldim diye dün 1 tane çorap sallıyor bana . Üstünde 4 5 yaş yazıyor. Annem ve babaannem yelek battaniye fln ördüler sağolsunlar ben anlamam diyordu kv de . Geçen hafta hirsindan zincir çekerek battaniye başlamış. Hayatı hep yarış kadının anlayamıyorum cidden.

Ahahah kız seninle yarışıyor kadın hastaneye gelirken bundan al kardeş kardeş takılalım mi dedin diye anladı
Ne begensem ya ne begensem hepsini yapiyo. söylemiyorum mesela çanta alıyorum ertesi görüşmemizde benzeri çanta almış. Bide çanta aldim bak çok güzel sana da alayim mi diyo e bu benimkinden diyorum sagol var diyorum aa sende de mi vardı bilmiyordum diyo. Huyunu biliyo ben ölsem almam cevremde birinde varsa begendigim seyi ondan yapıyor.

Benim normalde 80B idi. 85C aldım büyük geliyor hala.

Yani bak huyunu öğrenmişsin. Gerçekten o süreçlerde hiç çekilecek tür değil.

ay çok fenaymış gerçekten. dehşet düştüm okurken. Allah kolaylık versin. ilgili kişilere de akıl sağlığı versin.çekilecek türden değil.

hakikaten ya. bu kontrolde benimki de canımı sıktı. şimdi düşününce o ağzını açmadı ben vicdan yaptığım için kendim anlattım. "çok mu kilo almışım son 3 haftadır tatlı yedim sürekli, tutamadım kendimi" dedim. benim dememle başladı işte çok zararlı, çocukta ileride şekerde sorun çıkabilir. çok kilo almışsın. sonradan düşündüm ben demesem onun bi şey diyeceği yoktu. kadın öyle kafa sallayıp umursamazca evet çok kilo almışsın dikkat et dedi. ben 4 hafta dünyayı kendime zindan edicem. kusura bakmasın ama ben yediğim lokmaya içtiğim yuduma dikkat ettim ilk 5 ay. yiyebilirsin ondan bi şey olmaz dediklerini canım istiyor ağlıyor ama yine de yemiyodum. sırf 3 hafta azcık tatlı yedim diye benden kötü besleneni kalmamış olamaz ya. bak hala sinirleniyorum. iki dakika sonra unutacağı yorumu yapıyor. sonra ben kendi kendime bileniyorum. ay ne yapalım aç mı oturalım

Bi benim doktor rahat galiba. Kilo ile ilgili hiçbirsey demiyor. Gebe kartında da genelde tansiona bakıyor. Ben 5 kga yakın aldım. Ama 70 le hamile kalmıştım. Bu nedenle ne kadar az o kadar iyi.
Banada doktorum hiiç sormuyor sadece her geldiğimde tansiyon ölçtürmemi istiyor, tartıl diyor. Bende her seferinde unutuyorum

Bu beslenme sekline gore seker cikmasina sasirdim canim. Demekki olabiliyor bazen. Ailede falan var miydi?
Ailemdede şeker hastası yok hiç, daha nasıl beslenmeme dikkat edebilirim hiç bilmiyorum. Doktorun yönlendirdiği bölüme gittiğimde birde onlar ne diyecek bakalım

Bu arada muayene iyi geçti bizim kızlar.
Suyu normal dedi Kilosunu da normal ölçtü herşeyi tam günüyle uyumlu dedi. Yine 840 gram çıktı ama geçen haftaya göre hareketlerinde belli bir kuvvetlenme var, sanırım gerçektende o gün biraz fazla fazla ölçmüş doktor. Çokta takılmıyorum açıkçası. Geri kalan şeylerimizde şükür normal.. Hiç bir aksi durum yok, gebelik şekerim de yokmuş. Haziranın 5inde tekrar gideceğim inşallah

Ailemdede şeker hastası yok hiç, daha nasıl beslenmeme dikkat edebilirim hiç bilmiyorum. Doktorun yönlendirdiği bölüme gittiğimde birde onlar ne diyecek bakalım
canım başka testler istemedi mi senden ya? Benden istedi cuma tekrar gidicem üç saatlik bi yükleme yapılacak

Geçmiş olsun canım. Sağlıkla gelsin :)

Valla gümüş kalkan nedir ne ise yariyodur hic bi fikrim yok oglumda lazim olmadı demekki. Ne icindi o?
Dolap yaptiriyoruz biz ya Oglum icin kucuk almisiz simdi ikisi icin buyuk bisey olsun istedim
benimde kızımda hiç meme sıkıntım olmadı ne acıdı ne bişey ama gel gör ki oğlumu emzirirken denemediğim şey kalmamıştı demek ki dedim her hamilelik kendine özelse her emzirmede kendine özelbebeğin emiş şekliylede alakalıdır tabi ki
benimde hep aşağıda gibi ama biraz yemek fazla kaçtımı midemle bütün oluyor,hareketleri bu ara göbek deliğimin yan taraflarında da hissediyorum kasık üstünde de hissediyorum,en son detaylıda kafası göbek deliğimin üstündeydi
Aynen benim bir de ince kılcal varisler oluşmaya başladı
bunlardan bende de oldudaha önceden hiç yoktu
Yaz geliyor bisi olmaz ayaklari çıkartiriz brn korkuma yorganın altindan çıkaramıyorum hasta olurum diye yana yana uyuyorum
Bende öyle yatakta ne kadar bunalırsam bunalıyım hasta olucam korkusuna üstümü açamıyorum tabi her uyanınca bacaklarım dışarda göbek açıkhayatımda atlet giyinmem ama onu bile giyiniyorum
ben temiz kapıda ödeme canım.para verınce aklım kalıyor gelirmi gelmezmi diye
bende en çok kapıda ödemeli tercih ediyorum lcwde var güvenebileceğim genelde oradan alıyorum çocuklara o yüzden civilde de vardı kapıda ödeme bir kaç kez oradan da vermiştim
Bol bol yukarı uzatarak otur kuzum bide lierac catlak kreminin varis e de faydası olduğunu okumuştum yanlış hatırlamıyorsam
aa lierac var bende denyebilirim aslında varis için
Bende almamıştım bundan önceki evim küçüktü hiç ihtiyaç duymamıştım,şimdi ev büyük ama ihtiyaç duyarmıyız bilmem,gerekirse o an alırız artık
kızlar ben damla şeklinde demir kullanıyorum, hiç kullanam var mı? newvit marka
ablam kullanmıştı hamileliğinde bu markayı,ben d3coledan damla kullanıyorum 2damla
Bi benim doktor rahat galiba. Kilo ile ilgili hiçbirsey demiyor. Gebe kartında da genelde tansiona bakıyor. Ben 5 kga yakın aldım. Ama 70 le hamile kalmıştım. Bu nedenle ne kadar az o kadar iyi.
banada kiloyla ilgili hiç sıkıntı yapmadı,aslında çok kilo almadım ama kilolu hamile kaldım,önceki hamişliğimde çok kilo alınca Filiz Hanım müdahale etmişti bana ama 28 kilo almıştım toplamda ilk aylarda özellikle çok almıştım
Benim doktorum olmaz diye çekincem Yoksa tabi sağlıkla gelsinde ne zaman gelirse gelsin..
Oğlumda Filiz Hanım tüp bebek için eğitime gidiyordu İstanbula,giderken sezeryan olacaktı bebeğim zaten ama erkendi sen bilirsin dedi bana istersen doğumunu yapayım öyle gideyim dedi,beklerim sizi dedim ama olmadı icapçımda iyi bi drdu ama Sami Kemik duymuşsundur belkiçok eğlenceli işini çok severek yapan bi adam valla tatlı dilliydi çok

Ay bu pipi muhabbetinden de nefret ederim ahahah hiç sevmem gerçekten ama
Ya şuna bakar mısınız?
O kadar güldük ki doktor resmini çıkarmış
Utanmaz oğluş

Eklentiler

• B7A4D024-2A47-4A7D-9D9F-0C9062B1CBD7.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 45
Gözün aydın canım. Benim de haziran 9. Hem gitmişken raporu da halledeceğim. O gün tam 32+0

Benim normalde 80B idi. 85C aldım büyük geliyor hala.
benim normalde 75b siparişi 80b ve 85b verdim daha gelmediler bekliyorum... ama 85b verdiğim yerdeki ölçüleri yapınca 85 çıkıyordu bakalım ne gelecek bahtımıza..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…